مشاهده نسخه کامل
: نصب xampp??
ama-amir
18-07-2009, 20:49
سلام
خسته نباشيد
من با هر بد بختي اي كه بود نرم افزار xampp رو دانلود كردم
الان وقتي xampp رو باز ميكنم ميبينم كه فقط يه extracting ميكنه و تمام...
هر چي هم ميگردم چيزي براي اينيستال پيدا نميكنم
ميخواستم بدونم چجوري بعد از extract ميتونم xampp رو نصب كنم؟
ممنون
:40::40::40:
tarantino
18-07-2009, 22:34
دوست عزيز xampp يه setup بايد داشته باشه
ama-amir
19-07-2009, 00:02
extract كه ميكنه فايله ستاپي نداره...
اسمش رو ميشه بگيد؟
ولي من همه ي فايلارو چك كردم
از خود سايتي كه تو اين انجمن قبلا لينك داده بوديد هم xampp رو دانلود كردم
-=| MARS |=-
19-07-2009, 20:07
extract كه ميكنه فايله ستاپي نداره...
اسمش رو ميشه بگيد؟
ولي من همه ي فايلارو چك كردم
از خود سايتي كه تو اين انجمن قبلا لينك داده بوديد هم xampp رو دانلود كردم
اول اینکه:
دوست عزیز فایل xampp که دانلود کردی اسمه کاملش چیه؟
دوم:
این برنامه پرتابله (یعنی نیازی به نصب نداره) البته ممکنه شما فایل نصب شوندشو رو دانلود کرده باشی ولی به هر حال فرقی نمیکنه (چونکه من xampp رو 2 ساله نصب کردم و تو این دو سال 40 بار :18: ویندوز عوض کردم، ولی هنوزم سرپاست)! معمولا مسیرش اینطوریه F:\xampp (این مسیر برنامه منه) ولی ممکنه بجای F تو C نصب شده باشه (که این احتمال بیشتره) با جستجوی xampp توی My Computer تون راحت پیدا میکنیدش. بعدش وارد این پوشه بشید و فایل setup_xampp.bat رو اجرا کنید، اگه برای اولین بارتونه وگرنه فایله xampp-control.exe رو اجرا کنید. فکر کنم از اینجا به بعدش آسون باشه و کار کردن باهاشو سریع یاد بگیرید. ولی اگه مشکلی داشتید بازم در خدمتم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ama-amir
19-07-2009, 20:39
ممنون از توضيحت دوست من
مشكل اصلي منم همينه
setub_xampp رو كه باز ميكنم ميزنه press any key to continue و وقتي من يه كليد ميزنم صفحه بسته ميشه و ديگه باز نميشه...
tarantino
20-07-2009, 23:34
دوست عزيز برنامه ي xampp يد داراي يك setup باشه همونطور كه ميدونيد اين برنامه براي كساني طراحي شده كه اطلاعاتي در خصوص چگونگي نصب php و mysql و apache ندارند.
به همين دليل با اجراي setup اين برنامه كليه تنظيمات لازم رو براتون انجام ميده و در نهايت يه كنترل پنل به شما ميده(مثل تصويري كه در بالاست)
لذا از لينك ديگه اي دانلود كنيد. اين فايل رو جستجو كنيد ( xampp-win32-1.6.7-installer.exe )
ama-amir
21-07-2009, 12:36
با سلام
ممنون از جوابتون
ولي فكر كنم ديگه از سايت open source كه بالاتر نيست؟
من از سايت open source دانلودش كردم
و اينجوريه....
tarantino
23-07-2009, 00:53
دوستانی که به دنبال XAMPP هستند در صورتی که از سایت اصلی برای دریافت به مشکل خوردین می تونید از لینک زیر تمام نسخه های xampp و همچنین installer هی اونو دریافت کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.