PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Power On by Keyboard

Alipacino
21-02-2006, 07:53
من تو setup سیستم قسمت power management برای power on by keyboard میزنم any key ولی کار نمی کنه. یعنی سیستم با کیبورد روشن نمیشه.
به نظر شما مشکل از کجاست؟

mska
21-02-2006, 08:02
منم به اين مشکل برخوردم

تنظيم کردم تا با پسورد روشن بشه ولي ديگه روشن نشد:d
اخرم مجبور شدم باتري رو بکشم

Alipacino
23-02-2006, 06:37
خوشبختانه من کارم به باتری کشیدن نرسید.
آقا کسی دیگه به این مشکل بر نخورده؟
یا حداقل جوابشو نمی دونه؟

patal
23-02-2006, 11:17
سلام
Alipacino جون؛ من برات توضیح می دم.
ببین عزیز وقتی یه keyboard ی بخواد کار کنه باید برق توش باشه و تازه باید mainboard هم روشن باشه تا بتونه دکمه های keyboard رو تفسیر کنه.
توی computer های قدیمی وقتی شما computer رو خاموش می کردی عملا همه چیز خاموش بود و computer می شد مثه یه تیکه چوب.
توی نسل های بعد (PENTIUM 3) یه بخشی از mainboard در هنگام خاموشی computer روشن می موند و حواسش برای یه سری امور جمع بود!!!!!!!!!!!!!
بعد اومدن این ایده رو زدند که حالا که یه قسمتی از mainboard روشنه، بیآییم یه کاری بکنیم که computer با keyboard یا mouse روشن بشه.
ولی این مستلزم این بود که keyboard و یا mouse هم مثل اون قسمت از mainboard روشن می موندن تا بتونند تغییرات رو sense کنند.
بنابراین یه jumper گذاشتند روی mainboard که اگه شما خواستی از این قابلیت ANYkey استفاده کنی بآید اون jumper رو وضعیتش رو عوض کنی تا keyboard و mouse ت روشن بمونند.
بنابراین فقط تنظیم setup کافی نیست و نیآز به اعمال تغییر در jumper هم هست.

نکته ی 1 ==> توضیحات مربوط به این jumper رو می تونی توی کتابچه ی mainboard ت پیدا کنی
نکته ی دو ==> در mainboard های جدید جدید، کار این jumper رو automatic کردند و وقتی شما توی setup وضعیت ANYkey رو انتخاب می کنی به صورت automatic در واقع keyboard و mouse ت روشن می مونند و دیگه نیازی به جابجایی jumper نیست.

نکته ی 3 ==> وقتی یه دستگاهی روشنه، جزو عمرش حساب می شه. یعنی استهلاک بیشتر.

خوش باشی،
©م.م.©

Alipacino
24-02-2006, 06:30
آقا خیلی ممنون
میرم دفترچه main رو بخونم ببینم چی گیرم میاد.

برمی گردم