مشاهده نسخه کامل
: سر کابل USB برق داره !
بچه ها من وقتی کابل یو اس بی به پی سی وصل می کنم ، سر دیگه آزادش رو که دست می زنم احساس می کنم برق داره . شدتش هم نه ضعیفه نه قوی . یعنی وقتی با سر انگشت به سر آزاد فلزی فشار میدم غیر قابل تحمل میشه (بخاطر جریان قوی اش) . به نظر شما ایراد از کجاست ؟ اینم بگم که همیشه نیست و وقتی ریستارت می کنم بعضی وقتها نداره ، بعضی وقتا داره !!!!
با سلام ....
به نظر من کابل USB که طبیعتاً برق داره و فکر کنم چیزی حدود 12 ولت باشه (البته مطمئن نیستم) چون ابزار جدیدی اومده مثل فن که به این درگاه وصل می شه و کار هم می کنه .
حالا این که تو سیستم شما گاهگاه من اطلاعات کافی ندارم .
ولی فکر کنم ایراد زمانی که برق نداره نه زمانی که برق داره .
ممنون از جوابت اما برقش باید طوری باشه که آدمو بگیره ؟ ! من دست میزنم منو می گیره
mehdi1368
19-07-2009, 01:34
ممنون از جوابت اما برقش باید طوری باشه که آدمو بگیره ؟ ! من دست میزنم منو می گیره
سلام
دوست عزیز متاسفانه مشکل اکثر ساختمانها در ایران اینه که در سیستم برق کشی (ارت) وجود نداره!!!!
شما برای اینکه از دست برق گرفتگی راحت بشوید بدنه کیس رو توسط یک سیم به لوله کشی اب ساخنمان وصل کنید!
usb داراي ولتاژ 5 ولت و جريان حداكثر 500 mAاست.(جهت اطلاع)
موفق باشید.
این برق (12یا5) ولت قابلیت برقگرفتگی نداره و اینکه همون طور که دوستمون گفت ایراد سیم ارت هستش وگرنه این میزان جریان می تونه فقط ایجاد سوزش گذرا و حالت بدی داشته باشه و اینکه وقتی شما سر سیم را به فلز فشار می دید خوب سر سیم با ناحیه ی بیشتری از دست شما تماس پیدا کرده و یکی از موارد تشدید برقگرفتگی میزان فشار بخش برق دار با بدن است پس اندازه ی برقگرفتگی (خفیف) افزایش پیدا می کنه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.