297
18-07-2009, 02:02
سلام!
يه خواهشي از شما استادان محترم داشتم.
من هيچ چيز از كار با فلش نمي دونم.:23: (روي سيستمم هم Macromedia Flash 8 نصب هست)
ميخوام يه هيدر فلش براي سايتم درست كنم. ( الان هم مثل خر توي گل موندم:37: )
از شما استادان عزيز مي خوام حداقل توي اين چند تا موضوع كمكم كنيد:
----------------------------------------------------------------------------------------------------
1.حركت دادن به تصوير ها (حتي يك سانتي متر هم نميتونم يك چيز روحركت بدم)
يه چيزي مثل اين فقط قادر باشم تصاوير رو حركت بدم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------------------------------------------------------------------------------------
2.افكت دادن به نوشته ها و تصاوير.
مثل اين فايل زير كه نوشته افكت داره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------------------------------------------------------------------------------------
واين فايل زير تصوير افكت داره (افكت يا حالا هر چيز ديگه كه من مي گم افكت):
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.( واقعا كارم لنگه ثواب داره كمك كنيد)
///:40::40::40::40::40::40::40::40::40:
يه خواهشي از شما استادان محترم داشتم.
من هيچ چيز از كار با فلش نمي دونم.:23: (روي سيستمم هم Macromedia Flash 8 نصب هست)
ميخوام يه هيدر فلش براي سايتم درست كنم. ( الان هم مثل خر توي گل موندم:37: )
از شما استادان عزيز مي خوام حداقل توي اين چند تا موضوع كمكم كنيد:
----------------------------------------------------------------------------------------------------
1.حركت دادن به تصوير ها (حتي يك سانتي متر هم نميتونم يك چيز روحركت بدم)
يه چيزي مثل اين فقط قادر باشم تصاوير رو حركت بدم:
2.افكت دادن به نوشته ها و تصاوير.
مثل اين فايل زير كه نوشته افكت داره:
واين فايل زير تصوير افكت داره (افكت يا حالا هر چيز ديگه كه من مي گم افكت):
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.( واقعا كارم لنگه ثواب داره كمك كنيد)
///:40::40::40::40::40::40::40::40::40: