PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل حاد

dns
17-07-2009, 21:23
من يك سيستم به تازگي جمع كردم ولي با يك مشكل بزرگ رو برو شدم كه اثلا نتونستم حلش كنم ، وقتي كامپيوتر روشنه و من داخل ويندوزم هيچ مشكلي ندارم ولي وقتي سيستمو خاموش ميكنم و مثلا دوساعت بعد ميخوام دوباره روشنش كنم ديگه روشن شدنش خيلي سخت ميشه ، كيس روشنه ولي تصوير ندارم ، بايد دوباره خاموشش كنم چند دقيقه صبر كنم وبعد از چند بار خاموش و روشن كردن بالاخره تصوير ميده ، قطعاتو از داخل كيس بيرون آوردم و تست كردم مشكل حل شد ولي اين رو بگم كه روي دو تا كيس حرفه اي امتحان كردم قطعاتو ولي باز هم جواب نداد ؛ اين هم مشخصات سيستم من :
case : trio green
power : gp885b green
main:p-45 ta elite groupe
geraphic : ati 4870 toxic 1g
ram : 2g ocz bus 1066
hard:500 seagate
cpu : core i7 9550
monitor : crt

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dns
18-07-2009, 17:10
هنوز راهي پيدا نكرديد يا موضوع رو اثلا نخونديد . اگه راهي وجود نداره براي اين مشكل لطفا بگيد چون گفتم شايد دوستان مثل اين مشكلو داشتن و ميتونن راهنمايي كنن . به هر حال اگه دوست داشتيد نظر شخصيتونو بديد

mf.designing
18-07-2009, 17:19
دوست گل هشدار !!
سيستم من هم همينطور بود و من متاسفانه توجهي نكردم و بعد 1 هفته چيپست برد عمرشو داد به شما و بعد از تعمير كه 80 تومن !! آب خورد ، از اون به بعد سيستمم با من رانمياد ! لطفا به شركت گارانتي مادربورد مراجعه كن

zeus7610
19-07-2009, 16:30
شما مادربورد رو عايق بندي نكردين و يه جا به بدنه اتصال داره. اتصالات به بدنه رو حذف كنيد كاملا. در ضمن اين ايراد مي تونه از خرابي پاور هم باشه. اگه مي توني با يه پاور ديگه تست كن. ولي 84% از همون اتصال به بدنه است. از