ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل اساسی با 4850

Watson
17-07-2009, 15:53
سلام
سيستم من اينه
Main GIGA EP43Ds3l
Ram 2 GIG
CPU E8400
VGA Asus EAH 4850 1G

من تازه اين سيستم رو گرفتم و بعضي مواقع که دارم بازي ميکنم اين ارور رو ميده و از بازي خارج ميشه بعضي مواقع هم قفل ميکنه و بايد حتما ريستش کنم. مخصوصا در GTA IV .
دماي کارت گرافيک هم تو بازي Crysis 53 هست با درو فن 50 البته با تنظيمات High ميخاستم ببينم مشکل چيه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يه سوال ديگه هم داشتم و اون اينه که چه جوري بفمم ورژن درايور کارت گرافيک چنده ؟ و از کجا ميشه جديدترين شو دانلود کرد.

سوال بعدييم اينه که من GTA IV رو نصب کردم گرافيکشم خوبه مشکلي نداره فقط تو روز نور خورشيد هي چشمک ميزنه اگه راهنماييم کنيد ممنون ميشم.

Kianoosh
17-07-2009, 16:33
سلام بازی GTA که پر از مشکله شما دو نسخه پچ به فایلها مجیکش رو دانلود کن بعد درایور رو بر وز کن دماش هم خوبه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Watson
17-07-2009, 20:35
سلام بازی GTA که پر از مشکله شما دو نسخه پچ به فایلها مجیکش رو دانلود کن بعد درایور رو بر وز کن دماش هم خوبه

این پچ ها چند مگابایته ؟ میشه لینک مستقیمشو بدی ؟
آقا یکی این مشکل ما رو حل کنه.

sunrise07
17-07-2009, 23:05
این پچ ها چند مگابایته ؟ میشه لینک مستقیمشو بدی ؟
آقا یکی این مشکل ما رو حل کنه.
دوست عزیز اگه فقط با جی تی ای 4 مشکل داری برو تو قسمت بازیها کلی راهنما وجود داره
ادرس مستقیم پچ ها هم تو تاپیک ادیت بازی جی تی ای 4 هست

Watson
18-07-2009, 00:11
دوست عزیز اگه فقط با جی تی ای 4 مشکل داری برو تو قسمت بازیها کلی راهنما وجود داره
ادرس مستقیم پچ ها هم تو تاپیک ادیت بازی جی تی ای 4 هست

مشکل اصلی من این ارور که عکسشو گذاشتم

sunrise07
18-07-2009, 09:56
مشکل اصلی من این ارور که عکسشو گذاشتم
منم دقیقا همین ارور رو سر بازی اندرکاور دارم
تو با نرم افزار gpu-z دمای کارتتو موقع بازی تست کن ببین حداکثر دمای کارتت به چه حدی میرسه

rezidentevilone
18-07-2009, 10:41

چرا راهنمایی قلط می کنی دوست عزیز ؟

من با 4850 iv رو همون موقع ها که پچاش هم نیومده بود تا نصفه رفتم...

ایم مشکل به چیز دیگه مربوط می شه قبلا هم مطرح شده بود..

rezidentevilone
18-07-2009, 10:44
سلام
سيستم من اينه
Main GIGA EP43Ds3l
Ram 2 GIG
CPU E8400
VGA Asus EAH 4850 1G

من تازه اين سيستم رو گرفتم و بعضي مواقع که دارم بازي ميکنم اين ارور رو ميده و از بازي خارج ميشه بعضي مواقع هم قفل ميکنه و بايد حتما ريستش کنم. مخصوصا در GTA IV .
دماي کارت گرافيک هم تو بازي Crysis 53 هست با درو فن 50 البته با تنظيمات High ميخاستم ببينم مشکل چيه ؟

يه سوال ديگه هم داشتم و اون اينه که چه جوري بفمم ورژن درايور کارت گرافيک چنده ؟ و از کجا ميشه جديدترين شو دانلود کرد.

سوال بعدييم اينه که من GTA IV رو نصب کردم گرافيکشم خوبه مشکلي نداره فقط تو روز نور خورشيد هي چشمک ميزنه اگه راهنماييم کنيد ممنون ميشم.

ورژن درایورت چیه ؟
رو لوگو اون پایین کلیک کن
ادونسد
اینفورمیشن
اونجا ورژن ccc زو بگو...

Watson
18-07-2009, 15:30
ورژن درایورت چیه ؟
رو لوگو اون پایین کلیک کن
ادونسد
اینفورمیشن
اونجا ورژن ccc زو بگو...

ورژن درایورم 8.511.0.0

از کجا میتونم آخرین درایورشو دانلود کنم ؟

Yi Yi
18-07-2009, 15:48
یه گوگل کوچولو! با کلمات کلیدی ATI و DRIVER

rezidentevilone
18-07-2009, 21:20
ورژن درایورم 8.511.0.0

فکر کنم ورژن ماله سیدی همراه کارت باشه !....

از سایت :
game.amd.com

روی درایور که کلیک می کنی این لینک میاد :

از این این لیست متناسب با ویندوزتون ccc رو دانلود کنید :
Full Catalyst Software Suite (Recommended) (?)

موفق باشید...

HOJ-JAT
19-07-2009, 10:06
مشکل شما به داغ شدن سیستم مربوط میشه من هم همین مشکل رو دارم در کیست رو باز کن وخودت ببین چقدر داغ میشه

Levian
19-07-2009, 10:13
سلام
سيستم من اينه
Main GIGA EP43Ds3l
Ram 2 GIG
CPU E8400
VGA Asus EAH 4850 1G

سلام

تمامي مواردي كه دوستان گفتن و بنظر من انجام بديد بعلاوه اينكه اگر امكان داره كارت و با يك مادربرد ديگه هم تست كنيد. مادربردي كه حتي المكان مشابه مادربرد خودتون نباشه ......

با تشكر فراوان

sima_6600
19-07-2009, 21:37
راه حل این مشکل اینه.
روی دسکتاپ راست کایک کنید گزینه Catalyst(TM)Control Center رو انتخاب کنید.بعد گزینه VPU Recover رو انتخاب کنید.بعد
تیک Enable VPU Recover رو بردارید.بعنی تک نداشه باشه.حالا OK رو بزن دیگه درسته و ارور نمیده.موفق باشید.

rezidentevilone
20-07-2009, 11:53
این کار موجب می شه زمانی که محاسبات gpu با مشکل مواجه می شه gpu نتونه ری استارت بشه... ممکنه برای gpu مشکل پیش بیاد....

Watson
29-07-2009, 15:30
مشکلم با آپدیت کردن درایور کارت گرافیک حل شد و دیگه ارور نمیده.
مرسی دوستان.

rezidentevilone
02-08-2009, 23:57
مشکلم با آپدیت کردن درایور کارت گرافیک حل شد و دیگه ارور نمیده.
مرسی دوستان.

خواهش می کنم...

برو برای بچه محلاتون تعریف کن ! :دی:10:

Razer
07-08-2009, 20:31
اگه گزینه VPU Recover رو فعال کنیم و سرعت فن رو بیشتر کنیم مشکلی برای gpu پیش نمیاد؟

سرعت فن رو روی 70 یا 80 بزاریم (درسته یکم نویز و صدا داره)ولی با زیاد کردن سرعت فن عمر فن کم نمیشه؟(با این کار دما تا اندازی پائین میاد)

چون کارت های 4850 سری های اولی (کلاب تردی)موقع لود دمای 80 درجه داره.

Kianoosh
07-08-2009, 21:13
اگه گزینه VPU Recover رو فعال کنیم و سرعت فن رو بیشتر کنیم مشکلی برای gpu پیش نمیاد؟

سرعت فن رو روی 70 یا 80 بزاریم (درسته یکم نویز و صدا داره)ولی با زیاد کردن سرعت فن عمر فن کم نمیشه؟(با این کار دما تا اندازی پائین میاد)

چون کارت های 4850 سری های اولی (کلاب تردی)موقع لود دمای 80 درجه داره.

4850 کلا گرم هست!!برند کلاب هم نسبت به سایر برندها نتونسته دفع دما رو خوب انجام بده!با این حال بله دور فن رو افزایش بدید

د ر بلند مدت بله شاید آسیب ببینه ولی از اینکه خوب GPU آسیب ببینه بهتره!سرعت پیشفرض شما 40% هست!؟سعی کنید تهویه کیس رو بهتر کنید فنها رو طوری قرارا بدید که از جلو کیس هوا خنک رو مکش کنن زیر کارت گرافیک ببرن و از پشت خارج کنن.

Razer
07-08-2009, 21:22
قابليت VPU Recover به مقدار قابل توجهي از تعداد دفعات کرش شدن سيستم كه به دليل هنگ سخت‌افزار گرافيكي رخ مي‌دهد کم مي‌کند. در صورتي که درايور صفحه نمايش هرگونه احتمالي را مبني بر هنگ‌شدن پردازنده‌ي گرافيكي تشخيص دهد، VPU Recover، پردازنده‌ي گرافيكي را به حالت اوليه برمي‌گرداند و به اين ترتيب، ديگر به راه‌اندازي مجدد سيستم نيازي نخواهد بود. اين قابليت اجازه مي‌دهد تا كاربران كامپيوتر بتوانند بدون وقفه‌اي به کار خود ادامه دهند.

FAN SPEED رو روی 70% بزارم خوبه؟

Watson
12-08-2009, 23:46
من که برند Asus دارم اصلا هم گرم نمیکنه.
تو بازیهای خیلی سنکین دما میاد رو 60 درجه. دور فن هم اتوماتیکه. !

rezidentevilone
14-08-2009, 23:26
به برند ربطی نداره به کولر مربوطه...