مشاهده نسخه کامل
: دیس شدن بعد از 5 دقیقه
سلام .....خسته نباشید....من الان حدود یه ساله Adsl دارم ولی هیچوقت همچین مشکلی برام پیش نیومده بود...من بعد از حدود 5 دقیقه دیسکانت میشم و دیگه هم تا یه 10 دقیقه ای بعدش کانکت نمیشم......نمیدونم ویروسه یا مشکل از جایی دیگست...ولی مودم و کابل و همه چی رو تست کردم اونا مشکل نداشتن....فقط به دادم برسین ....بعضی وقت ها هم حدود 10 دقیقه کانکت میمونم بعد دیس میشم بعضی وقت ها هم 30 ثانیه..
در ضمن آنتی ویروسم هم نود هست با آپدیت همین امروز....اگه راهی هست واسه حل این مشکل ممنون میشم اگه زحمتشو بکشین.......ممنون از زحمتاتون....:40::11::40::40:
saeed774
17-07-2009, 15:43
احتمال این هست که ISP سرویس دهندتون مشکل داشته باشه . شما با شرکت تماس بگیر و مشکل رو باهاشون در میون بزار .
و اگر هم خواستی بدونی ویروسی در سیستم هست یا نه برنامه زیرو دان کن و عکسی از محیط اجرا شده نرم افزار قرار بده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی آقا سعید...حتما خبرشو بهت میدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم چند روزه همچین مشکلی برام پیش اومده.
دارم پیگیری میکنم ببینم مشکل از کجاست.....
فعلا پشتیبانی بهم گفت یک مودم از دوستانم بگیرم و تست کنم...
منطقه مخابراتی من شهید عاطف (تهرانپارس) هست.
شما کجایی ؟ از کدوم شرکت ADSL گرفتی؟
من از صبانت (شیراز) گرفتم...ولی اگه خدا بخواد امروز که مشکلی نداشته.....فقط دیروز و پریروز اینجوری شد.....یکی از دوستام هم که از صبانت گرفته بود اونم همون دیروز و پریروز اینجوری شده بود ولی امروز صبح درست شده بود....امروز هم جمعه بود نمیتونستم با شرکتش تماس بگیرم.
saeed774
17-07-2009, 23:18
مرسی آقا سعید...حتما خبرشو بهت میدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون دوستتون هم اين مشكل رو داشته حتما مشكل از ISP هست .
در ضمن از لينك عكس هايي كه گذاشتين سر در نياوردم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.