مشاهده نسخه کامل
: آیا smss.exe ویروس هستش ؟
mohammadgame
16-07-2009, 16:16
سلام سیستم من تو بعضی از فایلهای ویندوزم یه فایل هست اسمش smss.exe هستش وارد msconfig هم که می شم تو گزینه ی startup گزینه ی smss هستش !!!!! باید چه جوری پاکش کنم اگه ویروسه؟ ویندوز عوض کردم درست نشد !
Hitman-Group
16-07-2009, 16:28
نه عزیزم
ویروس کجا بود
این یکی از سرویس های ویندوزه!
saeed774
16-07-2009, 17:08
دوست عزيز فايل Smss مربوط به سيستم در Startup قرار نميگيره و بلكه از سرويس هاي ويندوز هست .
مسير اجراي اين ويروس كجاست و از كجا اجرا ميشه ؟
شما برنامه زيرو دان و و كليد اولي يعني Auto... رو بزن . اگر احيانا ويروسي هم در كار باشه حتما پاك خواهد شد .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
alex_love
17-07-2009, 15:23
smss.exe هم میتونه ویروس باشه به شرطی!!!
کلید های Ctrl + Alt +Delete رو از کیبورد همزمان بگیر وارد TAsk Maneger ویندوز میشی در قسمت processes دنبال smss.exe بگرد اگر از این عنوان فقط یکی پیدا کردی و دیدی که جلوش نوشته SYSTEM یعنی فایل سیستمی هست اما نه اگه از این عنوان 2 تا بود و جلوی یکی SYSTEM و اونیکی اسم یوزرت رو نوشته بود یعنی سیستمت آلودست این فایل در اصل همراه ویروس AUtoran وارد سیستم میشه و با نصب انتی ویروس از بین نمیره برای نابودی این بدافزار به راهنمایی های قسمت زیر مراجعه کن...
smss.exe هم میتونه ویروس باشه به شرطی!!!
کلید های Ctrl + Alt +Delete رو از کیبورد همزمان بگیر وارد TAsk Maneger ویندوز میشی در قسمت processes دنبال smss.exe بگرد اگر از این عنوان فقط یکی پیدا کردی و دیدی که جلوش نوشته SYSTEM یعنی فایل سیستمی هست اما نه اگه از این عنوان 2 تا بود و جلوی یکی SYSTEM و اونیکی اسم یوزرت رو نوشته بود یعنی سیستمت آلودست این فایل در اصل همراه ویروس AUtoran وارد سیستم میشه و با نصب انتی ویروس از بین نمیره برای نابودی این بدافزار به راهنمایی های قسمت زیر مراجعه کن...
تایید میشه
من یه بار سیستمم همینجوری شده بود (ویروسی) بعد از توی Process پاکش کردمو از تو startup
بعد با کسپراسکای اسکن کردم همه چی حل شد
saeed774
17-07-2009, 16:02
نقل قول : دوست عزيز فايل Smss مربوط به سيستم در Startup قرار نميگيره و بلكه از سرويس هاي ويندوز هست
منظور منم همین بود که این دوست ما صد در صد ویروس Smss داره چون فایل اصلی و سیستمی smss با استاراپ بالا نمیاد بلکه از سرویس های ویندوزه که به همراه فایل های سیستمی لود میشه .
شما اگه برنامه ای که معرفی کردم رو اجرا کنین مطمئنا ویروس مربوطه پاک خواهد شد .
picher_s
18-07-2009, 07:19
نقل قول : دوست عزيز فايل Smss مربوط به سيستم در Startup قرار نميگيره و بلكه از سرويس هاي ويندوز هست
منظور منم همین بود که این دوست ما صد در صد ویروس Smss داره چون فایل اصلی و سیستمی smss با استاراپ بالا نمیاد بلکه از سرویس های ویندوزه که به همراه فایل های سیستمی لود میشه .
شما اگه برنامه ای که معرفی کردم رو اجرا کنین مطمئنا ویروس مربوطه پاک خواهد شد .
سلام
دوستمون سعید کاملا صحیح میگن.
موفق باشید.:21:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.