مشاهده نسخه کامل
: سوال راجی نصب ویندوز رو هارد اکسترنال
دوستان میشه رو هارد اکسترنال ویندوز نصب و در مواقع اضطراری از ایم هارد و وبندوزش به جای هارد اصلی کاپیوتر استفاده کرد
اگه میشه سرعتش چطوره
بعد 1سوال دیگه 1 ماردبورد دارم مال سال 81 هست مدل گیگابایت ga-8irx ایا میشه برای این مادربورد از روش بالا استفاده کرد یعنی ویندوز رو هارد اکسترنال بریزم و باهش با این ماردیورد کار کنم
باید مادربرد قابلیت بوت از USB رو داشته باشه. در اون صورت میشه روی هارد اکسترنال یا فلش مموری سیستم عامل نصب کرد.
از نظر سرعت هم مسلما مثل سرعت هاردهای جدید SATA نیست، ولی اگه قرار باشه در مواقع اضطراری ازش استفاده بشه مسلما سرعت پایینش اذیت نمی کنه.
ممون الان من مدل مادربورد رو گفتم شما میتونی از تو نت ببینی این قابلیت رو داره یا نه چون باید برای این مادر بور پاور بگیرم پاورش سوخته
1 سوال هارد این ماربوردم هی ئشطفخق هست 60 گیگ اگه این قابلیت رو داشته باشه سرعت این هارد اکسترنال که بخوام ارش استفاده کنم برای منظور بالا بیشتر از اون هارد ide هست با نه
مادربرد GIGABYTE GA-8IRX از بوت USB پشتیبانی نمی کنه، طبیعی هم هست چون در اون زمان Storage های USB مثل حالا در درسترس نبودند.
هی ئشطفخق
؟؟
مادربرد GIGABYTE GA-8IRX از بوت USB پشتیبانی نمی کنه، طبیعی هم هست چون در اون زمان Storage های USB مثل حالا در درسترس نبودند.
؟؟
ممون از راهنماییت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.