PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : امان از دست برخی از این تایپیست ها

amirepsilon
16-07-2009, 12:53
سلام
دوستان من یه متنی داده بودم به تایپیست، ظاهرا از هر ترفندی برای زیادتر کردن صفحات استفاده کرده بود.!
اولا صفحه ای 250 گرفت، فقط تایپ.
دوما فاصله بین خطوط زیاد بود
سوما در هر صفحه 17 خط بود
سوما احساس میکنم فاصله بین کلمات زیاده !

چطور میشه فاصله بین کلمات Word Spacing رو تغییر داد ؟ و استانداردش چنده ؟
ممنون

nedajon
18-07-2009, 11:42
سلام
دوستان من یه متنی داده بودم به تایپیست، ظاهرا از هر ترفندی برای زیادتر کردن صفحات استفاده کرده بود.!
اولا صفحه ای 250 گرفت، فقط تایپ.
دوما فاصله بین خطوط زیاد بود
سوما در هر صفحه 17 خط بود
سوما احساس میکنم فاصله بین کلمات زیاده !

چطور میشه فاصله بین کلمات Word Spacing رو تغییر داد ؟ و استانداردش چنده ؟
ممنون

در مورد قيمت صفحه اي 250 تومن ، راه حلي نمي تونم ارائه بدم جز غصه خوردن و يا احتمالا کمي بد و بيراه گفتن و در آخر اينکه ديگه به اون تايپيست ، تايپ ندين و ديگه اينکه به دوستهاتون بگين که به اون تايپ ندن و ديگه اينکه به دوستهاتون بگين که هر کي رو ديدن بهش بگن که به اون تايپ نده (البته اين راهها خيلي غيرمنصفانه هست اما وجود داره)
سوال دوم :‌ فاصله بين خطوط زياده : براي نرمال کردن فاصله بين خطوط ، ابتدا ctrl+a گرفته و سپس به منوي Format رفته و گزينه ي paragragh را انتخاب کنيد. در قسمت spacing ، گزينه هاي before و after را به صفر تبديل کنيد و گزينه ي lilne spacing را به single تبديل کنيد.
اينکه هر صفحه اي 17 صفحه بود احتمالا با راه حل گفته شده حل مي شه ، البته اگه قسمت Indention رو هم هر دو گزينه ي before و after رو صفر کنين و قسمت special رو none احتمالا بيشتر کمکتون کنه
البته قسمتي در page setup هست ، يعني تبي هست به نام Documetn Grid که در اون تعداد خط در يک صفحه رو مي شه مشخص کرد البته احتمالش ضعيفه که از اين قسمت استفاده کرده باشه
در مورد فاصله بين کلمات هم ، در منوي Format ، گزينه ي Font ، تب Character spacing ، گزينه ي scale رو 100 % کنين و گزينه ي spacing رو به normal تغيير بدين.
استاندارد هم که همون 100 % و noramal بودن spacing هستش که در بالا گفته شد.
اميدوارم که کمکتون کنه
موفق باشين

wordist
19-07-2009, 06:28
سلام

توضيحات خوب بود

به غير از مطلب زير كه هيچ ربطي به اين زمينه نداشت

البته قسمتي در page setup هست ، يعني تبي هست به نام Documetn Grid که در اون تعداد خط در يک صفحه رو مي شه مشخص کرد البته احتمالش ضعيفه که از اين قسمت استفاده کرده باشه

البته مبلغ رو هم ميشه رفت بهش اعتراض كرد و گفت به اين صورت هست

و نيز فونت مورد استفاده هم بايد زر يا لوتوس 16 باشه

موفق باشيد