مشاهده نسخه کامل
: اینا چه فرقی با هم دارنC , C++ , C# , Visual C
amin khan
16-07-2009, 12:41
سلام دوستان
فرق اساسی این برنامه ها توی چیه ؟
معروفترین کدومه ؟
سی شارپ به کدومه میگن؟
راستش برای یادگیری توی میکروکنترلرها ( مثل 8051 ، avr ، Pic ) میپرسم ، یعنی کدومه معروفتر هستش که در تمام زمینه ها کاربرد داره ؟
سلام
فرق اساسی که خوب هر کدوم یه زبان برنامه نویس خاصی ایست که ++c تکمیل شده c هست
ولی سی شارپ #c به زبان vb نزدیکه, #c زبانی برای برنامه نویسی مدرن تحت وب هست.و از زمان پیدایش محیط net. ابداع شده
که تلفیقی از دو زبان ++c و java می باشد.
خلاصه سی شارپ بهتره
bahareh_bus
16-07-2009, 14:04
راستش برای یادگیری توی میکروکنترلرها ( مثل 8051 ، avr ، Pic ) میپرسم ، یعنی کدومه معروفتر هستش که در تمام زمینه ها کاربرد داره ؟
اگه برای کار با میکروکنترلرها میخوای یه زبان یاد بگیری باید بگم که تنها گزینه شما زبان C است !
با سلام
شما با استفاده از دوزبان اولی(ویپوال سی و سی شارپ) میتونی برنامه های ویندوزی بسازی.
و با دوتای دومی هم می تونی برنامه های کنسولی بسازی.
ولی اگه هدفت یادگیری برنامه نویسی برای میکروکنترلرها هست می تونی بری طرف avr .
نهایتا برنامه نویسی تحت هر کدوم از زبان های که گفتید می تونه به شما در یادگیری یک زبان برای نوشتن برنامه برای میکروکنترلرها(مثل همون avr ) کمک یکسانی بکنه.
mahdi7610
16-07-2009, 15:55
c++ و c# یک زبان شی گرا هستند و از کلاس ها و وراثت استفاده می کنند . اما C شی گرا نیست و در زبان c ما ساختار داریم و چیزی به اسم کلاس نداریم .
تفاوت های دیگه ای هم دارند ولی تفاوت اصلی C با بقیه شی گرا نبودنش هستش . و C++ کامل شده C هست که خیلی قابلیتها بهش اضافه شده مخصوصا شی گرا بودنش . و c++ تمامی توابع موجود در C را هم پشتیبانی می کنه
تفاوت c++ با C# در این هست که با c# شما فقط می تونید برنامه نویسی شی گرا تحت .NET انجام بدید .
توی C# همه چیز اماده هستش و شما نیاز به کدنویسی زیادی ندارید . و با استفاده از محیط ویژوالی که در اختیار شما هست میتونید از ابزارهای اماده استفاده کنید . و یکی از دلایلی که باعث شده c# به این سرعت مورد استقبال قرار بگیره اینه که باعث میشه شما به سرعت برنامه های ویندوزی و تحت وب را ایجاد کنید .
درسته که c++ یک زبان بسیار قوی هستش اما یادگیری اون وقت گیر و پر هزینه هستش . اما در مقابل c# ساده تر و کم هزینه تر هستش .
برای کار با میکروکنترولرها هم باید زبان C را یاد بگیرید
موفق باشید :)
sin2x=2sinxcosx
16-07-2009, 20:37
C که از زبان هاي B و BCPL مشتق شده . ++C هم از C مشتق شده با افزودن قابليت شيءگرايي . ريشه #C هم به ادعاي جناب ديتل ، از C و ++C و Java هست که بهترين ويژگيهاي آن ها را + بعضي ويژگيهاي جديد از خود تلفيق کرده است .
++Visual C هم با استفاده از کتابخانه MFC پياده سازي شده که MFC هم مجموعه اي از کلاسهاست . در ++Visual C امکان طراحي گرافيکي برنامه آسان تر ميسر شده .
lordsuperboys
19-07-2009, 22:57
سلام من میخواستم برنامه نویسی شروع کنم و زیاد هم به کلاس دسترسی ندارم و می خواستم به صورت خود اموز باشه و واقعاً هم احتیاج دارم که یاد بگیرم و جایی بهتر از اینجا و بهتر از دوستای عزیز پی سی ورلد پیدا نکردم که کمکم کنن اگه میشه به اینا جواب بدین:
1 /من از کدومش شروع کنم بهتره(میخوتم طوری باشه که وقتی با برنامه ها کار میکنم تو اونا کاربرد داشته باشه)
2/کدوم تاپیکا مرجع خوبیه
3/از کجا نسخه ی کاملش دانیود کنم
4/نظر همتون واسم مهمه لطفاً همتون نظر بدین قربون همهی شما
mahdi7610
20-07-2009, 07:30
سلام من میخواستم برنامه نویسی شروع کنم و زیاد هم به کلاس دسترسی ندارم و می خواستم به صورت خود اموز باشه و واقعاً هم احتیاج دارم که یاد بگیرم و جایی بهتر از اینجا و بهتر از دوستای عزیز پی سی ورلد پیدا نکردم که کمکم کنن اگه میشه به اینا جواب بدین:
1 /من از کدومش شروع کنم بهتره(میخوتم طوری باشه که وقتی با برنامه ها کار میکنم تو اونا کاربرد داشته باشه)
2/کدوم تاپیکا مرجع خوبیه
3/از کجا نسخه ی کاملش دانیود کنم
4/نظر همتون واسم مهمه لطفاً همتون نظر بدین قربون همهی شما
سلام
1 - پیشنهاد من C#.NET هستش .
2 - بهتره ابتدا از کتاب اقای هاشمیان شروع کنید و سپس کتابهای زبان اصلی را مطالعه کنید
یک نگاهی هم به تاپیک زیر کنید .
لیست تاپیک های مهم و سوالات متداول انجمن Framework ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3 - نیاز به برنامه Microsoft Visual Studio دارید . یک سرچ بزنید پیدا می شه .
موفق باشید :)
sin2x=2sinxcosx
20-07-2009, 12:11
در مورد زبان از هيشکي راهنمايي نخواين . هر زباني براي خودش قدرتشو داره . حتي به قول ايراني ها اين زبان C مرده !!
++C و Java و #C و هر چي که دوست دارين ادامه بدين .
مصطفي آقايي
28-08-2009, 12:29
سلام.
منظور از كنسولي چيه؟در ضمن java قويتره يا C++
sin2x=2sinxcosx
29-08-2009, 12:34
سلام.
منظور از كنسولي چيه؟
يعني برنامه اي که وروديشو از صفحه کليد مي گيره و خروجي رو به صفحه نمايش مي ده . همه کاراشو اين طوري انجام ميده . برنامه اي که رابط کاربريش فقط خط فرمان يا Command Line هست . همون برنامه هايي که تو Command Prompt اجرا ميشن .
در ضمن java قويتره يا C++
اين هم از اون سوال هاس ها .................. :20:
در ضمن java قويتره يا C++
اگه برای کسب در امد می خواهید اوضاع خیلی متفاوته،نیازتون را بگید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
click_dez
27-09-2009, 08:51
برای برنامه نویسی به هر یک از این زبانهای C و ++C و #C و visual C، به چه برنامه هایی احتیاج هست؟
fedarasooli
27-09-2009, 11:38
سلام دوستان :
البته شاید جای مطرح کردن این سوال اینجا نباشه به هر حال ممنون میشم اگه کمکم کنید.
من تازه به این فروم پی سی ورلد وارد شدم و لطفا کمکم کنید.
من هم میخواهم یکی از زبان های برنامه نویسی را یاد بگیریم مواد مورد نیاز چه هست و اصولا به چی برنامه و یا دانش ضرورت احساس میشود
sin2x=2sinxcosx
27-09-2009, 18:37
خودتون هم مي دونين جاش اينجا نيست پس چرا مي پرسين دوست عزيز . بار ها و بار ها اين سوال مطرح شده . يه جستجو کنين اگه نتيجه نگرفتين تاپيک جديد باز کنين .
sin2x=2sinxcosx
28-09-2009, 08:32
برای برنامه نویسی به هر یک از این زبانهای C و ++C و #C و visual C، به چه برنامه هایی احتیاج هست؟
براي برنامه نويسي بايد اين مراحل طي بشه :
1- نوشتن برنامه : برنامه رو ميشه هر جايي نوشت . روي کاغذ ، تو NotePad ، تو MS Word ، روي دستتون ، رو ديوار و .....
2- حالا اين کد رو شما به زبان مثلا ++C نوشتين . مي خواين که اجرا کنين و نتيجه رو ببينين . ولي کامپيوتر و يا بهتر بگيم سخت افزارهاي کامپيوتر و يا بهترتر ، CPU کامپيوتر هر زباني رو درک نمي کنه . فقط زبان ماشين خودش رو . بنابراين به يه مترجم نياز هست که اين زبان رو براي ما به زبان ماشين ترجمه کنه . به اين مترجم در اصطلاح کامپايلر گفته ميشه . شما توسط کامپايلر اين کدتون رو به زبان ماشين ترجمه مي کنين و بعد از اون کدتون براي ماشين قابل استفاده است .
البته مراحل ديگه اي هم وجود داره که کلي ها همينا هستن . 6 مرحله طي ميشه از نوشتن برنامه تا اجراي اون . براي اين منظور محيطهايي ايجاد شده که به اونا IDE يا Integrated Development Environments گفته ميشه . يعني محيط يکپارچه توسعه . يعني تمام اين 6 مراحل رو توش ميشه انجام داد . از نوشتن کد تا اجراي اون . براي سيستم عامل ويندوز معروف ترين و قدرتمندترينش MS Visual Studio هست که شما توش مي تونين هر چهار زبان خودتون رو کامپايل و اجرا کنين .
younes_ysf
15-10-2009, 01:34
سلام ايا كامپايلر #C برنامه اي جدا از #visual c هست يا نه؟ بزارين اينجوري بگم. من تازه كارم. ميخوام سي شارپ ياد بگيرم. ياي بايد ويژوال سي شارپ رو نصب كنم يا يه كامپايلر ديگه نصب كنم؟
sin2x=2sinxcosx
15-10-2009, 09:03
فکر نکنم به جز #Visual C بشه جاي ديگه اي کدهاي #C رو کامپايل کرد . بالاخره #C زبان انحصاري مايکروسافت هست و VS هم IDE مايکروسافت . هواي همديگه رو خواهند داشت .
سلام
من رشتم سخت افزاره و معمولا برا میکروپروسسورها و میکروکنترلر ها از زبان خود C استفاده میکردیم.چون برای نوشتن برنامه به این سیستم ها نیاز به محیط برنامه نویسی مثل کدویژن داری بهترین پیشنهاد بهت همون خود زبان C هست و نه ++C و #C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .
کار اصلی این دوتا زبون برنامه نوشتن برای کامپیوترهاست(تمامی زیر مجموعه کامپیوترها). شما نه با صفحات نت کار دارید و نه نیاز به شی گرایی دارید ،که داشته باشینم اصلا محیط کدویژن ساپورت نمیکنه. در کل برای برنامه نویسی به میکروهای AVR ,PIC از زبان C تابع گرا و میکرو پاسکال و بیسک استفاده میشه و برای نوشتن برنامه برای میکروی 8051 از اسمبلی.
پبشنهادم اینه که اگه دوس داری برنامه نویسی کنی حالا تحت هر چی اول ببین کدوم زبونو بیشتر از همه بلدی بعد برو تا تهش همونو ادامه بده.تو هر چی بهترین باشی کافیه و نیازیم نیست فکر زبون دیگه ای رو بکنی. من خودم به سه دلیل #C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کار میکنم یکی اینکه منابعش اعم از اموزشی و کد آماده و کتابخانه تو نت زیاده و همه جا پیدا میشه دوم اینکه باهاش میتونی به راحتی تحت وب بنویسی سوم اینکه برگرفته از زبون سی هست ولی محیطش شبیه ویژوال بیسیکه و راحته.
البته اینم بگم با محیط ویژوال استودیو هم میتونی برا میکرو برنامه بنویسی ولی دیگه کامپایلرش سر از کار تو درنمیاره و فکر میکنه کنسول داری مینویسی که اونم نوشتنش برا میکرو فرقی با نوشتن تو محیط نوت پد نداره.
موفق باشی..
romena777
21-08-2015, 09:43
سلام
فرق اساسی این برنامه ها توی چیه ؟ همه زبان های برنامه نویسی مشتق شده از سی می باشند
1- سی اولین زبان برنامه نویسی از این گروه است و بعد از آن سی پلاس پلاس و بعد از آن سی شارپ می باشد
تمامی سینتکس ها و کد نویسی ها شبیه به هم ولی با کمی تغییر
درصورت یاد گرفتن هرکدام آن یکی را نیز یاد خواهید گرفت که به نظر من سی شارپ از همه بهتر است چون امکان نوشتن کد را به زبان های قبلی فرارهم می کند و شی گراء تر می باشد
معروفترین کدومه ؟ سی(چون خیلی از زبان ها و سیتم عامل ها از این زبان سرچشمه گرفته اند) و سی شارپ (بازار کار خوب در جهان و ایران دارد) سی پلاس پلاس (چون برنامه نویسی مخصوص برای میکروکنترلها و سخت افزارهای می باشد و در صنعت نیز استفاده دارد)
سی شارپ به کدومه میگن؟ C (سی) ++C (سی پلاس پلاس) #C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (سی شارپ)
راستش برای یادگیری توی میکروکنترلرها ( مثل 8051 ، avr ، Pic ) میپرسم ، یعنی کدومه معروفتر هستش که در تمام زمینه ها کاربرد داره ؟ سی شارپ از همه بهتر می باشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز کی این حرفارو گفته و کدوم قسمت دنیا نوشتن؟
ما تو سی شارپ برنامه نویسی تحت میکروکنترلر 8051 و AVR نداریم.لطفا تحقیق کنید و به نتیجه قطعی برسید بعد بنده خداها رو راهنمایی کنید.
تو هیچ کجای دنیا مستقیم برای میکروهای ذکر شده با سی شارپ برنامه نمینویسن و بطور کلی سی شارپ فقط رو نت فریم ورک داره فعالیت میکنه و میکرو کنترلرهای ما که اصلا سیستم عامل ندارن که بخوان نت فریم ورک رو پشتیبانی کنن! تو پست های قبلی هم اشاره کردم که بخوایید برا میکرو تو سی شارپ بنویسی فقط اجازه داری که بحالت کنسول بنویسید که اونم با کامپایل مخصوص خود میکرو ها باید کامپایل بشه و اگه همینطوری با خود سی کامپایل کنید به دستوراتی مثل پور و ریجسترهای میکروکنترلر خطا میگیره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.