مشاهده نسخه کامل
: خرید مانیتور 17 اینچ
سلام . می خواستم یک مانیتور 17 اینچ lcd بخرم . از میان مانیتور های ال جی کدوم یکی از نظر کیفیت ( وضوح تصویر و زاویه دید و شفافیت تصویر و همچنین دوام ) مناسب هستند . در ضمن بودجه هم تا 210 هستش . لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید .:20:
ضمنا لطفا قیمت هر مدل رو هم بنویسید .
Ultra_Black
15-07-2009, 18:11
سلام . می خواستم یک مانیتور 17 اینچ lcd بخرم . از میان مانیتور های ال جی کدوم یکی از نظر کیفیت ( وضوح تصویر و زاویه دید و شفافیت تصویر و همچنین دوام ) مناسب هستند . در ضمن بودجه هم تا 210 هستش . لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید .:20:
ضمنا لطفا قیمت هر مدل رو هم بنویسید .
حالا چرا 17 اینچ با این بودجه حتی 20 اینچ هم می تونید بگیرید!
از طريق سايت LG يا نمايندگي هاي رسمي فروش كاتالوگ محصولات را دريافت نموده وبا وضعيت خود مقايسه و انتخاب فرماييد.
چون مانیتورهای 20 اینچ به بالا فشار بیشتری روی کارت گرافیک میارند و در ضمن 19 اینچ به بالا همشون واید هستن و من با واید راحت نیستم .
اشتباه میکنی ...
من الان 5 ساله 17 اینچ دارم...
دیگه کم کم دارم آماده میشم که عوضش کنم....
اصلا به درد فیلم دیدن نمیخوره....
همه کابرد مانیتور که برای فیلم دیدن نیست . من میخوام تو گیم های سنگین باعث داغ شدن بیش از حد کارت گرافیکم (4670) هم نشه در ضمن در نرم افزارهای ترسیمی مثل اتوکد زوایا درست باشند ( خیلی مواقع در مانیتورهای واید در بیشتر نرم افزارها یک حالت کشیدگی تصویر هست ) و در ضمن می خواهم در یک ابعاد کوچکتر رنگهای واقعی تری داشته باشم که در مانیتورهای بزرگتر هزینه اش خیلی بیشتر از بودجه من میشه .
لطفا از 17 اینچ ها چند تا مناسب که با بودجه من همخوانی داشته باشه معرفی کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.