مشاهده نسخه کامل
: مخفی کردن فیلم و عکس برای عدم نمایش در گالری
P A R S A
15-07-2009, 17:54
سلام
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه، در هر صورت اگه نیست، مدیران و همکاران لطف کنند منتقلش کنند!:27:
من هر کاری کردم نتونستم، از توی X-PLORE کاری کنم که فایل تصویری (فیلم یا عکس) رو توی گالری نشون نده! از Hidden و سیستمی کردن و Read - Only هم جوابی نگرفتم!:18:
سیستم عامل : S60 V5:40:
ilovecomputer100
15-07-2009, 20:04
سلام
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه، در هر صورت اگه نیست، مدیران و همکاران لطف کنند منتقلش کنند!:27:
من هر کاری کردم نتونستم، از توی X-PLORE کاری کنم که فایل تصویری (فیلم یا عکس) رو توی گالری نشون نده! از Hidden و سیستمی کردن و Read - Only هم جوابی نگرفتم!:18:
سیستم عامل : S60 V5:40:
سلام
براي نشان داده نشدن فايلهاي تصويري در گالري به اين مسير برو و فولدرهاي خواسته شده رو ايجاد كن
به پوشه other برو و پوشه contacts رو ايجاد كن و وارد پوشه اي كه ساختي (contacts) شو و يك فولدر ديگه ايجاد كن با هر نامي مثلا pic2 . حالا فايلهايي رو كه نمي خواي در گالري ديده بشن رو به اين پوشه جابجا كن "other/contacts/pic2".
حالا ديگه فايلت در گالري نشان داده نميشه.
موفق باشي
P A R S A
17-07-2009, 09:17
راه دیگه ای نیست؟ یه راه منطقی تر!
MohandesMCD
17-07-2009, 15:25
به نظر من اگه best cryptoبرای ویرایش 5 اومده از اون استفاده کن.روی فایلها قفل میزاری و پسوندش میشه enc
فایلهای encرو هم گوشی نشون نمیده.تازه مموری رو هم بزاری تو کامپیوتر از طریق کامپیوتر نمیشه کاریش کرد.دیگه ایمنی در خدا میشه :دی
با smart gaurdهم میتونی هیدن کنی البته اگه برای ویرایش 5 اومده باشه
P A R S A
18-07-2009, 10:31
به نظر من اگه best cryptoبرای ویرایش 5 اومده از اون استفاده کن.روی فایلها قفل میزاری و پسوندش میشه enc
فایلهای encرو هم گوشی نشون نمیده.تازه مموری رو هم بزاری تو کامپیوتر از طریق کامپیوتر نمیشه کاریش کرد.دیگه ایمنی در خدا میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با smart gaurdهم میتونی هیدن کنی البته اگه برای ویرایش 5 اومده باشه
بعد با این Best فلان، قفلش کردم، از کجا میشه دید؟
با دومی چی؟
میخوام از توی X-Plore قابل مشاهده باشه ولی توی گالری نیاد، همین!
MohandesMCD
19-07-2009, 19:02
با best crypto که قفل کنی دیگه نمیشه دیدش مگه اینکه از قفل درش بیاری تا تو گالری عکس یا فیلمت نشون داده بشه.مشکلش اینه که باید تک تک روی همه فایلها قفل بزاری که البته من خودم از این روش استفاده میکنم و راضیم
با smart gaurd هم وقتی از طریق نرم افزار اون هیدنش رو برداری میشه دید.البته بزاری تو پی سی و گزینه هیدن رو هم برداری بزاری تو گوشی میشه دیدش.بهترین کار همون cryptoهست اگه احدی نمیتونه کاریش کنه
گوشی من ان82 هست که وقتی فایل ها رو به cities انتقال میدم توی گالری نمیاد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.