ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عکسی که با Paint خراب شده درست میشه؟

mr-secret
15-07-2009, 13:03
سلام دوستان

میخواستم ببینم عکسی که به وسیله paint ویندوز خط خطی شده میشه درست کرد مثل عکس زیر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه چیز خیلی جالب اینکه امروز دیدم
امروز که کامپیوتر رو روشن کردم و رفتم تو قسمت این عکسی که خرابه همین که فولدر رو باز کردم و عکسهای اون فولدر داشتن لود میشدن که اون عکسی خراب انگار که دستکاری نشده بود و سالم سالم بود(فقط واسه یک لحضه اینجوری نوشن داد)
منم گفتم بیام به برو بچه های گرافیست بگم ببینم راهی برای درست کردن همچین عکسهایی هست؟
در ضمن ویندوز من ویستا سرویس پگ 1 هست

ALt3rnA
15-07-2009, 13:18
سلام دوستان

میخواستم ببینم عکسی که به وسیله paint ویندوز خط خطی شده میشه درست کرد مثل عکس زیر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه چیز خیلی جالب اینکه امروز دیدم
امروز که کامپیوتر رو روشن کردم و رفتم تو قسمت این عکسی که خرابه همین که فولدر رو باز کردم و عکسهای اون فولدر داشتن لود میشدن که اون عکسی خراب انگار که دستکاری نشده بود و سالم سالم بود(فقط واسه یک لحضه اینجوری نوشن داد)
منم گفتم بیام به برو بچه های گرافیست بگم ببینم راهی برای درست کردن همچین عکسهایی هست؟
در ضمن ویندوز من ویستا سرویس پگ 1 هست

اگه منظورت اینه که با فوتوشاپ درست بشه که نه نمیشه اون قسمت های بالا بخصوص . ولی شاید بک آپی چیزی داشتی باشی . منظورم اینه که برنامه ای نریختی که اتو بک آپ بگیره ؟

mr-secret
15-07-2009, 14:18
اگه منظورت اینه که با فوتوشاپ درست بشه که نه نمیشه اون قسمت های بالا بخصوص . ولی شاید بک آپی چیزی داشتی باشی . منظورم اینه که برنامه ای نریختی که اتو بک آپ بگیره ؟نه همچین برنامه ای ندارم
من این عکس رو همینجوری خراب تحویل گرفتم و تا حالا درستشو تو کامپیوتر ندیدم برای همین تعجب کردم که عکس رو واسه چند ثانیه درست نشون داد اونم تو حالت thumb

huti_421
27-07-2009, 23:36
درست کردنش که با فتوشاپ امکان پذیر هست

ولی خوب خیلی زحمت داره و اگه بحث مرگ و زندگی نباشه ، ارزش درست کردن نداره

Carl
03-08-2009, 15:56
نه همچین برنامه ای ندارم
من این عکس رو همینجوری خراب تحویل گرفتم و تا حالا درستشو تو کامپیوتر ندیدم برای همین تعجب کردم که عکس رو واسه چند ثانیه درست نشون داد اونم تو حالت thumb
یکی از قابلیّت‌های ویندوز اینه که thumbnailها رو توی فایلی به نام thumbs.db نگه می‌داره و هر چند وقت آپدیت می‌کنه این تصویرهای کوچک رو.

زمانی هم که شما این رو دیدید، مال موقعی بوده که هنوز تامنیلش آپدیت نشده‌بوده؛ وگرنه راهی برای درست‌کردن عکس وجود نداره.

S!NA_AHMADI
18-08-2009, 16:59
Carl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راست میگه ! اگه دقت کنی فولدر هایی رو که لارج سایز می گذاری و توش عکس هستن ، اگر عکس ها رو پاک کنی و فولدر رو لارج سایز بگذاری می بینی که عکس های پاک شده در فولدر (تامب فولدر) نمایش داده میشه ! با فتوشاپ هم 3 ساعته تموم میشه !