مشاهده نسخه کامل
: برنامه نويسي گرافيكي را از كجا شروع كنيم
سلام من خيلي در اينترنت گشتم اما زياد اطلاعات بدست نياوردم من يك دوره c++ را در محيط لينوكس با خط فرمان گذراندم اما دوست دارم برنامه نويسي گرافيكي كه بتوان در ويندوز اجرا كرد فرا بگيرم و دو سوال دارم ؟
1-نرم افزار هايي مثل jet audio كه طراحي گرافيكي دارند ايا تركيبي از c و 3dmax است يا خير؟
2- چگونه ميتوتن با c++ يك برنامه گرافيكي ساده به طوري مثلا بتوان از كليد هاي مستطيلي يا دايره اي يا ديگر عناصر گرافيكي در ان استفاده كرد نوشت ؟
sin2x=2sinxcosx
15-07-2009, 13:30
برين دنبال #C و اينا . برنامه نويسي تحت ويندوز و کار با فرم ها رو ياد بگيرين . در مورد JetAudio هم شايد از يه برنامه گرافيکي براي طراحي نما استفاده کنن ولي ديگه 3dmax چرا ؟
سلام
شما برای ساختن اینترفییس و برنامه های گرافیکی در ++C باید از کتابخانه هایی که برای این منظور هستن استفاده کنید مثل اینا
Win32 API : برای ساخت برنامه های فقط تحت ویندوز،
MFC : این کتابخانه ساده تر شده قبلی هست ولی مفاهایم قبلی رو باید تا حدودی درک کرده باشین،
و یکسری کتابخانه دیگه که برای تمام سیستم عامل ها کاربرد داره مثل QT ، wxWidget , ...
همین برنامه Jetaudio که گفتین با MFC نوشته شده،
از Qt استفاده کن که هم ساده هست هم بر روی تمام سیستم عاملها قابل اجرا شدن هست.
آرام جان گل
18-07-2009, 17:34
همینطور که استادمونsin2X فرمودند بهتره برید دنبال برنامه های جدیدتری مثل #c یا vb و...چون این برنامه ها هستند که در ویندوز اجرا می شن چون++c در محیط ویندوز اجرا ؟ من ازش منصرف شدم چون یادگیری یه زبان جدید فکر کنم مقرون به صرفه تر باشه
همان طور که جناب DaneshD فرمودند، از QT استفاده کنید زیرا شما قابلیت اجرای برنامه تان با تغییر اندک در سیستم های مختلف را دارید
من نفهميدم كه qt يك زبان برنامه نويسي است يا يك كتابخانه در c++ كه شاملي توابع است كه اگر حالت دوم است چگونه مي توان با نوشتن دستور تحت خط فرمان يك عنصر گرافيكي ايجاد كرد
من نفهميدم كه qt يك زبان برنامه نويسي است يا يك كتابخانه در c++ كه شاملي توابع است كه اگر حالت دوم است چگونه مي توان با نوشتن دستور تحت خط فرمان يك عنصر گرافيكي ايجاد كرد
Qt یک IDE برای زبان ++C است. درست مثل Visual Studio که هم برنامه های گرافیکی و هم کنسول میشه در اون نوشت.
amin2000
22-07-2009, 09:00
یه سوال ؟
مگه با C++ توی Visual Studio نمیشه برنامه گرافیکی نوشت
Peyman2003
22-07-2009, 09:51
شما با ويژوال سي پلاس پلاس هم مي توني كاركني
sin2x=2sinxcosx
22-07-2009, 10:07
یه سوال ؟
مگه با C++ توی Visual Studio نمیشه برنامه گرافیکی نوشت
بله ميشه نوشت . بايد از يکي از کتابخانه ها استفاده کنين .
راستي چطور ؟
amin2000
22-07-2009, 11:29
ممنون
همینجوری پرسیدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.