ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سبز شدن مانیتور

AsMa63
15-07-2009, 07:45
سلام
مدتی که مانیتور من رنگش تغییر کرده و سبز شده خواهش می کنم من و خواهرمو نجات بدین .
به جوری شده که همه دنیا رو دیگه سبز میبینیم . خواهش می کنم مشکل من رو حل کنین .:20:

omidarefcomputer
13-08-2009, 20:11
سلام
مدتی که مانیتور من رنگش تغییر کرده و سبز شده خواهش می کنم من و خواهرمو نجات بدین .
به جوری شده که همه دنیا رو دیگه سبز میبینیم . خواهش می کنم مشکل من رو حل کنین .:20:
سلام دوست من اول بگو مدل مانيتورت چيه و بعد تغيير رنگ تصوير به چند عامل بستگي داره يكي خرابي كابل سيگنال - دوم خرابي تو برد RGB - سوم ايراد پروگرام........
بررسي كن انشاال... كه موفق ميشي
من در خدمتم

sourena
13-08-2009, 20:14
اگر مانیتور شما CRT (لامپی) هست احتمالا لامپ تصویرش خراب شده و شما باید با شرکت گارانتی کننده تماس بگیرید!

shabe.saket
15-08-2009, 23:47
دلیلش اینه که مانیتورت طرفدار موسوی ه:27:. داداشم کابل و چک کن. کارت گرافیکتو در بیار دوباره جا بنداز. سوم تعویضه ویندوز در برخی مواقع همچین مشکلیو حل میکنه. ایشالا درست میشه:40:.

MasterGeek
16-08-2009, 00:40
سلام دوستان
من هم مشکل مشابهی رو داشتم که اتفاقا همین حدسها رو هم زدم ولی فقط تونستم مطمئن بشم که از کابل نیست اول حدسم برد RGB ش بود ولی حالا که گاهی تصویرش در عرض فریز میشه (و بر میگرده البته گاهی هم کلا بر نمیگرده) فکر کنم دیگه مشکل لامپ تصویر هست
البته همه این مشکلات طوری هست که هنوز قابل استفاده است مثلا اوایل کمتر رنگ قرمزش تیره تر میزد ولی حالا تقریبا تا روشن میکنم بعد از ۵-۶ دقیقه رنگ های قرمز تصویر یه کم تیره تر از معمول میشند و به ندرت برمیگرده (به خاطر اینکه این مسئله همیشگی نیست بیشتر به همون برد RGB شک داشتم)
اما یه مدتی همینجوری باهاش سرکردم تا الان که یه ماهی هست این مشکل فریز رو داره البته کامل تصویر نمیره و کمی از عرضش کم میشه بهرحال اینو دیگه فکر کنم لامپ تصویرش باشه
مدل LG F700P
حالا سوالم اینه که به نظر شما مشکلش چی هست؟
دوم هم اینکه چقدر خرج میبره؟‌اگه زیاد خرج میبره که بیخیالش بشم و یکی جدید بخرم اینم همینطوریش قابل استفاده هست.
گارانتیش هم فکر کنم تموم شده باشه ۵ سالی هست شایدم بیشتر

پی نوشت: چند وقت این سوال رو هم یه جای دیگه پرسیدم ولی جوابی نگرفتم امیدوارم این یکی دیگه افاقه کنه :دی

amir_eshgh01
08-09-2009, 12:49
اگه احتمالا دست به تنظیمات نزده باشی
حتما دست لامپ تصویرته