مشاهده نسخه کامل
: حجم دانلود adsl بر روی کافوی نوری
با سلام از دوستانی که اطلاعات موثق درباره اینکه اینترنت ارائه شده از سوی مخابرات بر روی بستر فیبر نوری
حجم دانلود آزاد دارد یا نه خواهش میکنم اطلاعات لازم را به من بدن
mehdi_08
15-07-2009, 10:40
نه دوست عزیز حجم دانلود اگه بخواد آزاد باشه اون شرکت سرویس دهننده ورشکست می شه
حجم دانلود ربطی به نوع مسیر ارتباط تا ISP نداره به شرکت سرویس دهندت ربط داره
از دوستانی که در تهران بر روی بستر فیبر نوری اینترنت گرفته اند خواهش میکنم راهنمایی کنند
farzadshekoohi
15-07-2009, 15:46
با سلام خدمت شما دوست عزیز من دقیقا منظورتون رو نفهمیدم اما فکر کنم منظور شما این بود که بیشتر از 128 هم میشه روی فیبر نوری ارائه بدن ؟؟؟؟
نه دوست عزیز منظوره بنده کاملا واضح هستش منظور بنده اینه که مثلا حجم دانلود یا ترافیکش 2گیکه یا 20 گیگه یا
نامحدوده؟؟؟؟؟
chaparman
16-07-2009, 00:23
مگه روی فیبر نوری میشه ADSL داد ؟ من شنیدم که اصلا اگر خط تلفن شما روی فیبر نوری باشه نمیشه بهش ADSL داد و Access نمیده و حتما باید خط تلفن سیم مسی باشه !
مگه روی فیبر نوری میشه ADSL داد ؟ من شنیدم که اصلا اگر خط تلفن شما روی فیبر نوری باشه نمیشه بهش ADSL داد و Access نمیده و حتما باید خط تلفن سیم مسی باشه !
بله درسته اصلا روی فیبر نوری با این بستری که در کشور هست نمشیه adsl داد با وجود اینکه هرچقدر هم پورت رو مرکز مخابراتی باز باشه اما سرور پرسرعت رو فیبر نوری مقدور نیست!!!!!!!!!!
farzadshekoohi
17-07-2009, 19:10
با وجود اینکه هرچقدر هم پورت رو مرکز مخابراتی باز باشه اما سرور پرسرعت رو فیبر نوری مقدور نیست
با سلام خدمت شما دوست عزیز ببینید مقدور هست و در همه جاها دنیا این تکنولوژی وجود داره اما چون ما بسیار پیشرفته هستیم و تجهیزاتمون مربوط به 15 سال پیش هست احتیاج به خرید یک سری لوازم هست که گرون هم میشه و مخابرات یک نه میگه و خیال خودش رو راحت میکنه . در مراکز جدید به دلیل بالا بودن تجهیزات این انکان وجود داره
با سلام از دوستانی که اطلاعات موثق درباره اینکه اینترنت ارائه شده از سوی مخابرات بر روی بستر فیبر نوری
حجم دانلود آزاد دارد یا نه خواهش میکنم اطلاعات لازم را به من بدن
دوست عزیز
هنوز که هنوزه برای ارائه ی یک سرویس 512 باید کلی وارد بوروکراسی بشی
1 مگ که دیگه هیچی
حالا شما داری از بستر گیگ صحبت میکنی اونهم با اتصال فایبر!!!:18:
اتصالات فایبر فقط به شرکت های حقوقی سطح بالا عرضه میشه:20:
:11:
chaparman
18-07-2009, 01:53
پس با این اوصاف بحث در این مورد وقت تلف کردنه !:41: اینجا ایرانه دوستان
من وقتی می خواستم ADSL بگیرم تلفنم روی فیبر نوری بود با هزار مکافات و پارتی بازی آوردمش روی سیم مسی و بعد این کار فهمیدم که خطوط سیم مسی طرفهای ما مال زمان شاه در به در هست ! و کیفیت ADSL من مزخرف :13:پس بی خیال این حرفها
بله درسته اصلا روی فیبر نوری با این بستری که در کشور هست نمشیه adsl داد با وجود اینکه هرچقدر هم پورت رو مرکز مخابراتی باز باشه اما سرور پرسرعت رو فیبر نوری مقدور نیست!!!!!!!!!!
با سلام خدمت شما دوست عزیز ببینید مقدور هست و در همه جاها دنیا این تکنولوژی وجود داره اما چون ما بسیار پیشرفته هستیم و تجهیزاتمون مربوط به 15 سال پیش هست احتیاج به خرید یک سری لوازم هست که گرون هم میشه و مخابرات یک نه میگه و خیال خودش رو راحت میکنه . در مراکز جدید به دلیل بالا بودن تجهیزات این انکان وجود داره
mammadiof
07-10-2009, 23:32
نقص در ارائه اينترنت پرسرعت بهدليل توسعه شبكه مخابرات!
سپيده سمائي:
«متأسفانه خط شما فيبر نوري است و نميتوانيد از اينترنت پرسرعت ADSL استفاده كنيد.»
اين پاسخي است كه مدتي است به برخي از افرادي كه براي بهرهمندي از اينترنت پرسرعت به شركتهاي PAP يا مراكز مخابراتي مراجعه ميكنند، داده ميشود.
هرچند سميعالله صادقي معاون توسعه و مهندسي مخابرات استان تهران تعداد اين افراد را قابل ملاحظه نميداند.
با اين حال كارشناسان ميگويند اين درخواستكنندگان اينترنت پرسرعت كه «سرشان به طاق كوبيده ميشود»، به همراه افرادي كه به دلايلي چون اشتراكي بودن خطوط، امكان استفاده از ADSL را ندارند، 40 درصد مشتريان برگشتي خدماتدهندههاي اينترنت پرسرعت را تشكيل ميدهند.
«مشكل خاصي وجود ندارد و تمام كساني كه به چنين دلايلي نميتوانند اينترنت پرسرعت بگيرند، اگر مراجعه كنند مشكلشان حل ميشود.»
معاون توسعه و مهندسي مخابرات استان تهران با بيان اين مطلب به همشهري ميگويد: طراحي شبكه فيبر نوري از سال 68 شروع شده و توسعه شبكه مخابرات در هر منطقهاي كه لازم باشد با استفاده از فيبر نوري انجام ميشود.
توسعه شبكه كه صادقي به آن اشاره ميكند تاكنون باعث شده تا بسياري از ساكنين مناطقي چون زعفرانيه، سعادتآباد، پونك، حكيميه و... از اينترنت پرسرعت ADSL محروم شوند، حتي كساني كه مشترك چنين سرويسي بودهاند و با تغيير خطوط تلفنشان از كابل مسي به فيبر نوري مجددا محكوم به استفاده از اينترنت با سرعت پايين شدهاند.
اگر به اين مجموعه مناطق بكري را كه از ابتدا شبكه تلفنشان براساس فيبر نوري طراحي شده اضافه كنيم، ماجرا جالبتر ميشود، هرچند كه مسئولان مخابرات از قبول مشكل طفره بروند: «در تهران فقط مركز شهيد باكري از ابتدا فيبر نوري بوده اما در بقيه نقاط مشكلي نداريم چون به هرحال شبكه مسي قبلي موجود است و هر كس مراجعه كند ميتواند ADSL بگيرد.»
اين اظهارات صادقي درحالي است كه محمودرضا خادمي عضو هيأتمديره سازمان صنفي رايانهاي كشور به همشهري ميگويد: نميدانم چطور آقايان از عدموجود مشكل سخن ميگويند وقتي كه 40 درصد مشتريان ما بهعلت اينكه خطوطشان فيبر نوري و يا PCM است برگشت ميخورند.
وي ادامه ميدهد: بايد قبول كنيم كه مخابرات در اين بخش سرمايهگذاري لازم را انجام نداده است. كشورهاي اروپايي اگر به فيبر نوري روي آوردهاند فقط به فكر شبكه تلفن نبودهاند و با ديد جامع و توجه به سرويسهاي ارزش افزوده اين كار را انجام دادهاند و هيچ مشكلي هم با ADSL ندارند چون تجهيزات لازم را در شبكه نصب كردهاند.
فيبر نوري با DSL ناسازگار است؟
در عصر ارتباطات، مجهز كردن منازل و مراكز تجاري به پهناي باند بالا (پهناي باندي بيش از 10 mbps) اهميت زيادي دارد، اما از آنجا كه فناوريهاي تامينكننده پهناي باند وابسته به مسافت است بايد راهي پيدا كرد كه فاصله تامينكننده پهناي باند و سرويس دهنده را كاهش داد.
بهعنوان مثال با استفاده از VDSL ميتوان به سرعت100 mbps دستيافت اما اين فناوري تنها تا فاصله 500 متري عملكردي قابلقبول دارد.
دكتر فريدون قاسمزاده عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي شريف در اين زمينه ميگويد: يكي از راهكارهاي رايج براي غلبه بر اين مانع(فاصله) كه توسط كشورهاي پيشرفته هم بكار گرفته شده است بسط شبكه فيبر نوري تا منازل(FTTH) است.
در حال حاضر در كشور ما ارتباط ميان مراكز مخابراتي از طريق فيبر نوري تامين ميشود اما از مراكز مخابراتي تا منازل از سيم مسي استفاده شده است. گاهي فاصله مراكز مخابراتي تا منازل به بيش از چند كيلومتر ميرسد و اين فاصله امكان استفاده از فناوريهاي مختلف را سلب ميكند.
اما اگر فيبر نوري تا نزديك منازل و تا كافو (پستهاي مخابراتي) محلي كشيده شود و در نهايت منازل با سيم مسي به كافو و فيبر نوري متصل شوند اين مشكل رفع ميشود مشروط برآنكه تجهيزات DSL در پستهاي خيابان وجود داشته باشند.
ظاهرا مخابرات استان تهران هم در برنامه توسعه شبكه خود از اين فناوري بهره برده است اما تجهيزات ADSL در پستهاي محلي وجود ندارد.
صادقي با بيان اينكه در توسعه شبكه، فيبر نوري تا پستهاي محلي كشيده ميشود و ممكن است در آينده از پست محلي تا منازل هم از فيبر استفاده شود (FTTH) برتريهاي فيبر نوري نسبت به كابل مسي را اينچنين عنوان ميكند: « ظرفيت فيبر نوري از كابل مسي بيشتر است و توسعه شبكه با استفاده از فيبر به سادگي امكانپذير است، نگهداري فيبر آسانتر است و با فناوريهاي جديد هم سازگارتر است.
علاوه بر اين سرويسهاي جديد مخابراتي، تلفنهاي تصويري، تلويزيون كابلي و... همه به بستر مخابراتي با ظرفيت بالا نياز دارند.»مجموع اين عوامل باعث شده تا مخابرات براي توسعه شبكه خود از فيبر نوري استفاده كند، اما در جايي كه استفاده از تلفن تصويري و تلويزيون كابلي- كه در كشور ما متداول نيست- يكي از علل استفاده از فيبر نوري عنوان ميشود، آيا نبايد تمهيداتي انديشيده ميشد كه استفاده از اين فناوري برتر با متداولترين روش دسترسي به اينترنت پرسرعت در ايران هم سازگاري داشت؟ صادقي در پاسخ به اين سؤال چنين ميگويد: فيبر نوري با ADSL سازگار است اما بايد تجهيزات لازم خريداري شود و در پستهاي منطقهاي كار گذاشته شود.
چرا تا كنون اين اتفاق نيفتاده است؟ پاسخ اين مقام مسئول به اين سؤال هم در نوع خود بسيار جالب است: طبق قانون تا 2 سال فقط شركتهاي PAP مجاز به ارائه ADSL بودند و ما اين تجهيزات را نخريدهايم، اما حالا مخابرات هم ميتواند ADSL ارائه كند و ما دستور خريد تجهيزات لازم را دادهايم.
اما آيا مردم بايد تاوان رقابت مخابرات با شركتهاي PAP را بدهند؟ اشاره به قابل ملاحظه نبودن افرادي كه چنين مشكلي دارند، تنها پاسخ صادقي به اين پرسش همشهري است: از مجموع حدود 5 ميليون شمارهاي كه در تهران داريم، نهايتا 600-700هزار شماره روي فيبر نوري است و اگر در حجم وسيع نگاه كنيد تعداد افرادي كه نميتوانند از ADSL استفاده كنند قابل ملاحظه نيستند.
شايد وقتي ديگر
با وجود تاكيد چندباره معاون توسعه و مهندسي مخابرات استان تهران مبني براينكه كساني كه خط تلفنشان فيبر نوري است مشكلي براي استفاده از ADSL ندارند، بهنظر نميرسد در عمل رفع اين مشكل به آن سادگي و سرعتي باشد كه مسئولان ميگويند؛
آن هم در شرايطي كه كم نيستند افرادي كه مدتهاست متقاضي دريافت خدمات اينترنت پرسرعتاند و به دلايل مختلف از آن بيبهره ماندهاند.
از سوي ديگر دكتر قاسمزاده با مقايسه جمعيت ايران با كشورهايي چون كره جنوبي و تركيه به آمار مشتركان ADSL در اين كشورها اشاره ميكند: در كل ايران 150هزار نفر ADSL دارند درحالي كه در تركيه اين رقم به 5/3 ميليون نفر ميرسد و در كره جنوبي به بيش از 30 ميليون نفر.
اين استاد دانشگاه، قديمي بودن سوييچها و تجهيزات مخابرات، فيبر نوري و PCM بودن بعضي خطوط را از فاكتورهاي مؤثر بر اين آمار ميداند و ميگويد: در بسياري از مناطق مخابراتي ما اصولا امكان ارائه ADSLوجود ندارد.
هنگاميكه هنوز برخي مراكز مخابراتي به تجهيزات مورد نياز براي ارائه ADSL مجهز نشدهاند، چگونه ميتوان انتظار داشت كه ظرف مدت كوتاهي همه كوچه و خيابانهاي شهر (همه كافوها) به اين ابزارها مجهز شوند؟ آن هم در شرايطي كه صادقي از توسعه شبكه فيبر نوري در تهران سخن ميگويد: فيبر مسيري مطمئن و در حال توسعه است و ما انتهايي براي اين طرح پيشبيني نميكنيم.
در اين شرايط حل مشكل سريعي كه صادقي وعده ميدهد تنها درصورتي ممكن است كه خط تلفن افراد به حالت مسي برگردد.
3-4 ماه ديگر صبر كنيد، انشاءالله حل ميشود!
خادمي، عضو هيأتمديره سازمان صنفي رايانهاي كشور ميگويد: «مخابرات بايد سرمايهگذاري ميكرد و تجهيزات لازم را در كافوهاي نوري نصب ميكرد تا امكان ارائه ADSL در بستر فيبر نوري فراهم ميشد، اما اين كار را نكردهاند و حالا در مناطقي كه خط تلفنشان از اين نوع است عملا استفاده از ADSL ممكن نيست و اگر دوستان ما در مخابرات مدعي هستند كه هركس مراجعه كند مشكلش حل ميشود، اين كار در شرايط فعلي درصورتي ممكن است كه بخواهند به فناوري قبلي سيم مسي برگردند كه در اين صورت چرا به فناوري پيشرفتهتر فيبر نوري روي آوردهاند؟»
يكي از مسئولان مركز مخابرات پيامنور در پاسخ به اين سؤال ميگويد: خوب همه مردم يك محله كه ADSL نميخواهند، ما براي آن تعدادي كه اين خدمات را ميخواهند شرايطي را فراهم ميكنيم كه ارتباط تلفنشان از طريق سيم مسي مقدور شود.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چنين شرايطي در چه زماني مهيا ميشود هم ميگويد: ما نسبت به خيلي از مراكز وضعيت بهتري داريم و پيمانكار را تعيين كردهايم اما مشتركان ما حداقل بايد 3-4 ماه ديگر صبر كنند تا بتوانيم اين امكان را فراهم كنيم.
همه اين مسائل در شرايطي در پايتخت كشور روي ميدهد كه مسئولان مخابرات بارها از عدماستقبال مشتركان از خدمات اينترنت پرسرعت سخن گفتهاند و چندي پيش وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با بيان اينكه در حوزه دادههاي پرسرعت، كشور با عقبماندگيهاي زيادي روبهرو است، توسعه خطوط DSL در بستر تلفن ثابت، توسعه شبكههاي بيسيم Wimax و بهرهبرداري از اپراتور سوم را از سياستهاي مخابرات براي توسعه پورتهاي پرسرعت عنوان كرد.
با تشکر از forum.--------.com
wwepersia
26-08-2010, 00:57
سلام نه دوستان حرف اكثرتون اشتباه بود اتفاقا اينترنت مخابرات واسه فيبر نوري عالي هستش من خط خودم فيبر نوري هست و مخابرات بهم گفته كه ميتونم ازشون adsl بگيرم اما فقط از مخابرات شركت هاي ديگه هيچ كدوم نميدن مخابرات 18 رو ده هزار ميده باورتون ميشه البته گفته فقط واسه ونايي كه خطشون فيبر نوري هست . واسه خط هاي ديگه نميشه با اين قيمت خودشم دانلودش نامحدود هست و رايگان در ضمن سرعت 512 داره كه اون هم 25 هزار اينا ميشه ولي بايد واسه 128 بالاتر يا پارتي داشته باشي يا كارت دانشجويي يا گواهي شركت فكر كنم سايت هم داشته باشي بهت بدن كلا سرعتاش تا 2 مگابايت هست و 2 مگ هم چيزي حدود 76 هزار ميده
zikzak0711
26-08-2010, 18:13
من تو شیراز مرکز مدرس هستم
یک هفته ای هست که خطمون را فیبر نوری کردن و adsl که داشتیم قطع شده
وگفتند تا 2ماه دیگه میشه adsl گرفت
این چه طوریه؟
یعنی بعد از2ماه میشه adsl گرفت؟
یا الکی گفتند؟
M0hsen3D
26-08-2010, 19:12
تو مشهد که ازمخابرات میخوای ADSL بگیری حتما باید خطتون فیبر نوری باشه تا بهت بدن برعکس همه جایه دیگه :2:تو منطقه ماهم که کافوی نوری نیستش که بریم درخواست بدیم خطمونو فیبر کنن باید همینجورصبر کنیم ببینیم چی کار میخوان بکنن:3:
wwepersia
26-08-2010, 21:59
من تو شیراز مرکز مدرس هستم
یک هفته ای هست که خطمون را فیبر نوری کردن و adsl که داشتیم قطع شده
وگفتند تا 2ماه دیگه میشه adsl گرفت
این چه طوریه؟
یعنی بعد از2ماه میشه adsl گرفت؟
یا الکی گفتند؟
سلام نه الكي نيست مخابرات تصميم داره همه جا رو فيبر كنه واسه همين شركت ها مجبور ميشن سيستمشون رو از كابلي به فيبر تغيير بدن اگه تو منطقتون آپارتان يا هتلي در حال ساخت باشه يعني اين كه زود تر بهتون adsl ميرسه
vBulletin , Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.