مشاهده نسخه کامل
: سيستم من مي تونه اين بازي رو اجرا كنه ؟؟؟
اين مشخصات يه بازيه ! و اما سيستم من :
CPU = 2.8 celeron intel
RAM = 1 gig
Graphic = Geforce 5500 fx
من هم اصولا روي كمترين ميزان كرافيك و اين صوبتاي بازي بازي مي كنم !
متاسفانه مشخصات بازي رو نتونستم درست كبي كنم !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بايين اين صفحه مشخصاتش رو نوشته !
avecina.ir
14-07-2009, 22:38
RECOMMENDED MINIMUM OS Windows XP SP 2,
Windows 2003 SP 2 Windows 2000 SP 4,
Windows98 SE CPU Intel Pentium D 915(2.8Ghz),
AMD Athlon64-X2 3800(2.0Ghz) more Intel Pentium 4 2.4Ghz,
AMD Sempron 2.0Ghz more Memory 2GB more 512MB Graphics Geforce 6x00, Radeon x600 more
256MB more Geforce FX, Radeon 9600 more
128MB more Sound AC '97 compatible AC '97 compatible Direct X DirectX 9.0c version or higher DirectX 9.0c version or higher Hard Disk 6GB 6GB
اين مشخصات يه بازيه ! و اما سيستم من :
CPU = 2.8 celeron intel
RAM = 1 gig
Graphic = Geforce 5500 fx
من هم اصولا روي كمترين ميزان كرافيك و اين صوبتاي بازي بازي مي كنم !
برو به این صفحه و گیمهای مختلف را انتخاب کن تا سیستمت را آنالیز کنه جوابت را بگه.. سیستمت بدرد قارچ خور میخوره>>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو به این صفحه و گیمهای مختلف را انتخاب کن تا سیستمت را آنالیز کنه جوابت را بگه.. سیستمت بدرد قارچ خور میخوره>>
البته !!! :دي !!!
ولي خب اين ها اصولا MMORPG هستن و معمولا سيستم بالايي نياز ندارن :)
128 MB Geforce FX, Radeon 9600
بقيش كه مي خوره ! ولي اين يكي رو موندم ! من كرافيكم 128 مك هست ولي 64 تاش رو استفاده مي كنه ! راستي خوب شد يادم اومد ! اكه از توي منوي بايوس اين مقدار رو تغيير بدم(تا 256 رو هم داره توي بايوس ولي روي 64 تنظيمه !) جه تغييري مي كنه كرافيك و اين صوبتاي سيستمم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
avecina.ir
14-07-2009, 23:01
عجیبه هااااااااااا.گرافیک 9600 با 128مگ رم؟؟!! نه بابا اشتباه نمیکنی؟؟ آخه 9600 اوونقدا قدیمی نیستش که 128 مگ رم داشته باشه.256 هم میگفتی باورم نمیشد!! برندش چیه که یه همچین کارت چرتی داده بیرون؟؟
از اون منوو میتونی تنظیم کنی چقدر از رم سیستمت بخوره.. تا میتونی ببرش بالا.. البته رم را ارتقا بدی اون منو هم عددای بزرگتر را نشونت میده.. مجموعن یخورده وضعیت کمبود رم گرافیکی را میتونه جبران کنه ولی رم گرافیکی اختصاصی رووی کارت سرعت بالتری داره تا این رم سیستم..
عجیبه هااااااااااا.گرافیک 9600 با 128مگ رم؟؟!! نه بابا اشتباه نمیکنی؟؟ آخه 9600 اوونقدا قدیمی نیستش که 128 مگ رم داشته باشه.256 هم میگفتی باورم نمیشد!! برندش چیه که یه همچین کارت چرتی داده بیرون؟؟
از اون منوو میتونی تنظیم کنی چقدر از رم سیستمت بخوره.. تا میتونی ببرش بالا.. البته رم را ارتقا بدی اون منو هم عددای بزرگتر را نشونت میده.. مجموعن یخورده وضعیت کمبود رم گرافیکی را میتونه جبران کنه ولی رم گرافیکی اختصاصی رووی کارت سرعت بالتری داره تا این رم سیستم..
نه بابا !!! اون كه كرافيك من نيست !!! اون حداقل كرافيكه ! كرافيك من همون 5500 هست !!!
برو توي اين سايت بايينش رو نيكاه كن !!! در ضمن اون سايته هم نشد !!! با IE هم رفتم يه سري جيز نشون داد اخرش مثل اين كه نتونست اطلاعات سيستم من رو دانلود كنه !
avecina.ir
14-07-2009, 23:13
بقيش كه مي خوره ! ولي اين يكي رو موندم ! من كرافيكم 128 مك هست ولي 64 تاش رو استفاده مي كنه ! راستي خوب شد يادم اومد ! اكه از توي منوي بايوس اين مقدار رو تغيير بدم(تا 256 رو هم داره توي بايوس ولي روي 64 تنظيمه !) جه تغييري مي كنه كرافيك و اين صوبتاي سيستمم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس این چیه نوشتی؟؟!!! عجیبه
Kianoosh
14-07-2009, 23:20
مهندس جان این یحتمل رادئون 9600XT هست!
دوست عزیز شما تا حدی که رم سیستم اجازه بده و کم نیاره می تونی شیر کنی
avecina.ir
14-07-2009, 23:26
عجیبن غریبا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kianoosh
14-07-2009, 23:41
عجیبن غریبا
بابا:دی
Geforce FX, Radeon 9600 more
128MB more این لیست حداقل گرافیک مورد نیاز بازی از دو کمپانی هستش!:دی
عجبا !!! هر دو نفري اخر هم جواب ما رو ندادين !!! من اره كرافيكم فكر كنم Fx هست ديكه !!! 5500 Nvidia !!! بس مي كشه !
و من الان 256 مك از رم رو شير كردم ! رمم هم يك كيكه ! بايد يه دو سه تا بازي رو اجرا كنم ببينم جي كار مي كنه ! : دي
milky way
15-07-2009, 00:18
عجیبن غریبا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اون 9600 که فکر میکنی نیست عزیز این کارت برای زمان ناصرالدین شاه سری 9 کارتهای ATI.
شما هم احتمال خیلی زیاد میتونی بازی رو اجرا کنی مشکلی نیست.
این اون 9600 که فکر میکنی نیست عزیز این کارت برای زمان ناصرالدین شاه سری 9 کارتهای ATI.
شما هم احتمال خیلی زیاد میتونی بازی رو اجرا کنی مشکلی نیست.
بازی را که باید تست کنه.. رووی هوا نمیشه بگیم اجرا میشه یا نه.شاید تووی رزولوشن پایین و غیر فعال کردنaa و به حداقل رسوندن جزدیات بتونی یه کاری کنی.ولی من میگم این کارت احتمالن قلابی باشه>>
بازی را که باید تست کنه.. رووی هوا نمیشه بگیم اجرا میشه یا نه.شاید تووی رزولوشن پایین و غیر فعال کردنaa و به حداقل رسوندن جزدیات بتونی یه کاری کنی.ولی من میگم این کارت احتمالن قلابی باشه>>
برادر من !!! يه سري مشخصات مي زارن به اسم كمترين ميزان مورد نياز بازي (من هميشه روي اين بازي ميكنم !) خب بعدش اكه سيستمت بخونه ! خب اجرا مي كنه ديكه !
بعد هم اون كارتي كه شما ديدي ! در واقع يك كارت نبود !
بابا:biggrin:
Geforce FX, Radeon 9600 more
128MB more این لیست حداقل گرافیک مورد نیاز بازی از دو کمپانی هستش!:biggrin:
اين راديون 9600 بود ! نه Geforce 9600 !!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.