ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 8510 یا n95 8g

safarchi
14-07-2009, 11:42
میخواستم ببینم کدوم یکی از این ها بهتره با دلیل
درضمن میخوام ببینم روی 8510 ngageنصب میشه یا نه
وآیا برنامه های هردوتا شون یکی اند
قیمتشون چنده و آیا گزینه ی دیگری هم هست
درضمن برای من دوربین و مولتی مدیا ورابط کاربری راحت مثل n82 مهمه وهمچنین صدا و اینکه گوشی خسته کننده نباشه یعنی با 1 یا2 بار استفاده کردن خسته نشم (حال بده)
gps هم مهمه (راحتیش رو میگم)
:8::31::46:

Vamp!r3
14-07-2009, 11:47
8510 تكامل يافته 8 گيگه...تاپيك هاي زيادي در اين باره هست...8510 Ngage ميخوره...برنامه هر 2 يكيه...قيمت 8510 حدود 420-30...در كل سره...از همه لحاظ...

*M!L4D*
14-07-2009, 12:14
منم 8510 رو تایید می کنم ...!
N-Gage

sabasistem_co
14-07-2009, 14:36
8510 از همه لحاظ از 95 8 گیگ سرتره . . .

الان قیمت 8510 توو طبقات بالای علادین به 400-410 تومن هم رسیده . . .

8510 همه مشخصاتی رو که میخوای هم داره . برو بگیر خیالت راحت . . .

aran khan95
14-07-2009, 14:36
برای گرفتن i8510 شک نکن

mf.designing
14-07-2009, 14:43
مصلما i8510 توصیه میشه :
1-دوربین 8 مگاپیکسل
2-هارد 16 گیگی (8 هم داره) + مموری خور
3- صدای خوب
4-سیمبین جدید
و ....
بله ngage هم میشه نصب کرد .

Saman-tci
14-07-2009, 15:00
8510 از همه لحاظ از 95 8 گیگ سرتره . . .

آیا از نظر باتری هم از 8گیگ سرتره ...؟؟؟؟؟؟
.
من منکر خوب بودن 8510 نیستم خیلی گوشی کاملی هست اما از نظر باتری واقعاً مشکل داره ...

Vamp!r3
14-07-2009, 16:36
.
من منکر خوب بودن 8510 نیستم خیلی گوشی کاملی هست اما از نظر باتری واقعاً مشکل داره ...
كه اونم حل ميشه...

4870x2
14-07-2009, 16:52
البته N-GAGE خوروندنش كار راحتي نيست و بايد 7 خان رو رد كني
در ضمن فقط با يه كلانيك بالا مياره
پس امكان داره بزودي و با عرضه بازي هاي جديد N-GAGE ساپورت نكنه

hasanmotori
14-07-2009, 17:40
.

بله از نظر باتریم بهتره فقط کافیه پاور سیوینگو خاموش کنید تا ببینید باتریش بهتره

hasanmotori
14-07-2009, 17:42

کی میگه 7 خان رستم باید رد کنی ؟!
یه کلاینت هست که دوستان دست کاریش کردن و مثل بقیه نرم افزارا نصب میشه
هر وقتم لازم بود یه کلاینت جدیدو ریپک میکنن

aran khan95
14-07-2009, 18:30
من n-gage رو طی نیم ساعت نصب کردم
اگه همه ی کارهامو در اون لحظه در نظر بگیریم
که اون زمان سرم خیلی شلوغ بود

mr_khodaei2008
14-07-2009, 19:11
به نظر من 95 بهتره زیرا8510 یه عیب بزرگ داره و اون اینکه رنگ گوشی به مرور زمان میره من خودم داشتم و یک ماه هم بیشتر نشذه که خریدم ولی رنگ بدنش کم کم داره میره و یکی از رفیقام هم که چند ماهه داره گوشه های بدنه گوشیش رنگش رفته و انگار گوشی 2 یال کار کرده من که به همین خاطر تا گوشیم بدتر نشده بود امروز به بدبختی فروختمش

hasanmotori
14-07-2009, 19:23
به نظر من 95 بهتره زیرا8510 یه عیب بزرگ داره و اون اینکه رنگ گوشی به مرور زمان میره من خودم داشتم و یک ماه هم بیشتر نشذه که خریدم ولی رنگ بدنش کم کم داره میره و یکی از رفیقام هم که چند ماهه داره گوشه های بدنه گوشیش رنگش رفته و انگار گوشی 2 یال کار کرده من که به همین خاطر تا گوشیم بدتر نشده بود امروز به بدبختی فروختمش

گوشی شما احتمالاً تقلبی بوده
شما اولین نفری هستی که میگی رنگش میره
من الان بیشتر از 5 ماهه که دارم فقط یه بار افتاد روی سنگ یه نقطه رنگش پریده اگه گوشی دیگه ای بود حتماً lcd ش خورد میشد ولی lcd این هیچیش نشد
از نظر کیفیت بدنه جزو بهترینهاست و حرفهای شما اصلاً تایید نمیشه :21:

4870x2
14-07-2009, 19:28
من n-gage رو طی نیم ساعت نصب کردم
اگه همه ی کارهامو در اون لحظه در نظر بگیریم
که اون زمان سرم خیلی شلوغ بود
خوب يه سوال:
فكر مي كني در n-gage گوشي n95 8gig بهتره يا 8510 ؟
انصافا بدون تعصب بگين

aran khan95
14-07-2009, 19:38
خوب يه سوال:
فكر مي كني در n-gage گوشي n95 8gig بهتره يا 8510 ؟
انصافا بدون تعصب بگين
من روی هیچ چیز تعصب ندارم
در مورد سوال شما باید بگم که n95 چون fp1هست بازی های بیشتری رو میاره
به نظر شما تفاوت دیگه ای هست؟

امکان نداره رنگ گوشی بیخودی بپره

4870x2
14-07-2009, 19:42
من روی هیچ چیز تعصب ندارم
در مورد سوال شما باید بگم که n95 چون fp1هست بازی های بیشتری رو میاره
به نظر شما تفاوت دیگه ای هست؟

اره
شما ميتوني تو جديدترين و روونترين كلانيك يعني 1536 بازي كني؟

aran khan95
14-07-2009, 21:25
اره
من راجع به کلاینت اطلاعاتی ندارم
اگه شما بگید ممنون می شم

hasanmotori
14-07-2009, 21:28
اره

فقط لازمه کلاینت ریپک شدشو دانلود کنی به نظرت کار سختیه ؟

aran khan95
14-07-2009, 21:48
فقط لازمه کلاینت ریپک شدشو دانلود کنی به نظرت کار سختیه ؟
رو i8510 کار می کنه؟

hasanmotori
14-07-2009, 21:55
رو i8510 کار می کنه؟

ریپک شده یعنی اینکه روش کار میکنه دیگه

Saman-tci
14-07-2009, 23:19
فکر میکنید راحتی که 8 گیگ داره 8510 هم داره ....
مثلاً آپدیت کردن گوشی نوکیا راحت تره یا 8510 که معلوم نیست آیا واسش آپدیت میاد یا نه ..
هر موقع هم که میاد باید تشریف ببرید گارانتی مایکروتل اونجا براتون بریزن ...
.
یه سوال اساسی :
.
بازاری که گوشی N95 8gb داره آیا 8510 هم داره ...؟ فقط همینو جواب بدین ..
شما برو توی یه پاساژ یا اصلاً همون علاالدین .. ببین از هر چندتا مغازه یکی داره با 8510 کار میکنه .... ولی از اونور گوشی N95 8gb رو ببین ...
دوست من 8510 طالبهای خاصی داره و تا وقتی طالبش پیدا نشه خریدار نداره ...
.
جمله آخر :
به نظر من سامسونگ از محبوبیت و عمومیت سیستم عامل سیمبیان در گوشی 8510 استفاده (سوء استفاده ) کرد تا بتونه با معرفی 8510 یه مقدار جلب توجه کنه ولی این ترفند هم خیلی زود نقش برآب شد ...

hasanmotori
14-07-2009, 23:34
فکر میکنید راحتی که 8 گیگ داره 8510 هم داره ....
مثلاً آپدیت کردن گوشی نوکیا راحت تره یا 8510 که معلوم نیست آیا واسش آپدیت میاد یا نه ..
هر موقع هم که میاد باید تشریف ببرید گارانتی مایکروتل اونجا براتون بریزن ...
.
یه سوال اساسی :
.
شما برو توی یه پاساژ یا اصلاً همون علاالدین .. ببین از هر چندتا مغازه یکی داره با 8510 کار میکنه .... ولی از اونور گوشی N95 8gb رو ببین ...
.
جمله آخر :
به نظر من سامسونگ از محبوبیت و عمومیت سیستم عامل سیمبیان در گوشی 8510 استفاده (سوء استفاده ) کرد تا بتونه با معرفی 8510 یه مقدار جلب توجه کنه ولی این ترفند هم خیلی زود نقش برآب شد ...

من از دیروز تا حالا 5 بار گوشیمو فلش کردم
هر دفعش 2 دقیقه بیشتر طول نکشید
نمیدونم شما بر چه اساس این حرفو میزنید اصلاً بیارید خودم واستون آپدیت میکنم : دی

ببینید تا 2 سال پیش بازار سامسونگ خیلی بدتر از الان بود و الان خیلی بهتر شده
شاید الان بازارش هنوز مثل نوکیا نباشه ولی روند صعودی داره
منظور شما رو از طالب خاص متوجه نمیشه اخه الان این گوشی فروش خیلی زیادی داشته همین جا ببینید چند نفر i8510 دارن و چند نفر ان96
ان96 که فقط به خاطر اسمش باید خیلی بیشتر از اینا فروش داشت ولی i8510 فروشش بیشتر شد
یا مثلاً i900 رو ببینید چند نفر دارن
اصلاً این موضوع چه ربطی به خود گوشی داره؟

جمله آخر از اون حرفاست
اگه سیمبین روش نبود یه بهونه خوب داشتید که بگید با نوکیا قابل مقایسه نیست و.... حالا که سیمبینه بازم یه چیزای عجیبی میگید ! :27:

arezoo936100
14-07-2009, 23:36
مشخصه ان نودو پنج هشت گیگ خیلی بهتره حداقل تیریپش که با کلاس تره اما بدیش اینه که یکم همه می شناسنش

merikh_merikh
14-07-2009, 23:44
دوست عزيز اين دو گوشي بسيار به هم نزديک هستن و هرکسي از گوشي و نظري که خودش داره حمايت ميکنه.
نظره من اينه با هرکدام کار کن يا بگيرش دستت حد اقل و ببين با کدوم بيشتر حال ميکني.
ان96 هم هست که البته سي پيوش نسبت به دو تاي ديگه پايين تره ولي من وقتي که دو گوشيه ان96 و ان95 8گيگ را به طور هم زمان مقايسه ميکردم از لحاظ سرعت فرق ان چناني نداشتن که متوجه بشيم حالا ديگه نميدونم چرا بعضي ها از ان96 بد ميگن.در ضمن ان96 از هر دوي اين گوشي ها بهتره چون با امدن امکانات جديد در مخابرات ايران خودشو بيشتر نشون ميده ولي بازم ان96 فرق هاي زيادي با 8510 و ان95 نداره و بازبايد خودت کار کني و يکي را انتخاب کني.
درضمن من با 8510 کار نکردم اگه کار کرده بودم ميگفتم که دقيقن کدوم بهتره.
ولي ان96 از ان95 بهتره.
يادت نره سعي کن با هر دو گوشي کار کني بعد انتخاب کني.
بين ان95 و 8510 هم همان طور که گفتم 8510 بهتره.

Saman-tci
15-07-2009, 07:49
این گوشی فروش خیلی زیادی داشته همین جا ببینید چند نفر i8510 دارن و چند نفر ان96

دوست من بحث این تاپیک در مورد این گوشی با N95 8gb هست نه 96 ...
.
میخوای تعدادی دوستانی که در همین فروم دارن فعالیت میکنن که 8510 دارن رو با کسانی که N95 8gb دارن مقایسه کنیم ....؟؟؟؟

Mohammad
15-07-2009, 08:40
سلام ...
اتفاقی به این تاپیک کشیده شدم ، بحث جالبی بین دوستان هست .

ببینید ، در جمله اول بین دو گوشی مورد بحث من بدون شک i8510 رو ترجیح می دم ! هم با N95 8G کار کردم هم با i8510 . دوستانی که در جریان هستند می دونند که بررسی دوربین i8510 رو هم نوشتم .
صحبت های سامان عزیز درست هست ، چرا ؟ چون نوکیا محبوبیت عام داره ، چون کمتر کسی می دونه innov8 هم وجود داره ! منکر گوشی های با کیفیت نوکیا نیستم ولی در حال حاضر نوکیا در دوران افت هست بدون شک ! اگرم خیلی فاصله نگیریم و در مورد n95 8G صحبت کنیم نوکیا از مدل بسیار موفق (به حق موفق) N95 استفاده کرد و N95 8G رو به بازار عرضه کرد . کلا واسه نوکیا یه سنت شده که به بیاد با ارتقا حافظه یه مدل موفق و یا افزایش سایز صفحه یه گوشی جدید به بازار بده ! (یاد خودرو سازهای ایرانی میوفتم)
در مجموع N95 8G گوشی خوبیه ، جای شکی نیست ولی الان در مقام مقایسه با i8510 هستیم .

به مانند قبل سیمبین در انحصار نوکیا نیست و می بینید که سامسونگ هم گوشی های سیمبین تولید می کنه . گرچه باید نوکیا رو بدون شک در این زمینه پیشتاز دانست . بگذریم از این موضوع که سیمبین هم با اومدن سیستم عامل ای جدید کم کم داره کمرنگ میشه .
مدل i8510 در زمینه سیستم عامل به نظر من بسیار هم موفق بوده . از همه لحاظ .
از نظر کیفیت ساخت باز هم نمره قبولی می گیره . دوربینش که حرف نداره . امکاناتش هم همینطور . من باشم حتی شده بخاطر Optical Joystick مدل سامسونگ رو انتخاب می کنم !

به نظر من افرادی که تویه کار گوشی هستند و گوشی شناس ، ارزش والای i8510 رو می دونند .
کاش همه ما به دنبال استفاده از تکنولوژی های جدید باشیم.

در آخر اینم اضافه کنم که من طرفدار هیچ برندی خاصی نیستم . نباید از حق گذشت که سامسونگ داره بی نظیر کار می کنه . کافیه سری به Gsmarena قسمت سامسونگ بزنید ، ببینید چه گوشی هایی با چه امکانات و ابتکارهایی معرفی کرده . همچنین خیلی از تکنولوژی های الان اگه دنبالش رو بگیرید به سامسونگ می رسه !
شاید سامسونگ در ایران چندان طرفدار نداشته باشه که البته جای تعجب هم نداره !

Mohammad
15-07-2009, 08:53
سلام ...
اتفاقی به این تاپیک کشیده شدم ، بحث جالبی بین دوستان هست .

ببینید ، در جمله اول بین دو گوشی مورد بحث من بدون شک i8510 رو ترجیح می دم ! هم با N95 8G کار کردم هم با i8510 . دوستانی که در جریان هستند می دونند که بررسی دوربین i8510 رو هم نوشتم .
صحبت های سامان عزیز درست هست ، چرا ؟ چون نوکیا محبوبیت عام داره ، چون کمتر کسی می دونه innov8 هم وجود داره ! منکر گوشی های با کیفیت نوکیا نیستم ولی در حال حاضر نوکیا در دوران افت هست بدون شک ! اگرم خیلی فاصله نگیریم و در مورد n95 8G صحبت کنیم نوکیا از مدل بسیار موفق (به حق موفق) N95 استفاده کرد و N95 8G رو به بازار عرضه کرد . کلا واسه نوکیا یه سنت شده که به بیاد با ارتقا حافظه یه مدل موفق و یا افزایش سایز صفحه یه گوشی جدید به بازار بده ! (یاد خودرو سازهای ایرانی میوفتم)
در مجموع N95 8G گوشی خوبیه ، جای شکی نیست ولی الان در مقام مقایسه با i8510 هستیم .

به مانند قبل سیمبین در انحصار نوکیا نیست و می بینید که سامسونگ هم گوشی های سیمبین تولید می کنه . گرچه باید نوکیا رو بدون شک در این زمینه پیشتاز دانست . بگذریم از این موضوع که سیمبین هم با اومدن سیستم عامل ای جدید کم کم داره کمرنگ میشه .
مدل i8510 در زمینه سیستم عامل به نظر من بسیار هم موفق بوده . از همه لحاظ .
از نظر کیفیت ساخت باز هم نمره قبولی می گیره . دوربینش که حرف نداره . امکاناتش هم همینطور . من باشم حتی شده بخاطر Optical Joystick مدل سامسونگ رو انتخاب می کنم !

به نظر من افرادی که تویه کار گوشی هستند و گوشی شناس ، ارزش والای i8510 رو می دونند .
کاش همه ما به دنبال استفاده از تکنولوژی های جدید باشیم.

در آخر اینم اضافه کنم که من طرفدار هیچ برندی خاصی نیستم . نباید از حق گذشت که سامسونگ داره بی نظیر کار می کنه . کافیه سری به Gsmarena قسمت سامسونگ بزنید ، ببینید چه گوشی هایی با چه امکانات و ابتکارهایی معرفی کرده . همچنین خیلی از تکنولوژی های الان اگه دنبالش رو بگیرید به سامسونگ می رسه !
شاید سامسونگ در ایران چندان طرفدار نداشته باشه که البته جای تعجب هم نداره !

4870x2
15-07-2009, 10:40
ریپک شده یعنی اینکه روش کار میکنه دیگه
حسن خان نسخه هاي جديد بازي رو روي 8510 بالا نميارن

mf.designing
15-07-2009, 10:49
ببین به کیفیت سامسونگ شک نکن . سامسونگ شرکت با آبرویه !!
من خودم N85 دارم ، کیفیت ساخت بدنش اصلا خوب نیست (N96 هم همینطور!) با اینکه واسم از خود فنلاند آوردن !

ar71
15-07-2009, 11:13
اگه پول داری که 8910 رو بردار ولی اگه پول خوبی نداری حتماً 8510 رو بردار و شکی نکن

بهترین ها الان تو سامسونگ هستن و قبلاً که نوکیا حرف اول رو میزد به این دلیل بود سیمبیان مال خودش بود و هیچ برند دیگری سیبیان نمیزد ولی الان سامسونگ هم سیبیان 5 داره و هم 3

پس بدون تعصب فکر کن و بهترین رو انتخاب کن و رو پیشنهادای من کمی فکر کن

amin khan
15-07-2009, 11:31
من خودم نوکیا دارم
ولی الان دیگه سامسونگ هم کم شرکتی نیست
شک نکن 8510

mr_khodaei2008
15-07-2009, 11:31
Saman-tci ----->> یه سوال اساسی :

100 درصد تاید میشه من گوشیمو اصفهان از بین 50 تا مغازه که نشون دادم فقط حدود 10 تاشون حاضر به خرید اون شدن اونم با قیمت خیلی پایین ولی 95 را دم هر مغازه که میبردم میگفت میخرم

در مورد رنگ گوشی هم نمیدونم چرا رنگ گوشی من میره ولی گفتم یکی از دوستامم داره از اون هم گوشه های بالایی گوشی رنگش رفته حالا چرا اینطوریه نمیدونم

aran khan95
15-07-2009, 21:06
tci ----->> یه سوال اساسی :

100 درصد تاید میشه من گوشیمو اصفهان از بین 50 تا مغازه که نشون دادم فقط حدود 10 تاشون حاضر به خرید اون شدن اونم با قیمت خیلی پایین ولی 95 را دم هر مغازه که میبردم میگفت میخرم

در مورد رنگ گوشی هم نمیدونم چرا رنگ گوشی من میره ولی گفتم یکی از دوستامم داره از اون هم گوشه های بالایی گوشی رنگش رفته حالا چرا اینطوریه نمیدونم
یعنی n95 8گیگ از i8510 بهتره؟

aran khan95
15-07-2009, 21:10
مشخصه ان نودو پنج هشت گیگ خیلی بهتره حداقل تیریپش که با کلاس تره اما بدیش اینه که یکم همه می شناسنش

تیرپش از i8510 با کلاس تره؟
البته من چیز خاصی نمی گم در مورد اون که کدوم قشنگتره چون به سلیقه شخص بستگی داره
ولی فکر می کنم درصد اونایی که i8510 رو قشنگتر از n95 8گیگ می دونم بیشتر باشه

Mohammad
15-07-2009, 23:18
قصد داشتم زودتر از این پست بدم ولی منصرف شدم !

گفتم شاید صحبت های دوست عزیزمون mr_Khodaei اینجوری برداشت بشه که n95 8G بهتره که مسلما اشتباهه ، حداقل طبق اون صحبت ها .
قبلا هم عرض کردم ( صفحه قبل) تنها دلیل محبوبیت بیشتر n95 8G (جدا زا خوب بودنش که منکرش نیستم ولی در مقام مقایسه با i8510 عرض می کنم ) محبوبیت عام نوکیاست و اینکه الان خیلی وقته تویه بازار و بیشتر جا افتاده . ضمن اینکه اکثر افرادی که موبایل می گیرند اطلاعات کاملی از گوشی ها ندارند ، همه که مثل من و شما نمی دونند تکنولوژی DNSe چیه و تنها بخاطر نام معروف N95 ممکنه N95 8G رو انتخاب کنند ...

Saman-tci
16-07-2009, 07:59
اینجوری برداشت بشه که n95 8G بهتره که مسلما اشتباهه ، حداقل طبق اون صحبت ها .

محمد جان چرا مسلماً اشتباهه ..؟؟؟ آخه من نمیدونم چرا ما آدمها بعضی اوقات گذشته رو فراموش میکنیم ...
.
مگه اون زمانی که این گوشی اومده بود همه براش سرودست نمیشکوندن ..؟ حالا توی این مدت چه اتفاقی افتاده که از نظر شما انتخاب این گوشی مسلماً اشتباهه من نمیدونم ....
.
درسته که میگن مشکل شارژ این گوشی برطرف شده ولی شما میتونی همیشه یه شارزر دستتون باشه و هر روز گوشیتون رو 2 ساعت توی شارژ بزارین ...؟؟ آیا این یه ضعف برای گوشی به اصطلاح خوب شما نیست ....؟؟؟
هر چقدرم امکانات یه گوشی بالا باشه ولی اگه مجبور باشین هر روز و در هر مکانی شارژر به دست باشین , به خدا در عرض 1 ماه از چشمتون میوفته ....
.
الانم که اینقدر این گوشی کم شده که شاید توی هر 20 تا مغازه یکیشو پیدا کنی ... آیا نباید به بازار و همینطور سطح استقبال مردم هم فکر کرد ...؟ شما فکر میکنی اگه این گوشی در حدی بود که میتونست رضایت ملت رو به دنبال داشته باشه بازم اینقدر نایاب میشد یا مثل N95 8gb توی هر مغازه ای به راحتی خرید و فروش میشد ...؟؟؟؟؟؟؟
.
نه محمد جان انتخاب N95 8gb اونقدرهم که شما میگی اشتباه نیست .....

Mohammad
16-07-2009, 10:33
سلامی دوباره ...
ممنون سامان جان .

من گذشته رو فراموش نکردم ، هر گوشی که جدید بیاد ملت براش سر و دست می شکنند بدون شک بخصوص اگه نوکیا باشه . هنوز هم می گم نوکیا قدمت خیلی خوبی داره و مثل قبل گوشی هایی در سطحی عالی معرفی نمی کنه . نمونش 2 گوشی اخیرش که یکیش علیرغم طراحی منحصر به فرد همچنان از صفحه 2.4 اینچ بهره می بره ! به نظر من نوکیا بیشتر گوشی هایی برای کشورهای جهان سوم تولید می کنه !! نوکیا همونطور که در جریانید مدل های جدید 6600 رو خیلی وقت به بازار عرضه کرده ولی مردم ما هنوز به دنبال همون 6600 قدیمی هستند ! خب حقم دارند چون از یه گوشی فقط انتظار زنگ خوردند دارند ! ولی فرضا من انتظار دارم بتونه فایل های PDF رو نمایش بده ! صفحه لمسی داشته باشه ! و ...

من با هر دو گوشی به اندازه کافی کار کردم . هیچی هم که نباشه بخاطر Optical Trackpad مدل سامسونگ رو انتخاب می کنم چون مجبور نیستم برای جابهجای به شیوه 15 سال پیش دکمه فشار بدم !!
مدل i8510 که من باهاش تست دوربین رو انجام دادم باتری 1000mAh (نه 1200 ) داشت ولی اصلا کم نیاورد ! اینطوری نیست که شما می گی . باتری N95 8G هم 1200 هست و اسمی تا 6h واسه مکالمه جواب میده و در مقابل بصورت اسمی برای i8510 (اگه باتری 1200 باشه) تا 8.5h

مردم ما چرا n95 8G رو بیشتر می پسند ؟ به نظر من بخاطر اینکه اول اسم نوکیا رو یدک میکشه ، واسه اینکه اسم n95 رو زیاد شنیدن ، واسه اینکه راحت فارسی میشه . قبلا هم گفتم ، اصلا منکر خوب بودن چه n95 و چه n95 8G نیستم ولی من و شمایی که از گوشی بیشتر سر در می آوریم باید جور دیگه ای به قضیه نگاه کنیم .
یادم نمی ره روزی که رفته بودم گوشی قبلیم ( P1 ) رو بگیرم مغازه دار داشت سفارش گوشی می داد ، مثلا می گفت 100 تا k750 ، 100 تا W810 و 5 تا P1 !!!
محبوبیت عام یک گوشی دلیل مطلقی برای خوب بودنش نیست ! امیدوارم این رو قبلو داشته باشید.

من باز هم میگم i8510 ، چرا ؟
چون سیستم عامل جدید با امکانات جدید تری داره( مثلا قرار گیری آیکون ها بصورت عمودی در حالت استندبای برای من خیلی کارآمد بود )
چون کیفیت صدای بالاتری داره
چون صفحه نمایش با کیفیتی داره (شاید به صفحه نمایش های نوکیا نرسه ولی کیفیت تصویرش واقعا خوب بود )
چون دوربین بسیار خوبی داره چه در عکس برداری چه در فیلم برداری
چون طراحی بهتری داره
چون optical trackpad داره
چون هم حافظه داخلی بالایی داره هم مموری داره

ممنون.

mehdi_360
16-07-2009, 12:56
optical trackpad این یعنی چی؟:43::45:

ممنون

total_overdose
16-07-2009, 13:47
با سلام
دوست عزیز نظر من رو هم بخوای میگم ان95 8گیگ بگیر
ببین من آدم تعصبی نیستم روی نوکیا
من اونوقتا که کسی سامسونگ درست نمیشناخت عاشقش بودم و مدلای قدیمیشم زیاد داشتم.
من خودم مغازه موبایل فروشی دارم شیراز.
شما اگه می خوای گوشیتو برایه مدتها نگه داری ان95 بخر.
شما تو همین سایت نگاه کن چنتا i8510 داشتن و چنتاشون به مشکل بر خوردن.
همه ابتدای کا ر با شارژش مشکل داشتن که میگن درس شده که خود اونم معلوم نیست به شما جواب بده وراضی باشی .شارژ شدنش خیلی طول میکشه نسبت به ان95.
یکی مموریش سوخته بود.
یکی یه برنامه پاک کرده بود گوشیش دیگه درست بالا نمیاد.
من با این گوشی کار کردم و از نظر سرعت و دوربین از ان95 بهتره ولی ما که دیگه جرعت نمیکنیم بیاریم
3 یا 4 تا آوردم همشون یکی یبار به مشکل برخوردن و مرجوع کردیم.
ازون طرف ببین چند تا کاربر اینجا ان95 8گیگ داشتن و به مشکل خوردن و ناراضی بودن.
آخرین i8510 که آوردم و فروختم طرف یه هفته بعد آوردش و وقتی روشنش میکردیم تو منو که میرفتی قفل میکرد و حرکت نمیکرد .
طرف میگفت یه برنامه نصب کرده و بعد پاک کرده اینجوری شده.
فرستادیم نمایندگی هرچی فلشش کردن درست نشد آخر کار چون گارانتی داشت براش کلا بردشو عوض کردن.
اینا چیزایی بود که من ازین گوشی دیدم حالا یکی ممکنه خریده و هیچ مشکلی هم باهاش نداشته باشه.
انتخاب با خودت هست دیگه.
راستی به نظر من اگه پول داری روی ان 86 فکر کن.

arezoo936100
16-07-2009, 14:03
مهم اینه که کدوم یکی بهتره و خیلی ها می گن ان 95 هشت گیگ بهتره.
... به نظر من دلیل اصلیش اینه که به طور کلی کارای نوکیا بهتر هست.

aran khan95
16-07-2009, 17:50
optical trackpad این یعنی چی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](42).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](44).gif

ممنون

همون موس اپتیکاله
مثل اون موس های لمسی که تو لپ تاپ ها هست

merikh_merikh
17-07-2009, 09:08
البته کار کردن با موس اپتیکال او قدر ها هم اسون نیست.
تو لپ تاپ هم اگه دقت کرده باشین اونایی که میخان در منزل از لپ تاپ استفاده کنن اکثرن یه موس جداگانه به لپ تاپشون وصل میباشد.

aran khan95
17-07-2009, 20:26
البته کار کردن با موس اپتیکال او قدر ها هم اسون نیست.
تو لپ تاپ هم اگه دقت کرده باشین اونایی که میخان در منزل از لپ تاپ استفاده کنن اکثرن یه موس جداگانه به لپ تاپشون وصل میباشد
و لپ تاپ کار باهاش سخته
ولی تو گوشی بسیار لذت بخشه
اینو گفتم چون تجربه کار با هردوتاشونودارم

hasanmotori
18-07-2009, 01:04
اصلاً 6600 از i8510 بهتره فقط اگه میشه رو 8510 عیب بیخود نزارین
از شما بعیده... یکی از بچه ها هست هیچ اطالاعاتی از موبایل نداره میخاد گوشی بخره بهش میگم i8510 بگیر میگه نه اصلاً از سامسونگ خوشم نمیاد فقط نوکیا
بش میگم چرا میگه خب اون نوکیاست دیگه نوکیا بهتره... شما ها هم دارین اینجوری نظر میدین الان کاملاً مشخصه 8510 بهتره ولی مثل همون رفیق من هستین میگه چون نوکیا تو فروش اوله پس بهترینه

هر دفه که یکی میاد واسه خرید این گوشی مشاوره میکنه ما یه عیب جدید ازش میشنویم که تا حالا با چشم خودمون ندیدیم مثلاً یکی میگه رنگش میره!!! یکی میگه مموریش میسوزه !!! یکی میگه آنتن نمیده !!!

شما میگید ان96 با آپدیت دیگه هنگ نمیکنه میگیم چشم ولی ما میگیم باتری 8510 درست میشه هیچکس توجه نمیکنه

یه چیز جالبه دیگه اون موقع که هنوز خبری از ان86 نبود میگفتن n96 بهتره یا 8510 میگفتن مصلماً ان96 بعد که ان86 اومد میگن نه ان96 گوشی خوبی از آب در نیومده ولی ان86 از 8510 بهتره...

همون بهتر که دیگه 8510 ایران نیاد اصلاً بدرد ایرانیا نمیخوره
به ایرانی از بچه تا 100 سالش بگی ford gt بهتره یا bmw 2002 میگه bmw 2002 ... کاری به خود ماشین نداره فقط به اسمش کار داره

merikh_merikh
18-07-2009, 08:14
منم حرفه حسن خان را تعید میکنم و 100 در 100 8510 بهتر از ان95 8گیگ میباشد و در مقابل ان96 هم تا حدودی شاید بهتر یا شایدم برابر باشن.........
(بازم نمیدونم چی شده که نمیتونم از تشکر استفاده کنم!!!!)میخاستم از پست حسن جان تشکر کنم...........

Michael Ropy
18-07-2009, 16:16
اگر i8510 ساخت نوکیا بود و n95 8gb ساخت سامسونگ (بدون هیچ تغییری، فقط برنداشون عوض میشد)، قضیه خیلی جالب میشد!!!!!

Mohammad
18-07-2009, 19:26
اونایی رو که تعصب دارند نمی دونم ولی اگه i8510 ساخت NEC هم بود بازم می گفتم i8510 بهتره !

Saman-tci
18-07-2009, 19:52
سلام دوستان ...
خواهش میکنم هر کسی میتونه کمکم کنه ....
.
امروز رفتم یه 8510 کارکرده ولی فوق العاده تمیز دیدم برای یکی از آشناهامون بود ... خیلی تمیز بود من خودم خیلی گوشی رو تمیز نگه میدارم ولی این از گوشی منم تمیز تر بود ...اصلاً خط و خش نداشت ...
.
من گوشیم N95 8gb هست تصمیم گرفتم باهاش تعویض کنم .... البته قرار شد 50 تومن هم سر بدم ... فعلاً امشب 10 تومن بهش بیعانه دادم تا فردا بقیه اش رو بدم و تسویه کنیم ...
.
حالا برادرانه ازتون میخوام کمکم کنید تا ببینم غیر از قضیه شارژ که اونم بعضی از دوستان میگم با خامشو کردن پاور سیور مشکلش حل میشه آیا مشکل دیگه هم داره ..>؟
من خیلی وقت بود دنباله 8510 بودم تا اینکه اینو امروز پیدا کردم که بازم میگم فوق العاده تمیز بود ... عیبی ایرادی چیزی نداره ...؟
از نظر شما ضرر نمیکنم اگه با N95 8gb که یکسالی دستم بوده تعویض کنم ...؟
.
در ضمن توی جعبش چیا داره ... خلاصه ممنون میشم از همه چیه این گوشی بهم بگید مخصوصاً قضیه هک کردن و Ngage ...
در ضمن قضیه آپدیت کردن و زبان فارسی گوشی به کجا رسیده ..؟ میشه هم آپدیت کرد و هم زبان فارسی بهش اضافه کرد ...؟
.
ممنون میشم بهم سریع جواب بدین چون تا فردا شب فقط وقت دارم با یارو حساب کتاب کنم ...چیکار کنم ..>؟

S A M S U N G
18-07-2009, 20:06
به ایرانی از بچه تا 100 سالش بگی ford gt بهتره یا bmw 2002 میگه bmw 2002 ... کاری به خود ماشین نداره فقط به اسمش کار داره

آخ که حرف دل منو زدی حسن جان . مرسی.

مخلصیم .

Mohammad
18-07-2009, 20:10
سامان جان ،
گوشی که من باهاش کردم مشکلی هیچ مشکل نداشت . خودم واسه طرف رفتم و خریدم . فقط باتریش 1000 mAh بود . همه جا ذکر شده 1200 ولی مثل اینکه تویه ایران 1000 mAh هست . نمی دون جریانش به کجا رسید .
جعبش هم که کامل بود تا اونجایی که خاطرم هست وفقط کابل TV نداشت .
در مورد سایر موارد هم دوستان راهنمایی کنند چون اطلاعات دقیقی ندارم .
به نظر من ضرر نمی کنی اگه عوضش کنی .

Saman-tci
18-07-2009, 20:14
سلام دوستان ...
خواهش میکنم هر کسی میتونه کمکم کنه ....
.
امروز رفتم یه 8510 کارکرده ولی فوق العاده تمیز دیدم برای یکی از آشناهامون بود ... خیلی تمیز بود من خودم خیلی گوشی رو تمیز نگه میدارم ولی این از گوشی منم تمیز تر بود ...اصلاً خط و خش نداشت ...
.
من گوشیم N95 8gb هست تصمیم گرفتم باهاش تعویض کنم .... البته قرار شد 50 تومن هم سر بدم ... فعلاً امشب 10 تومن بهش بیعانه دادم تا فردا بقیه اش رو بدم و تسویه کنیم ...
.
حالا برادرانه ازتون میخوام کمکم کنید تا ببینم غیر از قضیه شارژ که اونم بعضی از دوستان میگم با خامشو کردن پاور سیور مشکلش حل میشه آیا مشکل دیگه هم داره ..>؟
من خیلی وقت بود دنباله 8510 بودم تا اینکه اینو امروز پیدا کردم که بازم میگم فوق العاده تمیز بود ... عیبی ایرادی چیزی نداره ...؟
از نظر شما ضرر نمیکنم اگه با N95 8gb که یکسالی دستم بوده تعویض کنم ...؟
.
در ضمن توی جعبش چیا داره ... خلاصه ممنون میشم از همه چیه این گوشی بهم بگید مخصوصاً قضیه هک کردن و Ngage ...
در ضمن قضیه آپدیت کردن و زبان فارسی گوشی به کجا رسیده ..؟ میشه هم آپدیت کرد و هم زبان فارسی بهش اضافه کرد ...؟
.
ممنون میشم بهم سریع جواب بدین چون تا فردا شب فقط وقت دارم با یارو حساب کتاب کنم ...چیکار کنم ..>؟

hasanmotori
18-07-2009, 22:01
شما فریمور djhl1 رو بریز هم باتریش عالیه هم فارسی میخونه و تایپ میکنه
یه فریموری هم هست که بکس موبایلستان گزاشتن واسه دانلود بازم هم باتریش خوبه هم فارسی داره
اگه فارسی نوشتن برات مهم نباشه xxib2 بهترین فریموره از نظر سرعت و...
فلش کردن گوشی کار 2 دقیقست و خیلی راحته

مشکل خاص دیگه ای نداره فقط صدای فیلم برداریش بدرد جاهای شلوغ نمیخوره و شارژ شدنش یکم طول میکشه که به نظرم اصلاً مهم نیست

تو جعبش چیز خاصی نداره : دی
هدفونش که اولش من فکر میکردم صداش خیلی بلنده بعد که هدفون آیپاد گزاشتم روش فهمیدم بلند یعنی چی
سی دیش که ورژن pc studio ش قدیمیه و باید دانلود کنی جدیدشو
دفتر چشم که هیچی
فقط شارژر و کابل usb ش بدرد میخوره

هک کردنشم که مثل ان96 و ایناست با روش hellox
واسه انگیج باید کلاینت ریپک شده نصب کنی

hasanmotori
18-07-2009, 22:02
سامان جان ،
گوشی که من باهاش کردم مشکلی هیچ مشکل نداشت . خودم واسه طرف رفتم و خریدم . فقط باتریش 1000 mAh بود . همه جا ذکر شده 1200 ولی مثل اینکه تویه ایران 1000 mAh هست . نمی دون جریانش به کجا رسید .
جعبش هم که کامل بود تا اونجایی که خاطرم هست وفقط کابل TV نداشت .
در مورد سایر موارد هم دوستان راهنمایی کنند چون اطلاعات دقیقی ندارم .
به نظر من ضرر نمی کنی اگه عوضش کنی .

باتری همشون 1200 هست
همه گوشی های سامسونگ پشتشون الکی یه چیزی نوشته مثلاً دی600 نوشته 350 میلی آمپر در حالی که باتریش 900 میلی آمپره

Saman-tci
18-07-2009, 22:45
حسن جان شما 8510 داری خودت ...؟ راضی هستی ازش ...؟ غیر از اون قضیه صدای فیلمبرداری و شارژ مشکل دیگه ای نداره ..؟
.
ممنونت میشم اگه لینک آدرس هک کردن و Ngage برای این گوشی بدی ..
.
راستی برای اضافه کردن زبان فارسی باید چیکار کنم ...؟ ببرم بیرون ..؟

hasanmotori
18-07-2009, 23:03
آره من خودم دارم و راضیم
مشکل خاصی نداره

اینم لینک ان گیج :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم لینک هک :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بیشترشون فارسی دارن ولی اگه نداشتن خودت خیلی راحت میتونی فلشش کنی

Saman-tci
19-07-2009, 08:13
ممنون ... این که همون لینک هک نوکیاس ... مگه با همون روش هک میشه ..؟
.
در مورد Ngage هم شنیدم همه بازیها رو فول اجرا نمیکنه درسته ...؟ کدوما رو فول اجرا میشه ...؟

hasanmotori
19-07-2009, 08:34
ممنون ... این که همون لینک هک نوکیاس ... مگه با همون روش هک میشه ..؟
.
در مورد Ngage هم شنیدم همه بازیها رو فول اجرا نمیکنه درسته ...؟ کدوما رو فول اجرا میشه ...؟

آره دیگه مثل نوکیا هک میشه
سیمبین 9.3 خیلی از بازیهارو فول اجرا نمیکنه

Mohammad
19-07-2009, 08:58
باتری همشون 1200 هست
همه گوشی های سامسونگ پشتشون الکی یه چیزی نوشته مثلاً دی600 نوشته 350 میلی آمپر در حالی که باتریش 900 میلی آمپره
امیدوارم اینطور بوده باشه . البته این گوشی که واسه همون بنده خدا گرفتم همون اوایل بود . چیزی حدود 700 تومن شد .