مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک برای ویرایش کد جعبه اشتراک
mghaffari49
13-07-2009, 21:22
سلام
من مدتی است که تصمیم گرفته ام توسط آموزشی که در وبلاگ زنگوله نوشته شده،جعبه اشتراکی برای مطالبم راه اندازی کنم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه مطلب بالا را خوانده باشید کاملا متوجه هدف من شده اید.من کد زیر را با توجه به این راهنمایی نوشتم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی متاسفانه کد من چند مشکل دارد:
1-هیچ پس زمینه یا بک گراندی وجود نداره و بخشی از کدها معلوم هستش.
2-بخش "اشتراک از طریق ایمیل"در جعبه اشتراک کار نمی کنه که البته فکر کنم به خاطر FeedBurner-Number باشه.چون من بجای اون از FeedBurner-ID استفاده کردم.
3-بخش نظرات وبلاگ به طرز وحشتناکی!کشیده شده و کل پوسته وبلاگ به هم ریخته.
البته این مشکلات را می توانید در تصویر زیر هم تشخیص دهید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به ذکر است که من از سیستم مدیریت محتوای وردپرس بر روی هاست شخصی ام استفاده می کنم.
از شما خواهشمندم تا در صورت امکان چگونگی حل این مشکلات را بیان کنید.
mamadfelfel1988
15-07-2009, 22:30
ببين عزيز من اين روش كد نويسي اصلا استاندارد نيست!خيلي مشكلات بهمراه داره و مي اره
mghaffari49
16-07-2009, 00:16
ببين عزيز من اين روش كد نويسي اصلا استاندارد نيست!خيلي مشكلات بهمراه داره و مي اره
راستش من اولین باره که دارم با کدنویسی دست و پنجه نرم می کنم و در حقیقت کار من تنها جایگذاری بود که فکر کنم اون رو هم تا حد زیادی اشتباه انجام داده ام.به طور مثال اصلا اندازه بک گراند رو نمی دونستم و جایش رو خالی گذاشتم و یا اینکه من نمی دونم چه جوری میشه FeedBurner-Number رو پیدا کرد...
به هر حال،از تمام کسانی که تا حدی به PHP و HTML آشنایی دارند تقاضا می کنم که کمی هم به این کد نگاه کرده و در حد توانشون من رو راهنمایی کرده و اشکالات رو به من گوشزد کنند...
با تشکر
mamadfelfel1988
16-07-2009, 00:53
اول كدت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mghaffari49
20-07-2009, 14:27
اول كدت
شاید من درست جمله تون رو متوجه نشده باشم ولی "اول کدت" یعنی چی؟!
اگه بک گراند رو میگین که من حتی نمی دونستم چی رو باید آپلود کنم و این بک گراند مورد نظر چه مشخصاتی باید داشته باشه،به همین دلیل بود که جایش رو خالی گذاشتم...
اگه مشکلاتی دیگه ای هم داره(که مطمئنم داره) ازتون میخوام که راهنماییم کنید...
با بهترین آرزوها
mamadfelfel1988
20-07-2009, 23:26
mghaffari49
23-07-2009, 10:07
واقعا از شما ممنونم.اگه جا داشت 1000 بار دکمه تشکر رو می زدم.کد نویسی شما بخش بزرگی از کارهایم رو حل کرد.الان فقط یه مشکل دارم و اونهم اینه:
من دو عکس(یکی برای فید و یکی برای ایمیل) در این کد قرار داده بودم که هر دوی اونها بک گراند Transparent داشتند.ولی این عکس ها در هنگام نمایش کد پس زمینه ای سفید دارند و بک گراندشون Transparent نیست.چه جوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
با بهترین آرزوها
mamadfelfel1988
23-07-2009, 23:56
ببين دوست عزيز بحث transparent توي وب يك مقدار جا نيفتاده است يعني اينكه توي ie6 جواب نميده اگر راه داره از transparent استفاده نكن !شما عكسات اگر .png هست كه بايد باشه از اين كد استفاده كن
powerslave
24-07-2009, 01:17
این مشکل Transparent توی IE6 واقعاً آزار دهدنده هست. اگه از png به صورت Interlace استفاده کنی تا حدودی بهبود پیدا میکنه اما بهترین راه استفاده از gif هست. بدون دردسر. یعنی من دکمه ها رو اکثراً با Roll Over Image درست میکنم که اکثراً هم کناره های گرد دارند و تنها با gif نتیجۀ خوبی میگیرم. اگه از Photoshop استفاده میکنید یه گزینه داره که باید به جای Save As از اون استفاده کنی. اسمش هست Save For Web Page یا مشابهش. هم حجمش رو به شدت میاره پائین (مثلاً 325 بایت به جای 24 کیلو بایت) هم مشکلات کمتر میشه.
mamadfelfel1988
24-07-2009, 04:09
این مشکل Transparent توی IE6 واقعاً آزار دهدنده هست. اگه از png به صورت Interlace استفاده کنی تا حدودی بهبود پیدا میکنه اما بهترین راه استفاده از gif هست. بدون دردسر. یعنی من دکمه ها رو اکثراً با Roll Over Image درست میکنم که اکثراً هم کناره های گرد دارند و تنها با gif نتیجۀ خوبی میگیرم. اگه از Photoshop استفاده میکنید یه گزینه داره که باید به جای Save As از اون استفاده کنی. اسمش هست Save For Web Page یا مشابهش. هم حجمش رو به شدت میاره پائین (مثلاً 325 بایت به جای 24 کیلو بایت) هم مشکلات کمتر میشه.
gif به transparent جواب ميده ?!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.