ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تراز (کشیدن) خودکار شعر در وب‌سایت

mansour_tiktak
13-07-2009, 18:37
با سلام؛
من می‌خواهم درون وب‌سایت خودم یک شعر رو طوری بنوسیم که تراز بشود. یعنی نوشته به اندازه‌ی جدول کش بیاید (بصورت خودکار). این کار را در Word می‌توان انجام داد ولی زمانی که در صفحه وب سایت paste می‌کنم یک خطا می‌دهد و شعرها بدون تراز شدن نوشته می‌شوند.
در این پیوند راهنمای نوشتن متن شعر تراز در word آموزش داده شده است:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر شما اینکار را در word انجام دهید و تمایل داشته‌ باشید در save as آن را در قالب یک Web page ذخیر کنید و فایل ذخیره شده خود را در اینترنت اکسپلورر مشاهده کنید، متوجه خواهید شد که تراز در اینترنت اکسپلورر اعمال نمی‌شود.
من با این کد توانستم این کار را انجام دهم. لیکن نمی‌دانم دلیل انجام‌شدن اینکار کدام‌یک از کد‌هاست:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ
<p class="MsoNormal" dir="RTL" style="text-align: justify; text-justify: kashida; text-kashida: 0%; line-height: 150%">
چو اسکندر آمد به ملک کیان<br>
یکی گرد فرمانده قهرمان</p>
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ
توجه کنید که اینکار باید در یک جدول سه ستونه که ستون اول مصرع اول، ستون دوم فاصله دو مصرع و ستون سوم مصرع دوم است انجام شود و جواب دهد٪ بدین ترتیب مصرع اول و دوم شعر نوشته شده در ستون اول و سوم به اندازه جدول کش می‌آیند (تراز می‌شوند) و در اینترنت اکسپلورر قابل مشاهده هستند.

M o h a m m a d
14-07-2009, 18:29
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mansour_tiktak
14-07-2009, 19:25
این کد قابل اجرا نیست. از شما و سایر دوستان خواهشمند پیش از انجام کد موردنظرشان آت را آزمایش کنند و به نوشته‌های من بیشتر دقت کنند.

pcforlife
14-07-2009, 21:32
این کد قابل اجرا نیست. از شما و سایر دوستان خواهشمند پیش از انجام کد موردنظرشان آت را آزمایش کنند و به نوشته‌های من بیشتر دقت کنند.
به فونت هم بستگی داره. اگه فونت برای مثال Tahoma باشه، صد در صد میشه.:46:

mansour_tiktak
15-07-2009, 10:15
فونت موردنظر من هم Tahoma هستش!