مشاهده نسخه کامل
: معرفی گوشی LG BL40 با صفحه نمایش 4 اینچی و اینترفیس اس کلاس
H a m e e d
03-04-2010, 19:07
مثلا شما چی میخواستی که نداشته؟...من الان خودمم بعد از آپدیت گوشی موزیک پلیر خراب شده و قفل میکنه ولی این دلیل نمیشه که به خاطر یک عیب نرم افزاری گوشی رو با ضرر بفروشم...از طریق فایل منیجر آهنگامو گوش میدم و صبر میکنم تا آپدیت بعدی بیاد...در مورد اومنیا هم بهت بگم که فقط از لحاظ دوربین و پردازنده بهتر هست که البته با سیستم سنگین ویندوز موبایل که روی اومنیا دو نصب هست ممکنه تفاوت سرعت زیادی حس نکنی....از اف ام ترنسمیتر هم خبری نیست...نرم افزار هاش هم فکر کنم از جاوا کمتر باشه...
فعلا تابحال این تنها گوشی بود که دقت لمسی به این خوبی داشت...فقط بعد از هر حرکت لمسی باید در حد 1 تا 2 ثانیه صبور بود....این قانون لمسی هست چون اگه بخواد بلافاصله عکس العمل نشون بده دیگه فرصت برای حرکت انگشت روی صفحه نمیمونه...بعد حرکات انگشت هم باید دقیق باشه نه با عجله...کسانی که عجله دارند باید از گوشی های غیر لمسی استفاده کنند.
فعلا که گوشیتو عوض کردی لبخند جون:31:
خوبه قضاوت راجع به گوشی ها منصفانه باشه، نه اون تعریف های اول خرید و نه ضررهای ناشی از فروش فوری گوشی به قیمتی بسیار پایینتر.
آخرش هم اون چیزی که هر کسی رو متقاعد به داشتن یه گوشی میکنه تعریف و تمجیدهای جی اس ام آره نا نیست، اونجا فقط برای آشنایی با گوشی ها خوبه و نه اینکه از روی حرفاش نسبت به گوشیها موضع بگیری.
بنظرم بهترین چیز که حتی خودمم درست و حسابی تجربه ش نکردم اینه که همه گوشیهایی که موقع خرید مد نظر داری رو تو فروشگاه، قشنگ در دست بگیری و یه چند دقه باهاش کار کنی (که لازمه ش اینه که فروشنده اجازه بده که همه اینطوری نیستن) ولی تو همون مدت کوتاه، صدای مکالمه و دوربین و کیفیت اسپیکر و کار با اینترفیس گوشی حداقل چیزایی هستن که باید سنجش بشن، حداقل در مورد دو سه تا گوشی ای که انتخاب نهاییت هستن باید همچین کاری بکنی که معمولا هم اکثر افراد قبل از رفتن به مغازه انتخاب نهاییشونو میکنن، شاید این راه هم کاملا درست نباشه و الآن که محصولات از برندهای مختلف، ویژگیهای نزدیک و کارکردهای مشابهی دارن احتمالا بهتره موقع خرید چند گزینه رو در نظر داشت و حمایت یکجانبه از یه مدل رو رها کرد، منم اگه یه روزی به فکر خرید دوباره یه گوشی افتادم سعی می کنم همین کارا رو بکنم و چون حس کردم تو این مقطع انتخاب برام خیلی سخت شده دست نگهداشتم تا دچار شتابزدگی و ضرر نشم.:46:
labkhand
04-04-2010, 23:15
فعلا که گوشیتو عوض کردی لبخند جون:31:
خوبه قضاوت راجع به گوشی ها منصفانه باشه، نه اون تعریف های اول خرید و نه ضررهای ناشی از فروش فوری گوشی به قیمتی بسیار پایینتر.
آخرش هم اون چیزی که هر کسی رو متقاعد به داشتن یه گوشی میکنه تعریف و تمجیدهای جی اس ام آره نا نیست، اونجا فقط برای آشنایی با گوشی ها خوبه و نه اینکه از روی حرفاش نسبت به گوشیها موضع بگیری.
بنظرم بهترین چیز که حتی خودمم درست و حسابی تجربه ش نکردم اینه که همه گوشیهایی که موقع خرید مد نظر داری رو تو فروشگاه، قشنگ در دست بگیری و یه چند دقه باهاش کار کنی (که لازمه ش اینه که فروشنده اجازه بده که همه اینطوری نیستن) ولی تو همون مدت کوتاه، صدای مکالمه و دوربین و کیفیت اسپیکر و کار با اینترفیس گوشی حداقل چیزایی هستن که باید سنجش بشن، حداقل در مورد دو سه تا گوشی ای که انتخاب نهاییت هستن باید همچین کاری بکنی که معمولا هم اکثر افراد قبل از رفتن به مغازه انتخاب نهاییشونو میکنن، شاید این راه هم کاملا درست نباشه و الآن که محصولات از برندهای مختلف، ویژگیهای نزدیک و کارکردهای مشابهی دارن احتمالا بهتره موقع خرید چند گزینه رو در نظر داشت و حمایت یکجانبه از یه مدل رو رها کرد، منم اگه یه روزی به فکر خرید دوباره یه گوشی افتادم سعی می کنم همین کارا رو بکنم و چون حس کردم تو این مقطع انتخاب برام خیلی سخت شده دست نگهداشتم تا دچار شتابزدگی و ضرر نشم.:46:
بله....دوست گلم درست میگه ولی همه ی مغازه دار ها نمیذارن که چند تا گوشی رو تست کنی...جای تست گوشی ها در نمایشگاه ها هست که در نمایشگاه های مشهد هنوز من چنین چیزی ندیدم!!!....بله...متاسفانه من مجبور به فروش این گوشی شدم...آخه نرم افزارش خیلی سست بود و سریع از هم می پاشید...این اواخر هیچ عکس و فیلم و آهنگی رو نشون نمیداد و حتی تصویر پس زمینه نیز سیاه شده بود...خلاصه قاط زده بود اساسی...این مشکلات شاید در آپدیت های بعدی درست بشه....ولی اوضاع گوشی من طوری شده بود که نمیتونستم دیگه تا موقع آپدیت بعدی صبر کنم.
شکلاتم از دستم افتاد رو زمین :41: کشویش جا باز کرده وقتی رولمسش میزنم مثه قبلانیست و تکون میخوره :41:البته bl20 رومیگم
درست بشونیست؟
ای بابا!
این گوشی که انقدر محبوب بود یهویی تو 2 صفحه چرا نابود شد؟ :دی
یعنی انقدر وضعش خرابه؟؟
labkhand
10-04-2010, 23:34
شکلاتم از دستم افتاد رو زمین :41: کشویش جا باز کرده وقتی رولمسش میزنم مثه قبلانیست و تکون میخوره :41:البته bl20 رومیگم
درست بشونیست؟
اگه گارانتی داره ببر نمایندگی پارس کامتل
اگه گارانتی داره ببر نمایندگی پارس کامتل
آره گارانتی داره ولی خورده زمین فکر نکنم قبول کنن .به نظرت قبول میکنن ؟
راستی این موبایل تمی چیزی سراغ داری براش ؟
labkhand
12-04-2010, 00:26
آره گارانتی داره ولی خورده زمین فکر نکنم قبول کنن .به نظرت قبول میکنن ؟
راستی این موبایل تمی چیزی سراغ داری براش ؟
ال جی رو من هنوز تم استاندارد براش ندیدم...قبول میکنن ولی باید هزینه ی تعمیرش رو بپردازی.
ویرایش طلایی این گوشی تو کشور موجوده؟ بنظرتون ایکس 6 بخریم بهتر نیست؟
سلام امروز کامتلش 425 بود بنظرتون بگیرم؟بلاخره چجوریه خوبه یا نه؟گیج شدم
اگه این گوشی سیستم عامل داشت واقعا بی رقیب بود ولی حیف؟شاید به خاطر پردازنده ش باشه ولی اگه سیستم عامل دار بود می تونست فروش بالایی از اینی که داره داشته باشه.
labkhand
27-04-2010, 21:05
سلام امروز کامتلش 425 بود بنظرتون بگیرم؟بلاخره چجوریه خوبه یا نه؟گیج شدم
من اوایل ازش راضی بودم ولی نرم افزارش بعد از یه مدت خراب میشه بطوری که دیگه گوشی غیرقابل تحمل میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تجربه ی من از اولین گوشی لمسی خیلی بد بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقایسه hd2 و bl40 با blackberry 9700
باید جالب باشه!!!
: دی
قیمت جدید این گوشی شد 250 یورو
o_0
payam_x62
21-06-2010, 00:05
سلام دوستان
من مدتی هست که دنبال این گوشی هستم و چند بار هم تا مرز خریدن رفتم ولی منصرف شدم از دوستان میخوام که راهنماییم کنن؟ من به چند دلیل هنوز این گوشیو نخریدم
1. سیستم عامل این گوشی جاوا با رابط کاربری S-Class که نمیدونم چیه و نسبت به WINDOWS MOBILE OR ANDROID SIMBIAN چه مزیتی داره ! بهتره یا بدتره؟! اصلا قابل مقایسه هس ?
2. واحد پردازنده یا CPU این گوشی چیه و در چه فرکانسی کار میکنه و همینتور حافظه RAM !؟
3.بین گوشی های VIVAZ با XPERIA X10 با OMNIA2 i8000 و htc legend وLG bl40 کدوم گوشیو توصیه میکنید؟ سرعت و کیفیت تاچ و تنوع برنامه ریزی و کیفیت صدای هندز فری واسم خیلی مهمه...
کمک کنید.
sltavakoli
21-06-2010, 00:18
دوستان من یکی از دوستام داشن همچین گوشی خوبی نبود.
فکر کنم ! ویواز خیلی بهتر از این باشه.
گوشی که سیستم عامل نداشته باشه مث ماشینه که گیریبکس نداشته باشه! راه میره ولی سرعت نمیگیره !
گوشی که سیستم عامل نداشته باشه مث ماشینه که گیریبکس نداشته باشه! راه میره ولی سرعت نمیگیره !
وقتی یکی به سیستم عامل نیاز نداره.....چه لزومی داره پول اضافی به خاطرش بده ؟
labkhand
21-06-2010, 13:25
الان که مدتی گذشته دلم براش تنگ شده مخصوصا پیام نویسی فوق العاده اش و بازی های جذابش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در زیبایی هم رو دست نداشت ولی حیف که سیستم عامل پایداری نداشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Michael Ropy
21-06-2010, 21:24
1. سیستم عامل این گوشی جاوا با رابط کاربری S-Class که نمیدونم چیه و نسبت به WINDOWS MOBILE OR ANDROID SIMBIAN چه مزیتی داره ! بهتره یا بدتره؟! اصلا قابل مقایسه هس ?
2. واحد پردازنده یا CPU این گوشی چیه و در چه فرکانسی کار میکنه و همینتور حافظه RAM !؟
3.بین گوشی های VIVAZ با XPERIA X10 با OMNIA2 i8000 و htc legend وLG bl40 کدوم گوشیو توصیه میکنید؟ سرعت و کیفیت تاچ و تنوع برنامه ریزی و کیفیت صدای هندز فری واسم خیلی مهمه...
1. این گوشی اصلا سیستم عامل نداره و بر پایه جاواست....برتریش به اونها تو اینترفیس هست (که البته بسته به شرکت سازنده داره، مثلا ویندوز موبایل اس کلاس دار هم داریم و یا مثلا اینترفیس تاچ فلو htc و...)
2. معلوم نیست.....
3. توی تاچ: x10 و bl40 و legend از بقیه بهترن.....تو سرعت به ترتیب x10 و i8000 و vivaz و legend و bl40......البته فکر کنم ویواز به خاطر نوع سی پی یو و سیتسم عاملش از i8000 سریعتر باشه...تو برنامه همه به جز bl40 تنوع زیادی دارند به خاطر سیستم عاملشون....کیفیت صدای هندزفری همشون هم عالیه....
dark horse
29-07-2010, 14:06
سلام خدمت همه ی شکلات دار ها و اونایی که قصد خرید و بررسی این گوشی را دارن:20:
برخلاف بقیه گوشیهایی که قیمت مشابهی با شکلات دارن نمیدونم چرا از این گوشی اطلاعات کمتری در دسترس هست و من با این که هم تو جی اس ام آرنا هم اینجا گشتم (جالبه که تو موبایلستان اثری از این گوشی ندیدم )خیلی از سوالاتم بی جواب مونده یعنی کسی نپرسیده :13:مثلا:
1-GPS که مشکلی نداره؟چون برای من خیلی مهمه و جایی نوشته بود که نرم افزارش یک ماهه هست و باید خریداری بشه وگرنه کار نمیده،یعنی نمیشه نرم افزار دیگه ای روش نصب کرد به جای اصلی؟
2-الان دقیقا" قیمتش چنده؟جایی دیدم زده 380 تومن یعنی درسته؟نمیشه ارزونتر گیر بیاد؟ :31:
3-تو محتویات جعبه کارت حافظه هست(چند گیگ) یا نه ؟
4-سرعت پاسخگویی تاچش نسبت به 5800 و همینطور n900 چطوره؟
5-وقتی گرفتیدش دستتون مردم نمیخندن که؟ها؟(شوخی :31:)
29-07-2010, 15:54
1-GPS که مشکلی نداره؟چون برای من خیلی مهمه و جایی نوشته بود که نرم افزارش یک ماهه هست و باید خریداری بشه وگرنه کار نمیده،یعنی نمیشه نرم افزار دیگه ای روش نصب کرد به جای اصلی؟
بله درسته، به جاش میتونید از ترک بادی استفاده کنید که خیلی عالیه....
2-الان دقیقا" قیمتش چنده؟جایی دیدم زده 380 تومن یعنی درسته؟نمیشه ارزونتر گیر بیاد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش رو بخواید قیمت ندارم ولی 380 به نظرم خیلی خوبه....
3-تو محتویات جعبه کارت حافظه هست(چند گیگ) یا نه ؟
نه خیر.....حافظه داخلیش 1 گیگه و تا 32 تا میخوره.....
4-سرعت پاسخگویی تاچش نسبت به 5800 و همینطور n900 چطوره؟
تاچش خیلی خیلی حساسه چون از تکنولوژی خازنی استفاده می کنه.....زمان پاسخ گویی هم نسبتا سریع.....
5-وقتی گرفتیدش دستتون مردم نمیخندن که؟ها؟(شوخی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اتفاقا به نظرم این گوشی نه تنها ضایع نیست بلکه خیلی هم کلاس داره! آدم از نزدیک که میبینتش مو به بدنش سیخ میشه!!! :دی
dark horse
29-07-2010, 20:43
خیلی ممنون Michael Ropy عزیز که سریع جواب دادین.من از بین گوشیهای ال جی با kf755 secret هم کار کردم در زمان خودش از نظر طراحی بی رقیب بود ولی واقعا سرعتش پایین بود و تو بلوتوث مشکل داشت.امیدوارم این سرعتش خوب باشه. برای خرید گوشی بین چند گزینه شک داشتم htc hero , vivaz , nokia x6 ولی چون احساس کردم سیستم عامل خیلی برام مهم نیست bl40 chocolate به نظرم خوب اومد. تو gsmarenaقیمت chocolate از بقیه کمتر بود ولی اینجا برعکسه! چیز دیگه ای هم که خیلی برام مهم بود اینه که بعد از چند روز کار کردن با گوشی خسته کننده نشه!شخصا گوشی های نوکیا برام تکراری میشن زود،حالا اونایی که با این گوشی کار کردن براشون خسته کننده نشده؟
Michael Ropy
30-07-2010, 11:42
خیلی ممنون Michael Ropy عزیز که سریع جواب دادین.من از بین گوشیهای ال جی با kf755 secret هم کار کردم در زمان خودش از نظر طراحی بی رقیب بود ولی واقعا سرعتش پایین بود و تو بلوتوث مشکل داشت.امیدوارم این سرعتش خوب باشه. برای خرید گوشی بین چند گزینه شک داشتم htc hero , vivaz , nokia x6 ولی چون احساس کردم سیستم عامل خیلی برام مهم نیست bl40 chocolate به نظرم خوب اومد. تو gsmarenaقیمت chocolate از بقیه کمتر بود ولی اینجا برعکسه! چیز دیگه ای هم که خیلی برام مهم بود اینه که بعد از چند روز کار کردن با گوشی خسته کننده نشه!شخصا گوشی های نوکیا برام تکراری میشن زود،حالا اونایی که با این گوشی کار کردن براشون خسته کننده نشده؟
خواهش میکنم.....راستش من این گوشی رو نداشتم که بگم سرعتش چه جوره....ولی مشابهش رو داشتم باید بگم سرعتش خوبه.....نکته ی دیگه ای که هست اینه که این گوشی اگرم خسته کننده بشه (به هر حال هر گوشی ای به مرور زمان خسته کننده میشه) دیرتر از نوکیا و سونی اریکسون خسته کننده میشه.....به خاطر اینترفیس عالیش....مگر اینکه اهل نصب نرم افزار باشید که باید برید سراغ سیستم عامل دار ها.....گوشی هایی که گفتید هم خیلی خوبند به جز X6 چون اینترفیس نه چندان خوبی داره + سرعت پایین گوشی....بین ویواز و هیرو، ویواز سرعت خیلی بالاتر و دوربین بهتری داره ولی به شخصه سیستم عامل و مخصوصا اینترفیس هیرو رو بیشتر میپسندم.....هر دو گوشی های خوبنید بهتره با همه ی این گوشی ها کار کنید و بعد تصمیم گیری کنید تا بعدا پشیمون نشید.
dark horse
05-08-2010, 21:06
سلام من از اون آدمایی هستم که اگر خواستن چیزی بخرن 2 برابر پول اینترنت میدن:31:
bl40وvivazرا از نزدیک دیدم.مشکی ویواز خیلی قشنگ بود.میخوام صددرصد یکی از اینا را بخرم ولی موندم کدوم:41:
از طرفی یه عده کثیری میگن ال جی فلانه و نخر و میگن برو ویواز بگیر ولی از طرفی سیستم عامل و مخصوصا دوربین که ویواز نسبت به bl40 بیشتر داره برای من خیلی اهمیتی نداره.
از نظر قیمت هم خیلی تفاوتی ندارن(ویواز 350 و شکلات 340 قیمت کردم)
راستی هنگام خرید به نکته خاصی نباید توجه کنم :31: مثلا شاید یه سری از این گوشی ها که وارد شده یه مشکل خاصی دارن و بشه فهمید و من سرم کلا نره؟
توی جعبه چی باید باشه؟
اگه دوربين و سيستم عامل زياد مهم ني خوب كلاس كه مهمه. نيست؟ شكلات رو بگيرو دهنتم شيرين كن.
Michael Ropy
06-08-2010, 10:11
bl40وvivazرا از نزدیک دیدم.مشکی ویواز خیلی قشنگ بود.میخوام صددرصد یکی از اینا را بخرم ولی موندم کدوم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز بهتره کاملا بگی چی نیاز داری که بعدا پشیمون نشی....خیلی ها اینجا بدون اطلاع رفتن خریدن بعدا احساس نیاز به سیستم عامل پیدا کردن و.... بهتره بیشتر توضیح بدید (مثلا موزیک خیلی اهمیت میدی، یا دوربین، اینترفیس و...)
dark horse
06-08-2010, 12:56
ممنون که راهنمایی کردید:11:همونطور که گفتم دوربین هیچ اهمیتی نداره و سیستم عامل هم فکر نکنم خیلی لازم بشه.صدا و کیفت پخش تصاویر برای من مهمتره که میدونم شکلات از ویواز تو این زمینه سرتره(؟)همینطور امکانات کوچیک ولی مفید مثل فرستنده اف ام که شکلات داره و... پس فکر کنم برای من شکلات حداقل روی کاغذ کاربردیتر باشه ولی من از این میترسم که حرف بعضیا که میگن ال جی نخر چون هنگ زیاد میکنه،سرعتش کمه،یهو نرم افزارش خراب میشه و ...درست باشه:41:خودم هم تا حالا از نزدیک کسی را ندیدم که این گوشیو داشته باشه و نظرشو بگه تو این تاپیک هم اونایی که داشتن مشخص نکردن که آخر خوب بود یا نه .
Michael Ropy
07-08-2010, 07:37
صدای شکلات خیلی عالیه چون دالبی داره.....کیفیت صفحهش هم خیلی عالیه.....تو مقایسه هاش هست.....ویواز هم تو این موارد خوبه ولی من به خاطر اینترفیس و راحت تر بودن کار با گوشی شکلات رو میپسندم.....
در مورد هنگ و نرم افزار.....در کل بدیهیه که ویواز بهتره....با اون سی پی یو 720 مگاهرتزی فکر نمی کنم اصلا هنگ کنه.....اما در مورد شکلات اینطوری ها هم نیست....بعد یه مدتی شاید یه بار مثلا وسط گشت و گذار تو فایل ها خاموش-روشن بشه.....نمی خوام بگم اصلا این موارد توش نیست....البته هرچه فیرمور بالاتر باشه این مورد ها هم حل میشه.....
بازم بهتره با هر دو گوشی کار کنید و خودتون بپسیندید چون هر دو گوشی تو موارد گفته شده خوبند.....
من با ويواز كار كردم. كيفيت صداش خوبه ولي بلنديش واقعا كمه. از لحاظ كار كردن هم خداييش خيلي به دل نميشينه و شكلات بهتره از اين بابت. ولي دوربينش واقعا كارامد و باكيفيته كه شما مثه اينكه نيازي نداري بهش.
سلام
با این که سوالم تکراریه - ولی کاربردامو می گم - ببینید این بدردم م خوره یا نوکیا ایکس ۶ یا ویواز؟
من الان ویوتی دارم و کلی ازش راضیم - ولی جی پی اس و اف ام ترنس نیاز شدم - چون با ال جی راحت بودم این توجهم رو جلب کرد
۱- ای بوک ( مشخصه!)
۲- پخش فیلم ( تو مترو خوراکمه )
۳- جی پی اس ( مثل ۵۸۰۰ نویگیتورش نزدیک ترین رستوران رو مثلا می گه؟ - در ضمن نرم افزارش کرک م شه؟)
۴- آنتن دهی خوب
۵- دوربین هم برام مهمه - ولی فقط عکس - از نظر عکس می خوام شبیه ویوتی باشه - هست؟
و چند تا سوال
۱- نصب نرم افزار جاوا روش مثل کا ای ۹۹۰ دنگ و فنگ داره؟
۲- به نظر دکوری میاد! - منظورم اینه که آدم می ترسه بذاره تو جیبش نکنه بیافته!
۳- گوشی راضی کننده ای هست یا بعد چند روز تازه آدم می فهمه چی داخل پاچش رفته؟! {البته ببخشیدا!!)
۳- الان قیمتش چنده؟ - به نظرتون به این زودیا پایین میاد؟؟
ممنون از وقتی که گذاشتین:46:
Michael Ropy
28-08-2010, 16:22
۱- ای بوک ( مشخصه!)
۲- پخش فیلم ( تو مترو خوراکمه )
۳- جی پی اس ( مثل ۵۸۰۰ نویگیتورش نزدیک ترین رستوران رو مثلا می گه؟ - در ضمن نرم افزارش کرک م شه؟)
۴- آنتن دهی خوب
۵- دوربین هم برام مهمه - ولی فقط عکس - از نظر عکس می خوام شبیه ویوتی باشه - هست؟1. میشه گفت واسه ی همچین صفحه ای خیلی خوبه ولی به هر حال به نظرم ویواز تو این گزینه به خاطر پردازشگر خیلی خوبش بهتره...
2. پخش فیملش خیلی خوبه....ولی سیستم عامل دار ها مثل ویواز و X6 میشه روش یه پلیر نصب کرد که همه چی پخش کنه! :دی
3. جی پی اس میشه براش نرم افزار نصب کرد ولی بازم سیمبیان تو این گزینه خیلی بهتره (هم X6 و هم ویواز).
4. بهتریه....توش شک نیست....
5. دوربینش خوبه بدک نیست، ولی خوب بدیهیه که ویواز اینجا از همه بهتره.....
و چند تا سوال
۱- نصب نرم افزار جاوا روش مثل کا ای ۹۹۰ دنگ و فنگ داره؟
۲- به نظر دکوری میاد! - منظورم اینه که آدم می ترسه بذاره تو جیبش نکنه بیافته!
۳- گوشی راضی کننده ای هست یا بعد چند روز تازه آدم می فهمه چی داخل پاچش رفته؟! {البته ببخشیدا!!)
۳- الان قیمتش چنده؟ - به نظرتون به این زودیا پایین میاد؟؟1. خیلی راحت تره و بهتر شده....
2. اینو چون نداشتم نمی تونم نظر بدم....
3. این رو هم همینطور....ولی بستگی به خودتون داره، مثلا من از این گوشی خیلی خوشم میاد چون نمونه مشابهش از نظر اینترفیس منظورمه، رو دارم..... (ویوتی اسمارت)...
4. فکر کنم تا 350 پیدا بشه....به این زودیا رو نمی دونم!!! چون مدت زیادی نیست که قیمتش افت کرده....
از نظر من اگه خیلی به اینترفیس اهمیت میدید گزینه ی خوبیه....وگرنه ویواز هم خیلی مزیت ها داره....مثل سی پی یو و سیستم عامل و دوربین....در ضمن، با این پول میتونید یکم روش بزارید ویو بخرید.....
:13: شدیدا گیج شدم!!
اول از همه ممنون بابت سرعت جوابتون
1. میشه گفت واسه ی همچین صفحه ای خیلی خوبه ولی به هر حال به نظرم ویواز تو این گزینه به خاطر پردازشگر خیلی خوبش بهتره...
2. پخش فیملش خیلی خوبه....ولی سیستم عامل دار ها مثل ویواز و X6 میشه روش یه پلیر نصب کرد که همه چی پخش کنه!
3. جی پی اس میشه براش نرم افزار نصب کرد ولی بازم سیمبیان تو این گزینه خیلی بهتره (هم X6 و هم ویواز).
4. بهتریه....توش شک نیست....
5. دوربینش خوبه بدک نیست، ولی خوب بدیهیه که ویواز اینجا از همه بهتره.....
فکر کنم مفهوم اینها اینه که ویواز بهتره
خوب من قدیم هر کی می گفت ال جی - می گفتم سمتش نرو
ولی از وقتی ویوتی رو دیدم کلا نظرم عوض شده
اینترفیس برام مهمه - اما نرم افزار و سیستم عامل فقط در حدی که تو مواردی که گفتم کارمو راه بندازه کافمه - ولی اگه تو همونا کم بیاره - مثل فایل های تصویری - عمل کرد ضعیف نقشه تو جی پی اس فکر کنم بهتره منصرف شم
تک بودن این گوشی خیلی برام جالبه - اما خوب نمی خوام واسه همین چندتا چیز که مد نظرمه کم بیاره
یه چیز دیگه اینکه چون اینا کره ای ین ( هستن دیگه نه؟!! ) ولی سونی همش چینیه - ۲ هفته که باهاش کار می کنی انگار دادیش دست مکانیکی محل!
البته ویواز اف ام ترنسمیتر نداره
در کل با توجه به اون چیزایی که تاکید کردم نظظرتونو می گین؟
راستش انتخاب بینیشون زیاد آسون نیست
راستی منظورتون از ویو کدومه؟ GC900 Viewty؟
راستی منظورتون از ویو کدومه؟ GC900 Viewty؟ S8500 Wave که برای سامسونگ هستش.......
S8500 Wave که نه...
خوشم نماد ازش - الالخصوص ظاهرش
Michael Ropy
28-08-2010, 20:02
ببین دوست عزیز اینا رو گفتم که پس فردا که گوشی خریدید و مثلا یه مواردی که شما دوست نداشتید توش بود گوشی رو سر من خرد نکنید!!! :دی :دی از این موارد بوده که یه سری بدون اطلاع قبلی گوشی خریدن بعد پشیمون شدن (هر گوشی ای!!).
بازم میگم تو اینترفیس عالیه و سیمبیان عمرا به پاش برسه....هم X6 و ویواز (با جفتشون هم کار کردم). کار باهاش خیلی خیلی راحته...و البته لذت بخش....
بله کره ای هم هست....تو برنامه های جاوا که مشکل چندانی نداره مگر اینکه حجم بالایی داشته باشه....جی پی اس هم اگه ترک بادی نصب کنید که بروبچ رنوار زحمتشو کشیدن خیلی خوب کار میکنه و خیلی کارها هم میشه باهاش کرد ولی در مورد اینکه نزدیک ترین رستوران رو بده اطلاعی ندارم....البته BL40 برنامه WisePilot آزمایش داره واسه 1 ماه فکر کنم! :دی
از نظر فیلم هم فکر نکنم مشکل پیدا کنید چون طبق گفته جی اس ام تمام فیلم های DivX تا رزولوشن D1 رو پخش میکنه (نا گفته نماند که نسخه اولیش HD هم پخش میکرده....).
از دیگر موارد مثبتش کیفیت خیلی بالای ال سی دیش هست (با اینکه TFT هستش)....و دیگه صدای دالبی....:8:
ولی خوب برتری بزرگ اون گوشی ها سیستم عامل هست که دست آدم رو خیلی باز میزاره.....مثلا خیلی جاها محدودیت نداره، تو برنامه ها مشکل و محدودیت ندارن، مسئله مدیریت منابع سیستمی و....
دیگه سلیقه ها متفاوته، من خودم مثلا خیلی دوست داشتم این گوشی رو داشتم....اگه اون موقع که ویوتی اسمارت خریدم همین قیمت بود من حتما میخریدمش چون واقعا زیباست!!! و البته استثنایی!!! به هر حال سلیقه ی من اینجوریه.....چون من کارام سنگینه و نیاز به کامپیوتر داره (مثل برنامه نویسی، بازی و وب گردی سنگین). مثلا گوشی هرچی هم باشه نمی تونم به راحتی باهاش سایت هامو برم و تایپ کنم و دانلود کنم و پست بدم و.....:دی واسه همین نیاز به پی سی دارم....همینطور برنامه نویسی و....گوشی رو میگیریم بیشتر واسه موزیک و کارهای خیلی ساده (جدای از بحث تماس و اس ام اس).
:10:
انتخاب اینجا خیلی سخته
کاملا توضیحات شما رو درک کردم
مشکل اینجاست که هر گوشی یه جاش مشکل داره - تازه شاید چند جاش:31:
مثلا اگه se x10 mini رزولوشن خوبی داشت چی می شد!
یا ویواز انقدر شبیه اسباب بازی نبود! - البته نظر منه - بیشتر از اون کلید هاش بدم میاد که شبیه اچ تی سی کردتش
ایکس ۶ هم که می گن داره ایکس ۸ میاد .....!
این ال جی تمام چیزهایی که من می خوام رو داره - ولی ترسم از اینه که برنامه های ناقص اجازه استفاده درست از قطعاتش رو نده
به هر حال فرستنده اف ام همون قدر برام مهمه که ۱۰۰ تومن ارزون تر بودن ایکس ۱۰ مینی برام مهمه ( فقط اگه رزولیشین خوبی داشت...!)
البته حق هم دارن تولید کننده ها - الگه یه گوشی کامل بزنن که دیگه کسی گوشی نمی خره!
به هر حال توضیجات شما کامل بود - ولی متاسفانه هنوز هیچ کدوم رو نتونستم حذف کنم!
بازم ممنون
Michael Ropy
20-11-2010, 16:08
گوشی به این خوبی تاپیکش خوابیده....:دی
بچه ها ال سی دی این گوشی رو دست کم نگیرید ها!!! فکر کنم از همون IPS هایی هست که الجی واسه آیفون 4 زده...
امروز صبح رفته بودم علاءالدین دیدم یه عده جمع شدن دور دکه گوشی های الجی (که واسه تست گذاشتن)....دیدم یکی اومده که خودش ویو (S8500) داره بعد داشت BL40 رو تست میکرد و با مسئول اون دکه صحبت میکرد....بهتره بگم داشت کل مینداخت! :دی
بحث کشیده شده بود به کیفیت ال سی دی....مسئول دکه میگفت کیفیت صفحه BL40 از ویو بهتره و...من جا خوردم! :18: بعد این یارو که ویو داشت انکار میکرد....بعد اون یارو گفت بیا کل میندازیم اگه ویو بهتر بود (یعنی حتی اگه 1 نفر از اون جمع گفت ویو بهتره) من همینجا این BL40 رو بهت میدم!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهش گفتم بابا ضرر میکنی ها نکن این کارارو!!!!!!!! خلاصه یه کلیپ که یه تکیه از فیلم Ice Age بود و DivX هم بودش (فکر کنم رزولوشن HD هم بود اینجور که یارو میگفت) رو برای اون ویو داره بی تی کرد. بعد هر دو فیلم رو پخش کردن و گوشی ها رو گذاشتن کنار هم، ملت هم شروع کردن به تماشا!!!! :5: سرتون رو درد نیارم، یکم که گذشت همه گفتن BL40 کیفیت تصویرش بهتره....اون یارو ویویه هم هی با تنظیمات ال سی دی ور میرفت تا بهترش کنه....خودمم باورم نشده بود چیزی رو که میدیدم...:دی
خلاصه اینکه خیلی حال کردیم با صفحه ی BL40....:46:
labkhand
20-11-2010, 22:29
گوشی به این خوبی تاپیکش خوابیده....:دی
بچه ها ال سی دی این گوشی رو دست کم نگیرید ها!!! فکر کنم از همون IPS هایی هست که الجی واسه آیفون 4 زده...
امروز صبح رفته بودم علاءالدین دیدم یه عده جمع شدن دور دکه گوشی های الجی (که واسه تست گذاشتن)....دیدم یکی اومده که خودش ویو (S8500) داره بعد داشت BL40 رو تست میکرد و با مسئول اون دکه صحبت میکرد....بهتره بگم داشت کل مینداخت! :دی
بحث کشیده شده بود به کیفیت ال سی دی....مسئول دکه میگفت کیفیت صفحه BL40 از ویو بهتره و...من جا خوردم! :18: بعد این یارو که ویو داشت انکار میکرد....بعد اون یارو گفت بیا کل میندازیم اگه ویو بهتر بود (یعنی حتی اگه 1 نفر از اون جمع گفت ویو بهتره) من همینجا این BL40 رو بهت میدم!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهش گفتم بابا ضرر میکنی ها نکن این کارارو!!!!!!!! خلاصه یه کلیپ که یه تکیه از فیلم Ice Age بود و DivX هم بودش (فکر کنم رزولوشن HD هم بود اینجور که یارو میگفت) رو برای اون ویو داره بی تی کرد. بعد هر دو فیلم رو پخش کردن و گوشی ها رو گذاشتن کنار هم، ملت هم شروع کردن به تماشا!!!! :5: سرتون رو درد نیارم، یکم که گذشت همه گفتن BL40 کیفیت تصویرش بهتره....اون یارو ویویه هم هی با تنظیمات ال سی دی ور میرفت تا بهترش کنه....خودمم باورم نشده بود چیزی رو که میدیدم...:دی
خلاصه اینکه خیلی حال کردیم با صفحه ی BL40....:46:
من هم عاشق کیفیت تصویر این گوشی بودم اما به خاطر عیب های فراوانی که این گوشی پیدا کرد ( که اکثرش نرم افزاری بود ) مجبور به فروش این گوشی شدم....من عاشق این گوشی بودم ولی نا امیدم کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فکرش رو بکنید 500 تومن گوشی دستتون باشه ولی نه فیلم نشون بده نه عکس نشون بده و نه موزیک پخش کنه و نه بازی نصب بشه حتی محتوای فابریکش هم غیب بشه و شما یک پشت زمینه ی سیاه داشته باشید که فقط آیکون های گوشی رو نمایش بده...اونوقت چه حالی میشید؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LiverBarca
20-11-2010, 23:18
گوشی خوبیه ولی به نظرم انتخاب های بهتری هستش،مخصوصآ که اندازه ی صفحه اش خیلی عجیب غریبه...
Michael Ropy
21-11-2010, 08:31
لبخند جان نمی دونم مشکل گوشیت از کجا بود....ولی BL40 بین گوشی های الجی توی پخش فیلم خیلی عالیه تا رزولوشن 720p اونم DivX پخش میکنه (حتی خودم هم از نزدیک دیدم)....اون بدون افت کیفیت و افت فریم...پخش موزیک و عکس هم که دیگه خیلی عجیبه، کوکی هم دیگه میتونه پخش کنه! :دی
در کل منظورم از زدن اون پست تبلیغ این گوشی نبود چون الان بقول لایو بارسا جان گوشی های بهتری اومده....
labkhand
22-11-2010, 23:38
لبخند جان نمی دونم مشکل گوشیت از کجا بود....ولی BL40 بین گوشی های الجی توی پخش فیلم خیلی عالیه تا رزولوشن 720p اونم DivX پخش میکنه (حتی خودم هم از نزدیک دیدم)....اون بدون افت کیفیت و افت فریم...پخش موزیک و عکس هم که دیگه خیلی عجیبه، کوکی هم دیگه میتونه پخش کنه! :دی
در کل منظورم از زدن اون پست تبلیغ این گوشی نبود چون الان بقول لایو بارسا جان گوشی های بهتری اومده....
من الان هم هنوز عاشق اون گوشی هستم ولی هر کاری کردم هیچ کس حتی نمایندگی نتونست برام کاری بکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فکر میکنم دلیلش نارضایتی پدرم بود چون این گوشی رو خیلی به پدرم اصرار کردم تا خرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mostafa_khan001
10-03-2011, 17:32
سلام.
اول اگه دارم تاپیگ و دارم از زیر یه من خاک در میارم ببخشید.تاپیکشه دیگه
دوستم ال جی بی ال 40 داره...چند وقته مزاحم تلفنی پیدا کرده.....میخوام ببینم واسه این گوشی برنامه بلک لیست هست؟کاریش میشه کرد از دست اون مزاحم راحت بشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.