مشاهده نسخه کامل
: مقایسه دو کارت گرافیک
iran2008
13-07-2009, 11:39
سلام
من دو تا کارت گرافیک دارم
هر دو گرافیک 256 هستند .
یکی Geforce 5500 و یکی Geforce 6200A
حال با توجه به اینکه حافظه هر دو 256 هست ، میشه مقایسه کنید و بهم بگید کدوم یکی بهتره که بردارمش و استفادش کنم ؟
مرسی.
دوست عزیز هر دو این کارت های کلا به طور کامل از رده خارج هستند و امروزه بین این دو هیچ تفاوتی نیست!
به نظر من 6200 رو بردار.
اولا هر دو کارت های چندین سال پیش هستند و به هیچ دردی نمیخورند .
اگر هم قرار باشه بین این دو مقایسه کنیم میشه گفت 6200 قویتره ... چون هم از سری جدیده و هم PCI-Express داره .
خوب شما باید بگید مادربوردتون چیه ....
B i B A K
13-07-2009, 12:21
Nvidia Geforce 6200 256MB PCI DDR2 VGA Card
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The NVIDIA GeForce 6200 GPUs feature a revolutionary design that delivers best-in-class performance on today's hottest games and applications. The only GPUs in their class to support Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0, these GPUs power the latest effects without compromising performance. Further, these GPUs include NVIDIA PureVideo to deliver crisp, vibrant video to the PC.
Specifications & Features:
- GPU/VPU: NVIDIA GeForce 6200
- Video Memory: 256MB
- Memory Type: DDR2
- Interface Type: PCI
- Memory Bandwidth: 4.26GB/sec.
- Core Clock: 300 MHz
- Memory Clock: 533 MHz
- RAMDAC: 400 MHz
- Pixel Pipelines: 4
- Additional Features: DirectX 9
- Additional Features: OpenGL 2.0
- Maximum Resolution: 2048 x 1536 @ 85Hz (Analog)
- Maximum Resolution: 1600 x 1200 Max Digital
- Connector(s): DVI
- Connector(s): TV/S-Video
- Connector(s): VGA (15-Pin D-SUB)
Supported Operating Systems:
- Microsoft Windows Vista
- Microsoft Windows XP
- Microsoft Windows 2000
System Requirements:
- Intel Pentium III, AMD Duron or Athlon class processor or higher.
- 128MB system RAM
- A 300W system power supply(Minimum recommended power supply
With +12 Volt current rating of 18 Amp Amps. )
- An PCI slot
- 50MB of available hard disk space
- CD-ROM or DVD-ROM drive
- Windows 98, ME, 2000, XP, or Windows NT4.0 (Service Pack 6)
- VGA or DVI-I compatible monitor
Package Included:
- nVIDIA GeForce 6200 256MB PCI VGA Card
- One S-Video cable
- Drivers CD
- English Manual
Packing: 50pcs with accessories in retail one carton
Model: HSI-GF6200P256
Productivity: 5000pcs/month
Unit Price/Payment: Check
HS Code: 84718000
Origin: China
Min. Order: 100pcs
Transportation: Within 3 to 5 working days
Product Description
Name: Geforce 5500 graphics card(VGA+DVI+TV-Out)
Model No.: HS-VGA-GE01
Main feature/specifications:
Chipset: Geforce 5500
Support Memory: 128/256MB, 128/128BIT DDR
Bus Type: AGP
Video Output Function: DVI, Video-in
Key features:
CineFX Engine
Powers cinematic effects beyond imagination. With advanced vertex and pixel shader capabilities, stunning and complex special effects are possible. In addition, increased horsepower delivers faster and smoother gameplay.
High-Precision Graphics
By combining the incredible dynamic range of today's state-of-the-art 3D motion pictures with 64 bit/128-bit studio-precision color, the GeForce FX GPUs bring you the industry's best image quality for the most demanding applications.
Intellisample Technology
The industry's fastest and highest quality antialiasing delivers ultra-realistic visuals, with no jagged edges, at lightning-fast speeds.
NnView Multi-display Technology
AGP 8X
Digital Vibrance Control (DVC)
Unified Driver Architecture (UDA)
Microsoft DirectX 9.0 Optimizations and Support
OpenGL 1.4 Optimizations and Support
400MHz RAMDACs
DVI Support
Integrated TV Encoder
Integrated Full Hardware MPEG-2 Decoder
New 64-phase Video Scaler
Architected for Cg
More Product Features
Trademark: HS
Model: HS-VGA-GE01
Standard: FCC, CE,UL
Productivity: 200,000PCS/M
Unit Price/Payment: Negotiable
Origin: China
Packing: 50PCS/CTN
Min. Order: 200PCS
Transportation: By sea/air/express
Company: Hengsheng Industry Development (International) Ltd.
هر دو از رد خارج هستن بدرد هیچی نمیخورن البته یکی از آشنا ها یدونه از این نوع داره باهاشم کار میکنه بازم هم میکنه ! Carbon باهاش بازی میکنه ! |
Kianoosh
13-07-2009, 19:12
Nvidia Geforce 6200 256MB PCI DDR2 VGA Card
اینکه PCI هست و بدتر!کلا سری 6 7 اکثر مدلهای 8 کاملا قاطعا حتما جدا از دور خارج شدن و خریدشون فقط هدر دادن پول و انرژِ هست!(البته بسته به کاربرد کم و زیاد داره:دی)
من قبلا 6200 داشتم اصلا به درد بازی نمیخوره و حتی ویستا رو هم جواب نمیده
amir_rahmani
19-07-2009, 10:19
هیچ کدوم از این دو توصیه نمیشه...4670 بگیر...
سلامم.. کلن تعجب نکن.. اینجا رسمه وقتی کسی میپرسه A بهتره یا B ?? یعضیا چونکه فنی بلد نیستش جواب سوال را بگن میگه هیچکدوم .. C بهتره و مونده بزنه تووی ابوعطا:13:
سلام
من دو تا کارت گرافیک دارم
هر دو گرافیک 256 هستند .
یکی Geforce 5500 و یکی Geforce 6200A
حال با توجه به اینکه حافظه هر دو 256 هست ، میشه مقایسه کنید و بهم بگید کدوم یکی بهتره که بردارمش و استفادش کنم ؟
مرسی.
جواب سوالت اینجا هستش>>
ضمنن این 5500 ها تقلبی زیاد داره که رویش چیپست Radeon Mobile گذاشتن و به اسم جیفورس قالب کردن.. یه شات از GPU-Z بگیر بذار.. چونکه اگه از این مدلی که گفتم باشه یک دهم 6200 هم کارایی نداره واست..
omidbooter
19-07-2009, 16:11
سلام
میخواستم یه مقایسه انجام بدید بین دو کارت که کدوم قویتره و به خوصوص تو بازی.فقط یه رم گرافیک ATI رو نمیدونم؟حالا رمش چنده این مدل؟
ATI 4870
INVIDIA GTX275 896MB
به طور كامل 275GTX بهتر هستش!
Kianoosh
20-07-2009, 01:32
سلامم.. کلن تعجب نکن.. اینجا رسمه وقتی کسی میپرسه A بهتره یا B ?? یعضیا چونکه فنی بلد نیستش جواب سوال را بگن میگه هیچکدوم .. C بهتره و مونده بزنه تووی ابوعطا
شما آشنا به نظر میای!؟:دی
یکم بعضی ها رو واضح تر بگو منم بفهمم!!؟؟
این a,b که مد نظر شماست دوست عزیز و مقایسش مثل مقایسه گاری و فرقون هست!:دی برای خرید خودرو!
بعد فر ضا که 6200 قویتر!!!رو خرید.(من که اصلا نمی دونستم 6200 قویتره!!!) تو ساد ه تر ین کاربردهای ویندوزهای جدید به مشکل می خوره و پشتیبانی د ی ایکس جدید و ..نداره ارزش خرید نداره مدتهاست از دور خارجه
و اون پستی که به عنوان جواب دادید مال قبل از میلاد مسیح هست:دی
ATI 4870
INVIDIA GTX275 896MB
اینم که پرواضحه 275 بهتره که با 4890 مقایسه میشه نه 4870!
Nvidia GTX 275
مقایسش مثل مقایسه گاری و فرقون هست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای خرید خودرو!ببینین طرف هنوز با چیا سروکار داره اومده اینجا اظهار نظر هم میکنه..:13:
به طور كامل 275GTX بهتر هستش!
چطوری پسر حدودا 2 هفته نبودم ندیدمت تو فروم
omidbooter
26-07-2009, 02:22
سلام.
gtx275 بهتره یا gtx280?بخوصوص تو بازی؟
این 275 تا کی بازی های جدید بیاد رو ساپورت میکنه و مشکل اجرا نداره؟
Kianoosh
26-07-2009, 06:22
سلام.
gtx275 بهتره یا gtx280?بخوصوص تو بازی؟
این 275 تا کی بازی های جدید بیاد رو ساپورت میکنه و مشکل اجرا نداره؟
مشخصه که 280 قبلا بهت گفته بودم نه؟تا کیش معلوم نیست دقیق ولی gpu قوی هست
omidbooter
26-07-2009, 18:06
خوب تو مقایسه های gpu-z فقط 280 بیتش بیشتره و رمش .حتی 275 تکنولوژی 55 نانومتری داره اما 285 65نانومتری.
رمز این معما در کجاست؟؟؟
omidbooter
26-07-2009, 18:10
اما عجیبه چون تو مقایسه gpu-z 280 فقط رمش بیشتره و بیتش که اونم خیلی زیاد نیست.حتی تکنولوژی ساخت 275 55نانومتری هست ولی 280 65نتنومتری؟
رمز این معما در کجاست؟
omidbooter
31-07-2009, 01:30
اساتید کجایید؟
چطوری پسر حدودا 2 هفته نبودم ندیدمت تو فروم
شما؟
خوب تو مقایسه های gpu-z فقط 280 بیتش بیشتره و رمش .حتی 275 تکنولوژی 55 نانومتری داره اما 285 65نانومتری.
رمز این معما در کجاست؟؟؟
در داخل GPU :دی
Professor Massoud
02-08-2009, 19:26
اما عجیبه چون تو مقایسه gpu-z 280 فقط رمش بیشتره و بیتش که اونم خیلی زیاد نیست.حتی تکنولوژی ساخت 275 55نانومتری هست ولی 280 65نتنومتری؟
رمز این معما در کجاست؟
با این مشخصات نمیشه گفت کدوم کارت بهتره . 4870 2 گیگ هم 55 نانومتریه و GDDR5 و تا دلت بخواد مموری کلاک داره با این حال از GTX275 896MB GDDR3 ضعیفتره .
این معماری GPU هستش که تعیین میکنه کدوم کارت بهتره .
البته من تفاوت زیادی بین GTX275 و GTX280 قائل نیستم و با توجه به قیمت ، GTX275 رو بر GTX280 که Discontinue شده ترجیح میدم . تا اونجا که من قیمت داشتم GTX275 رو با 310 تومن هم میشه خرید ولی GTX280 حدود 380-400 بود .
Kianoosh
02-08-2009, 21:47
در واقع 285 هست که ارزش خرید 280 رو کم می کنه نه 275!
omidbooter
21-08-2009, 02:16
in memari gpu daghighan chiye????????????????
pas chera 275 ba 280 farghi nadare?
دوست عزیز من مثل بعضی از دوستان الکی از برند خاصی طرفداری نمیکنم!!! من به خاطر راهنمایی های بعضی از دوستان رفتم یه gtx260 zotac amp edition خریدم ! واقعا اشغال بود! تمام بنچمارکایی که راجب این کارت گفتن دروغه محضه !! به هزار بدبختی کارتو رد کردم رفت و یه 4870 toxic گرفتم و واقعا الان ازش راضیم!! الان توی لود نهایت دمایی که دارم 59 هست اما اون gtx260 تا 68 راحت میرفت !! ایتو واسه بعضی ها گفتم که میگن کارتای geforce خنکتره!!!! من با این کارت فریم بیشتری میگیرم!! به خدا قسم !! تا با چشمای خودم ندیدم شکست Nvidia رو باور نکردم!!!!!! تا الان همه کارتام Nvidia بوده جز این...
راستی این کارتم مموری کلاکش تا 1020 و gpu clock ش تا 820 راحت اور شد اما اون انویدیای لعنتی پدرمو در اورد تا 8 درصد اور بشه !!
در واقع 285 هست که ارزش خرید 280 رو کم می کنه نه 275!
دوست عزیز من دیدم که همه جا از اینتل و انویدیا طرفداری میکنی ... بهتره واقع بین باشی...
بهتره از تجربیات شخصیمون واسه دوستان بگیم نه از بنچمارک های سایت های مختلف !!!
منم مثل شما تا چند ماه پیش تو همه سایتا میگفتم Just Nvidia ! اما وقتی خودم با چشم خودم دیدم که تو بازی ای که تبلیغ انویدیا توشه کارت ati داره فریم بیشتری میده به قدرت ati پی بردم... خدا میدونه انویدیا چقدر به این شرکت ها پول میده تا معماری بازی رو نسبت به کارت های انویدیا انتخاب کنن تا ati رو خراب کنه !!! کاری به ابن کارا ندارم.. فقط میتونم بگم که دوران nvidia تموم شد ..منم ناراحتم چون 10 سال با این برند کار کردم...شاید در اینده یه حرکتی بکنه..
الان بهترین کارت gtx295 evga cooper هست که تو ایران وجود نداره و این کارت خدا میدونه چقدر oc و ... شده تا تونسته 4870x2 رو رد کنه... بعد این کارت 4870x2 هست که دست کاری نشده هست و به نظر من هنوز هم قویترین کارت دنیاست چونا از gtx295 معمولی خیلی سرتره !!!!
Kianoosh
21-08-2009, 05:40
دوست عزیز من مثل بعضی از دوستان الکی از برند خاصی طرفداری نمیکنم!!! من به خاطر راهنمایی های بعضی از دوستان رفتم یه gtx260 zotac amp edition خریدم ! واقعا اشغال بود!
اشتباه میگی خب!:دی
می دونی چند نفر این کارت رو خریدن و راضی بودن!؟!؟؟!
تمام بنچمارکایی که راجب این کارت گفتن دروغه محضه !!
از اون حرفها بود!!!
به هزار بدبختی کارتو رد کردم رفت و یه 4870 toxic گرفتم و واقعا الان ازش راضیم!! الان توی لود نهایت دمایی که دارم 59 هست اما اون gtx260 تا 68 راحت میرفت !!
خب که چی!؟تا دمای 80 کاملا طبیعی هست!شما می خوای دمای دو معماری مختلف و مصرفشون رو مقایسه کنی!؟
ایتو واسه بعضی ها گفتم که میگن کارتای geforce خنکتره!!!!
هرکسی اینو گفته از نظر علمی اطلاعات دقیقی نداشته!!!
تا با چشمای خودم ندیدم شکست Nvidia رو باور نکردم!!!!!! تا الان همه کارتام Nvidia بوده جز این...
راستی این کارتم مموری کلاکش تا 1020 و gpu clock ش تا 820 راحت اور شد اما اون انویدیای لعنتی پدرمو در اورد تا 8 درصد اور بشه !!
شکست!؟؟!عجب!
کلا اینی که میگی رو رد می کنم gtx 260 c216 تو تستهای دیفالت و اورکلاک از 4870 بهتر بو ده مخصوصا رزولوشنهای بالا!!!در کل انتخاب بهتری هست اما کسی منکر قدرت 4870 نمیشه...
دوست عزیز من دیدم که همه جا از اینتل و انویدیا طرفداری میکنی ...
اشتباه دیدی!!!!!لطفا از این چیزا نگو اخطار بگیری!:دی ببین برو اول تحقیق کن من چقدر سری 4800 و فنوم 2 و ...پیشنهاد دادم و میدم و بعد بیا بگو طرفدار انویدیا هستی و اینتل!دوباره یکی با یوزر جدید و بدون سابقه اومده گیر داده آدم فکرهای بد می کنه!!!!
اما وقتی خودم با چشم خودم دیدم که تو بازی ای که تبلیغ انویدیا توشه کارت ati داره فریم بیشتری میده به قدرت ati پی بردم...
دوست عزیز اطلاعات شما ناقصه برید درستش کنید!تبلیغ انویدیا تو خیلی از بازیها هست دلیلی نمیشه کارت انویدیا بهتر باشه تو اون بازی کسی چنین حرفی رو زده!؟!؟!
خدا میدونه انویدیا چقدر به این شرکت ها پول میده تا معماری بازی رو نسبت به کارت های انویدیا انتخاب کنن تا ati رو خراب کنه !!!
عجب!!!
بدون که فقط یه تبلیغ اول بازی هست مثل اینتل و ای ام دی و ...که با هر کسی به توافق برسن برند اونو میزنن به موتور بازی ربطی نداره!!!عجب حرفهایی میزنی!
فقط میتونم بگم که دوران nvidia تموم شد
جوک سال!:دی
چند تا بنچ می خوای که 295 از 4870x2 هر دو دیفالت بهتره!؟لطفا بیخودی اطلاعات غلطتون رو به اشتراک نزارید و برخی رو گمراه و برخی ر و مجبور به پاسخ گویی نکنید!
در غیر این صورت پاک شدن پست و اخطار و ...
بهتره واقع بین باشی...
معلوم شد کی واقع بین و کی در توهم هست!
پ.ن:برای حرفاتون دلیل و مدرک علمی بیارید چیزی که مدیر این بخش و زیر مجموعش بهش اعتقاد داره وگرنه هر کسی با هر سیستمی و هر نتیجه ای می تونه دو تا برند و مدل و ... رو مقایسه کنه!
سلام :31:
آقا فقط اینجا یکم بحث دما شد منم سوالم رو بگم یه کارت 4670 داریم بعد حالت idle دماش بین 39 تا 41 هستش و حالت full load با overclock که gpu clock روی 800 و mem clock روی 1050 هست دماش به 90 میرسه ولی بالاتر نمیره
میخوام بدونم این دما مشکلی پیش نمیاره ؟ بعد این تست دما هم با یه نرم افزاری که اسمش یادم نیست ولی سازندش guru3d بود تست کردم حداکثر دما بعدش شد 90 :31:
بعد اگه بدون اورکلاک دما بره روی 85 نرماله واسه این کارت ؟
سلام.
دور فن رو با استفاده از درایور Catalyst افزایش بدین..
الان بهترین کارت gtx295 evga cooper هست که تو ایران وجود نداره و این کارت خدا میدونه چقدر oc و ... شده تا تونسته 4870x2 رو رد کنه... بعد این کارت 4870x2 هست که دست کاری نشده هست و به نظر من هنوز هم قویترین کارت دنیاست چونا از gtx295 معمولی خیلی سرتره !!!!
!
HD4870 X2 تا خر خره اورکلاک بشه و Volt Mode بشه تازه شاید با GTX295 Default Clock برابری کنه!
سلام.
دور فن رو با استفاده از درایور Catalyst افزایش بدین..
!
HD4870 X2 تا خر خره اورکلاک بشه و Volt Mode بشه تازه شاید با GTX295 Default Clock برابری کنه!
آقا این بدبخت خواست بیاد یه حرفی بزنه شاید شانسش بگیره اینجا حرفه ای فرضش کنن که ضایع شد گناه داره دیگه ولش کنین :31:
راستی منم یه کارت 4670 دارم که از 4870 بهتر فریم میده :19::27:
سلام دوستان
من کارت سافر 4870 دارم اتفاقا نظرم برعکس دوستمون
از لحاظ دما که کارتم خوبه و مشکلی نداره
ولی از لحاظ ساپورت بازی به نظر من ان وی دی ای حرف اول رو میزنه
من این جمله برام ثابت شوده با چشم خودم چند بازی رو دیدم که ای تی ای بد اجراش می کرد ولی انی وی دی ای راحت اجراش می کردم ( ممکن بود به دلیل کم قدرت بودن کارت گرافیک فرم بزن ولی ناهنجارهای گرافیکی ایجاد نمی کرد منظورم در کارت گرافیک ان وی دی است )
به نظر من که از لحاظ قدرت و کیفیت و ساپورت بازی ها انی وی دی بهتر است
کارت ای تی ای هم خوب هست ولی از نظر من ان وی دی بهتر هست ( این موضوع برام ثابت شوده )
با تشکر
javad2015
22-08-2009, 12:32
سلام دوستان
من این جمله برام ثابت شوده با چشم خودم چند بازی رو دیدم که ای تی ای بد اجراش می کرد ولی انی وی دی ای راحت اجراش می کردم ( ممکن بود به دلیل کم قدرت بودن کارت گرافیک فرم بزن ولی ناهنجارهای گرافیکی ایجاد نمی کرد منظورم در کارت گرافیک ان وی دی است )
کارت ای تی ای هم خوب هست ولی از نظر من ان وی دی بهتر هست ( این موضوع برام ثابت شوده )
با تشکر
تقریبا موافقم مثلا 9800 و 4830 همه میدونن که تو تمام بازی ها 4830 بهتره ولی تو کرایسیس 9800 اجرای بهتری داره فکر کنم دلیلشم برمیگرده به انویدیا که به هر دری میزنه تا موتورهای بازیساز شاخ بر طبق معماری انویدیا ساخته شه
Kianoosh
23-08-2009, 05:25
فکر کنم دلیلشم برمیگرده به انویدیا که به هر دری میزنه تا موتورهای بازیساز شاخ بر طبق معماری انویدیا ساخته شه
لطفا یه دلیل و مدرک معتبر برای این صحبتتون بیارید!
همه می دونن که GTA IV PC چه گندی بود در ابتدا!اما عرضه سریعتره درایورهای سازگار و رفع نقص و بهینه سازی SLI و ...از طرف Nvidia مخصوص این بازی تو کیفیت بازی و FPS خیلی کمک کرد در حالی که تا عرضه پچهای رسمی و ... ای تی آی نتونست کارایی واقعی رو داشته باشه حالا این درسته که بگیم انویدیا با راک استار به قول شما ساخت و پاخت کرده!؟
منطقی باشید...
همه می دونن که GTA IV PC چه گندی بود در ابتدا!اما عرضه سریعتره درایورهای سازگار و رفع نقص و بهینه سازی SLI و ...از طرف Nvidia مخصوص این بازی تو کیفیت بازی و FPS خیلی کمک کرد در حالی که تا عرضه پچهای رسمی و ... ای تی آی نتونست کارایی واقعی رو داشته باشه حالا این درسته که بگیم انویدیا با راک استار به قول شما ساخت و پاخت کرده!؟
منطقی باشید...
یادش به خیر اون موقع با 6200 نشستم left 4 dead بازی کردم و جالب بود برام که این کارت چطور تونست اصلا این بازی رو اجرا کنه !!! :31:
من از Valve پول میگیرم ها دستم باهاشون تو یه کاسس ولی دقت کردین Source با اینکه خیلی خیلی سبکه ولی گرافیک و افکت های خیلی خوبی داره ! واقعا حال میکنم باهاش :31:
(یکی نیست بگه چه ربطی داشت :19:)
یادش به خیر اون موقع با 6200 نشستم left 4 dead بازی کردم و جالب بود برام که این کارت چطور تونست اصلا این بازی رو اجرا کنه !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از Valve پول میگیرم ها دستم باهاشون تو یه کاسس ولی دقت کردین Source با اینکه خیلی خیلی سبکه ولی گرافیک و افکت های خیلی خوبی داره ! واقعا حال میکنم باهاش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(یکی نیست بگه چه ربطی داشتHalf Life 2 + اپیزودهاش رو من با 5200 AGP با فریم و کیقیت بالا اجرا می کردم. تنها بازی ای که بدون مشکل با این کارت اجرا کردم.
millad1388
29-08-2009, 06:19
تقریبا موافقم مثلا 9800 و 4830 همه میدونن که تو تمام بازی ها 4830 بهتره ولی تو کرایسیس 9800 اجرای بهتری داره فکر کنم دلیلشم برمیگرده به انویدیا که به هر دری میزنه تا موتورهای بازیساز شاخ بر طبق معماری انویدیا ساخته شه]
من هم حرف های شما رو قبول دارم چون:
قدرت خالص!!!!گرافیک های ATI دو برابر قدرت گرافیک های NVIDIA هستش !!!!!منظورم قدرت 9800GTXPLUS با 4850 عادی رو میگم!!!!!!
مثال زندش !!!هم گرافیک کنسول XBOX360 هستش که گرافیکش دارای 48 تا سایه زن در فرکانس 550 هستش !!!ولی به خاطر پشتیبانی میکروسافت از معماری گرافیک هاش (دارای معماری انقلابی )قدرت به مراتب بیشتری از PS3 داره
قدرت خالص!!!!گرافیک های ATI دو برابر قدرت گرافیک های NVIDIA هستش !!!!!منظورم قدرت 9800GTXPLUS با 4850 عادی رو میگم!!!!!!
مثال زندش !!!هم گرافیک کنسول XBOX360 هستش که گرافیکش دارای 48 تا سایه زن در فرکانس 550 هستش !!!ولی به خاطر پشتیبانی میکروسافت از معماری گرافیک هاش (دارای معماری انقلابی )قدرت به مراتب بیشتری از PS3 دارهاین حرف یعنی چی؟ قدرت خالص به چه معناست؟با توجه به حرف شما قدرت یک کارت 4550 دو برابر یک کارت GTX 295 باید باشه! شما نباید سخت افزار رو با سخت افزار مقایسه کنید و بعد بگید خوب این کار ATI چون 2 برابر فلان کارت nVidia شیدر پروسسور داره پس قویتره. این اشتباهه!
منبع شما برای اینکه می گید کنسول XBOX360 قدرت بالاتری داره چیه؟
javad2015
29-08-2009, 09:43
منطقی باشید...
جوابتون رو تو همون پست دادم!بعدشم من گفتم موتور گرافیکی شاخ ولی gta iv به انچنان گرافیکی نیاز نداشت!
سیستم مورد نیاز gta iv
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مثلا 9800 و 4830 همه میدونن که تو تمام بازی ها 4830 بهتره ولی تو کرایسیس 9800 اجرای بهتری داره فکر کنم دلیلشم برمیگرده به انویدیا که به هر دری میزنه تا موتورهای بازیساز شاخ بر طبق معماری انویدیا ساخته شه]
یه دلیل دیگه :از این عکسا تو اینترنت زاده که حرف بالای من رو تصدیق میکنه!!)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
javad2015
29-08-2009, 10:08
زندش !!!هم گرافیک کنسول XBOX360 هستش که گرافیکش دارای 48 تا سایه زن در فرکانس 550 هستش !!!ولی به خاطر پشتیبانی میکروسافت از معماری گرافیک هاش (دارای معماری انقلابی )قدرت به مراتب بیشتری از PS3 داره
این موضوع الان ثابت شده که قدرت گرافیک ps3 از xbox360 بیشتر هست از اساتید sims47.ir بپرسید!!
alborz_k
29-08-2009, 10:20
سلام دوستان
با تشکر
احساس می کنم که تو این تاپیک در مورد این مسأله زیاد داره بحث می شه و موضوغ به حاشیه می ره!!
منم با نظر شما موافقم ، بعضی از بازی ها با کارت های انویدیا سازگار تر هستند ، مثل کرایسس ، wic و supreme commander و ... و یکی از مهم ترین دلایلش هم این هست که کلأ ati در چند سال اخیر افت محسوسی کرده بود و بازی سازان ، ساخت یک بازی dx10 برای بهتر اجرا شدن روی کارت های سری 8 انویدیا انجام می دادن ، چون اون زمان هیچ کارتی از ati با dx10 سازگار نبود ، البته بعضی از شرکت ها مثل کرایتک ، هم همکاری نزدیکی با انویدیا دارند و اساسأ بازی ها رو با این کارت ها بهینه می کنند و شما در اول شروع این بازی ها ، لگوی nvidia رو می بینید ، البته خوشبختانه در این یکی دو سال و با اوج گیری کارت های سری 3000 و 4000 ، اکثر بازی ها با هر دو سری کارت ها سازگاری کامل پیدا کردن و معماری کارت ، دیگه مثل گذشته در کارایی تأثیر نداره! (البته باز بازی های مثل وارهد که بر اساس انویدیا ساخته می شن ، با Ati کارایی کمتری نشون می دن!)
Kianoosh
30-08-2009, 09:51
به شدت رد میشه!
جوابتون رو تو همون پست دادم!بعدشم من گفتم موتور گرافیکی شاخ ولی gta iv به انچنان گرافیکی نیاز نداشت!
سیستم مورد نیاز این بازی رو می دونم موتور گرافیک سازنده چه ربطی به گرافیک مورد نیاز داشت!؟منظور من سازگاری بازی ها هست!
یه دلیل دیگه :از این عکسا تو اینترنت زاده که حرف بالای من رو تصدیق میکنه!!)
مثلا 9800 و 4830 همه میدونن که تو تمام بازی ها 4830 بهتره ولی تو کرایسیس 9800 اجرای بهتری داره فکر کنم دلیلشم برمیگرده به انویدیا که به هر دری میزنه تا موتورهای بازیساز شاخ بر طبق معماری انویدیا ساخته شه]
اینم ببین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا چطوره بگیم تمام این بازی ها برای 9800 بهینه شدن و انویدیا بر هر کدومش خودشو کلی به در و دیوار زده!؟
البته یه نکته دیگم هست اگه لازم شد میگم...
!!!
منم با نظر شما موافقم ، بعضی از بازی ها با کارت های انویدیا سازگار تر هستند ، مثل کرایسس ، wic و supreme commander و ... و یکی از مهم ترین دلایلش هم این هست که کلأ ati در چند سال اخیر افت محسوسی کرده بود و بازی سازان ، ساخت یک بازی dx10 برای بهتر اجرا شدن روی کارت های سری 8 انویدیا انجام می دادن ، چون اون زمان هیچ کارتی از ati با dx10 سازگار نبود
تا اینجاش تقریبا موافقم
هم همکاری نزدیکی با انویدیا دارند و اساسأ بازی ها رو با این کارت ها بهینه می کنند و شما در اول شروع این بازی ها ، لگوی nvidia رو می بینید ،
جای بحث داره البرز جان!
ببین سازگاری بازی ها در ابتدا برای هر دو کمپانی و گرافیکهاشون یکی هست اما انویدیا همیشه!تاکید همیشه نسخه های درایور و ...مخصوص یه بازی یا پچ SLI و ... رو سریعتر عرضه می کنه تا کاتالیست رسمی ای تی آی به همین نسخه 9.6 و 9.8 نگاه کن! کم بی عیب نبوده!یه سر به لیست nzone , درایورهای بتا و ... هم بزن!
و لوگوی انویدیا در ابتدای بازی بیشتر جنبه تبلیغ داره تا اینکه با اطمینان بگی این بازی برای nvidia بهینه شده!!
البته خوشبختانه در این یکی دو سال و با اوج گیری کارت های سری 3000 و 4000 ، اکثر بازی ها با هر دو سری کارت ها سازگاری کامل پیدا کردن و معماری کارت ، دیگه مثل گذشته در کارایی تأثیر نداره!
خوشبختانه؟فن بوی ای تی آی!:دی
حالا یه سوال خیلی جالب که اینجا مطرح میشه اینه که بازی ها باید برای گرافیک و کلا سخت افزار بهینه بشن و یا سخت افزار برای بازی ها!؟!؟
فرضا که هیچ تعاملی نشه!
به تبلیغات توجه نکنید...
به نسل جدید کنسولها و سخت افزارشون بازی هاشون و کیفیتشون توجه کنید اونجا هم چنین مقایسه ای هست!و همچنین PC ارتقای قطعات کارایی بیشتر چند کاربردی و بازی های خاص و ...
اوهوم!!؟؟
چیزی که من قبولش ندارم ساخت و پاخت و به هر دری زدن انویدیا برای بهینه سازی خودش هست!!!بحث رو عوض نکنید!
احساس می کنم که تو این تاپیک در مورد این مسأله زیاد داره بحث می شه و موضوغ به حاشیه می ره!!
منم از گفت و گوی منطقی استقبال می کنم!
alborz_k
02-09-2009, 13:47
جای بحث داره البرز جان!
ببین سازگاری بازی ها در ابتدا برای هر دو کمپانی و گرافیکهاشون یکی هست اما انویدیا همیشه!تاکید همیشه نسخه های درایور و ...مخصوص یه بازی یا پچ SLI و ... رو سریعتر عرضه می کنه تا کاتالیست رسمی ای تی آی به همین نسخه 9.6 و 9.8 نگاه کن! کم بی عیب نبوده!یه سر به لیست nzone , درایورهای بتا و ... هم بزن!
و لوگوی انویدیا در ابتدای بازی بیشتر جنبه تبلیغ داره تا اینکه با اطمینان بگی این بازی برای nvidia بهینه شده!!
خوشبختانه؟فن بوی ای تی آی!:دی
حالا یه سوال خیلی جالب که اینجا مطرح میشه اینه که بازی ها باید برای گرافیک و کلا سخت افزار بهینه بشن و یا سخت افزار برای بازی ها!؟!؟
فرضا که هیچ تعاملی نشه!
به تبلیغات توجه نکنید...
به نسل جدید کنسولها و سخت افزارشون بازی هاشون و کیفیتشون توجه کنید اونجا هم چنین مقایسه ای هست!و همچنین PC ارتقای قطعات کارایی بیشتر چند کاربردی و بازی های خاص و ...
چیزی که من قبولش ندارم ساخت و پاخت و به هر دری زدن انویدیا برای بهینه سازی خودش هست!!!بحث رو عوض نکنید!
!
سلام. اول در مورد بخش صحبتم بگم که در سال 1999 زمانی که شرکت سوات یرلی (رئیس کرایتک ) ، در یک نمایشگاه ، اولین رندر گرافیکیشو که بعد ها پایه گذار موتور cryengine بود رو معرفی کرد ، شرکت انویدیا ، از این انیمیشن گرافیکی خوشش اومد و در اون زمان از این رندر ، برای معرفی جدیدترین کارت گرافیک خودش استفاده کرد و از اون موقع به بعد ، همکاری بسیار نزدیکی به کرایتک داره و انواع حمایت ها رو از این شرکت به عمل می اره!! پس طبیعی هست که موتر کرای انجین و همین طور بازی های فارکرای و کرایسس با کارت گرافیک های انویدیا سازگار تر باشند! البته حرفت رو قبول دارم ، ولی با توجه به دلایلی که گفتم ، گاهأ بازی ها با انویدیا سازگار تر بودند!:8:
من فن بوی ati نیستم!! وای از اون جایی که کارت های بهتری رو با قیمت کمتر عرضه می کنه ، ازش حمایت می کنم!! یکی دو سال پیش رو فراموش کردی که وقتی ati افت کرده بود ، انویدیا کارت هاشو با چه قیمتی می فروخت؟!! 8600gts حدود 200000 هزار تومان در بازار ایران ، و وقتی که کارت های فوق العاده ی 4850 عرضه شدند و حدود 260000 تومان قیمت داشتند ، کارت 8800gt که کاراییش بع مراتب کمتر بود حدود 330000 تومان فروخته می شد!! و کارت 8800 ultra که از نظر قدرت تغریبأ برابر این کارت بود حدود 700000 تومان قیمت داشت!! پس به من حق بده که از لفظ خوشبختانه استفاده کنم!:10:
اول بازی های dx11 می ان و یا کارت های این api? جواب دقیقش اینه که اول سیستم عاملش می آد ، بعدش کارت گرافیکش و بعدش بازی ها!!:31: پس نتیجه می گیریم که اول تغییرات بنیادین در کارت گرافیک صورت می گیرن و بعدش طبق امکانات اضافه شده ، بازی ها ساخته می شن!:8:
Kianoosh
03-09-2009, 13:02
سلام. اول در مورد بخش صحبتم بگم که در سال 1999 زمانی که شرکت سوات یرلی (رئیس کرایتک ) ، در یک نمایشگاه ، اولین رندر گرافیکیشو که بعد ها پایه گذار موتور cryengine بود رو معرفی کرد ، شرکت انویدیا ، از این انیمیشن گرافیکی خوشش اومد و در اون زمان از این رندر ، برای معرفی جدیدترین کارت گرافیک خودش استفاده کرد و از اون موقع به بعد ، همکاری بسیار نزدیکی به کرایتک داره و انواع حمایت ها رو از این شرکت به عمل می اره!! پس طبیعی هست که موتر کرای انجین و همین طور بازی های فارکرای و کرایسس با کارت گرافیک های انویدیا سازگار تر باشند! البته حرفت رو قبول دارم ، ولی با توجه به دلایلی که گفتم ، گاهأ بازی ها با انویدیا سازگار تر بودند!
پس به هر دری زدن و ...رد میشه دیگه!؟موردی بخوایم بررسی کنیم خیلی تعداد بازی هستند با مو تور های غیره و سازگاری بیشتر با انویدیا
من فن بوی ati نیستم!! وای از اون جایی که کارت های بهتری رو با قیمت کمتر عرضه می کنه ، ازش حمایت می کنم!! یکی دو سال پیش رو فراموش کردی که وقتی ati افت کرده بود ، انویدیا کارت هاشو با چه قیمتی می فروخت؟!! 8600gts حدود 200000 هزار تومان در بازار ایران ، و وقتی که کارت های فوق العاده ی 4850 عرضه شدند و حدود 260000 تومان قیمت داشتند ، کارت 8800gt که کاراییش بع مراتب کمتر بود حدود 330000 تومان فروخته می شد!! و کارت 8800 ultra که از نظر قدرت تغریبأ برابر این کارت بود حدود 700000 تومان قیمت داشت!! پس به من حق بده که از لفظ خوشبختانه استفاده کنم!
البرز جان من که خوب یادمه :دی کاهش جهانی قیمتهای انویدیا که اصلا تو ایران اعمال نشد!!!مطمئن باش کسی اشتباه انویدیا برای پافشاری روی های اند رو فراموش نمی کنه اما قیمتها پایین اومد میاد و خواهد اومد شما معیارت بازار ما نباشه!نیست من فن بویم؟!:دی
اول بازی های dx11 می ان و یا کارت های این api? جواب دقیقش اینه که اول سیستم عاملش می آد ، بعدش کارت گرافیکش و بعدش بازی ها!! پس نتیجه می گیریم که اول تغییرات بنیادین در کارت گرافیک صورت می گیرن و بعدش طبق امکانات اضافه شده ، بازی ها ساخته می شن!
عجب پس موتور ساخت بازی فرت ؟!!!:دی
خب تغییرات بنیادی سری 200 و سری 9 چی بود و بازی های جدیدشون؟ بازی هایی که سری 9 اجرا نکنه ولی سری 200 اجرا کنه یا خیلی بهتر اجرا کنه؟تا موتور بازی جدیدتر نیاد و بازی ساز درجا بزنه عر ضه نسل جدید گرافیک تاثیر خاصی نداره حالا سری 300 و با اون قیمتهاش بیاد ما هم از ای تی آی پشتیبانی می کنیم!:دی
alborz_k
05-09-2009, 14:56
پس به هر دری زدن و ...رد میشه دیگه!؟موردی بخوایم بررسی کنیم خیلی تعداد بازی هستند با مو تور های غیره و سازگاری بیشتر با انویدیا
البرز جان من که خوب یادمه :دی کاهش جهانی قیمتهای انویدیا که اصلا تو ایران اعمال نشد!!!مطمئن باش کسی اشتباه انویدیا برای پافشاری روی های اند رو فراموش نمی کنه اما قیمتها پایین اومد میاد و خواهد اومد شما معیارت بازار ما نباشه!نیست من فن بویم؟!:دی
عجب پس موتور ساخت بازی فرت ؟!!!:دی
خب تغییرات بنیادی سری 200 و سری 9 چی بود و بازی های جدیدشون؟ بازی هایی که سری 9 اجرا نکنه ولی سری 200 اجرا کنه یا خیلی بهتر اجرا کنه؟تا موتور بازی جدیدتر نیاد و بازی ساز درجا بزنه عر ضه نسل جدید گرافیک تاثیر خاصی نداره حالا سری 300 و با اون قیمتهاش بیاد ما هم از ای تی آی پشتیبانی می کنیم!:دی
خب ببین ، تعداد بازی هایی که اختلاف کارایی صرفأ به معماری بستگی داه و نه قدرت زیاد نیست ! و اکثرشون هم اولین کارت های dx10 هستن مثل همین کرایسس و یا wic و یکی دو بازی دیگه!! (البته من منظورم اون دسته بازی هایی هست که حتی با اومدن درایو های جدید هم باز نتایج چندان تغییر نمی کنه)
خب ببین ، به چه قیمتی می فروخت که مجبور شدن قیمت جهانی رو کاهش بدن!! عرضه رو خالی دیده بودن و جهانیان رو می چاپیدن!! مثلأ اول که 280gtx اومده بود ، قیمتش در بازار های جهانی هم بسیار سرسام آور بود و یک جورایی همون قیمت ulta بود ، اما دیدی چی سرش اومد؟
سری 8 و 9 که کاملأ شبیه هستند و سری 200 هم یک بهبود های جزئی در بخش آدرس دهی داره و از نظر معماری و api مشابه اند! پس اصلأ منطقی نیست که بگیم که یک بازی رو 200 ساپورت می کنه و 9 نه!!
Kianoosh
05-09-2009, 21:13
خب ببین ، تعداد بازی هایی که اختلاف کارایی صرفأ به معماری بستگی داه و نه قدرت زیاد نیست ! و اکثرشون هم اولین کارت های dx10 هستن مثل همین کرایسس و یا wic و یکی دو بازی دیگه!! (البته من منظورم اون دسته بازی هایی هست که حتی با اومدن درایو های جدید هم باز نتایج چندان تغییر نمی کنه)
خب ببین ، به چه قیمتی می فروخت که مجبور شدن قیمت جهانی رو کاهش بدن!! عرضه رو خالی دیده بودن و جهانیان رو می چاپیدن!! مثلأ اول که 280gtx اومده بود ، قیمتش در بازار های جهانی هم بسیار سرسام آور بود و یک جورایی همون قیمت ulta بود ، اما دیدی چی سرش اومد؟
سری 8 و 9 که کاملأ شبیه هستند و سری 200 هم یک بهبود های جزئی در بخش آدرس دهی داره و از نظر معماری و api مشابه اند! پس اصلأ منطقی نیست که بگیم که یک بازی رو 200 ساپورت می کنه و 9 نه!!
بازی که هم برای dx9 و هم برای dx10 آیکون اجرایی میزاره که وضعش مشخصه!!!
از این به بعد زیادترم میشه !:دی قطعا با درایورهای جدید رفع نقص افزایش فریم و ... هست وگرنه اصلا درایور جدید عر ضه نمیشد! کم و زیاد داره ولی بدون تغییر نیست حتی ممکنه بدترم بشه!:دی
البرز جان کاهش قیمت یک محصول اتفاق عجیبی نیست تو هر بازاری!من نگفتم که سر ی 200 ساپورت می کنه و سری 9 خودت گفتی!!:دی
پس نتیجه می گیریم که اول تغییرات بنیادین در کارت گرافیک صورت می گیرن و بعدش طبق امکانات اضافه شده ، بازی ها ساخته می شن!
خب من میگم عرضه سری 200 بیشتر برای رقابت با محصولات ای تی آی و بازارگیری بود یا تفاوت کارایی محسوس با سری 9؟
اگه دومی چیه؟
من احساس می کنم بحث از توافقات انویدیا با بازی سازها و به در زدناش برای بهینه سازی موتورهای بازی داره میره رو سیاستهای بازاریابی و قیمتهای محصولات و ... که بی ربط هست!البته قبلا هم گفتم کسی اون مواردی که گفتی رو انکار نمی کنه!
البته اینم بگم مدلهای های اند و سوپر کلاکد و ... مشتری های خاص خودش رو داره...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.