ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای شروع چیکار کنم؟

Linux Learner
13-07-2009, 08:49
سلام

من قصد دارم برای خودم یه وبسایت شخصی درست کنم ولی از اونجایی که هیچ تجربه ای در برنامه نویسی وب و یا کار با وبسایت و وبلاگ ندارم، از شما دوستان میخوام که راهنمایی کنید چطور شروع کنم؟
میخوام سایتم دینامیک باشه تا نظر دیگران رو داشته باشم ولی نه بصورت وبلاگها! برام مهمه که تمام سایت خودمو شخصا" طراحی کنم! بنظرتون برای شروع فضا و دومینی که Persiangig میده خوبه؟

این مال منه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Bill Gates
13-07-2009, 08:56
سلام
ماشین نداشته داری میری سراغ خرید رینگ و لاستیک ؟ :دی

اول باید با مسائل پایه ی برنامه نویسی وب مثل لوکال و ... آشنایی داشته باشی :) بعدش توی سیستمت شروع به برنامه نویسی کنی و بعد از اتمام کار به فکر هاست باشی :)

با چه زبانی کار میکنی ؟!

درمورد مسائل کلی طراحی وب هم قبلا بحث شده :)

Linux Learner
20-07-2009, 13:48
سلام
ماشین نداشته داری میری سراغ خرید رینگ و لاستیک ؟ :دی

اول باید با مسائل پایه ی برنامه نویسی وب مثل لوکال و ... آشنایی داشته باشی :) بعدش توی سیستمت شروع به برنامه نویسی کنی و بعد از اتمام کار به فکر هاست باشی :)

با چه زبانی کار میکنی ؟!

درمورد مسائل کلی طراحی وب هم قبلا بحث شده :)

همونطور که گفتم هیچ زمینه ای ندارم. اونوقت شما میپرسی با چه زبانی کار میکنم؟:18: من دارم چگونگی شروعش رو از شما میپرسم دوست من.:31:

negar13
21-07-2009, 11:21
همونطور که گفتم هیچ زمینه ای ندارم. اونوقت شما میپرسی با چه زبانی کار میکنم؟:18: من دارم چگونگی شروعش رو از شما میپرسم دوست من.:31:

دوست عزيز شما ميخواي فقط يك وب سايت داشته باشيو مطالبت رو توش قرار بدي و ازش استفاده كني يا انكه ميخواي كلا سر در بياري درست كردن سايت يعني چي و برنامه نويسي و طراحي و اين چيزا رو ياد بگيري؟

با توجه به مسئله تو تا راه حل وجود داره اگر فقط هدف شما ايجاد وب سايت شخصي هست مي تونيد از سيستم هاي اماده مديريت محتوا استفاده كنيد و خيلي راحت و بي درد سر صاحب سايت بشيد و روش كار كنيد.
اما اگر ميخوايد ياد بگيريد كه چطوري يك وب سايت رو پايه زيري و بنامه نويسي كنيد . نيازمند ياد گرفتن اصول و زبان هاي برنامه نويسي و طراحي وب سايت هستيد مانند html يا php و يا asp
اگه هدف تون رو بگيد بيش تر ميشه در موردش توضيح داد.:10::11:

Linux Learner
22-07-2009, 00:56
دوست عزيز شما ميخواي فقط يك وب سايت داشته باشيو مطالبت رو توش قرار بدي و ازش استفاده كني يا انكه ميخواي كلا سر در بياري درست كردن سايت يعني چي و برنامه نويسي و طراحي و اين چيزا رو ياد بگيري؟

با توجه به مسئله تو تا راه حل وجود داره اگر فقط هدف شما ايجاد وب سايت شخصي هست مي تونيد از سيستم هاي اماده مديريت محتوا استفاده كنيد و خيلي راحت و بي درد سر صاحب سايت بشيد و روش كار كنيد.
اما اگر ميخوايد ياد بگيريد كه چطوري يك وب سايت رو پايه زيري و بنامه نويسي كنيد . نيازمند ياد گرفتن اصول و زبان هاي برنامه نويسي و طراحي وب سايت هستيد مانند html يا php و يا asp
اگه هدف تون رو بگيد بيش تر ميشه در موردش توضيح داد.:10::11:

من میخوام حرفه ای یاد بگیرم و البته برای دل خودم.:8:

cdcenter
22-07-2009, 01:20
من میخوام حرفه ای یاد بگیرم و البته برای دل خودم.:8:
سلام اگر میخواهی حرفه ای یاد بگیری و واقعا به طراحی وب علاقه دارید پس :
1 - باید HTML رو یاد بگیرید .
2- یک برنامه گرافیکی مثل فوتوشاپ برای ایجاد عناصر گرافیکی سایت .
3- CSS
4- PHP یا ASP.NET

اینها الویت ها هستند . که با یادگیری میتوان از برنامه های مختلف مثل فرونت پیج یا دریم ویور و یا ویژوال استودیو برای طراحی و برنامه نویسی سایت استفاده کنید .

البته مکمل های دیگری هم وجود دارد مانند :

JAVA SCRIPT- AJAX - FLASH

حال یاد گیری اینها اگر شاگرد زرنگی باشید و پشت کار داشته باشید 6 ماه به طول خواهد انجامید . و کم کم با تمرینات گسترده و خلاقیت میتوانید یک طراح و برنامه نویس وب خوب شوید .

ha2006
22-07-2009, 11:38
سلام اگر میخواهی حرفه ای یاد بگیری و واقعا به طراحی وب علاقه دارید پس :
1 - باید HTML رو یاد بگیرید .
2- یک برنامه گرافیکی مثل فوتوشاپ برای ایجاد عناصر گرافیکی سایت .
3- CSS
4- PHP یا ASP.NET

اینها الویت ها هستند . که با یادگیری میتوان از برنامه های مختلف مثل فرونت پیج یا دریم ویور و یا ویژوال استودیو برای طراحی و برنامه نویسی سایت استفاده کنید .

البته مکمل های دیگری هم وجود دارد مانند :

JAVA SCRIPT- AJAX - FLASH

حال یاد گیری اینها اگر شاگرد زرنگی باشید و پشت کار داشته باشید 6 ماه به طول خواهد انجامید . و کم کم با تمرینات گسترده و خلاقیت میتوانید یک طراح و برنامه نویس وب خوب شوید .

می شه چند تا EBOOK معرفی کنید (با اجازه ی صاحب تاپیک)

mamadfelfel1988
22-07-2009, 23:42
دوست عزيز اگر خواستي developer بشي ابكي نشو برو اينجا

كتاب ها رو بگير انگليسي هست ولي خوب تش كه اين كاره بشي اين كتابا رو بخوني فرقت با بقيه برنامه نويسان يا همان نخبگان و ميفهمي !!!شوخي بود كسي ناراحت نشه از دوستان!

ha2006
23-07-2009, 00:31
دوست عزيز اگر خواستي developer بشي ابكي نشو برو اينجا

كتاب ها رو بگير انگليسي هست ولي خوب تش كه اين كاره بشي اين كتابا رو بخوني فرقت با بقيه برنامه نويسان يا همان نخبگان و ميفهمي !!!شوخي بود كسي ناراحت نشه از دوستان!

من که نفهمیدم چی گفتی :13: اما در کل مر30

web4web
25-07-2009, 09:33
با سلام خدمت دوستان ...
برای اینکه انواع زبان طراحی وب سایت رو در مدت 1 سال یاد گرفت باید حتما کلاس رفت؟؟؟ یا اینکه با تابهای موجود در بازار و سی دی های آموزشی و مطالب موجود در اینترنت هم میشه به خوبی یاد گرفت؟

mamadfelfel1988
25-07-2009, 20:56
كلاس رو بيخيال بهترين مرجع اينترنت

Linux Learner
04-09-2009, 00:25
برنامه ای هست که بدون نیاز به برنامه نویسی و بصورت گرافیکی سایت بسازه؟ (دینامیک)