ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقایسه دو CPU

h_r_v
12-07-2009, 20:10
دوستان کدوم از این CPU ها قویتره!!

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz 3.01GHz
یا

Intel Dual CPU E2200 2.20GHz

اگه مدیران موفقت کنند این تاپیک مهم شود چون خیلی از دوستانی که اینجا تاپیک میزنند قصدشون مقایسه دو تا CPU هست!
برای همین اگه این مهم بشه کسی دیگه تاپیک اضافی نمیزنه!
با تشکر

Kianoosh
12-07-2009, 20:29
سلام

بهتره کاربرد و بودجه + سایر قطعات هم بر ای مقایسه گفته بشه وگرنه هر دو پردازند ه ای که نمیشه مقایسه کرد!

د رمورد اینام که دوال کور قوی تره خب!!

د رمورد جای تاپیک و مهم شدنش هم که...

h_r_v
12-07-2009, 20:31
مرسی از جوابتون من هر دو این CPU ها رو دارم!
میخوام ببینم کدوم رو برای سیستمم بزارم
برای بازی و اینترنت میخوام
Intel Dual CPU E2200 2.20GHz
این قوی تره؟

Kianoosh
12-07-2009, 20:33
بله دوست من اگه با فن استوک تا 3 هم اورش کنی پرفر منس خوبی بهت میده ولی برای بازی کارت گرافیک هم خیلی مهمه!

rocket
12-07-2009, 20:58
سلام
برای اینکه ببینی قدرت کدوم cpu بیشتره e2200 رو هم تا 3 اور کن بعد با PC Wizard از جفتشون بنچ بگیر ببین چی میبینی!

h_r_v
12-07-2009, 21:23
سلام
برای اینکه ببینی قدرت کدوم cpu بیشتره e2200 رو هم تا 3 اور کن بعد با PC Wizard از جفتشون بنچ بگیر ببین چی میبینی!

چه جوری یه CPU رو اورکلاک میکنن!!؟؟

rocket
12-07-2009, 21:31
تو قسمت کارگاه سخت افزار مطالب خیلی کامل و خوبی در مورد اورکلاک هست ...

avecina.ir
12-07-2009, 21:36
سلامم..
سلام
ببخشین دوست جان.. چرا واسه مقایسه با پنتیوم4 بره اورکلاک کنه؟؟!!
هر هسته ی E2200 با همین فرکانس 2.2GHz اصلیش میتونه براحتی P4 3GHz را قورت بده.. دیگه دو تا هستش بمانه.. اگه اور کنه که براحتی با E8300 هم قابل رقابت میشه.. قبلن یکی همین کار را کرده بود و تاپیک مقایسه اش را هم زده بودش..

چه جوری یه CPU رو اورکلاک میکنن!!؟؟
تایکهای موجود در انجمن اورکلاک پردازنده و رم را باید مطالعه کنی>>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kotlet110
26-07-2009, 13:38
دوستان میشه یه مقایسه بین celeron D 2.8 GHz و celeron 1.8 GHz سری 430 انجام بدین؟

Kianoosh
26-07-2009, 17:18
خب باید بررسی بشه !2.8 شاید قوی تر باشه...!!!:دی

kotlet110
27-07-2009, 14:19
من که منظورتون رو نفهمیدم !!! میشه یکی واضح توضیح بده

Kianoosh
27-07-2009, 14:34
منظورم اینه که سری سلرون و پنتیوم و ...و کلا تک هسته ای های این معماری خیلی وقته از دور خارج شد ن و اصلا مناسب نیستند با این حال مشخصه که فرکانس 2800 از 1800 بهتر عمل می کنه!:دی

می تونی یه سر هم اینجا بزنی پردازند ه ها مورد نظرت ر و انتخاب کنی و یه مقایسه کلی انجام بدی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

omidbooter
29-07-2009, 00:28
سلام.میشه یه مقایسه بین intel e5200 2.5ghz و AMD 5000 athlon x2 2.66ghz انجام بدین. که کدوم قویتره در کل و تو بازی

Kianoosh
29-07-2009, 06:11
سلام.میشه یه مقایسه بین intel e5200 2.5ghz و AMD 5000 athlon x2 2.66ghz انجام بدین. که کدوم قویتره در کل و تو بازی

در همه موارد 5200 با اختلاف قویتره!!

omidbooter
29-07-2009, 18:00
سلام من با این 5200 مشکل اساسی دارم اما با amd اصلا مشکلی نیست بخوصوص تو سرعت و بازی مشکلی نداره.چطور میگید 5200 بهتره؟

omidbooter
01-08-2009, 18:48
???????????????

Kianoosh
01-08-2009, 22:00
سلام من با این 5200 مشکل اساسی دارم اما با amd اصلا مشکلی نیست بخوصوص تو سرعت و بازی مشکلی نداره.چطور میگید 5200 بهتره؟

مشکل داشتن که نمونه جز هست که نمیشه به نتیجه کلی رسید!!!!

اینکه E5200 او ن +5000 رو می بلعه مثل روز روشنه...

millad1388
02-08-2009, 02:20
دوستان میشه یه مقایسه بین celeron D 2.8 GHz و celeron 1.8 GHz سری 430 انجام بدین؟
CELERON 430 از همون معمار ی جدید COR2DUOاستفاده میکنه البته با یک هسته!!
و سلرون430 خیلی بهتره!!1

به علت معماری قدیمی پنتیومها ضعیفتره!!!

اصلا خودت رو درگیر CPUنکن!! چون تو بازی هاگرافیک مهمترین قسمته !!! البته به خاطر کاراییه بهتر AMD ATHLON II X2 بگیر250
اگر هم نشد سری 7000 ATHLON X2 بگیر

omidbooter
02-08-2009, 02:39
من موندم اصلا ای که میگید میبلعه یعنی چی؟

مثلا در چه زمینه ای؟

Kianoosh
02-08-2009, 09:17
من موندم اصلا ای که میگید میبلعه یعنی چی؟

مثلا در چه زمینه ای؟

در همه موارد!

اون لینکی که بهت دادم رو دیدی!!!!؟؟؟

به علت معماری قدیمی پنتیومها ضعیفتره!!!

نه بابا!؟:دی

اصلا خودت رو درگیر CPUنکن!! چون تو بازی هاگرافیک مهمترین قسمته !!! البته به خاطر کاراییه بهتر AMD ATHLON II X2 بگیر250
اگر هم نشد سری 7000 ATHLON X2 بگیر

اینم رد میشه!اول اینکه بازی هایی که برای پردازند ه بهینه شدن دارن زیاد میشن دوم اینکه دیگه بحث سر اومدن cgpu هست و خداحافظی با gpu!!و سوم اینکه محدود شدن گرافیک ز طر ف پردازنده کاهش چشمگیر کارایی رو دار ه!

millad1388
02-08-2009, 13:11
در همه موارد!

اینم رد میشه!اول اینکه بازی هایی که برای پردازند ه بهینه شدن دارن زیاد میشن دوم اینکه دیگه بحث سر اومدن cgpu هست و خداحافظی با gpu!!و سوم اینکه محدود شدن گرافیک ز طر ف پردازنده کاهش چشمگیر کارایی رو دار ه!
حرف اول شما رو قبول دارم ولی برای این میخواهند gpu رو باcpu ترکیب کند تا قدرت قوی gpu رو با منطق cpu یکی کنند!!! در حقیقت این cpu که نابود میشه نه gpu!!! و حرف سومت رو هم با دلیل اثبات کنیید

Kianoosh
02-08-2009, 14:03
حرف اول شما رو قبول دارم ولی برای این میخواهند gpu رو باcpu ترکیب کند تا قدرت قوی gpu رو با منطق cpu یکی کنند!!! در حقیقت این cpu که نابود میشه نه gpu!!! و حرف سومت رو هم با دلیل اثبات کنیید

من قسمتهای قرمز رو به شدت رد میکنم!!

حرف سوم هم نیاز به اثبات نداره سلرون 2.4 بگیر با 295 منظورمو متو جه میشی!!!

millad1388
02-08-2009, 14:17
در همه موارد!

اون لینکی که بهت دادم رو دیدی!!!!؟؟؟

نه بابا!؟:دی

من قسمتهای قرمز رو به شدت رد میکنم!!

حرف سوم هم نیاز به اثبات نداره سلرون 2.4 بگیر با 295 منظورمو متو جه میشی!!!
:5:خواهشا با دلیل و مدرک اثبات کنی!!!؟؟؟د:5:
:18:دیگه تگفتم سلرون بحتما بگیر که!!:18:یه دو هستهایی ساده کفایت میکنه !!!!:18:

Kianoosh
02-08-2009, 14:36
خواهشا با دلیل و مدرک اثبات کنی!!!؟؟؟د
دیگه تگفتم سلرون بحتما بگیر که!!یه دو هستهایی ساده کفایت میکنه !!!!

ای بابا دلیل و مدرک دلیل و مدرک!؟از من م یخوای تمام gpu-cpu اسکو رهای 3d markها رو برات بزارم تا بهت ثابت بشه تک هسته ای و دو هسته ای های رده پایین و دو هسته های متوسط برای گرافیک های های اند مناسب نیستند !؟!؟شما کافیه برید تو سایتهای سخت افزاری و پردازند ه ها ر و ت وچارت GPU S-CPU S مقایسه کنید!

یه دو هستهایی ساده کفایت میکنه !!!!

من متوجه منظورت از دو هسته ای ساد ه نمیشم!؟E2160 با GTX285 چطوره!؟!؟؟!در ضمن دوست عزیز بازی ها دارن به سمت مولتی کور و مولتی تریت میرن نمونه های اخیرش GTA IV که با دو هسته ای و سه هسته ای و چهار هسته ای بسیار تفاو ت FPS داره!!!

millad1388
03-08-2009, 17:56
مقایسه که کردم فوقش از 55 فریم برای یک 8400 رسیده بود به45 فریم برای2140
اتفاقا من هم متوجه نمیشم!!یه cori7 با یگ مادر بورد گرافبک آنبرد چطوره!!!!:31:

Lord_theOne
03-08-2009, 19:05
و دوهستهاي ها سري E دماي پايين بازدهي بالا دارند من خودم 3 تك هسته اي دارم دماي بالا دارد و اوركلاكشم ارزش ندارد با فنهاي معمولي گرما بالا
و دوهسته اي مسلما خيلي بهتره حالا بحث انتي ويروس هم هست اگر تك هسته اي باشيد انتي ويروسها بعضي جاها خيلي اذيت مي كنند Scan مي كنند يك فايل را و سيستم را چند لحضه نگه مي دارند شما هر كاري بكنيد درگير هستيد با تك هسته
ولي دو هسته اينگونه نيست سيستم نرم تر كار مي كند
اينها جنبه هاي ديگر بود توضيحات را دوستان گفتند
و GPU قدر گرافيكش بالاتر از CPU مي تواند باشد براي كارهاي تبديل رندر گرافيك خيلي تاثير دارد
تستي بود در همين رابطه بتونم پيداش كنم براتون مي گذارم

millad1388
05-08-2009, 05:24
حرف های شما پر از ضد و نقیضه!!!:18:
اول اینکه وقتی دارن زیاد میشن یعنی قبلآ نبوده!!!و الآن هم به زحمت گیر میان!!!:18:
سوم کاملآ غلطه!!!! :18:

ای بابا دلیل و مدرک دلیل و مدرک!؟از من م یخوای تمام gpu-cpu اسکو رهای 3d markها رو برات بزارم تا بهت ثابت بشه تک هسته ای و دو هسته ای های رده پایین و دو هسته های متوسط برای گرافیک های های اند مناسب نیستند !؟!؟شما کافیه برید تو سایتهای سخت افزاری و پردازند ه ها ر و ت وچارت GPU S-CPU S مقایسه کنید!

من متوجه منظورت از دو هسته ای ساد ه نمیشم!؟E2160 با GTX285 چطوره!؟!؟؟!در ضمن دوست عزیز بازی ها دارن به سمت مولتی کور و مولتی تریت میرن نمونه های اخیرش GTA IV که با دو هسته ای و سه هسته ای و چهار هسته ای بسیار تفاو ت FPS داره!!!
من کی گفتم تک هسته ای!!!:18:برای این تو گرافیکهای سطح بالا!پردازنده کم میاره چون:
قدرت GPU خیلی بیشتر از CPU هستش!!!ولی در گرافیک های سطح متوسط تفاوتی نداره!!!
خوبه خودت هم میگی دارن میرن....!!!!

و دوهستهاي ها سري E دماي پايين بازدهي بالا دارند من خودم 3 تك هسته اي دارم دماي بالا دارد و اوركلاكشم ارزش ندارد با فنهاي معمولي گرما بالا
و دوهسته اي مسلما خيلي بهتره حالا بحث انتي ويروس هم هست اگر تك هسته اي باشيد انتي ويروسها بعضي جاها خيلي اذيت مي كنند Scan مي كنند يك فايل را و سيستم را چند لحضه نگه مي دارند شما هر كاري بكنيد درگير هستيد با تك هسته
ولي دو هسته اينگونه نيست سيستم نرم تر كار مي كند
اينها جنبه هاي ديگر بود توضيحات را دوستان گفتند
و GPU قدر گرافيكش بالاتر از CPU مي تواند باشد براي كارهاي تبديل رندر گرافيك خيلي تاثير دارد
تستي بود در همين رابطه بتونم پيداش كنم براتون مي گذارم
:31:من هم نظراتشون رو تآیید میکنم:31:

Kianoosh
05-08-2009, 18:17
حرف های شما پر از ضد و نقیضه!!!
اول اینکه وقتی دارن زیاد میشن یعنی قبلآ نبوده!!!و الآن هم به زحمت گیر میان!!!
سوم کاملآ غلطه!!!!

ای بابا تو متوجه نمیشی محدو د شدن گرافیک از پردازنده یعنی چی!؟!؟باری همین میگی ضد و نقیض با کلمات بازی نکن همه صحبتهای من منطقی و با مدرک هست!

من کی گفتم تک هسته ای!!!برای این تو گرافیکهای سطح بالا!پردازنده کم میاره چون:
قدرت GPU خیلی بیشتر از CPU هستش!!!ولی در گرافیک های سطح متوسط تفاوتی نداره!!!
خوبه خودت هم میگی دارن میرن....!!!!

منم کی گفتم تک هسته ای؟؟؟شما گفتی دو هسته ای؟دوال کور مثال زدم!

قدرت GPU خیلی بیشتر از CPU هستش!!!

میشه قدرت gpu بیشتر از cpu هست رو توضیح بدی؟!تو چی بهتره؟قدرت چیه!؟با هم مقایسه میشن!؟منظورت اینه که gpu مستقل رندر می کنه!؟!؟ها!؟!؟

من هم نظراتشون رو تآیید میکنم

چه عجب بالاخره قانع شدی!!!

قطعات باید متناسب باشن و حداقلهای پردازش یه بازی رو داشته باشن نه یه گرافیک های اند و پردازند ه ضعیف و رم کم و م...

Lord_theOne
05-08-2009, 19:45
خوب براي كارهاي گرافيكي رندر كردن GPU ها امروزه قويتر شدند

Kianoosh
05-08-2009, 22:53
بله حتی جی پی یو های 1.5 میلیون دلاری هم موجوده ولی برای کارهای فوق حرفه ای!

برای بازی کردن در سطح خوب نیاز به گرافیک پردازند ه و رم در سطح Mainstream هست حد اقل نه گرافیک های پردازنده لو و ...

مقایسه که کردم فوقش از 55 فریم برای یک 8400 رسیده بود به45 فریم برای2140
اتفاقا من هم متوجه نمیشم!!یه cori7 با یگ مادر بورد گرافبک آنبرد چطوره!!!!

خدا به راه راست هدایت کنه...

Lord_theOne
05-08-2009, 23:37
دركل منظورم اينه كه GPU هاي امروزه براي پردازهاي گرافيكي قويتر شدند اما كار CPU‌را نمي توانند انجام بدهند و اينو بايد در نظر گرفت كه CPU خيلي سرش شلوغه درگير خيلي از مسائل هست از جمله قطعات يا سيستم عامل

millad1388
09-08-2009, 21:13
:21:به نظر من هر کسی که بگه قدت پردازنده معادل قدرت گرافیکه !!! سواد علمی نداره111:21:
:27:یه سوال دارم :قدرت یک پردازنده 4 هستهای فنوم 2 940 چقدره؟؟:27:

Kianoosh
10-08-2009, 01:13
به نظر من هر کسی که بگه قدت پردازنده معادل قدرت گرافیکه !!! سواد علمی نداره111
یه سوال دارم :قدرت یک پردازنده 4 هستهای فنوم 2 940 چقدره؟؟

بله به نظر میرسه شما سواد علمیتون خیلی بالا هست...

حالا این قدرت مش قدرت منظورته!؟آخه من سوادم پایینه تو ده ما پردازنده رو با معماری تست های رندر محاسبه عددی و ... ولتاژ و فرکانس پایه قابلیت اورکلاک و ...دما و مصرف و قیمت و ارزش خرید می سنجن...اینکه بگیم قدرت یه سی پی یو چقدره؟! اوج سواد علمی! رو نشون میده...

دركل منظورم اينه كه GPU هاي امروزه براي پردازهاي گرافيكي قويتر شدند اما كار CPU‌را نمي توانند انجام بدهند و اينو بايد در نظر گرفت كه CPU خيلي سرش شلوغه درگير خيلي از مسائل هست از جمله قطعات يا سيستم عامل

بله موافقم در کل یه سری پردازشگر هستند که باردهی رو از پردازنده میگیرن و به جی پی یو میدن و یه سری بازی ها و بهینه سازی های جدید برای تعداد هسته و ... می تونن باردهی بیشتر به سی پی یو بدن.

BZ7
11-08-2009, 16:09
:27:یه سوال دارم :قدرت یک پردازنده 4 هستهای فنوم 2 940 چقدره؟؟:27:
خیلی قدرت زیادییییییی داره خیلی زیاد میشه سوارش شد تا ماه رفت و برگشت سوخت هم تموم نمیکنه !!!

Lord_theOne
11-08-2009, 20:41
خیلی قدرت زیادییییییی داره خیلی زیاد میشه سوارش شد تا ماه رفت و برگشت سوخت هم تموم نمیکنه !!!

بله البته جديدا اگر اورش كني زودتر مي رود و تا سياره تير فكر كنم بره:10::31:
دوست عزيز تا شما چي بخواهي يا با كدام CPU مقايسه بكنيد يا براي چه كاريي بخواهيد

omidbooter
13-08-2009, 02:04

سلام.
نمیدونم چرا بعضی ها تو فروم ها که میرم زود ناراحت میشن؟
ناراحتی ندارهه که!
جناب میلاد منظوری نداشت شاید شما منظورشو بد فهمیدید!
فوقش جواب نمیدید.کم کم بهکار به دعوا نکشه خوبه
کسانی که فکر میکنن اطلاعاتشون خیلی زیاده یا واقعا زیاد خوب به جای این حرف ها جواب قانع کننده بدن که هم یه بحث جالب باشه برای نمایش گزاشتن اطلاعات هم بقیه مثل من هم استفاده کنند

بله البته جديدا اگر اورش كني زودتر مي رود و تا سياره تير فكر كنم بره:10::31:

گذر نامه ما از ایران به اون ور جواب نمیده چجوری تا تیر میخواین برین؟:31:

Kianoosh
14-08-2009, 03:54

بستگی به کارت سوختت داره

بله البته جديدا اگر اورش كني زودتر مي رود و تا سياره تير فكر كنم بره

:دی مسعود جان خوب گفتی!

نمیدونم چرا بعضی ها تو فروم ها که میرم زود ناراحت میشن؟

چون وقتی اینطوری با هرکسی برخورد کنی ناراحت میشه اینجا اتفاقا خوبه جای دیگه بود تا الان اخطار و بن و ...میشد!

جناب میلاد منظوری نداشت شاید شما منظورشو بد فهمیدید!

جناب!میلاد اتفاقا خوب منظورشونو رسوندن و استنباط من این بود که شما ها سواد علمی ندارید!!!

فوقش جواب نمیدید.کم کم بهکار به دعوا نکشه خوبه

نمیشه جواب نداد یه سری چیزا ممکنه باعث گمراهی سایر کاربرا بشه

کسانی که فکر میکنن اطلاعاتشون خیلی زیاده یا واقعا زیاد خوب به جای این حرف ها جواب قانع کننده بدن که هم یه بحث جالب باشه برای نمایش گزاشتن اطلاعات هم بقیه مثل من هم استفاده کنند

نیازی به هوش و اطلاعات چندانی ندازه که پردازنده های توی بازی زمین تا آسمون با هم تفاوت FPS دارن یا GPU-CPU تناسب باردهی دارن و می تونه گرافیک قوی با پردازنده ضعیف بسیار محدود بشه!

ببین هرکی هرچی گفت که من نمی تونم دو ساع تبراش دلیل و مدرک و ...بیارم و جوابشو بدم که اینطوریه!یه سری چیزا ثابت شده هست و همه قبول دارن و نیازی به گفت و گو نداره...

گذر نامه ما از ایران به اون ور جواب نمیده چجوری تا تیر میخواین برین؟

پارتی باید داشته باشی!:دی

omidbooter
16-08-2009, 01:51
بستگی به کارت سوختت داره

:دی مسعود جان خوب گفتی!

چون وقتی اینطوری با هرکسی برخورد کنی ناراحت میشه اینجا اتفاقا خوبه جای دیگه بود تا الان اخطار و بن و ...میشد!

پس وقتی اومدیم اینجا یادم باشه پوتینامو پام کنم:13:

جناب!میلاد اتفاقا خوب منظورشونو رسوندن و استنباط من این بود که شما ها سواد علمی ندارید!!!

این که گفتم جناب چون هنوز سمیمی نیستم باهاش مثل شما و احتراما جناب گفتم.تعجب نداره!

نمیشه جواب نداد یه سری چیزا ممکنه باعث گمراهی سایر کاربرا بشه

من منظورم از جواب ندادن جواب غیر بحثی بود وگرنه همیشه عجله دارم برای جواب دادن شما ها:31:

نیازی به هوش و اطلاعات چندانی ندازه که پردازنده های توی بازی زمین تا آسمون با هم تفاوت FPS دارن یا GPU-CPU تناسب باردهی دارن و می تونه گرافیک قوی با پردازنده ضعیف بسیار محدود بشه!

خوب هوش ما صعیفه واسه همین باید بپرسیمو بحث کنیم تا بفمیم:31:

ببین هرکی هرچی گفت که من نمی تونم دو ساع تبراش دلیل و مدرک و ...بیارم و جوابشو بدم که اینطوریه!یه سری چیزا ثابت شده هست و همه قبول دارن و نیازی به گفت و گو نداره...

کاملا مخالفم که میگید نیازی به گفت گو نداره.اتفاقا باید کسانی مثل من باشند سوالاته بی ربط بپرسن که یه سری که در اشتباهان با جواب شما روشن بشن.وگرنه هر کی میگفت خوب فلانی گفته گرافیک 5500 از gtx295 بهتره یعنی بهتره شکش نیست و لازم نیست از کسه دیگه بپرسم.

در کل بحث حوصله میخواد و جواب هم زحمت.شما زحمت میکشید اما حوصله کمی دارید:46:

پارتی باید داشته باشی!:دی

یه پارتی واسه جواب دادن به پست هام داشته باشم عمرا از همین ایرانم بیرون نمیرم:31:

بازم ممنون جواب دادین

Kianoosh
17-08-2009, 06:35
پس وقتی اومدیم اینجا یادم باشه پوتینامو پام کنم

فرض می کنم منظورتو متوجه نشدم!

این که گفتم جناب چون هنوز سمیمی نیستم باهاش مثل شما و احتراما جناب گفتم.تعجب نداره!

"دوست عزیز" برادر" عزیز دل"مهندس"استاد و ... میشه استفاده کرد جناب زیادی تحویل میگیری تموم میشه!:دی

من منظورم از جواب ندادن جواب غیر بحثی بود وگرنه همیشه عجله دارم برای جواب دادن شما ها

سوال درست و محدود بپرس سریع جواب میگیری

خوب هوش ما صعیفه واسه همین باید بپرسیمو بحث کنیم تا بفمیم

بپرسید ولی دیگه بحث نکنید!بحث سر چیزایی هست که جای بحث داره...منظورم اینه که بحث بیخودی نکنید

کاملا مخالفم که میگید نیازی به گفت گو نداره.اتفاقا باید کسانی مثل من باشند سوالاته بی ربط بپرسن که یه سری که در اشتباهان با جواب شما روشن بشن.وگرنه هر کی میگفت خوب فلانی گفته گرافیک 5500 از gtx295 بهتره یعنی بهتره شکش نیست و لازم نیست از کسه دیگه بپرسم.

خب همین مورد که 295 اون 5500 رو میل می کنه نیاز به گفت و گو نداره

یه پارتی واسه جواب دادن به پست هام داشته باشم عمرا از همین ایرانم بیرون نمیرم

تا الان که هرچی پرسیدی من زورم رسیده جواب دادم اگه چیزایی رو جواب نگرفتی سوالت رو تغییر بده یا شاید از قلم افتاده باشه در پروفایل رو تخته کن!

پ.ن:اسپم به طویلی ندیده هیچ مدیری:دی

omidbooter
17-08-2009, 18:51
چشم جناب ارباب:31:

اینو شرمنده:31:سوال کلمل میپرسیم:31:

برای شما بله ام برای اماتو هایی که تازه وارد بحث میشن نه!! نمیدونن

ممنون.پروفایل رو نفمیدم؟؟؟

Kianoosh
17-08-2009, 20:48
پروفایل رو نفمیدم؟؟؟

پروفایل کاربر دیگه مثلا مال من:

فاطمه ذبيحي
19-08-2009, 20:20
ظاهرا امروزه كارت گرافيكهاي قدرتمند و هاي اند از پردازنده هاي قوي هم نيرومندترند ولذا دو شركت NVIDIA وATIدرصددند از اين قدرت در امور ديگري غير از پردازش گرافيكي بهره ببرند و قدرت رايانه هاي شخصي را چند برابر كنند و در اين مورد كار هايي هم كرده اند

Kianoosh
20-08-2009, 01:25
ظاهرا امروزه كارت گرافيكهاي قدرتمند و هاي اند از پردازنده هاي قوي هم نيرومندترن

تو چی نیرومند تر ند!؟بحث ما اینه که یه گررافیک های اند با یه پردازنده لو محدود میشه و درصد قابل توجهی از کاراییش رو از دست میده!

برای بحث دوم اگه سازنده های بازی ها بتونن بازی ها رو کاملا با پردازشگرهایی مثل PhysX بهینه کنن کارایی پردازنده تو رندر به وضوح مشخص میشه!

فاطمه ذبيحي
20-08-2009, 09:26
جديدا بحثي كه مطرح شده اين است كه GPU ها که به منظور انجام محاسبات گرافيکي و کمک به CPU طراحي شده بودند، اکنون توانايي کار بر روي همه انواع عمليات محاسباتي را دارند و نکته جالب تر اينکه به دليل معماري مناسب GPU و عدم نياز به کاشه هاي بزرگ (حافظه هايي که در پردازنده تعبيه مي شوند)، GPU ها بسيار سريع تر از CPU ها پردازش مي كنند! اين امر نه تنها در مورد پردازش هاي گرافيکي، بلكه در مورد کليه نرم افزارهاي روزمره و نيز حرفه اي صادق است. نتايج يک نمونه تست و مقايسه زمان مورد نياز براي پردازش، توسط GPU در مقابل CPU با يک نوت بوک با پردازنده Core 2 Duo T5450، کارت گرافيکي 8600 M GT و سيستم عامل ويستا نشان مي دهد که در ضعيف ترين GPU، سرعت نسبت به بهترين حالت CPU، حدودا شش بار بيش تر است. اين توانايي پردازش در همه کارت هاي گرافيکي وجود دارد. تنها نکته چگونگي کمپايل نرم افزارها است. در واقع برنامه نويس بايد بتواند کدها را به زبان GPU بنويسد. ولي با معرفي CUDA، به هر برنامه نويسي که توانايي نوشتن کد به زبان هاي معمول++ C/C را دارد، امکان کار با GPU و استفاده از قدرت بالاي آن را مي دهد.
جديدا به منظور استفاده بهتر از CUDA، تراشه هاي گرافيکي سري Geforce GTX 200 را نيز به بازار عرضه شده است. اين تراشه ها همچنان از DirectX 10 پشتيباني مي كنند، ولي داراي معماري جديديتري نسبت به سري هاي 8 و 9 هستند. مزيت اصلي اين GPU همان طور که ذکر شد، امکان اجراي نرم افزارهاي رايج است
البته اين کار در چند کار تحقيقاتي با کارت هاي گرافيکي قبلي نيز انجام شد ولي براي چند نرم افزار خاص، نه براي همه نرم افزارهاي رايج.
در نهايت بايد به اين نکته توجه کرد که صنعت رايانه، به سمت پردازش هاي موازي پيش مي رود. عملي که در حال حاضر پردازنده هاي گرافيکي (GPU) ها بسيار بهتر از CPU ها انجام مي دهند و nVIDIA با دانش کافي از معماري GPU هاي توليدي خود، در اين راه گام برداشته است. Intel و AMD نيز اعلام داشته اند که در اين راه بيکار ننشسته اند و در حال ارايه فناوري هاي جديدي در اين زمينه هستند و قطب ديگر، Microsoft، نيز اعلام داشته است در حال ارايه سيستم عامل و کمپايلري است که تمامي اين پردازنده ها را پشتيباني كند. حال کدام يک از اين غول هاي رايانه در آينده موفقند (البته در حال حاضر، کمپاني موفق nVIDIA بوده است که گفته هاي خود را عملي نيز كرده است) مشخص نيست، ولي چيزي که مشخص است، قدرت GPU و برتري آن به CPU است. تراشه اي که براي کمک آمده بود، در حال خارج کردن استاد خود را از رده است

Kianoosh
21-08-2009, 05:47
جديدا بحثي كه مطرح شده اين است كه GPU ها که به منظور انجام محاسبات گرافيکي و کمک به CPU طراحي شده بودند، اکنون توانايي کار بر روي همه انواع عمليات محاسباتي را دارند و نکته جالب تر اينکه به دليل معماري مناسب GPU و عدم نياز به کاشه هاي بزرگ (حافظه هايي که در پردازنده تعبيه مي شوند)، GPU ها بسيار سريع تر از CPU ها پردازش مي كنند! اين امر نه تنها در مورد پردازش هاي گرافيکي، بلكه در مورد کليه نرم افزارهاي روزمره و نيز حرفه اي صادق است. نتايج يک نمونه تست و مقايسه زمان مورد نياز براي پردازش، توسط GPU در مقابل CPU با يک نوت بوک با پردازنده Core 2 Duo T5450، کارت گرافيکي 8600 M GT و سيستم عامل ويستا نشان مي دهد که در ضعيف ترين GPU، سرعت نسبت به بهترين حالت CPU، حدودا شش بار بيش تر است. اين توانايي پردازش در همه کارت هاي گرافيکي وجود دارد. تنها نکته چگونگي کمپايل نرم افزارها است. در واقع برنامه نويس بايد بتواند کدها را به زبان GPU بنويسد. ولي با معرفي CUDA، به هر برنامه نويسي که توانايي نوشتن کد به زبان هاي معمول++ C/C را دارد، امکان کار با GPU و استفاده از قدرت بالاي آن را مي دهد.
جديدا به منظور استفاده بهتر از CUDA، تراشه هاي گرافيکي سري Geforce GTX 200 را نيز به بازار عرضه شده است. اين تراشه ها همچنان از DirectX 10 پشتيباني مي كنند، ولي داراي معماري جديديتري نسبت به سري هاي 8 و 9 هستند. مزيت اصلي اين GPU همان طور که ذکر شد، امکان اجراي نرم افزارهاي رايج است
البته اين کار در چند کار تحقيقاتي با کارت هاي گرافيکي قبلي نيز انجام شد ولي براي چند نرم افزار خاص، نه براي همه نرم افزارهاي رايج.
در نهايت بايد به اين نکته توجه کرد که صنعت رايانه، به سمت پردازش هاي موازي پيش مي رود. عملي که در حال حاضر پردازنده هاي گرافيکي (GPU) ها بسيار بهتر از CPU ها انجام مي دهند و nVIDIA با دانش کافي از معماري GPU هاي توليدي خود، در اين راه گام برداشته است. Intel و AMD نيز اعلام داشته اند که در اين راه بيکار ننشسته اند و در حال ارايه فناوري هاي جديدي در اين زمينه هستند و قطب ديگر، Microsoft، نيز اعلام داشته است در حال ارايه سيستم عامل و کمپايلري است که تمامي اين پردازنده ها را پشتيباني كند. حال کدام يک از اين غول هاي رايانه در آينده موفقند (البته در حال حاضر، کمپاني موفق nVIDIA بوده است که گفته هاي خود را عملي نيز كرده است) مشخص نيست، ولي چيزي که مشخص است، قدرت GPU و برتري آن به CPU است. تراشه اي که براي کمک آمده بود، در حال خارج کردن استاد خود را از رده است

اینو خودت نوشته یا ترجمه هست!؟

اگه آره منبعش رو هم بده...

من هرچی میگم شما متوجه منظور من نمیشید!میگم پردازشگرهای مختلفی وجود دار ه که می تونی برای رندر به GPU کمک کنه و مقداری باردهی به CPU داشته باشه و یا برای محاسبه و تبدیل و ... از CPU به GPU!!!!

کسی مشخصات دستورعملها و قدرت پردازش GPU-CPU رو مقایسه نکرد!

فاطمه ذبيحي
21-08-2009, 09:18
[اگه آره منبعش رو هم بده..]

براي اطلاعات بيشتر در مورد cuda و حتي دانلود آن به سايت nvidia مراجعه بشه

[متوجه منظور من نمیشید]
متوجه فرمايشتون شدم! شما اينو مي گيد ديگه
[میگم پردازشگرهای مختلفی وجود دار ه که می تونه برای رندر به GPU کمک کنه و مقداری بازدهی به CPU داشته باشه و یا برای محاسبه و تبدیل و ... از CPU به GPU!!!!]
كه به زبان شيرين پارسي فرموديد و من هم با اون مخا لفت نكردم.
البته درصد بستگي بازيها به cpu متفاوته وحتي بعضي بازيها حتي مثل كرايسيس نسبت به indipendent cpu هستند بنا بر اين نبايد نقش cpu رو بيش از اوني كه هست پر رنگ كرد بعضي دوستاي من با پردازنده هاي معمولي مثل e7400 به لطف كارت گرافيكهاي قوي تونستن فريمهاي خيلي خوبي تو همين بازي بگيرن البته اگه پردازنده قوي نباشه در فريمهاي بالا مثل 1600.1200 يا full hd با جزييات بالا مي تونه براي سيستم مشكل ساز باشه دوستان برا اطلاعات بيشتر مي تونن تو فرومهاي tomshaerdware نوشته هاي آقاي مازيار اميري رو بخونن كه تو اين زمينه ايشون اونجا خيلي پست دارن و انصافا ااوستاي اينجور مباحثن.
اون چه من تو پست قبل گفتم ناظر به مطالب صفحه قبل بود به نظرم اومد كه همه اينو هم بدونن بد نيست ( البته احتمالا همه به نوعي مي دونستن و يك جايي ديده بودن)
و پاسخ شما كه ارباب وار پرسيده بوديد!!!
[تو چی نیرومند تر ند!؟]

Kianoosh
21-08-2009, 13:28
خب پس ترجمه بوده!اون متون کودا و ... رو دیدم قبلا!

كه به زبان شيرين پارسي فرموديد و من هم با اون مخا لفت نكردم.

زبان شیرین پارسی!اوهوم...

فرومهاي tomshaerdware نوشته هاي آقاي مازيار اميري رو بخونن كه تو اين زمينه ايشون اونجا خيلي پست دارن و انصافا ااوستاي اينجور مباحثن.

بله نظرتون چیه اینجا رو ببندیم؟

راستش خیلی از دوستانی که اینجا بحث و ... می کنن تسلط بالا به زبان انگلیسی ندارن بنابر این بهتر هست که خودمون توضیح بدیم...

البته درصد بستگي بازيها به cpu متفاوته وحتي بعضي بازيها حتي مثل كرايسيس نسبت به indipendent cpu هستند بنا بر اين نبايد نقش cpu رو بيش از اوني كه هست پر رنگ كرد

خب منم می تونم بازی های PhysX ساپورت یا مولتی کور ساپورت نام ببرم مثلا GTA IV تفاوت c2q-c2d اونجا خیلی مشخص میشه و کلا پردازش بسیار قوی پردازنده!!!

و پاسخ شما كه ارباب وار پرسيده بوديد!!!

سوال من به این دلیل بود که شما خودتون وقتی میگید قدرت پردازش GPU خیلی بیشتر از CPU هست مشخص کنید تو چه مواردی ...

پ.ن:ارباب وار!؟اوهوم...

millad1388
22-08-2009, 02:20
توجه کنید که قدرت گرافیک سطح متوسطی مثل 4770 قدرتی بیش از 960 گیگا فلاپ هست
حالا یکی بگه قدرت cpu phenom II x4 940 مثلآ چقدره؟!!
در حالی که ابر رایانه ها همچین قدرتی دارند!!!

Kianoosh
22-08-2009, 04:28
توجه کنید که قدرت گرافیک سطح متوسطی مثل 4770 قدرتی بیش از 960 گیگا فلاپ هست
حالا یکی بگه قدرت cpu phenom II x4 940 مثلآ چقدره؟!!
در حالی که ابر رایانه ها همچین قدرتی دارند!!!

باز که میگی قدرت؟! یه اپلیکیشن خاص رو مشخص کن کارایی پردازنده رو بهت بگم

ابر رایانه ها؟!!

Lord_theOne
22-08-2009, 18:03
البته تداد ترانزیستورها هم باید در نظر گرفت که GPU ها خیلی دارند نزدیک می شوند به CPU
شما چهار هسته را با یک هسته مقایسه کردید
خوب گرافیک Nvidia را می شود SLI کرد دوتا دوهسته ای
البته قیمت وحشتناک بالا می رود و اصلا مقروو بصرفه نیست
آدم می رود سیستم ا÷ل می گیرد ردازندشم اینتله

millad1388
23-08-2009, 04:48
البته تداد ترانزیستورها هم باید در نظر گرفت که GPU ها خیلی دارند نزدیک می شوند به CPU
شما چهار هسته را با یک هسته مقایسه کردید
خوب گرافیک Nvidia را می شود SLI کرد دوتا دوهسته ای
البته قیمت وحشتناک بالا می رود و اصلا مقروو بصرفه نیست
آدم می رود سیستم ا÷ل می گیرد ردازندشم اینتله
از نظر تعداد ترانزیستور که تفاوتی ندارند
ولی قدرت گرافیک به اندازنه 20 تا پردازنه است!!!!
کی گفته gpu یک هسته داره!!!! پس اون 128 پردازنه رشتهایی که موازی با هم مثل 128 هسته عمل میکنه چیه!!!!یک چیزی هست به نام معماری gpu!!! که در اون چندین هسته عملیات به شدت موازی!!! رو انجام میدن

باز که میگی قدرت؟! یه اپلیکیشن خاص رو مشخص کن کارایی پردازنده رو بهت بگم
ابر رایانه ها؟!!
جوابت رو این جا دادم!!!

قدرت gpu=20cpu=ابر رایانه!!!:18::18::18:منظورم قدرت به مگافلاپس یا گیگا فلاپس(mgflop )یا(.........

Kianoosh
23-08-2009, 05:15
از نظر تعداد ترانزیستور که تفاوتی ندارند
ولی قدرت گرافیک به اندازنه 20 تا پردازنه است!!!!
کی گفته gpu یک هسته داره!!!! پس اون 128 پردازنه رشتهایی که موازی با هم مثل 128 هسته عمل میکنه چیه!!!!یک چیزی هست به نام معماری gpu!!! که در اون چندین هسته عملیات به شدت موازی!!! رو انجام میدن

قدرت gpu=20cpu=ابر رایانه!!!منظورم قدرت به مگافلاپس یا گیگا فلاپس(mgflop )یا(........

در مورد هسته core اگه مسعود خان خودش جوابتو نداد من توضیح میدم اما در مورد قدرت می تونم بگم که شما می فهمی من چی میگم!!؟؟فارسی دارم تایپ می کنم :اپلیکیشن مشخص بشه تا کارایی مقایسه بشه!

دیگه خیلی داری علمی و منطقی نظر میدی!!!

میشه بری در مورد cgpu یکم تحقیق کنی!؟!؟

Lord_theOne
01-09-2009, 19:48
اوه چه خبره 128 تا هسته؟
دوتا ديده بوديم
بله الان بحثهاي زيادي هست حتي مايكروسافت دارد ويندوز جديدش را برحسب اينكه از قدرت گرافيك و CPU استفاده كند پايه گذاري مي كند و نرم افزارها هم هميطور همانطور كه مي دانيد ATI و NVIDIA هم دارند نرم افزارهايي توليد مي كند كه از GPU كمك بگيرد و استفاده كند
و ناگفته نماند كه
ويندوز روي هوا كه نمي چرخد بيشتر از CPU استفاده مي شود
تمام سخت افزارهايي كه به مادربرد وصل مي شوند هدايت كنترولشون با CPU است و CPU درگير خيلي از مسائل هست

در اينده نزديك شاهده همكاري هاي اين دو هستيم GPU VS CPU براي راندمان بالا

به اين صفحه به دقت نگاه كنيد

amin khan
01-09-2009, 20:28
آقا میگم E5200 بهتره یا E7400 ؟ ( خب تابلو بود قبول دارم...)
.
.
.
من میگم این دو تا سی پی یو چرا 40 هزار تومن اختلاف دارن ؟
تا اونجایی که میدونم فقط توی این سه فاکتور تفاوت دارن
یعنی همین سه تا باعث این اختلاف قیمت میشه ؟

Operating Frequency 2.5GHz , 2.8
FSB 800MHz , 1066
L2 Cache 2MB , 3MB

BZ7
02-09-2009, 23:15
آقا میگم E5200 بهتره یا E7400 ؟ ( خب تابلو بود قبول دارم...)
.
.
.
من میگم این دو تا سی پی یو چرا 40 هزار تومن اختلاف دارن ؟
تا اونجایی که میدونم فقط توی این سه فاکتور تفاوت دارن
یعنی همین سه تا باعث این اختلاف قیمت میشه ؟

Operating Frequency 2.5GHz , 2.8
FSB 800MHz , 1066
L2 Cache 2MB , 3MB

دوست عزیز همین 3 تا یه دنیا فرقشه ! بعدشم پردازنده های core 2 duo معماری متفاوتی نسبت به pentium dual core داره و قدرتش خیلی بیشتره در پردازش ها . چه برسه به اینکه FSB و کش و فرکانس بالاتری هم داشته باشه ...

h_r_v
03-09-2009, 11:09
دوستان كدوم از اين CPU ها قوي تره
AMD athlon 64 X2 Dual Core 4800
Intel E2200 Dual CPU 2.2GHz

Kianoosh
03-09-2009, 12:47
دوستان كدوم از اين CPU ها قوي تره
AMD athlon 64 X2 Dual Core 4800
Intel E2200 Dual CPU 2.2GHz

کاربرد چیه؟ نیما جان 2200 تو اکثر تستها قویتر بوده...

h_r_v
03-09-2009, 13:32
کاربرد چیه؟ نیما جان 2200 تو اکثر تستها قویتر بوده...
برای بازی....

فاطمه ذبيحي
03-10-2009, 14:24

لیست نرم افزار هایی که از تکنولوژی cuda استفاده می کنند.
Adobe Creative Suite 4 (Acrobat 9, After Effects, Contribute, Dreamweaver, Flash, Encore, Fireworks, InDesign, Illustrator, OnLocation, Premiere Pro, Photoshop and Soundbooth.
CyberLink PowerDirector8