مشاهده نسخه کامل
: ارتباط دلفی word
pourya_lover
12-07-2009, 19:41
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
میدونستم که نباید همچین تایپیکی میزدم و به قول شماها سرچ میکردم ولی من هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم که مشکل من رو رفع کنه بازم معذرت
اگه امکان داره کمک کنید کارم گیره
من می خوام از طریق فرمی که چند تا edit دارم اطلاعاتی را به ورد بفرستم به این صورت که من یه فایل الگو از وردم دارم که میخوام اطلاعات بعضی از قسمتاش مثلا در نوشتن یه قرار داد که اسم میخوادو نام پدر و...که هر کدام از این رشته ها در خطی از صحفه وردم هست از طریق edit هام در فرمم وارد کنم اگه میشه واقعا احتیاج دارم کمک کنید ممنون
pourya_lover
19-07-2009, 22:21
کسی نیست راه حل این مشکل ما رو بدونه آقا چاکره همه هستیم کمک کنید
مرد مباح
20-07-2009, 00:00
دزبازه این موضوع شما فبلا یک سری بحث شده.
ولی الان عنوان تاپیک رو یادم نمیاد. ولی تا جایی که یادم هست شما نمیتونین وسط یک خط یک کلمه رو جاگذاری کنید و بهترین کار اینه که متنتون رو هم توی برنامه وارد کنید و کلامات مورد نظر رو بین اونا بچنین و بعدش وارد ورد کنید.
اگه از دلفی 7 استفاده میکنین توی Example هایی که همراه خود دلفی ریخته میشه یک نمونه شبیه این چیزی که مد نظر شماست توش هست!
pourya_lover
20-07-2009, 01:13
با سلام وتشکر از شما مرد مصباح جان من مشه گفت تمام تایپیکهای دلفی رو نگاه کردم و مثل حرف شما ظاهرا"راه حلی نداره مرسی از جوابت
یه سوال دارم اونم اینکه میشه متن داخل یه memo یا richeditاگر زیاد باشه داخل یه فیلد از sql ذخیره کرد یا اینکه باید به صورت دیگری ذخیره شود
بازم مرسی
مرد مباح
21-07-2009, 13:23
فیلدهای Memo برای همین کار ساخته شده اند و میتوان درون آنها متن را ذخیره کرد!
pourya_lover
21-07-2009, 18:45
با سلام دوباره
مصباح جان من از sql server 2000 استفاده میکنم ولی رفتم گشتم تو نوع فیلداش memo نبود
یه سوال دیگه دارم میخوام وقتی توی فرمم روی یه دکمه کلیک کردم یه فایل پیش فرض یا همان الگو رو برام باز کنه میدونم که باید از کمپوننت که برای ورد هست استفاده کنم اون کمپوننت رو دارم فقط کدشو میخوام که با کلیک رو دکمه همون فایل الکو رو برام باز کنه
اگر توی دیتا بیسم از فیلد با نوع text استفاده کنم میتونه تعداد زیادی کاراکتر بگیره یا بیشتر از 255 تا نمیتونه بگیره ممنون که جواب میدی
مرد مباح
22-07-2009, 10:01
1. من کامپوننت شما رو ندارم و در نتیجه نمیدونم کدش چی هست!
2. الزاما کامپوننت نمیخواد و همونطور که گفتم نمونش توی Example خود دلفی میتونی پیدا کنی.
pourya_lover
22-07-2009, 10:13
با سلام داداش
من از همون کامپوننت خود دلفی که به اسمserver که حاوی WordDocument1 و WordDocument1 و ...هست استفاده میکنم ولی کدشو نمیدونم که چطوری همیشه یه فایل الگو رو برام باز کنه
بابا خیلی با مرامی که مارو تحویل میگیری خیلی چاکریم
در مورد sql هم جواب ندادی سالار گفتم تو درست کردن tabel نوع فیلدی نبود که به اسم memo باشه تو acsses هست ولی تو sql ندیدم من میخوام از sqlاستفاده کنم میشه جواب این سوالمم بدی
چاکرتیم یا حق
F A R H A D
23-07-2009, 15:35
در مورد sql هم جواب ندادی سالار گفتم تو درست کردن tabel نوع فیلدی نبود که به اسم memo باشه تو acsses هست ولی تو sql ندیدم من میخوام از sqlاستفاده کنم
سلام. از نوع داده ای text استفاده کنید
pourya_lover
24-07-2009, 01:31
با سلام نوکرتم
خوب این نوع داده همش 50تا کاراکتر میگیره آیا بیشتر از مقداری که خودش گفته رو میتونه بگیره و بعد سالار جواب سوال اولم رو هم ندادی که کد باز کردن فایل الگوی ورد چیه خیلی نوکرتیم ما رو فراموش نکن
F A R H A D
24-07-2009, 07:43
خوب این نوع داده همش 50تا کاراکتر میگیره
نوع داده ای text معادل 2 به توان 31 یا 2,147,483,647 کاراکتر رو در خودش جا میده
جواب سوال اولم رو هم ندادی که کد باز کردن فایل الگوی ورد چیه
مرد مباح عزیز یا به قول شما مصباح جواب دادند
اگر فقط هدف شما باز کردن یک فایل الگو هست، فایل نمونه رو ایجاد کنید و در کنار برنامه با استفاده از winexec به کار ببرید
مرد مباح
24-07-2009, 11:26
مرد مباح عزیز یا به قول شما مصباح جواب دادند
چاکریم فرهاد جاد. و ممنون از نکته جالبی که توی پستت کذاشتی!
:27: :31:
شما میتونین برای سادگی مباح ینویسید نه مصیاح !!
pourya_lover
25-07-2009, 00:50
با سلام وعرض شرمندگی خدمت مد مباح عزیز
دادش خیلی شرمنده اشتباه تایپی مثل همین اشتباهات تو کتابا شما به بزرگی خودت ببخشید
با سلام به داش فرهاد عزیز شمام خیلی سالاری دادش مرسی واسه جواب سوالات
با عرض معذرت داش اولا من از این اصطلاح winexec که به کار بردی دقیق نفهمیدم منظورت چیه اینکه به عنوان یه فایل exeکنار برنامه ام به کار ببرم یا منظور دیگه ای داشتی یه نمه بیشتر توضیح بدی ممنون میشم و یه مورد دیگه اینکه من فقط از یه فایل الگو استفاده نمی کنم چندین فایل الگو دارم و در هر قسمت با یکی کار میکنم اگه کدی برای اینکار هست با مرد مباح سالار بهم بدین ممنون میشم چاکره هر دو تا بزرگوار
سالار بازم معذرت
مرد مباح
25-07-2009, 12:12
winexec یک فرمان هستش که میتونی با اون فایلهای دیگه خارج از برنامهت رو اجرا کنی!
توی هلپ دلفی توضیحات بیشتری میتونی پیدا کنی!
pourya_lover
25-07-2009, 14:37
با سلام دوباره
بزرگوار خیلی سالاری می کنم
سالار اگه یه وقت وقت داشتی خودت یه نمونه کد برام بزاری ممنون میشم
pourya_lover
26-07-2009, 00:09
آقا دستت درد نکنه خیلی سالاری مشکلم حل شد
میدونم پرو شدم ولی یه سوال دیگه داشتم اینم دنبالش گشتم ولی جوابمو نگرفتم
میشه یه روش بگین که حین نصب برنامم پایگاه sql هم خودش بکاپش در sqlم ریستور بشه یا به اصطلاح دیگه اتچ بشه
از طریق انستال شیلد یه نمه میدونم جریانش چطوریه ولی دقیق نمیدونم اگه از راه کد نویسیم راهی وجود داره بگین ممنون میشم خدا شاهده گشتم به جواب نرسیدم میدونم جاشم اینجا نبود بپرسم ولی خوب تازه یه تطفی کردین نمک گیرتون شدیم اینجام کمک کنین
مرد مباح مباح نمیدونم معنیش چیه ولی مردیتو الحق که مردی سالار
F A R H A D
26-07-2009, 19:15
میدونم جاشم اینجا نبود بپرسم
شما که خودتون میدونید پس لطف کنید و بعد از جستجو اگر به نتیجه نرسیدید، تاپیک جدید ایجاد کنید
ولی خوب تازه یه تطفی کردین
کلا با غلط املایی میونه ی بدی ندارید!
سالار... راحت باشید، نیازی به اینقدر تعارف تیکه پاره کردن نیست
pourya_lover
27-07-2009, 11:05
با سلام به شما فرهاد عزیز
دادش شرمنده که دوباره اینطوری شد یه نمه عجله ای تایپ میکنم
ولی اول همه حرفامم گفتم من تایپیک نیست تو این سایت یه سر نرفته باشم و از جمله امضای دوستان که یکشم مر مباح عزیز بود
این تعارف بازیم که میگی چرب زبونی نیست این تو ذات ماست کلا اینطوری هستیم
میدونم باید یه تایپیک میزدم ولی دیدم مر مباح عزیز اینجا تحویل گرفتن آخرین سوالمو بکنم
بازم شما به بزرگی خودت ببخشید دادش
pourya_lover
27-07-2009, 17:13
با سلام خدمت دو بزورگوار
مرسی از کمکاتون مشکلمو حل کردم
انشالله که همیشه خوشو موفق باشین
picher_s
28-07-2009, 07:38
سلام
آقا مشکلت چطور حل شد لطفا یه شبه کدی اینجا بزارید.
pourya_lover
28-07-2009, 18:53
دوست عزیز مشکلت چیه در خدمتم
picher_s
28-07-2009, 23:47
برای نامه ها ریاست جمهوری که به بانکون رجوع میشد یه برنامه مکانیزه نوشتم که خودش نام ها را متناسب با درخواست تو Word ،
Export می کرد. چون تعداد نامه ها زیاد بود ما متن نامه ها را به چاپ خونه میدادیم و چاپخانه اونها را چاپ می کرد و فقط جای نام و
شعبه و آدرس رو خالی می زارن که اینا رو برنامه من رو این کاغذ چاپ میکنه.
الان من نمیتونم این برنامه رو به صورت Dynamic بنویسم! که هرجا خواستم بتونم متنم رو تایپ کنم.
متشکرم.
pourya_lover
28-07-2009, 23:57
با سلام دوست عزیز
من خیلی بلد نیستم امیدوارم استادای بزرگ مثل مرد مباح جوابتو بدن
دقیق مشکلتو نفهمیدم اینی که فهمیدم از سوالت این بود که به قول خودت میخوای قسمتایی از یه نامه رو با مثلا نام نام خانوادگی و... پر کنی اگه مشکلت اینه یه میل بزن به میلم یه برنامه ایی هست تا بهت بدم تا یه جورایی این مشکلتو حل کنه
pourya_lover
13-11-2009, 13:31
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مشکل تو وارد کردن اطلاعات به ورد دارم و چون خودم قبلا این تایپیک رو ایجاد کرده بودم گفتم مشکلم رو همینجا مطرح کنم
مشکل من اینجاست که اطلاعاتم رو که وارد ورد میکنم از طریق فرمم البته من از کامپوننت های تب server استفاده میکنم مشکلم اینه که نمیخوام بین خطوطم فاصله باشه مثل خود ورد که توی خصوصیات پاراگراف که یک تیکه که این هستش don't add space between paragraphs of the same style وقتی که میزنی هیچ فاصله ای بین خطوط باقی نمیمونه من از کد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استفاده میکنم که با این کد هم فاصله زیاده و اگه مقدار کمتری بهش بدم نوشتم نصفش معلوم نمیشه
اگه کدی هست که تیک بالا رو که توی خصوصیات پاراگراف هست فعال کنه ممنون میشم کسی بگه یا اینکه اگه روشی برای از بین بردن این فاصله بین خطوط هست بگین
ممنون میشم کسی کمکم کنه
pourya_lover
13-11-2009, 13:36
یه سوال دیگه هم داشتم چطوری میشه یه نوشته ای رو توی یه نقطه خاصی از صحفه ی ورد قفل کرد به این صورت که اگه در ابتدای اون خطی که نوشته ی قفل شده وجود داره کاراکتر یا نوشته اضافه کرد نوشته ی قفل شده از جای خودش تکان نخورد یعنی با اضافه شدن متن به ابتدای خط این نوشته رو به جلو نرود
pourya_lover
15-11-2009, 00:36
یعنی کسی نیست جواب ما رو بده یعنی باید تایپیک جدید میزدم که سوالم دیده بشه
یکی کمک کنه داش مباح کجایی !!!!!!!!!!
مرد مباح
16-11-2009, 00:40
پویا جان.
من خیلی با ورد و سرورهای دلفی مربوط به این کار سروکله نزدم. ولی چیزی که در تاپیک دومت نوشتی هیچ ربطی به دلفی نداره و باید توی صخقی Security و ... تعیین کنی.
اگه اون مقدار رو برابر 0 بزاری چی میشه؟ فکر کنم اگه این کار رو بکنی به چیزی که میخوای میرسی. چون معمولا دلفی 0 رو به صورت اتوماتیک میچینه.
pourya_lover
18-11-2009, 02:33
با سلام ومرسی که حداقل نظرتو گفتی
این Security که گفتی نفهمیدم منظورت چی بود ولی در مورد نظرت مقدار رو وقتی برابر 0 میزارم خطا میگیره و این مقدار باید بیشتر از 0 باشه و اگه کمتر از 5 بذارم نصف نوشتم معلوم نیست
بازم مرسی که نظر دادی
یعنی هیچ کسی راجب به این موضوع چیزی نمیدونه
pourya_lover
21-11-2009, 00:30
سلام
ظاهرا کسی در این مورد جوابی نداره
یعنی سوال من انقدر سخته؟
مرد مباح
21-11-2009, 17:55
دوست عزیز.
1. نمیشه گفته سخته یا آسون. ولی به نظر من در حیطه تجریبات افرادی که اینجا فعالند، نبوده.
2. به بخش Sample خود دلفی مراجعه کردید؟ در اونجا نمونه هایی دیدم که شاید بتونه کارتون رو راه بندازه.
همونطور که در پست 7 هم به این مورد اشاره کردم. در جایی که دلفی رو نصب میکنید، دایرکتوری به نام Demos وجود داره که میتونین اونجا چیزهایی که دنبالشین رو ببینین.
من خیلی وفت پیش اون رو دیدم ولی الان یادم نمیاد که دقیقا کجاست.
موفق باشید.
F A R H A D
21-11-2009, 20:14
سلام
لطفا از تکرار چند باره ی یک درخواست جلوگیری کنید تا نظم تاپیک حفظ شود و از چند صفحه ای شدن بی مورد یک تاپیک جلوگیری شود. با این کار دوستانی که با مشکل شما روبرو شدند هم قادر به پاسخگویی خواهند بود، بدون اینکه بی نظمی ایجاد شود.
من هم با نظر مرد مباح عزیز موافقم. مطمئنا در این موارد که مشکلات موردی هستند تنها در صورتی پاسخ خواهید گرفت که قبلا فردی با مشکل شما روبرو شده باشه
شما از ابزار WordParagraphFormat استفاده کردید؟ به نظر میاد میتونه به حل مشکل شما کمک کنه.
موفق باشید
pourya_lover
22-11-2009, 03:13
با سلام خدمت شما بزرگوار
حق دارین شرمنده ولی از بس کسی جوابم رو نداد مجبور شدم
حالا این ابزار چطوری می تونه به من کمک کنه چون ازش استفاده کردم که تمامی خصوصیاتش در همون wordapplication بود مثل linespace و دیگر خصوصیات
اگه یه راهنمایی کنید ممنون میشم
F A R H A D
22-11-2009, 18:59
متاسفانه من تا به حال نیازی به کار با این ابزار نداشتم و اطلاعات خوبی ندارم. اما از اونجا که مشکل شما به تنظیم خصوصیات پاراگراف مربوط میشه، حدس زدم که این ابزار میتونه به شما کمک کنه(به خاطر اسمی که داره)
باید یا روش آزمون و خطا خصوصیات مختلف رو امتحان کنید
اگر مقدور هست قطعه ای از برنامه رو آپ کنید تا من و دیگر دوستان هم امتحان کنیم. ممکنه به نتیجه برسیم
موفق باشید
pourya_lover
24-11-2009, 03:42
سلام دادش مرسی از توجهکی داری
من یه تیکه از برتامه رو براتون گذاشتم امیدارم که فرجی بشه مشکل ما هم حل شه بازم مرسی
F A R H A D
24-11-2009, 15:18
ظاهرا فایلی که اپلود کردید معیوب هست و از روی سرور خونده نمیشه. لطفا در جای دیگری آپلود کنید
pourya_lover
25-11-2009, 03:27
با سلام اینجام گذاشتم
F A R H A D
25-11-2009, 15:16
باز هم همون پیغام قبلی..............
احتمالا اگر این همه وقتی که برای دانلود فایل شما در این 2 سرور صرف کردم رو صرف نوشتن برنامه ای مستقل برای ارتباط بین word و دلفی میکردم نتیجه ی بهتری داشت
لطفا:
1-دوباره برنامه رو zip کنید
2-در سرورهایی که بیشتر عمومیت دارند آپلود کنید(rapidshare,4shared,persiangig,...)
3-خودتون یک بار با موفقیت از سرور مربوطه دانلود کنید
4-لینک بدون اشکال رو اینجا قرار بدید
و در نهایت منتظر نتیجه باشید
موفق باشید
pourya_lover
26-11-2009, 00:19
با سلام شرمنده ولی من امتحان کردم واسه خودم مشکلی نداره حالا اینجام گذاشتم
F A R H A D
26-11-2009, 14:49
پیغام خطا در firefox:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیغام خطا در InternetExplorer:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا به ایمیل من ارسال کنید. خودم اینجا قرار میدم تا دوستان دیگه هم امتحان کنند (ایمیل رو در قسمت مشخصات ارتباط مربوط به من ببینید)
pourya_lover
27-11-2009, 15:45
شرمنده ام نمیدونم چرا برای شما ارور میده ولی برای میلتون فرستادم
فکر کنم مشکل از زیپش باشه ولی بدون زیپ برای میلتون فرستادم
F A R H A D
28-11-2009, 11:16
دوستان عزیز فایل برنامه رو ضمیمه کردم. عزیزانی که قادر به حل مشکل دوستمون هستند میتونند دانلود کنند و تغییرات لازم رو روی برنامه اعمال کنند
28-11-2009, 11:43
بفرمایید پوریا جان. با حفظ فاصله پاراگراف و نمایش کامل متن مشکل حل شد.
موفق باشید
pourya_lover
29-11-2009, 00:45
سلام دادش فرهاد ممنون از زحمتی که کشیدی این کامل مشکل من رو حل نکرد برات یه ویدئو فرستادم که مشکلم رو برات فیلم گرفتم و برای میلت فرستادم شرمنده ترسیدم بازم اگه خودم آپلود کنم مشکل داشته باشه فاصله اینجا اونجوری که من میخوام کم نمیشه
F A R H A D
29-11-2009, 20:56
الان مشکل شما رو دیدم. اگر درست متوجه شده باشم شما میخواهید dont add space between paragraphs..... رو تیک بزارید. متاسفانه نتونستم مستقیما کاری رو که شما میخواهید انجام بدم(و جالب اینجاست که در هیچ جای نت درباره این مورد بحث نشده چون به احتمال زیاد چیزی هست که مستقیما به word و تنظیماتش مربوط میشه. اگر بجز این قسمت (تنظیم خصوصیات پاراگراف) هم گزینه ای برای تنظیم قسمت مورد نظر شما هست، پیدا کنید و اطلاع بدید شاید بتونم از طریق روش دیگه ای به راه حل برسم). کد های زیر رو هم امتحان کنید شاید به هدفتون نزدیکتر بشید:
pourya_lover
30-11-2009, 01:04
دادش فرهاد مرسی از توجه که داشتی چشم من میگردم ببینم قسمت دیگه ای در این باره هست پیدا کردم پست میزارم این دو کدی که هم گذاشتین قبلا امتحان کردم همون کارای پاراگراف رو دارن
این قسمت single یا multiple یا line 1.5 را چطوری میشه انتخاب کرد توی همون خصوصیات پاراگراف انتخاب کرد
حالا این به کنار آیا میشه یه کاری کرد بر فرض مثال توی وسط خط یه نوشته بزارم بعد یه نوشته به اول همون خط اضافه کنم و اون نوشته ی وسط از جای خودش تکون نخوره یعنی همچین کدی میتونه باشه که اطلاعاتی از فرم رو به ورد انتقال بده به صورتی که جای که اولین بار قرار میگیره دیگه تغییری نکنه؟
بازم مرسی
F A R H A D
30-11-2009, 16:02
این قسمت single یا multiple یا line 1.5 را چطوری میشه انتخاب کرد توی همون خصوصیات پاراگراف انتخاب کرد
با تنظیم خصوصیت LineSpacingRule در ParagraphFormat که مقداری از نوع TOleEnum میگیره میتونید تنظیمش کنید. یعنی اگر مقدار 0 رو بزارید برابر با single در word هست و اگر 5 رو بزارید برابر با multiple .
برای اندازه هم میتونید از LineSpacing در ParagraphFormat استفاده کنید.
حالا این به کنار آیا میشه یه کاری کرد بر فرض مثال توی وسط خط یه نوشته بزارم بعد یه نوشته به اول همون خط اضافه کنم و اون نوشته ی وسط از جای خودش تکون نخوره یعنی همچین کدی میتونه باشه که اطلاعاتی از فرم رو به ورد انتقال بده به صورتی که جای که اولین بار قرار میگیره دیگه تغییری نکنه؟
اطلاع ندارم
pourya_lover
01-12-2009, 03:29
داش فرهاد مرسی از جواب های خوبت
من گشتم ولی نیافتم این مقدار at که در همون خصوصیات پاراگراف هست رو چطور میشه تغییر داد با تغییر این مقدار میتونم 80 درصد مشکلم حل کنم اگه اینم یه راهنمایی بکنی ممنون میشم بازم مرسی واسه زحمتی که کشیدی
F A R H A D
01-12-2009, 18:31
این مقدار at که در همون خصوصیات پاراگراف هست رو چطور میشه تغییر داد
گفتم که:
برای اندازه هم میتونید از LineSpacing در ParagraphFormat استفاده کنید.
البته باید توجه داشته باشید که این مقدار تابعی از LineSpacingRule هست و با تغییر اون ممکنه ناخواسته تغییر کنه. پس اول هر کدوم رو تک تک امتحان کنید و بعد بر حسب نیازتون هر دو رو با هم به کار ببرید
موفق باشید
pourya_lover
01-12-2009, 23:36
با سلام دوباره
داش فرهاد شرمنده میشه یه برنامه مثال برای تغییر این قسمت at بزاری چون با linespacing در همون پاراگراف فرمت که گفتین هر مقداری که بهش دادم هیچ تغییری نکرد شرمنده ام به خدا
بازم مرسی از زخمتی که کشیدین
F A R H A D
02-12-2009, 15:54
سورس رو ببینید و با مقادیر مختلف نتیجه رو مشاهده کنید
pourya_lover
02-12-2009, 22:23
سلام داش فرهاد این دستور رو قبلا به کار بردم ولی وقتی این دستور line spacing رو با linespaceinRule به کار میبری یا قسمت single و... رو خالی میذاره یا قسمت at رو یه نمونه رو براتون فرستادم ببینی
F A R H A D
02-12-2009, 23:36
سلام داش فرهاد این دستور رو قبلا به کار بردم ولی وقتی این دستور line spacing رو با linespaceinRule به کار میبری یا قسمت single و... رو خالی میذاره یا قسمت at رو یه نمونه رو براتون فرستادم ببینی
ای بابا. کم دقت شدید! این رو هم که قبلا عرض کرده بودم:
البته باید توجه داشته باشید که این مقدار تابعی از LineSpacingRule هست و با تغییر اون ممکنه ناخواسته تغییر کنه
همونطور که اگر در خود word هم این کار رو انجام بدید نتیجه فرقی نمیکنه
لطفا کمی بیشتر تلاش کنید و در صورتی که نتیجه نگرفتید پست بدید. تمام مطالب مفید این تاپیک در 2 صفحه باید جای میگرفت، به نظرم 6 صفحه زیاد هست
منظورم این نیست که سوال نپرسید، با دقت بیشتر به مشکلاتتون رسیدگی کنید
موفق باشید
heydari12
16-02-2014, 23:06
با سلام دوست عزیز
من خیلی بلد نیستم امیدوارم استادای بزرگ مثل مرد مباح جوابتو بدن
دقیق مشکلتو نفهمیدم اینی که فهمیدم از سوالت این بود که به قول خودت میخوای قسمتایی از یه نامه رو با مثلا نام نام خانوادگی و... پر کنی اگه مشکلت اینه یه میل بزن به میلم یه برنامه ایی هست تا بهت بدم تا یه جورایی این مشکلتو حل کنه
خوب اگه همیجا بذاری مشکل ماهم حل میشه دوست عزیز
heydari12
16-02-2014, 23:17
اگه راه حلی پیدا کردی به ما هم برسون دادا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.