مشاهده نسخه کامل
: تنظیم کردن Access Point !
سلام
من یک access Point مدل زیر دارم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه بگین برای اینکه برم توی کنترل پنلش چه ip رو باید ست کنم و توی ie چی تایپ کنم تا به کنسولش وصل بشم ؟
مرسی
سلام.
با کابل می تونین بهش وصل شین ip و دیگز تنظیمات را انجام بدین
اگه طریقشو می خواین بگین تا بیشتر توضیح بدم
سلام.
راستش اون مدلو من ندیدم ولی در اکثر مدلها علاوه بر سیستم بی سیم دارای port RJ45 نیز هست که این امکان را به ما می دهد تا بتوانیم آن را به کامپیوتر متصل کنیم. واز کابل straight استفاده می کنیم.و تنظیمات را روی آن انجام دهیم . برای configure کردن ابتدا در web browser آدرس را وارد می کنیم ، که ابن آدرس یک ای پی است در دفترچش نوشته شدهو با توجه به گفته شما که دفترچه را ندارین می تونین از سایت شرکت دانلود کنین و معمولا همه محصولات یک "ای پی" دارن پس اگه محصول مشابه پیدا کردین ای پی آن را امتحان کنین و در صورتی که این آدرس را عوض کردین و به یاد ندارین یک دکمه ریست در پشت دستگاه هست آن را فشرده و نگه دارین )البته با این کار تمام تنظیمات قبلی پاک می شود پس بسیار دقت کننین تابعدا به مشکل بر نخورین(!!
در بسیاری از محصولات از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 192.168.1.1استفاده شده این را هم می تونیین امتحان کنید.
در مرحله بعد.......
بهتر است که در اولین فرصت IP را عوض کنیم. و IP کامپیوترها را در رنج این قرار می دهیم. تا همه سیستم ها بتوانند با هم ارتباط برقرار کنند user name , password شبکه را از ما می خواهد (در دفترچش نوشته شده). پس از وارد کردن این کلمه وارد منوی تنظیمات می شود.
موفق باشید.
hashem_wolf
20-07-2009, 16:21
برای پیدا کردن تنظیمات پیش فرض از لینک زیر کمک بگبرید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.