PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سئوال در رابطه با مودم بیسیم planet ADW-4401

mrhafez
12-07-2009, 13:27
با سلام
من مودم فوق را نصب و راه اندازی کردم و حالا دسکتاپ را با کابل شبکه متصل کردم و لپتاپ و گوشیها را با WLAN و اینترنت هم استفاده میکنم . اما یک مشکل دارم : وقتی دسکتاپ خاموش است و مودم را روشن میکنم LED مربوط به dsl link فعال نمیشود و خاموش میماند. اما اگر دسکتاپ روشن باشد بعد از لینک دسکتاپ خاموش شود باز لینک روشن میماند و اینترنت بصورت بیسیم مورد استفاده است. توضیح اینکه اگر کابل شبکه اصلا متصل نباشد هم مشکلی نیست و با روشن شدن مودم راحت لینک میشود. اشکال کار کجاست ؟ ممنون میشم ار راهنماییتون.

shadi_h
17-07-2009, 00:04
سلام.
فکر می کنم شما اینترنت رو از دسکتاپ می گیرین (اون شیر کرده) به خاطر همین قطع می شه!
ضمنا منظورتونو متوجه نشدم! یعنی شما اینترنت از شرکت به صورت وایرلس گرفتین؟!

mrhafez
19-07-2009, 11:16
سلام.
فکر می کنم شما اینترنت رو از دسکتاپ می گیرین (اون شیر کرده) به خاطر همین قطع می شه!
ضمنا منظورتونو متوجه نشدم! یعنی شما اینترنت از شرکت به صورت وایرلس گرفتین؟!

اینترنت ADSL گرفتم اما مودمم اکسس پوینت است و اسم کاربری و رمز اینترنتم رو در مودم تعریف کردم . یعنی بعد از کانکت شدن اگه دسکتاپ رو خاموش کنم هنوز اینترنت رو رو لپتاپ و گوشیها دارم . تنها مشکل اینه که اولش که مودم رو روشن میکنم یا باید دسکتاپ روشن باشه یا باید اصلا کابل مودم به دسکتاپ وصل نباشه تا ای یی دی dsl link فعال بشه. ممنون از پاسختون

green_wave
19-07-2009, 19:44
انتخاب بسیار خوبی داشته اید، planet ADW-4401 فوق مودم قوی هستش
شما از PPPoE استفاده می کنید ؟
تنظیمات را روی Bridge هم امتحان کنید

hashem_wolf
20-07-2009, 16:30
تنظیمات مودم رو از روی بریج خارج کنید