ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نسبت دادن متریال

raptor22
12-07-2009, 12:57
دوستان سلام ...
من از می خوام یه عکس رو به این صفحه نسبت بدم ولی اجازه نمیده اون مواد دیگه رو نسبت میده ولی این عکس نمیدونم برای چی نمیده .. اگر ممکنه کمک کنید ممنون میشم ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sara2323
12-07-2009, 15:25
لطف کنید اطلاعات بیشتری در مورد عکستون بذارید.مثل پسوندش و...
چه error ای میده .میشه بیشتر توضیح بدین چه اتفاقی میفته؟
در ضمن 2sided رو در مرحله اول متریال دهیتون روشن کنید ببینید بازم متریال دیده نمیشه؟

/.,mnb
12-07-2009, 16:09
خب چون شما با get material فقط یه مپ وارد مکی کردید این مپ به عنوان متریال نیست.
همین مپ رو با کلیک و درگ به diffuse از یه متریال خالی ک÷ی کنید و اون متریال رو به جسمتون بدید.

موفق باشید.

raptor22
12-07-2009, 16:29
لطف کنید اطلاعات بیشتری در مورد عکستون بذارید.مثل پسوندش و...
چه error ای میده .میشه بیشتر توضیح بدین چه اتفاقی میفته؟
در ضمن 2sided رو در مرحله اول متریال دهیتون روشن کنید ببینید بازم متریال دیده نمیشه؟

eror نه نمیده .... اینی که گفتی دقیقا کجاست .. راستش من دو روز کار با مکس رو شروع کردم .... :27:

خب چون شما با get material فقط یه مپ وارد مکی کردید این مپ به عنوان متریال نیست.
همین مپ رو با کلیک و درگ به diffuse از یه متریال خالی ک÷ی کنید و اون متریال رو به جسمتون بدید.

موفق باشید.

منظورتون از مپ همین عکسی هست که به جای متریال اومده ؟ من منظورتون را متوجه نشدم ... میشه بیشتر توضیح بدید ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از همین آموزش های تو پی سی دارم استفاده میکنم ... توش نوشته بعد از ایجاد صفحات از material editor اولین ماده رو انتخاب کنید و روی کانال diffuse کلیک کنید و بعد bitmap رو انتخاب کنید بعد روی اون مربع شطرنجی آبی (فکر کنم اسمش show standard map in viewport باشه ) کلیک کنید تا زرد بشه بعد میگه با این کار تصویر تو viewport نمایش داده میشه ... بعد میگه این ماده رو به صفحه جلو بدید ... و این کار رو با بقیه صفحات انجام بدید ...
من از طریق get material یه bitmap پیدا کردم و از عکس رو وارد کردم منظورش ( از کانال diffuse )همین بوده آیا ؟!! در هر حال هرچی drag & drop میکنم تصویر رو به صفحه جلو نسبت نمیده .. درحالی که ماده کناری رو براحتی نسبت میده ...

بازم ممنون ...

SSS_HHH_OOO
12-07-2009, 16:36
خوب دوست عزیز شما باید یه متریال به جسم بدید و تو کانال diffuse عکستون رو بدید
همینطوری نمیشه یه عکس رو به جسم داد
باید همراه متریال باشه

sara2323
12-07-2009, 16:50
1.یک گوی متریال که خالی از متریال است انتخاب کنید
2.در قسمت blinn basic parameter در مربع خالی جلوی diffuse کلیک کنید
3.یک لیست برای شما باز میشه که در گزینه ی اول اون(bitmap) کلیک کنید
4.متریالتون رو browse کنید