مشاهده نسخه کامل
: چطور ظرفیت درآیو ها رو بیشتر کنم؟
سلام
می خواستم بدونم چطور میتونم حافظه ی کامپیوترم رو بیشتر کنم؟
یعنی ظرفیت هارددیسک چطور بیشتر میشه؟
این کار به پارتیشن بندی مربوط میشه؟
avecina.ir
12-07-2009, 11:14
سلامم.. راستش منظورت درست حسابی معلوم نیستش..
میخوایی پارتیشنها را تغییر اندازه بدی؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا میخوایی مثلن هارد 60 گیگ را هارد 70 گیگ کنی!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمم نمیدونم اسمش چیه؟
میخوام هر کدوم از درآیو هام رو مثلا به 100GB برسونم!
خودمم نمیدونم اسمش چیه؟
می تونید با خیلی از نرم افزارها یا خود ویندوز اندازه پارتیشن ها رو تغییر بدید، مثلا 40GB از یک پارتیشن کم کنید و به یکی دیگه اضافه کنید.
در صورتی می تونید مثلا 5 پارتیشن 100 گیگابایتی داشته باشید که یک هارد 500 گیگابایتی داشته باشید.
avecina.ir
12-07-2009, 12:12
خودمم نمیدونم اسمش چیه؟
برنامه ی Partition Pagic کارش خوبه.. Paragon هم بد نیستش مخصوصن تو محیط ویستا..
هم میتونی دانلودشون کنی اگه پرسرعت داری.هم به قیمت کمی تهیه کنی.یه جستجویی از منوی بالای انجمن بزن
خوب. متوجه شدم! پس سوالم این میشه : چطور هارددیسک رو ارتقای ظرفیت بدم؟ الان خیلی کمه! حدود 75 گیگابایت!!
میخوام بیشترش کنم! چیکارش کنم؟ مث اضافه کردن ram میمونه!؟ باید قطعه ای بخرم و نصب کنم؟؟؟؟
باید هارد دیسک بخری.(کنار هارد فعلی میذاری و از جفتش استفاده میکنی)
هارد دو نوع داره.
IDE
Sata
باید ببینی مادربوردت کدوم مدلش رو ساپورت میکنه.
هارد یک ترا بایت ساتا حدود 100 تومنه.
خوب. متوجه شدم! پس سوالم این میشه : چطور هارددیسک رو ارتقای ظرفیت بدم؟ الان خیلی کمه! حدود 75 گیگابایت!!
میخوام بیشترش کنم! چیکارش کنم؟ مث اضافه کردن ram میمونه!؟ باید قطعه ای بخرم و نصب کنم؟؟؟؟
بله دوست عزیز.
باید یک هارد جدید خریداری کنید. در این انجمن اطلاعات زیادی درباره این موضوع است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خريد ابزارهای ذخيره سازی اطلاعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از همه ی شما بسیار ممنون!
حالا بعد از نصب باید پارتیشن بندی جدید کنم؟ میشه به طور مساوی به هر کدوم از درآیو های موجود اضافه بشه دیگه نه؟
از همه ی شما بسیار ممنون!
حالا بعد از نصب باید پارتیشن بندی جدید کنم؟ میشه به طور مساوی به هر کدوم از درآیو های موجود اضافه بشه دیگه نه؟
به درایوهای موجود که نه. اما دستتون باز خواهد بود که هرجوری خواستید از اول پارتیشن بندی کنید. می تونید اطلاعات فعلی رو هم موقتا به هارد جدید انتقال بدید و پارتیشن های هارد قدیمی رو از اول بسازید یا سریعا دستکاری کنید.
پارتيشن بندي سليقه اي هستش، هر كس به فراخوري كه نياز داره تعداد درايوهاش رو كم و زياد ميكنه، اونايي كه كارشون ميكس هستش معمولا درايوهايي بالاي 200 گيگ استفاده ميكنن!!!
يه كاربر معمولي تقريبا يه هارد 500 گيگ رو پنج تا شش قسمت ميكنه كه اگه ويندوز بخواد رو اين هارد نصب بشه درايو ويندوزش واسه اكس پي 30 گيگ و ويستا 80 گيگ توصيه شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.