ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همزمان با کاهش 10 درصدی فروش نوکیا در بازار تهران دفتر نوکیا در ایران در تعطیلات به سر می برد

mahroo_z1
12-07-2009, 10:11
موبنا- فروشندگان گوشی از کاهش خریدوفروش 5 تا 10 درصدی نوکیا در بازار تلفن همراه تهران خبر دادند.

به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا، به گفته فعالان بازار در حال حاضر فروش بیشتر شرکتها و بوژه نوکیا به دلیل مسائل انتخابات و دیگر مسائل سیاسی با افت فروش مواجه شده اند.

در پی این موضوع متقاضیان گوشی تلفن همراه به سوی دیگر مارک های گوشی روی آورده اند و تمایلی به خرید گوشی های نوکیا ندارند.

با کاهش خریدوفروش گوشی های نوکیا، نمایندگان این شرکت نیز برای فروش بهتر و جلب مشتری انواع محصولات خود را با افت قیمت در بازار عرضه کرده است.

این در حالی است که دفتر نوکیا در ایران در پاسخ به پرسش موبنا درباره دلایل کاهش 10 درصدی فروش نوکیا در بازار،اعلام کرد این دفتر از پنج شنبه تا یکشنبه ها تعطیل است و نمی تواند پاسخگو باشد.

S A M S U N G
12-07-2009, 10:25
سلام .

تو روزنامه اعتماد ملی دیدم نوشته که مردم یه حرکت خودجوش دارن انجام میدن که سراغ گوشیهای نوکیا نرن .

افت فروش هم نوشته بود .

ایول به مردم . ما که نخریدیم و نمیخریم و نخواهیم خرید :دی اینه سزای چاپلوسی کردن ( خطاب به نوکیا ! )

مرگ بر نوکیا .

مخلصیم .

SAEED_BARCELONA
12-07-2009, 11:55
به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !
هرچند حقشه هر چی سرش میاد

ali racer
12-07-2009, 13:18
من از این اقدام نوکی اصلا خوشم نیومد (هر چند که اصل خبر برام هنوز 100% تایید نشده )

ولی خیال کردین اگه نوکیا نمی فروخت چی میشد ؟

سامسونگ می فروخت یا هر شرکت دیگه ای !

behnam_n80
12-07-2009, 14:55
من از این اقدام نوکی اصلا خوشم نیومد (هر چند که اصل خبر برام هنوز 100% تایید نشده )

حالا که نوکیا فروخته
با این حرفد یاده این جمله افتادم که خیلیا میگن:

اگه من نمیدزدیدم بقیه می دزدیدن

Ssarshar
12-07-2009, 15:12
البته بايد اشاره كنم بيشتر از 5 الي 10 درصد بوده ... !!!

فروش نوکیا در ایران نصف شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، دوم تيرماه ،‌ خبری مبنی بر فروش مخفيانه دستگاه‌های شـنود توسط نوكيا به ايران منتشر شد. پس از آن، گروه‌ها و جمعيت‌های مختلف ايرانی كه بيشتر در اينترنت مستقر بودند نسبت به اين اقدام نوكيا موضع‌گيری كردند و خواستار روشن شدن ابعاد موضوع شدند.

هرچند هيچ جمعيت يا گروه رسمی در كشور هنوز نسبت به اين اقدام نوكيا موضع‌گيری نكرده است اما به نظر می‌رسد مصرف كنندگان به صورت خودجوش درباره محصولات نوكيا تصميم گرفته‌اند.

نشان اين حرکت، گفته‌های فعالان بازار در مورد ريزش قيمت انواع گوشی‌های نوكيا و موج پس فرستادن و تعويض گوشی‌های نوكيا پس از انتشار اخبار شنود است.

همچنين فروش گسترده گوشی‌های نوكيا به صورت دست دوم و خريد گوشی‌هایی با برند‌های ديگر نشانه‌هایی از واكنش مصرف‌كنندگان ايرانی به اين اقدام نوكياست.

فعالان بازار می‌گويند: «ظرف سال‌های گذشته، نوکيا انتخاب اول خريداران بود اما اين روزها انتخاب اول خیلی از خريداران نوکيا نيست»

امکان تهيه گزارش رسمی از تحولات اخير بازار گوشی تلفن همراه وجود ندارد اما گزارش‌های ميدانی و اظهارنظر فروشندگان گوشی تلفن همراه از افت فروش نوکيا در بازارهای تهران حکايت دارد.

nokia_6253
12-07-2009, 15:27
من که بمیرمم سراغ نوکی جونم نمیرم.:2:

^^ HAMID ^^
12-07-2009, 17:05
تحــریــم باید گردد !

والسلام !

hadi_balaa
12-07-2009, 17:38
من که میگم حقشه هم واسه این کارش و هم واسه اینکه در تولید محصولاتش اصلا چیزی به نام نوآوری وجود نداره !!

SAEED_BARCELONA
12-07-2009, 18:27

هر شرکتی میفروخت تحریمش میکردیم. حتی سونی اریکسون
پشیمونم از اینکه چند روز پیش 1203 خریدم: دی

S@nti@go_s&k
12-07-2009, 18:37
ایول

پس سامسونگ رفت جای اول الجی هم دوم

به افتخار سامی البته همینجوریشم اوله

کل فروشش تو خاور میانه که هیچ تو آسیا واسه ایرانه که اونم ..................

ههههههه

mf.designing
12-07-2009, 18:40
وا موندم چی بگم ! این اروپاییها با خودشون هم در تضادن !!

hamed1297
13-07-2009, 14:42
هر شرکتی میفروخت تحریمش میکردیم. حتی سونی اریکسون
البته SE بود جای بحث داشت.دی...

پس سامسونگ رفت جای اول الجی هم دوم
سامسونگ رو قبول ولی LG رو اشتباه میکنی.

miladmc
15-07-2009, 12:02
مرگ بر فرصت طلب

piroooz
15-07-2009, 13:32
سلام
به همین خیال باشین
تا تغی به توغی خورد نوکیا شد پاره آجر
فعلا که حرفه اول را میزنه

S@nti@go_s&k
15-07-2009, 15:15
سامسونگ رو قبول ولی LG رو اشتباه میکنی.

سیلام

باشه حالا چون تویی حامد بخاطر تو SE بیاد دوم

جهنمو ضرر:دی

hamed1297
18-07-2009, 13:59
شرکت نوکیا زیمنس جهت اطلاع رسانی به معترضان انتخابات ایران و مقابله با سیستم اطلاعاتی ایران اطلاعیه ای منتشر کرده که در ان رسما اعتراف به فروش سیستم شنود پیشرفته مخابراتی به ایران نموده است و راه های مقابله با آن لا ذکر کرده است. به این لینک بروید و مطالعه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

S@nti@go_s&k
18-07-2009, 14:18
من رفتم واسه مقابله بچه ها بیاید:دی