مشاهده نسخه کامل
: جند سوال در مورد كارت كرافيك !
يكي اين كه 20 fps جي هست ؟؟؟
و ديكه اين كه روي مينبورد MSI 848p Neo2-V جه كرافيك بالاتري به جز Nvidia Geforce 5500 fx مي تونم ببندم ؟؟؟
mhv_kntu
12-07-2009, 05:54
fps=frame per second
تویه یک بازیه معمولی اگه بالای 30fps داشته باشی میتونی بگی سیستمت اون بازی رو داره روان اجرا می کنه و چشمهات هم اذیت نمیشن .البته در بازیهای racing بهتره بالای 60fps داشته باشیم.
متاسفانه مادربوردتون هم مثل کارت گرافیکتون قدیمیه و فقط کارت های agp رو ساپورت می کنه و در حال حاضر هم اگه کلی بگردی کارت agp قوی تر از کارت خودت پیدا نمی کنی.
کلا قطعات اصلیت باید تعویض شن.
بله !!! يعني در اصل وقتي كه بايد مين بورد هم عوض بشه يعني بايد سي بي يو هم عوض بشه و اصولا بعدش Ram هم با كيس نمي خونه ! يعني يه سيستم جديد بايد ببندم !!!
و يه سوال ديكه اين كه يه سيستم كه امتيازش توي همين 3D مارك 5000-6000 باشه جقدر در مي اد ؟؟؟ يه كيس كامل بدون دي وي دي رام :)
حاضر هم اگه کلی بگردی کارت agp قوی تر از کارت خودت پیدا نمی کنی.
عجب كارت كرافيك قوييي من دارما !!! Nvidia خودش توش مونده هنوز نتونسته قوي ترش رو بسازه !!!
mhv_kntu
12-07-2009, 06:01
گفتم که کارت شما سری agp هست و nvidia سه سال پیش تصمیم گرفت از رده خارجش کنه و برای همین دیگه اصلا به ایران وارد نمیشه.
کارت شما در حال حاضر در یک مقایسه کلی تقریبا ضعیف ترین کارت nvidia تو بازار ایران هست.
دوست عزیز شما با 400 تومن میتونی یه کیس ببندی که راحت باهاش بازی کنی .
شما یه محدوده بودجه تعیین کن و اینجا تاپیک بزن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kianoosh
12-07-2009, 14:25
سلام
سر ی 6 و برخی مدلهای سری 7 agp پیدا میشن دست دوم!البته بهترین راه ارتقای کلیه
گفتم که کارت شما سری agp هست و nvidia سه سال پیش تصمیم گرفت از رده خارجش کنه و برای همین دیگه اصلا به ایران وارد نمیشه.
کارت شما در حال حاضر در یک مقایسه کلی تقریبا ضعیف ترین کارت nvidia تو بازار ایران هست.
دوست عزیز شما با 400 تومن میتونی یه کیس ببندی که راحت باهاش بازی کنی .
شما یه محدوده بودجه تعیین کن و اینجا تاپیک بزن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ضعیف ترش رو من دارم :8: Nvidia Geforce 5200 fx
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.