مشاهده نسخه کامل
: مقایسه و تحلیل AMD با INTEL
omidbooter
12-07-2009, 01:07
سلام به همه عزیزان.
کلان فزق سی پی یو AMD با Intel در چیه؟معایب و مزایایه هر دو چیه؟
آیا هر یک برای کار خاصی ساخته شده اند؟
آیا چون قیمت AMD ارزانتر است یعنی ضعیفتر است؟
مثلا شنیدم برای بازی AMD بهتر است؟درسته؟چرا؟
یا شنیدم که AMD کلان کش ندارن!!!!؟؟؟؟؟
توضیح کامل بدیم ممنون میشم
Kianoosh
12-07-2009, 18:56
دوست من گفتم به شما که این جور مقایسه اشتباهه!!!هیچ کدوم محدود هب کاری نیستند در هر رنج قیمت یه سر ی پردازند ه هست ای ام دی هم تو یه سری مدلهای ارزش خرید بیشتر ی داره ضعیفتر نیست!از کی شنیدی ای ام دی برای گیم بهر ته!!!؟بعد یه تاپیک میزنی یکم صبر کن بالاخره جواب میگیری ...
omidbooter
13-07-2009, 01:04
سلام ارباب.خوبی؟
از فروشنده ها شنیدم AMD برای بازی بهتره.
خوب اخرش من نادان از دنیا میرم.اخه یعنی چی که مقایسه اشتباهه.مثل مامور ای دوجانبه حرف میزنی دو طرفو داری.
من اطلا به رنج قیمت کار ندارم.مثلا شما گرونترین رنج AMD رو با گرونترین رنج intel مقایسه کن کذوم بختره؟برای همه چیز.
یا جدیدترین مدل و قویترین AMD رو با جدیدترین و قویترین مدل intel مقایسه کن
Kianoosh
14-07-2009, 01:30
سلام ارباب.خوبی؟
از فروشنده ها شنیدم AMD برای بازی بهتره.
شکر.چرت گفتن خب!:دی
مثل مامور ای دوجانبه حرف میزنی دو طرفو داری.
آره 10 سال K.I.A بودم!!!
مهندس ببین برای مقایسه دو محصول باید کاربرد رنج قیمت رو در نظر بگیریم نه جدید و قدیم بودن و پرفرمنس محض و ....
این چیزی که شما میگی درست نیست!ببین کلا یه جدول هست که ارزش خرید رو مشخص می کنه نسبت پولی که مدید و پرفرمنسی که داری قیمت به کیفیت p/p price/performance توی این جدول شاید E7400 درصد بالایی داشته باشه نسبت به یه پردازنده دیگه ولی این مشخص نمی کنه که حتما از اون قوی تره!بله محدوده پولی مشخص شده این مدل اینتخاب بهتری هست در کل!
شما با این حال عخش!مقایسه داری برو اینجا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر دو پردازنده خواستی انتخاب کن برای نمودار و چارت و مقایسه و ...بیاره ولی یه ریویو کامل و معتبر برای هر مدل خیلی بهتره
در کل الآن چه در بازی و چه در سایر موارد کور تو از اینتل کاملا حریف خود از amd رو زیر خاک داره
MehranVB
13-08-2009, 17:43
AMD در حالت هم رده معمولاً کش پائینتری نسبت به اینتل داره، این باعث میشه که سرعت کار با اینتل بیشتر و سرعت AMD بسیار کمتر شود. در نتیجه کارهای سنگین مثل بازی و یا نرم افزارهای حجیم مثل مایا و ... با اینتل با سرعت بیشتری انجام میشن.
یکی دیگه از فرقاشون جنس عنصریه که برای ساختنشون استفاده میشه. AMD از مس به عنوان آلیاژ استفاده میکنه اما Intel از آلمینیوم. برای همین اگر فن AMD بسوزه CPU کل مادربورد رو آب میکنه، ولی اینتل از کار میفته و خاموش میشه. در ضمن مس از آلمینیوم خیلی ارزونتره و این موارد همه با هم باعث میشه که AMD تبدیل به یه CPUی اقتصادی تبدیل شه.
شما اگه بودجه واست مهم نیست بدون شک برو سراغ اینتل، فروشنده ها هم اکثراً برای فروش خودشون یه سری تئوری میسازن از خودشون!
Professor Massoud
13-08-2009, 18:03
AMD در حالت هم رده معمولاً کش پائینتری نسبت به اینتل داره، این باعث میشه که سرعت کار با اینتل بیشتر و سرعت AMD بسیار کمتر شود. در نتیجه کارهای سنگین مثل بازی و یا نرم افزارهای حجیم مثل مایا و ... با اینتل با سرعت بیشتری انجام میشن.
با این نظر کاملا مخالفم . کش کمتر دلیلی برای ضعیفتر بودن AMD نیست .
مثلا بین دو پردازنده AMD PhenomII X3 710 و Intel E7400 که تقریبا هم قیمت هستن ، E7400 دارای 3 مگابایت L2 Cache هست و X3 710 فقط یک ششم اون ، یعنی 512 کیلوبایت L2 Cache داره . با این حال PhenomII X3 710 دارای L3 Cache هست که E7400 این قابلیت رو نداره . در کل هم X3 710 بهتره .
اینها همونطور که گفتم ملاک مقایسه خوبی نمیتونه باشه .
در کل الآن چه در بازی و چه در سایر موارد کور تو از اینتل کاملا حریف خود از amd رو زیر خاک داره
این صحبت کاملا کلی و نادرست هستش و رد میشه .
من الان دارم از INTEL استفاده می کنم راضی هم هستم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.