مشاهده نسخه کامل
: درخواست: کد جاوا تشخیص ایمیل و وب درست
moontoise
12-07-2009, 00:06
سلام.
امیدوارم حالتون خوب باشه...
من یه کد می خوام که وقتی من کلید submit رو فشار دادم این کد ایمیل و وب وارد شده در text input ها رو تشخیص یده و درستی اون ها رو تایید کنه و اگه درست بودن فرم ارسال بشه وگرنه با alert اخطار داده بشه و فرم ارسال نشه...
ممنون:10:
neopersia
12-07-2009, 00:55
این یه شکل سادشه اما به راحتی میشه با اضافه کردن یک تابع برای onsubmit ولیدیشن رو برای بقیه فیلدها هم انجام داد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
moontoise
12-07-2009, 13:51
خیلی ممنون.
اگه می شه قسمت تشخیص وبسایت هم بذارید،..
راستی برای کد وبسایت اگه کاربر آدرس رو با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کنه یا بدون اون ، اونوقت کد چیکار میکنه؟؟؟
:10:
neopersia
12-07-2009, 14:55
خوب بدون http که تشخیص آدرس خیلی مشکل میشه. چون طرف بیاد هرچی بنویسه که توش فضای خالی نباشه و یه دونه نقطه هم توش باشه ممکنه با آدرس معتبر مچ بشه! بهتره این //:http رو به صورت پیشفرض توی فیلد بزارید تا کاربر بدونه که باید وارد کنه.
این همون کده فقط پترنشو برای آدرس صفحه تغییر دادم. فقط الان همینطوری نوشتم تست کن با آدرسهای مختلف مشکل نداشته باشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید سمت سرور هم این داده ها چک بشن چون به جاوا اسکرپت اعتباری نیست! از همین پترنها میتونید توی توابع رجکس php هم استفاده کنید (به احتمال 99% تغییر لازم نداره)
در ضمن تو کد قبلی که دادم فراموش کردم باید یه دونه پارامتر i بعد از آخرین اسلش الگو اضافه کنید تا به حروف کوچیک و بزرگ حساس نباشه یا اینکه همه a-z ها رو به A-Za-z تغییر بدید
آقا اگر بخواهيم ببينيم اين وب سايت وجود دار يا نه(البته اونو با js نمي شه) مي شه كد اون رو هم بزاريد
moontoise
26-07-2009, 18:14
سلام
اگه کسی کد تشخیص وب سایت سالم رو ازغیر واقعی داره بذاره لطفا
ممنون:10:
neopersia
26-07-2009, 18:58
دوستان قرار نیست همه سوالها در این تاپیک جواب داده بشه که :)
این سوال داینامیکه و باید تو قسمت مربوط به خودش مطرح بشه. جوابش هم راحت هست! کافیه با یکی از توابعی که میتونن آدرس صفحه رو باز کنن تست کنید اگر بتونه باز کنه صفحه وجود داره وگرنه آدرس معتبر نیست. توابعش هم که ماشالله زیاد هست! fopen, fsockopen, ... اما به نظر من بهترین روش استفاده از curl هست که جواب دقیقتری میده. جزئیاتش رو بزارید برای تاپیک اختصاصی سوال!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.