مشاهده نسخه کامل
: زبان فارسی در Windows Vista Ultamate
KING iMAN
11-07-2009, 20:17
سلام.
یه ورژن از ویندوز ویستا اولتیمیت رو که توی دی وی دی های KING2009 بود نصب کردم و باهاش چند تا مشکل دارم که ممنون میشم اساتید عزیز راهنماییم کنن.
*ویندوزم زبان فارسی نداره.چطور میتونم فارسی رو بهش اضافه کنم.اگه پکیج زبان میخواد لطفاً لینک دانلود واسم بذارین.
*بعضی از نر افزارها روش نصب نمیشن.مثل Nero.چرایغام خطایی که زمان نصبش میده اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه باید ورژن خاصی از Nero رو نصب کنم لطفاً لینک دانلودش رو واسم بذارین.فقط تریال نباشه.یعنی کرکش هم بذارین.
*زیرنویس فارسی فیلمهام درست نشون داده نمیشه و همش خرچنگ قورباغه با یه سری علامتهای نامفهوم نشون داده میشه.چرا؟(فیلمهای DivX و زیرنویسهای SRT منظورمه)
مشخصات ویندوزم اینه:
ممنون و منتظر راهنماییتون هستم.
KING iMAN
12-07-2009, 10:42
ای بابا.کسی نیست جواب منو بده؟
mr-secret
12-07-2009, 10:58
ای بابا.کسی نیست جواب منو بده؟
سلام دوست عزیز
در مورد مشکل با برنامه نرو سعی کن از یک نرو که توسط شرکتهای ایرانی دستکاری نشده باشه استفاده کنی همینطور ویندوزهات دستکاری نشده باشه
یه چیز دیگه اینکه سیستمت خیلی پایینه چطور حساب کتاب کردی بیای ویستا نصب کنی فکر کنم اشکال برنامه نرو از این باشه که سیستمتت کش نداشته و Crash کرده
سیستم من درست 2 برابر قوی تر هست از سیستم تو ولی باز از برنامه های portable استفاده میکنم و نصب نمیکنم که ویندوز سنگین بشه!
نسخه دیگه ای از نرو روی سیستم نصب کن مثلا 8 یا 6 شاید مشکلت حل بشه یا کلا اطلاعات نرو رو دستی پاک کن از روی سیستم و دوباره نصب کن
----
واسه درست نشون دادنه زیر نویس هم بستگی داره با چه پلیری فیلم نگاه کنی
ابتدا باید زبان فارسی رو در تنظیمات زبان ویندوزت اضافه کرده باشی
دوما اینکه پلیری که ازش استفاده میکنی در قسمت تنظیمات زیر نویسش باید arabic رو برای زبان زیر نویس انتخاب کنی مانند عکس زیر که من از gom player استفاده کردم :
اگه باز درست نشد از پلیر k-lite استفاده کن اون مطمئن تره ولی یادت نره تو تنظیمات زیر نویس اون هم arabic رو انتخاب کنی
KING iMAN
12-07-2009, 20:18
دوست عزیز از راهنماییت ممنونم.درسته کم سوادم ولی بیسواد بیسواد نیستم.ویندوز من اصلاً فارسی نداره و من دنبال فارسی سازم واسش.
تنظیمات نرم افزارم بلدم.از KM.Player استفاده میکنم.
ر مورد Nero هم ورزن 8 رو نصب کردم و بدون کوچکترین مشکلی اجرا شد.
الان فقط یه فارسی ساز میخوام واسه ویندوز ویستا که اگه کی بتونه زحمتش رو بکشه ممنون میشم ازش.
mr-secret
12-07-2009, 21:41
دوست عزیز از راهنماییت ممنونم.درسته کم سوادم ولی بیسواد بیسواد نیستم.ویندوز من اصلاً فارسی نداره و من دنبال فارسی سازم واسش.
تنظیمات نرم افزارم بلدم.از KM.Player استفاده میکنم.
ر مورد Nero هم ورزن 8 رو نصب کردم و بدون کوچکترین مشکلی اجرا شد.
الان فقط یه فارسی ساز میخوام واسه ویندوز ویستا که اگه کی بتونه زحمتش رو بکشه ممنون میشم ازش.
یعنی میری تو این قسمت persian وجود نداره؟
KING iMAN
13-07-2009, 10:52
با یک دنیا تشکر از شما دوست عزیز .چرا اینجا Persian داره و تنظیمش هم کردم اما مشکل حل نشد تا اینکه بعد از کلی جستجو تو نت فهمیدم مشکلش از کجاس و شکر خدا با یه تنظیم کوچولو حل شد.
به هر حال ممنونم.کاش همه مثل شما زود به زود جواب بدن.
بازم ازت ممنونم.
==============
پس از کلیک روی آیکون Regional and language options و از پنجره باز شده روی لبه "Administrative" کلیک کرده و
در صفحه باز شده روی کلید "Change system locale" کلیک کنید
مشکل تنظیم همین Change system loc روی زبان فارسی بود که بعد از اینکه انجام دادم زیرنویسهام درست شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.