ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوربین و line

ZOHAA
11-07-2009, 16:18
سلااااام دوستان :20:
من یه کارخونه ساختم حالا انیمیشنشم میخوان
من باwalkthrough Assistant برای دوربینم با line مسیر تعیین کردم ولی تو این پنجره جایی برای تعین تعداد فریم نداره یعنی انگار پیش فرض 100 تا بیشتر نیست:41:
بنابراین با توجه به این که مسیر منم زیاده سرعت انیمشنم سرسام آور میشه!!!!!:18:
از time configuration هم end time رو هر چی زیاد میکنم محل نمیزاره!!! یعنی انیمشن و تا همون100 نمایش میده. کسی چاره ای براش بلده؟؟

SSS_HHH_OOO
11-07-2009, 16:30
با مکس کار میکنی یا مایا؟؟؟
اگه مکسی دوربین گذاشتی؟؟؟
خوب دوربین و تارگتش رو انتخاب کن و کی فریم هاش رو انتخاب کن و بعد بکش زیر فریم ها یه نوار سفید میاد تهشو بکش کل فریم ها رو با یه نسبت طولانی میکنه

3ッドマクス
11-07-2009, 23:21
روی time configuration کلیک کن یه صفحه باز میشه . در اون صفحه در قسمت Start Time زمان شروع رو وارد کن که معمولا فریم 0 باید باشه و در قسمت Length آخرین فریم رو بزار . مثلا میخواهی 1000 تا فریم باشه اولی رو بزار 0 و دومی رو بزار 1000 و بعدم روی ok کلیک کن ! معمولا به این صورت عمل می کنه حالا ممکنه شما End Time رو زیاد کردی عمل نکرده آخرین فریم رو توی Length هم بزن ...

ZOHAA
12-07-2009, 08:47
ممنون دوستای خوبم با کمک شما حل شد :31::20:
اول تعداد فریماش و کردم 1000 بعدم دستی کشیدمش جلو فکر نمیکردم راه حلش انقدر ساده باشه!!
یه دنیا ممنوووووووووووووووووووووو وووووووون:10:
راستی من با مکس کار میکنم.

pcforlife
12-07-2009, 11:31
با مکس کار میکنی یا مایا؟؟؟
اگه مکسی دوربین گذاشتی؟؟؟
خوب دوربین و تارگتش رو انتخاب کن و کی فریم هاش رو انتخاب کن و بعد بکش زیر فریم ها یه نوار سفید میاد تهشو بکش کل فریم ها رو با یه نسبت طولانی میکنه
البته باید قبلش حالت Show Selection Range را فعال کرده باشیم که با راست کلیک بر روی تایم لاین و انتخاب گزینه configure و تیک دار کردن گزینه Show Selection Range، این عمل انجام میشه.:10:

saaaraaa
12-07-2009, 13:34
خوب ضحي جون اومده بودم که راه حل بذارم جلو پات ميدوني که :دي ولي خدارو شکر مشکلت برطرف شده دوست جونم.