ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل سی دی در dell inspiron1525

ritzdvb
11-07-2009, 12:10
من چند عدد سی دی آموزش زبان خریده ام که وقتی در لبتاب دل اینسپایرون1525 انها را وارد میکنم اصلا بالا نمیایند ودر properise عدد 0 است انگار سی دی ها خالی هستند واجرا نمیشوند اما وقتی انها را در یک کامپیوتر معمولی ودسکتاب اجرا میکنم همه انها به خوبی اجرا میشوند .دوستان لطف کنند بگویند مشکل از چی هست؟

bollboll
11-07-2009, 14:21
سلام دوستان

من هم يك مدتي است همين مشكل را پيدا كردم، يعني دي وي دي درايو لپتاپم كه دل وسترو 1510 مدلش هست، 90 درصد سي دي ها و دي وي دي ها رو نمي خونه، مثلاً گاهي مي شه يك دي وي دي رو رايت مي كنه، ولي بعد تو خوندنش كم مي آره، به نظرتون بفرستم براي گارانتي؟؟

REGISTERED USER
11-07-2009, 14:35
دو حالت ممکنه :

1-اون دیسک با iso ای که با درایو شما هماهنگ نیست راست شده پس مشکل از رایتر مبدا و یا دیسک است

2- باید فریمور درایو خود را ارتقا دهید

Don Sylar
18-07-2009, 02:00
کاری نمی توان کرد بخواطر سی دی رام دستگاه است که قدرت پایینی دارد.ولی بعضی اوقات سی دی رام ها نیاز به زمان دارد که سی دی را بشناسند.
یک سیدی آلمانی که تهیه کرده بودم روش نوشته بود صورت عدم شناختن سی دی توسط دستگاه بگذرید تا سی دی 1 تا 2 ساعت در دستکگاه باقی بماند تا شناخته شود . البته دستگاه سی دی را راحت شناخت ولی شاید راه حلش مشکل شما را رفع کند.

bollboll
28-07-2009, 03:34
کاری نمی توان کرد بخواطر سی دی رام دستگاه است که قدرت پایینی دارد.ولی بعضی اوقات سی دی رام ها نیاز به زمان دارد که سی دی را بشناسند.
یک سیدی آلمانی که تهیه کرده بودم روش نوشته بود صورت عدم شناختن سی دی توسط دستگاه بگذرید تا سی دی 1 تا 2 ساعت در دستکگاه باقی بماند تا شناخته شود . البته دستگاه سی دی را راحت شناخت ولی شاید راه حلش مشکل شما را رفع کند.

عجب! جالبه تا حالا نشنيده بودم! ولي مشكل اينه كه معمولاً تو خوندن سي دي گير مي كنه و همينطور سرعت چرخش رو كم و زياد مي كنه، و با سر و صداي مداوم، در حالي كه نتيجه اي هم به دست نمي آد، گاهي وقتها ديگه نمي شه اجكت هم كرد!!:41:

H@mid-Vista
28-07-2009, 14:47
معمولا درايو نوري نوت بوك خيلي ساده طراحي شده
معمولا توانايي خواندن يك سري فرمتهاي استاندارد رو داره
اغلب ديسكهاي سياور رو مي تونه بخونه
مشكل همه درايوها هم هست و فرق خاصي ندارن
درايو دسكتاپ خيلي قويتر هست