مشاهده نسخه کامل
: مناسب ترین انتی ویروس برای ایران
sajjadgameactor
11-07-2009, 10:35
هر چی توی انجمن انتی ویروس و فایروال گشتم دیدم جایه یه نظرسنجی خالی برای همین این تایپیک رو زدم
اول میخواستم اسم تایپیک رو بگذارم بهترین انتی ویروس از نظر شما اما بعد از اینکه یکم فک کردم دیدم که فاکتورهایی که توی ایران وجود داره با بقیه ی جاها فرق داره(سرعت کم اینترنت،مشکل با اپدیت،کرکینگ،سادگی و...) ممکنه یکی فکر کنه کاسپر بهترینه ولی خودش داره از avira استفاده میکنه بنابراین اسم تایپیک رو مناسب ترین انتی ویروس برای ایران گذاشتم تا انتخاب ها به واقعیت نزدیکتر باشه و شما انتی ویروسی رو انتخاب کنید که روی سیستمتون نصب هست امیدوارم نظرتون رو با دلیل بگین تا بتونیم ویژگی های منحصر به فرد هر انتی ویروس رو شناسایی کنیم و به صورت خلاصه توی همین پست قرار داده بشه
نمره ها از 20 میباشد
ویژگی های منحصر به فرد nod 32 :
حجم کم اپدیت ها(تعداد زیاد)مناسب برای دیال اپ : 17
-رابط کاربر زیبا : 19
-ساده و بدون دردسر: 20
-استفاده ی کم از منابع سیستم(سرعت رایانه را پایین نمی آورد) : 18
- سرعت و دقت بالا : 16
- هوش مصنوعی قابل اعتماد : 17
-سایت های زیاد دارای لایسنس کرک شده : 19
ویژگی های Kaspersky Anti-Virus
- شناسایی و حذف اتوماتیک نرم افزارهای جاسوسی(Spyware)
- اسکن و وارسی real-time ایمیل ها، فایل ها و صفحات وب
- جلوگیری از سرقت اطلاعات به وسیله rootkits ها(بسیار خطرناک) و Keylogger ها
- تشخیص فعالیت های غیرمجاز سیستم
- بلاک کردن pop-up ها و بنر های ناخواسته
behnam_tr
11-07-2009, 11:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sajjadgameactor
12-07-2009, 11:48
خسته نشدید این همه دلیلتون رو توضیح دادید:31:
sajjadgameactor
12-07-2009, 18:55
عجیبه AVAST توی دنیا تا جایی که من میدونم در حد نود هست و حتی میگن بهترینه ولی توی ایران اصلا شناخته شده نیست!!!
nod32 خيلي خوبه چون حجم آپديتش پايينه و سرعت سيستم را اصلا كم نميكنه ولي فكر ميكنم كه كاسپرسكي كامل تر ومطمين تره .
من هر دو تاشو ذارم . هركدوم روي يك سيستم و از هر دو تاش راضيم.
sajjadgameactor
15-07-2009, 12:09
ویژگی های منحصر به فرد nod 32 : حجم کم اپدیت ها(تعداد زیاد)مناسب برای دیال اپ-رابط کاربر زیبا-ساده و بدون دردسر-استفاده ی کم از منابع سیستم(سرعت رایانه را پایین نمی آورد)- سرعت و دقت بالا- هوش مصنوعی قابل اعتماد
دمت گرم
ما هم همون بالايي
hosseingrami
22-07-2009, 14:50
به نظر من كاسپر 2010 هم بد در نيومده!
من الان چند ساله نورتون استفاده میکنم والا هیچ بدی ازش ندیدم....:31: کلا باهاش راحتم!
sajjadgameactor
25-07-2009, 10:16
من الان چند ساله نورتون استفاده میکنم والا هیچ بدی ازش ندیدم....:31: کلا باهاش راحتم!
اگه میتونی پاکش کن:31: اونوقت کل کامپیوترت رو میریزه بهم اخرش هم درست پاک نمیشه
اتفاقا برای کرک کردن چندین بار هم مجبور شدم پاکش کنم ....
مشکل خاصی باهاش نداشتم !
بچه خوبیه !
بابا نورتون کسپر نود رو بخیال بهترین ویروس کش => AvirA
هر روز اپدیت میده بیرون 3 4 بار تو روز !
حجم اپدیت ها هم کم هست در حد 150 کیلوبایت !
به نظر من بهترینه !
باید خدمت شما عرض کرد که این مشکلی که شما میگی برای نورتون 2004 بود و در نسخه 2009 نه تنها سبک شده و رم زیادی اشغال نمیکنه ، خیلی هم راحت پاک میشه و هیچ اثری بجا نمیزاره . میگی نه ، امتحان کن !
silhouette
25-07-2009, 21:45
كاش بيت ديفندر روهم ميذاشتيد
ويروس و غير ويروس و ناك اوت ميكنه:21:
sajjadgameactor
28-07-2009, 14:57
كاش بيت ديفندر روهم ميذاشتيد
ويروس و غير ويروس و ناك اوت ميكنه:21:
dr.web هم دسته کمی ازش نداره :27:
تعداد رای هاش هم ابهتش رو نشون میده
khashi87
28-07-2009, 15:21
اما من nod 32 رو پیشنهاد میکنم هم به خاطر حجم کمش هم به خاطر سازگاریش با سیستم های ایران.
sajjadgameactor
29-07-2009, 12:45
ویژگی های Kaspersky Anti-Virus
- شناسایی و حذف اتوماتیک نرم افزارهای جاسوسی(Spyware)
- اسکن و وارسی real-time ایمیل ها، فایل ها و صفحات وب
- جلوگیری از سرقت اطلاعات به وسیله rootkits ها(بسیار خطرناک) و Keylogger ها
- تشخیص فعالیت های غیرمجاز سیستم
- بلاک کردن pop-up ها و بنر های ناخواسته
GodFather009
29-07-2009, 13:39
دقیقا با کسپر2010 موافقم عالیه تازه وقتی شما هفته ای یه بار آپدیت کنی چیزی در حدود 3 مگا دانلود میکنه که عالیهههه
Don Sylar
31-07-2009, 04:10
ناد32 خوبه ولی دقت و قدرت لازم برای مقابله با ویروس هارو نداره - اویرا عالیه و می تونه با هر ویروسی مقابله کنه و تمام کارهایی که می کنه با اجازه کاربر هستش - کسپرسکی ویروس های جدیدو جذب می کنه اگر نداشته باشیش ویروس نمی گیری - اواست که واسه خودش قر میده و هیچ کاری نمی کنه.
الان داشتم دنبال آخرین نسخه ضد ویروس ای وی جی می گشتم.بدم نمیاد امتحانش کنم.به شما هم توصیه می کنم امتحانش کنید.
مردم ازش راضین
من Avira رو انتخاب كردم.
البته يه عمر كاسپر داشتم ولي به يه ويروس دچار شدم (اسمش يادم نيست)كه كاسپر رو غير فعال مي كرد.
البته به عنوان ويروس تشخيصش مي داد ولي به حساب پاكش هم مي كرد ولي وقتي نگاه به آيكون قرمز رنگ كاسپر ميكردي ميديدي خاكستري شده و دوباره فعال هم نميشد مگر اينكه از آنتي ويروس خارج بشي و دوباره اجراش كني. اون هم بعد از چند دقيقه دوباره غير فعال ميشد.
حالا كه آپديتش هم دردسر ساز شده ترجيح دادم از Avira استفاده كنم. راضي هم هستم مخصوصا نسخه ي 9 كه امكاناتش هم بيشتره
silhouette
17-08-2009, 19:44
only Nod32
سایت معروف top ten review بهترین بسته امنیتی رو bitdefender زده بعدش zone alarms
سایت معروف top ten review بهترین بسته امنیتی رو bitdefender زده بعدش zone alarms
این سایت هیچ اعتباری نداره...
sabasistem_co
20-08-2009, 14:43
به نظر من فقط و فقط McAfee Enterprise 8.5 . از نود32 و کاسپراسکای و اینا هم استفاده کردم ولی هیچ کدوم قدرت و دقت اینو نداشتن . . . واقعا توو شناسایی ویروس بی نظیره و بدون خطا کار میکنه . . . از وقتی که این آنتی ویروس رو دارم یعنی دو سال و نیم تا حالا حتی یه ویروس یا تروجان به کامپیوتر من نفوذ نکرده و هیچ مشکلی نداشتم من باهاش . . .
واقعا بی نظیره از همه لحاظ . . . چون من تجربه استفاده نود32 و کسپراسکای رو دارم میگم که قابل مقایسه با این نسخه مک آفی نیستن . . . اگه باور نمیکنید امتحان کنید . . . اون وقت تفاوت رو احساس میکنید . . .
saman3230
20-08-2009, 14:56
ای بابا بهرتین رو نداری که AVG 8.5
چرا تو این نظر سنجی نامی از AVGبرده نشده مخصوصا این ورزن آخری AVG 8.5
ای بابا بهرتین رو نداری که AVG 8.5
تایید میشه :5:
reza_3722
20-08-2009, 17:29
من برای کسایی که ADSL دارن Kaspersky
و Dial upها Avira رو پیشنهاد میکنم
dariushiraz
20-08-2009, 23:06
یک سایت هست که روی آنتی ویروسها کار می کنه و نتیجه تحقیقاتش را هر ماه اعلام می کنه.
همه این نرم افزار ها هم در ایران مورد استفاده قرار می گیرند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با norton removal tools پاک میشه عین روز اول ویندوز
DJ POLESTAR
20-08-2009, 23:20
مناسبترین آنتی ویروس برای ایران همه ی آنتی ویروسهاست چون مفتی میفته دستمون, دیگه چه فرقی میکنه من از کدوم استفاده کنم, kaspersky یا macafee یا.... چون همشون قدرت بالایی در شناسایی ویروس دارن! و اینم اضافه کنم هر کدوم مزایا و معایبی نسبت بهم دارن ولی مهم اینه که واسه چه کاربردی میخوایم. واسه آتوران های فلش یا سایتهای مشکوک یا Malware یا بدافزار
برای کاربر ایرانی بحث قدرت آنتی ویروس خیلی مهم نیست چون اکثر آنتی ویروس های معروف قدرت های تقریبا برابری دارند
مهم کرک شدن بی دردسر و حجم کم آپدیت ها و تحریم نبودن آپدیت هست
نورتون به نظر من حجم آپدیت هاش نسبتا زیاده واسه یه کاربر دایل آپ
ولی از لحاظ کرک شدن واقعا خیال آدم راحت هستش که سالی یه بار بیشتر نیاز به کرک نداری
بدون استرس هم آپدیت میشه چون هیچ موقع احتمال پریدن کرک وجود نداره من از سال 2002 همیشه نورتن داشتم تا حالا فقط یه بار مشکل کرک باهاش پیدا کردم اونم سال 2006 بود
برای آپدیت شدن هم کاری به ملیت کاربر نداره
B.i.r.i.y.a
26-08-2009, 02:00
به نظر من فقط و فقط McAfee Enterprise 8.5 . از نود32 و کاسپراسکای و اینا هم استفاده کردم ولی هیچ کدوم قدرت و دقت اینو نداشتن . . . واقعا توو شناسایی ویروس بی نظیره و بدون خطا کار میکنه . . . از وقتی که این آنتی ویروس رو دارم یعنی دو سال و نیم تا حالا حتی یه ویروس یا تروجان به کامپیوتر من نفوذ نکرده و هیچ مشکلی نداشتم من باهاش . . .
واقعا بی نظیره از همه لحاظ . . . چون من تجربه استفاده نود32 و کسپراسکای رو دارم میگم که قابل مقایسه با این نسخه مک آفی نیستن . . . اگه باور نمیکنید امتحان کنید . . . اون وقت تفاوت رو احساس میکنید . . .
اي ول به اين ميگن حرف حساب !
از اولين پست اين بحث شروع كردم و كم كم داشتم از حرفه اي بودن كاربران انجمن نا اميد ميشدم كه رسيدم به اين پست...
واقعا دمت گرم sabasistem_co
نميدونم آخه تا كي ميخواين خودتونو گول بزنيد ؟! :46:
ديگه بسه... :31:
من اكثر آنتي ويروسارو امتحان كردم ولي خداييش هيچ كدومشون به اندازه ي مكافي حرفه اي عمل نميكنه...
مثلا يكي از ويژگي هاي خيلي بدرد بخورش اينه كه براحتي ميتوني فايل هاي آپديتشو از يه ويندوز به يه ويندوز ديگه و يا از يه كامپيوتر به يه كامپيوتر ديگه جابجا كني...
اين مزيت تو ايران مخصوصا براي كاربراني كه از DialUP استفاده ميكنن خيلي مفيده چون مثلا با تعويض ويندوز ديگه نميخواد ساعت ها به اينترنت وصل باشن تا ويروسيابشونو كه تاريخ آپديتش متعلق به چند سال پيشه (يا در بهترين شرايط مال چند ماه پيشه) رو آپديت كنن...
فقط كافيه كه اون فايل هاي آخرين آپديت رو داشته باشن و اونارو در مسير مخصوص كپي كنن...
جداي اين مزيت :
من بارها سيستم هايي رو كه ويروسياباي ديگه اي داشتن رو با مك ويروسيابي كردم و مك بنده خدا كلي ويروس پيدا كرده... :5::5::5:
شايد تنها مشكل مك اين بود كه يه زماني سنگين بود كه اين مشكلش هم با سيستمهاي قدرتمند امروزه كه حداقل 1GB رم دارن رفع شده...
فقط : McAfee EnterPrise
dgrc2007@gmail.com
26-08-2009, 10:59
سلام دوستان برام جالب بود در این تاپیک شرکت کنم ولی دیدم چند تا از آنتی ویروسها بیشتر برای نظر سنجی شرکت داده نشدن احساس کردم یه جورایی تاپیک انحصاریه .بهتر بود حداقل کل آنتی ویروسهای بازار ایران را میذاشتین بعد نظر سنجی میشد.
با تشکر.
MR.Punisher
26-08-2009, 11:07
اي ول به اين ميگن حرف حساب !
از اولين پست اين بحث شروع كردم و كم كم داشتم از حرفه اي بودن كاربران انجمن نا اميد ميشدم كه رسيدم به اين پست...
واقعا دمت گرم sabasistem_co
نميدونم آخه تا كي ميخواين خودتونو گول بزنيد ؟! :46:
ديگه بسه... :31:
من اكثر آنتي ويروسارو امتحان كردم ولي خداييش هيچ كدومشون به اندازه ي مكافي حرفه اي عمل نميكنه...
مثلا يكي از ويژگي هاي خيلي بدرد بخورش اينه كه براحتي ميتوني فايل هاي آپديتشو از يه ويندوز به يه ويندوز ديگه و يا از يه كامپيوتر به يه كامپيوتر ديگه جابجا كني...
اين مزيت تو ايران مخصوصا براي كاربراني كه از DialUP استفاده ميكنن خيلي مفيده چون مثلا با تعويض ويندوز ديگه نميخواد ساعت ها به اينترنت وصل باشن تا ويروسيابشونو كه تاريخ آپديتش متعلق به چند سال پيشه (يا در بهترين شرايط مال چند ماه پيشه) رو آپديت كنن...
فقط كافيه كه اون فايل هاي آخرين آپديت رو داشته باشن و اونارو در مسير مخصوص كپي كنن...
جداي اين مزيت :
من بارها سيستم هايي رو كه ويروسياباي ديگه اي داشتن رو با مك ويروسيابي كردم و مك بنده خدا كلي ويروس پيدا كرده... :5::5::5:
شايد تنها مشكل مك اين بود كه يه زماني سنگين بود كه اين مشكلش هم با سيستمهاي قدرتمند امروزه كه حداقل 1GB رم دارن رفع شده...
فقط : McAfee EnterPrise
دوست عزیز اینجا کسایی که تو بخش نرم افزارهای امنیتی میان اکثرا حرفه ای هستن و با دلیل و
مدرک و تست های معتبر صحبت می کنن.کافیه یک نگاه به تست های انجام شده از طرف سایت های معتبر بندازید
تا جایگاه مکافی رو دقیق بدونید.در ضمن با کمی مطالعه و به روز بودن می تونستید بفهمید که در انتی ویروس هایی
مثل کسپرسکی و نود32 و نورتون و ... هم میشه آپدیت ها رو از یه کامپیوتر به دیگری انتقال داد پس این کار
اون طور که شما گفتید مزیت خاصی محسوب نمیشه.گرچه بهترین آنتی ویروس وجود نداره و هر شخص باید طبق نیازهاش
یک آنتی ویروس خوب رو انتخاب کنه.مثلا برای شما مکافی مناسب هست و برای کار من کسپرسکی.این به عهده
خود کاربر هست.
پیروز باشید.
من از نسخه رایگان avast استفاده میکنم نه مشکل کرک دارم که از کار بیفته و از سویی حجم اپدیتهاش هم کمه و تا امروز هیچ مشکلی نداشتم و ویروسی نبوده که برام مشکلی ایجاد کنه
کلا استفاده از انتی ویروسهای کرک شده به درد نمیخوره یا از کار میفتن یا کلی مشکل دارن
Shahin_Turk
26-08-2009, 11:50
من هم از Avast Home 4.8 استفاده مي کنم و ازش خيلي خيلي راضي هستم!
به شما هم توصيه مي کنم يه بار تستش کنين!
B.i.r.i.y.a
26-08-2009, 14:48
دوست عزیز اینجا کسایی که تو بخش نرم افزارهای امنیتی میان اکثرا حرفه ای هستن و با دلیل و
مدرک و تست های معتبر صحبت می کنن.کافیه یک نگاه به تست های انجام شده از طرف سایت های معتبر بندازید
تا جایگاه مکافی رو دقیق بدونید.در ضمن با کمی مطالعه و به روز بودن می تونستید بفهمید که در انتی ویروس هایی
مثل کسپرسکی و نود32 و نورتون و ... هم میشه آپدیت ها رو از یه کامپیوتر به دیگری انتقال داد پس این کار
اون طور که شما گفتید مزیت خاصی محسوب نمیشه.گرچه بهترین آنتی ویروس وجود نداره و هر شخص باید طبق نیازهاش
یک آنتی ویروس خوب رو انتخاب کنه.مثلا برای شما مکافی مناسب هست و برای کار من کسپرسکی.این به عهده
خود کاربر هست.
پیروز باشید.
بله شما درمورد جابجايي فايل هاي آپديت درست ميگي ولي فكر نميكني آمار و ارقامي كه سايت ها ارايه ميدن نسبت به شرايط خارج از ايرانه ؟
من تو اين زمينه نه تازه واردم و نه حرفه اي !
فقط نظرم رو ميگم و قضاوت با دوستان...
به نظر من يه حرفه اي نبايد به آمار و ارقام بسنده كنه و بايد خودش يه چيزاييو امتحان كنه و هميشه تو اين آزمايشاس كه مثلا يه آنتي ويروس يا هر برنامه ي ديگه اي قابليت هاشو نشون ميده...
بازهم ميگم اين نظر شخصيه منه...
نظر شما هم در جاي خودش محترمه دوست عزيز...
MR.Punisher
27-08-2009, 08:03
بله شما درمورد جابجايي فايل هاي آپديت درست ميگي ولي فكر نميكني آمار و ارقامي كه سايت ها ارايه ميدن نسبت به شرايط خارج از ايرانه ؟
من تو اين زمينه نه تازه واردم و نه حرفه اي !
فقط نظرم رو ميگم و قضاوت با دوستان...
به نظر من يه حرفه اي نبايد به آمار و ارقام بسنده كنه و بايد خودش يه چيزاييو امتحان كنه و هميشه تو اين آزمايشاس كه مثلا يه آنتي ويروس يا هر برنامه ي ديگه اي قابليت هاشو نشون ميده...
بازهم ميگم اين نظر شخصيه منه...
نظر شما هم در جاي خودش محترمه دوست عزيز...
منظورتون رو از شرایط خارج از ایران متوجه نشدم.اگه بحث قیمت و پشتیبانی و خدمات پس از فروش رو می فرمایید
من هم اونا رو اصلا ملاک قرار نمیدم.سایت های معدودی هستن که این ها رو در نظر نمی گیرن و بیشتر روی قدرت
و قابلیت های نرم افزار مانور میدن.مثل سایت av-comparatives.org که از سایت های بسیار معتبر هست.
در ضمن من اکثر انتی ویروس ها از نورتون و مکافی و کسپرسکی و....تا QuickHeal و Sophos رو تست کردم و سعی می کنم
هر سال تست کنم.با این اوصاف در آخر بسته ی امنتی کسپرسکی اینترنت سکیوریتی رو انتخاب کردم.
از سال 2007 تا حالا به نظر من بهترین و کارامدترین بسته ی امنیتی موجود بوده.بحث در این مورد زیاده و نمی خوام پست رو طولانی کنم.
B.i.r.i.y.a
28-08-2009, 01:49
منظورتون رو از شرایط خارج از ایران متوجه نشدم.اگه بحث قیمت و پشتیبانی و خدمات پس از فروش رو می فرمایید
من هم اونا رو اصلا ملاک قرار نمیدم.سایت های معدودی هستن که این ها رو در نظر نمی گیرن و بیشتر روی قدرت
و قابلیت های نرم افزار مانور میدن.مثل سایت av-comparatives.org که از سایت های بسیار معتبر هست.
در ضمن من اکثر انتی ویروس ها از نورتون و مکافی و کسپرسکی و....تا QuickHeal و Sophos رو تست کردم و سعی می کنم
هر سال تست کنم.با این اوصاف در آخر بسته ی امنتی کسپرسکی اینترنت سکیوریتی رو انتخاب کردم.
از سال 2007 تا حالا به نظر من بهترین و کارامدترین بسته ی امنیتی موجود بوده.بحث در این مورد زیاده و نمی خوام پست رو طولانی کنم.
به نظر منم بهتره كشش نديم...
اميدوارم از من ناراحت نشده باشي دوست عزيز...
بهرحال اگر هم باعث ناراحتيت شدم :
به بزرگيه خودت ببخش...
موفق باشي...
MR.Punisher
28-08-2009, 12:27
به نظر منم بهتره كشش نديم...
اميدوارم از من ناراحت نشده باشي دوست عزيز...
بهرحال اگر هم باعث ناراحتيت شدم :
به بزرگيه خودت ببخش...
موفق باشي...
نه دوست من برای چی ناراحت بشم.داشتیم در مورد موضوعی صحبت می کردیم که دانسته هامون بالا بره
و همون طور که گفتم انتخاب آنتی ویروس شخصی هست.هر کس با توجه به سلیقه و نیازهاش اونو انتخاب
می کنه.موفق و سربلند باشی.
doostan che joori mishe symantec ro uninstall kard???
MaMaD LooTi
30-08-2009, 06:14
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز. اونقدر از این بحث سر در نمیارم که بخوام نظر فنی بدم. کل پستهای دوستان رو مطالعه کردم. راستش رو بخواید یه حرف هست که خیلی وقتا برخی از بزرگان میزنن من میخوام توی هر موردی این حرف رو صادق بدونم. و اون حرف اینه که هر چیز که معایبش کمتر باشه بهترینه. میشه گفت اکثر انتی ویروس ها خوب با کمی بالا پایین یک کار رو انجام میدن یکی سریعتر و بهتر یکی چند درجه کمتر یا بیشتر از قبلی. به نظر من مهم اینه که این وسط کدوم نرم افزار معایب کمتری نسبت به بقیه داره یا اصلا عیب نداره. و خوب تا اونجایی که من هم از انتی ویروس استفاده میکنم و میشه گفت اکثرا رو نصب کردم باید بگم که کم عیب ترین و کم نقص ترینشون ناد 32 هستش. خوب اینم یه نظره. و صد البته نظر تمامی دوستان برای من محترم. شرمنده سرتون رو به درد اوردم. موفق و سربلند باشید.
ALI16437
04-09-2009, 17:46
با سلام .
به همه دوستان هرکس از هر محصولی که استغاده میکنه معتقد اون بهترینه.
وگرنه از اون استفاده نمکد.
من با 4 محصول تا حالا کار کردم .
اولینش norton نسخه nis اون هست بیش از چند سال مداوم از 2002 تا امروز
اگثرا امنیت قابل قبولی ارائه داده و در نسخه های جدیدش مشکل کند کردن سیستم
واستفاده از منابع سیستم را تا حد قابل قبولی کاهش داده.
اما در نسخه2009 آخرین ورژن یک اتفاق عجیب برای من افتاد انتی ویروس پس از ناتوتان
شدن توسط کابر باید بتونه حداقل ازخودش محافظت کنه تا زمانی که تیک محافظت از خود رو بر داری
ولی این اتفاق برای من نیفتاد و این از نورتون واقعا عجیبه چون تو تمام این سالها چنین اشتباهی من
ازش ندیده بودم . واین یک ضعف بسیار بزرگ از یک محصول قدرتمند قابل اغماز نیست.
البته من هنوز هم اون رو به عنوان یکی از بهترینها قبول دارم.
کاسپر من با نسخه های 2008 و 2009 کار کردم ولی با 2010 بیشتر از بقیه کار کردم که فکر میکنم درنسخه2010
پیشرفت قابل ملاحضه ای کرده خیلی از سایتهای که کار سنجش تواناییهای یک kis رو انجام میدنند در این باره اعتراف
کردنند.
اما محصولی که خیلی وقت ازش استفاده نکردم McAfee_VirusScan_Enterprise_8.7i_Anti_Spyware محصول مکافی است
که اون هم به نوع خودش محصول قدرتمند و خوبی است فقط باید تنظیماتش رو تغییر داد از مزایا اون آرام و استفاده کم از منابع
سیستم میباشد. ولی در کل با norton و کاسپر قابل قیاس نیست.
.
اما محصولی که من الان ازش استفاده میکنم ESET Smart Security 4 است که هنوز برای اظهار نظر زود هست باید صبر کرد و
دید.
اینا نظر من است
mohsenpj
07-09-2009, 12:50
با سلام
انتخاب آنتی ویروس برای ملت ما که همیشه به یه چیزی متعصب میشن شده یک ناموس.
واقعیت مساله اینه که همه آنتی ویروسهای قوی در صورتی که آپدیت باشند شبیه به هم عمل میکنند. ما در ایران بدلیل سرعت کم اینترنت مجبوریم که از محصولی استفاده کنیم که علاوه بر قدرت و سبکی دارای آپدیتهای کم حجم و قابل انتقال باشه.
توی این مدت من با آنتی ویروسهای زیادی کار کردم
1- avast نرم افزار خوب و بی اذیتیه ولی مشکلش اینه که ورژن آپدیتش رو نمینویسه و آپذیتش قابل انتقال نیست. و در عین حال به قدرت آنتی ویروسهای تراز اول نمیرسه
2- Mcafee نرم افزار خوبیه ولی بسیار سنگین وآپدیت نسبتا مشکل و نازیبا و قدزتش بد نیست ولی کرکها رو بطور کامل معمولا پاک میکنه
3- Avira نرم افزار بسیار خوبیه با آپدیت کم و بسیار قوی و سبک ولی مشکلش اینه که بیش از حد خشنه و میزنه خیلی از فایلهایی که نمیخوایم پاک بشن رو کامل دیلیت میکنه که این خودش ضغف بزرگیه.
4- کسپر نرم افزار قویه ولی یک سری مشکلات داره 1- آپدیتش زیاد راحت نیست 2- کرک دائمی نداره 3- آپدیتاش سنگین هستند 4- یوزر و پس پیدا کردن براش سخته 5- در مقابل با کرکها بسیار خشن برخورد میکنه و بسیار سنگینه. 5- تعریف استثنات فایلها و آدرس سابتها براش سخته
5- bitdefender نرم افزار بسیار خوبیه با آپدیت ساعتی و ورژن 2009 اون با کرک عالی و سرعت خوب و مشکلاتش ار این قراره.1- آپدیتهایش خیلی سنگین هستند. 2- در مقابله با کرکها به خشونت avira و کسپر نیست ولی هنور هم خشن عمل میکنه.
6- eset نرم افزار خوبیه و آپدیت راحت و کرکهای دائمی داره و سرعت بالا و سبک هستش. در مقابله با کرکها عالی برخورد میکنه بطوریکه اونا رو میفرسته توی قرنطینه و اگه لازم داشته باشی راحت برش میگردونی. استثتات راحت توش تعریف میشن و آپدیتهاش راحت منتقل میشن و سبکترین آپدیتها رو داره.
در ضمن یهترین سایت مقایسه آنتی ویروسها رو در تمام دنیا
هستش.
hesam_gh
12-09-2009, 16:44
از همه بهتر avira است
اگه avira داشته باشی کامپیوترت اصلا ویروسی نمیشه!!:31:
ای بابا ما که گیج گیج شدیم . من از nod32 & avast استفاده کردم . دوتاشون خوب بودن . میخوام بدونم با ویندوز7 و 4گیگ رو چی نصب کنم بهتره ؟
DJ POLESTAR
16-09-2009, 12:56
ای بابا ما که گیج گیج شدیم . من از nod32 & avast استفاده کردم . دوتاشون خوب بودن . میخوام بدونم با ویندوز7 و 4گیگ رو چی نصب کنم بهتره ؟
منظورتون از 4گیگ, رم دیگه؟ نه؟
خوشبختانه شما میتوانید هر آنتی ویروسی که راضی هستین نصب کنید!
مال خودم کاسپرسکی هست رو ویندوز 7, همون Avast رو خیلی ها تو ایران نمیشناسین چه میکنه این Avast. avast خیلی هم آنتی ویروس خوبیه!
منظورتون از 4گیگ, رم دیگه؟ نه؟
خوشبختانه شما میتوانید هر آنتی ویروسی که راضی هستین نصب کنید!
مال خودم کاسپرسکی هست رو ویندوز 7, همون Avast رو خیلی ها تو ایران نمیشناسین چه میکنه این Avast. avast خیلی هم آنتی ویروس خوبیه!
موافقم . avast کارش درسته . البته این هم یادمو باشه که :
avast! 4 Professional Edition مجموعه ای از برترین تکنولوژی های روز برای محافظت کامل سیستم از ویروس های کامپیوتری. قدرتمندترین و برترین آنتی ویروس دنیا که در رده بندی جدید سایت Comparatives مقام اول را کسب نموده و آنتی ویروس های معروفی مانند Kaspersky Anti-Virus 6.0.2 , McAfee VirusScan 11.1 , Symantec Norton Anti-Virus 14.0 , ESET NOD32 Anti-Virus 2.70.23 , BitDefender Professional Plus 10 و Dr.Web for Windows 95-XP 4.33.2 را در یک رقابت تنگاتنگ به زانو درآورده است. از دانلود این آنتی ویروس مقتدر و توانا برای محافظت همه جانبه از سیستم خود غافل نشوید.
ای بگم خدا چیکارشون نککنه اوون صاحب ویروسارو.والا من اولNODداشتم که بدرد نمیخورد الانم KASPERدارم که اینم بدرد نمیخورهه چون نمیتونم آپدیتش کنم
boyhellion
22-10-2009, 20:32
به نظر من quickheal از همه این ها بهتره از هر نظر عالیه این هم آدرس سایت ایرانیش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+1
--------------------------
DJ POLESTAR
22-10-2009, 23:34
ای بگم خدا چیکارشون نککنه اوون صاحب ویروسارو.والا من اولNODداشتم که بدرد نمیخورد الانم KASPERدارم که اینم بدرد نمیخورهه چون نمیتونم آپدیتش کنم
اصولا اگه با نظر شما جلو بریم, هیچ کدومش به درد نمیخوره, پس بیخیال!
دوستان عزیز سلام.
من میخواستم فقط یه چیز رو به اطلاع شما برسونم!!!
من یه برنامه نویس تا حدود زیادی حرفه ای هستم((البته به گفته کسایی که منو میشناسن))
من یه ویروسی نوشته بودم به نام milad.exe که به محض وارد شدن تو سیستم این پیغامو میداد: با ویندوز سیستمت خداحافظی کن
البته اینم بگم که واقعا هم باید خداحافظی میکردی! حالا اینا رو واسه چی گفتم؟!!!
الان میگم!
من این ویروس رو با 9 تا انتی ویروس چک کردم که انتی های nod32-avira-bitdifender-avast-gdata-mcafee-norton-avg- نتونستن ویروس عزیز منو شناسایی کنن ولی در کمال تعجب kaspersky internet security 2010 اونو شناخت و باعث شد من به قدرت این انتی ویروس پی ببرم.
البته اینم میدونم مقایسه با یک یا دو تا ویروس کار درستی نیس ولی باید خدمتتون عرض کنم kaspersky و avira ه جیز دیگه هستند
در ضمن به جرات میگم kaspersky روزانه بالای 10 اپدیت جدید تو دیتا بیسش قرار میده حتی در تعطیلات اخر هفته خودشون در صورتی که avira و nod32 روز یک شنبه اپدیتی رو تو دیتابیسشون قرار نمیدن
موفق باشید
به زودی انتی ها رو با یه ویروس جدید دیگه تست میکنم و نتیجه رو به اطلاع دوستان میرسونم
علی علی
u-cant30me
02-11-2009, 19:23
با سلام من با آنتی ویرویهای زیادی سر.کله زدم
1. مک آفی
2. کسپراسکی
3. به دلیله زغالی بودن سیستم ناد ورژن 3
4. و بعد از اینکه هی برای آپدیت کردن خستم کرد (کرک و سریال) حالا avast home edititin 4.8 خوب آپدیت میشه و قدرت خوبی هم داره حجم آپدیت ها کمه و هر چند ماه پک آپدیت رو از خود سایتش میتونید بگیرید ولی فقط رابط کاربری خوبی نداره
البته باید از قدرت و دقت ناد هم تعریف و تمجید کنم
اینم تست آنتی ویروسها از یه سایت معتبر در حد virusBulletin , av-compractive
جام جم آنلاين: يک موسسه مستقل آزمايش و رده بندي آنتي ويروسها طبقه بندي سال 2009 خود را در خصوص عملکرد شش آنتي ويروس برتر منتشر کرد.
موسسه مستقل AV-Comparatives بين اول تا 15 سپتامبر 16 آنتي ويروس مطرح را بر روي رايانه هاي مجهز به سيستم عامل "ويندوز ايکس پي سرويس پک- 3" آزمايش کرد و توانايي اين نرم افزارها را بر روي حذف برنامه هاي مخرب از رايانه هاي آلوده شده مورد ارزيابي قرار داد. رايانه هاي مورد آزمايش به 50 برنامه مخربي که در مدت 12 ماه اخير بيشترين آسيب را به کاربران دنيا زده بودند آلوده شدند.
نتايج اين تحقيقات نشان داد که آنتي ويروس رايگان مايکروسافت با عنوان Microsoft Security Essentials بهترين آنتي ويروس است.
براساس گزارش آرس تکنيکا، در اين طبقه بندي آنتي ويروسهاي اي- اسکن، سيمانتک، مايکروسافت، اف- سکور، کسپراسکاي و بيت ديفندر در رتبه "خيلي خوب"، برنامه هاي اي- ست، سوفوس، اي. وي. جي، مک- آفي، اويرا و تراست پورت در رتبه "خوب"، نرم افزارهاي نورمن و جي- ديتا در رتبه "استاندارد" طبقه بندي شدند.
منبع: رجانیوز
reza_3722
03-11-2009, 12:25
جام جم آنلاين: يک موسسه مستقل آزمايش و رده بندي آنتي ويروسها طبقه بندي سال 2009 خود را در خصوص عملکرد شش آنتي ويروس برتر منتشر کرد.
موسسه مستقل AV-Comparatives بين اول تا 15 سپتامبر 16 آنتي ويروس مطرح را بر روي رايانه هاي مجهز به سيستم عامل "ويندوز ايکس پي سرويس پک- 3" آزمايش کرد و توانايي اين نرم افزارها را بر روي حذف برنامه هاي مخرب از رايانه هاي آلوده شده مورد ارزيابي قرار داد. رايانه هاي مورد آزمايش به 50 برنامه مخربي که در مدت 12 ماه اخير بيشترين آسيب را به کاربران دنيا زده بودند آلوده شدند.
نتايج اين تحقيقات نشان داد که آنتي ويروس رايگان مايکروسافت با عنوان Microsoft Security Essentials بهترين آنتي ويروس است.
براساس گزارش آرس تکنيکا، در اين طبقه بندي آنتي ويروسهاي اي- اسکن، سيمانتک، مايکروسافت، اف- سکور، کسپراسکاي و بيت ديفندر در رتبه "خيلي خوب"، برنامه هاي اي- ست، سوفوس، اي. وي. جي، مک- آفي، اويرا و تراست پورت در رتبه "خوب"، نرم افزارهاي نورمن و جي- ديتا در رتبه "استاندارد" طبقه بندي شدند.
منبع: رجانیوز
اینا چی میگن واسه خودش!!!
یه سر به سایت AV-Comparatives بزنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخرین تست مربوط به August 2009 هست که Microsoft Live OneCare 2.5 توش شرکت داده شده نه Microsoft Security Essentials
تازه Live OneCare 2.5 هم رتبه Standard رو گرفته، یعنی از همه ی آنتی ویروس هایی که تو لیست اومده پایین تر
خلاصه مثل روزنامه کیهان که فقط بدرد دور سبزی پیچیدن میخوره، اخبار رجانیوز هم بدرد اول آپریل
a1000a_New
03-11-2009, 12:32
دوستان
برای ایران آواست هستش
چون نه کرک میخواد واسه آپدیت
نه یوزر و پسوردی
رایگان هستش
خیلی خوبه برای ایرانیها
saeed774
03-11-2009, 13:02
طبق تجربه هایی که تو این مدت کار با کامپیوتر بدست آوردم فقط به آنتی های زیر اعتماد کردم :
1- نود32 بخاطر عملکردش در مقابل ویروس های اتوران
2- Avast بخاطر سبکی و عدم مشکل کرک و آپدیت بسیار راحت و اینکه کوچکترین تاثیری روی نت نداره .
3- Norton بخاطر سبکی و سرعت اسکن بالا و عملکرد عالی در نت
4- Kaspersky بخاطر قدرت تشخیص و فایروال قدرتمند .
بین این 4 آنتی ویروس همیشه در حال تغییر هستم یعنی هر از گاهی هر کدوم رو به مدت کوتاهی نصب میکنم . ولی بیشترین آنتی ویروسی که به نظرم عالی کار میکنه هم تو نت و هم تو کامپیوتر ، Avast نسخه حرفه ای هست .
اینا چی میگن واسه خودش!!!
یه سر به سایت AV-Comparatives بزنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخرین تست مربوط به August 2009 هست که Microsoft Live OneCare 2.5 توش شرکت داده شده نه Microsoft Security Essentials
تازه Live OneCare 2.5 هم رتبه Standard رو گرفته، یعنی از همه ی آنتی ویروس هایی که تو لیست اومده پایین تر
خلاصه مثل روزنامه کیهان که فقط بدرد دور سبزی پیچیدن میخوره، اخبار رجانیوز هم بدرد اول آپریل
البته اون هم به نقل از جام جم آنلاین بوده. احتمالا یه خبر قدیمی رو ترجمه کردن.
Mr.Vahid
03-11-2009, 14:43
مطمئنا
Microsoft Security Essentials
lucky_luke
26-11-2009, 11:37
norton 2099
چون سرعت اسکن بالایی داره و حتی وقتی آپدیت نباشه کارش خوبه خیلی هم از منابع سیستمی استفاده نمیکنه
البته من نود 32 رو هم استفاده کردم ولی کافیه آپدیت نباشه تا کاری به کار ویروسهایی که تو سیستم رژه میرن نداشته باشه (حالا اون دردسر یوزر وپسش به کنار)
از کسپر متنفرم چون کنده
(یه بار اسکنش اینقد طول کشید که هاردم سوخت!!!!!)
تازه واسه اینم باید دنبال key باشی
نورتون رو یه سالی هست استفاده میکنم و خیلی راضی هستم
G U L D A N
20-12-2009, 13:05
با سلام
نظر همتون قابل احترام هست.
اما یه چیزی رو باید بگم اینه که :
من تقریبا تو این 3 ، 4 سال تمام انتی ویروس ها رو تست کردم. و انتی ویروسی که به درد ما ایرانی ها که از کرک و کیجن استفاده می کنیم فقط و فقط کسپراسکی است. چرا؟
انتی ویروس های norton , nod32 از هوش مصنوعی ضعیفی برخودارند و ما ایرانی ها که معمولا نرم افزار ها رو از سایت سازنده نمی خریم مجبوریم بصورت کرک شده استفاده کنیم و این انتی ویروس ها این کرک ها رو ویروس یا تروجان تشخیص داده و پاک می کند.
اگر جزو کسانی هستید که از نرم افزار های full activated استفاده می کنید من به شما G-data یا Avira رو پیشنهاد می کنم چون واقعا ویروس ها رو از بین می بره ... تمام انتی ویروس ها اشتباهاتی دارند و ممکنه نرم افزار ی رو ویروس تشخیص بده...
اما kaspersky version 10 درصد خطای کمتری داره و از همه بهتر واسه کسایی که از کرک و کیجن استفاده می کنن واقعا ایده آله.....
منتظر نظرات شما هستم
mohammad nahavandian
MCSE----CCNA
mail:
DJ POLESTAR
20-12-2009, 14:06
با سلام
من تقریبا تو این 3 ، 4 سال تمام انتی ویروس ها رو تست کردم. و انتی ویروسی که به درد ما ایرانی ها که از کرک و کیجن استفاده می کنیم فقط و فقط کسپراسکی است. چرا؟
انتی ویروس های norton , nod32 از هوش مصنوعی ضعیفی برخودارند و ما ایرانی ها که معمولا نرم افزار ها رو از سایت سازنده نمی خریم مجبوریم بصورت کرک شده استفاده کنیم و این انتی ویروس ها این کرک ها رو ویروس یا تروجان تشخیص داده و پاک می کند.
mohammad nahavandian
MCSE----CCNA
mail:
مگه بازی کامپیوتریه؟!؟!
برادر من هوش مصنوعی تو آنتی ویروس چی میکنه اونوقت!!!
و اینکه اصلا بیشتر آنتی ویروس ها Crack و مخصوصا Pach ها رو تروجان تشخیص میدن علتش هم کمبود بقول شما هوش مصنوعی :31: نیست، علتش از ساختار اون فایلهاست.....!
G U L D A N
20-12-2009, 14:39
مگه بازی کامپیوتریه؟!؟!
برادر من هوش مصنوعی تو آنتی ویروس چی میکنه اونوقت!!!
و اینکه اصلا بیشتر آنتی ویروس ها Crack و مخصوصا Pach ها رو تروجان تشخیص میدن علتش هم کمبود بقول شما هوش مصنوعی :31: نیست، علتش از ساختار اون فایلهاست.....!
جناب آقای Azerbayçan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممکنه برای شما اتفاق افتاده باشه که سیستم تون ویروسی بشه و انتی ویروس شما متوجه ویروسی شدن سیستم بشه اما چون signature این ویروس تو database انتی ویروس شما نیست نتونه اون رو پاک کنه....فقط اخطار بده
بعضی از کرک ها و کیجن ها با signature ، کی لاگرها و binder ها و crypter یکی است و این هوش انتی ویروس رو میروسنه که باید این دو تا رو با هم قاطی نکنه....
تمام version های norton avira gdata nod32 و .... نمی تونن تشخیص بدن که این فایل ویروسی نیست...
اما kaspersky این آزمون رو به راحتی گزرونده چون از یه موتور جدید و هوش جدید استفاده میکنه....
اگه شما یه کمی در مورد هوش مصنوعی که معمولا بچه های کامپیوتر و IT میخونن می دونستین این حرف ها رو نمی زدین..
ممنون
فقط مکافی:31::31::31::19::19:
با سلام
اگر جزو کسانی هستید که از نرم افزار های full activated استفاده می کنید من به شما G-data یا Avira رو پیشنهاد می کنم چون واقعا ویروس ها رو از بین می بره ... تمام انتی ویروس ها اشتباهاتی دارند و ممکنه نرم افزار ی رو ویروس تشخیص بده...
اما kaspersky version 10 درصد خطای کمتری داره و از همه بهتر واسه کسایی که از کرک و کیجن استفاده می کنن واقعا ایده آله.....
منتظر نظرات شما هستم
mohammad nahavandian
MCSE----CCNA
mail:
اینم نظری است
ولی من از کاسپر هم استفاده کردم اونم خیلی از فایلهای غیر ویروسی را ویروس تشخیص میده هر انتی ویروسی یک مشکلی داره ولی در مجموع فکر کنم نود از همشون بهتر باشه
Iranian boy10
28-12-2009, 16:37
H A M A S
04-01-2010, 18:24
قطعا کسپرسکی
=================
فایروال قدرتمند کسپر چیزی هست هنوز خیلی از آنتی ویروس ها نتونستن بهش برسن
==================
اینم سایت برای دانلود کی ها کسپر(خیلی راحت)
من که یه Key اورجینال نسخه 2010 کسپر خریدم خدایی بزنم به تخته روی ویندوز 7 واقعاً ازش راضیم، خودش بروز میشه خودش همچی رو چک میکنه و اصلاً بودنش رو حس نمیکنم از اینش خیلی خوشم میاد. حدود 6 ماهم از یک سال ازش استفاده کردم 160-170 روز دیگه اعتبار داره تموم بشه دوباره یه Key جدید میخرم.
خیلی نامردیه که توی این نظر سنجی حرفی از بیت دفندر زده نشده...........یه نگاهی به اینجا بندازید :
............................. این سایت خیلی راحت به همه چی جواب داده...........
در ضمن بیت دفندر خیلی راحت کرک میشه ( مشکل کرک نداره ) حتی قابلیت آپ دیت دستی هم داره ......یعنی میشه فایل آپ دیت رو از اینترنت دانلود کرد و بعد روی آنتی ویروس نصب کرد......( می تونی بری کافی نت و با حجم 65 مگابایت هم بروز رسانی های آنتی ویروس رو بگیری و هم آپ دیت های مربود به خود نرم افزار رو )
اینا همه به کنار نمایندگی رسمی توی ایران داره و قیمتش هم خیلی نصبت به آنتی ویروس های دیگه به صرفه تره..........25 تومن می دی 3 کاربره آنتی ویروس رو میگیری ... بقیه قیمت ها رو هم می تونید از سایت
ffdkdn...
king-hitler2
05-01-2010, 20:47
چرا کسی اویرا رو امتیاز نمیده
بابا اویرا که کارش توپه
لاشک ناد32 عالیه و خودمم استفاده می کنم و برترین آنتی ویروس تو 2007و2008 و این حوالی شده بود ولی نظر سنجی ای که توش بیت دفندر نباشه چه ارزشی داره؟ بیت دفندر برترین آنتی ویروس جهان به تازگی معرفی شده ها
لاشک ناد32 عالیه و خودمم استفاده می کنم و برترین آنتی ویروس تو 2007و2008 و این حوالی شده بود ولی نظر سنجی ای که توش بیت دفندر نباشه چه ارزشی داره؟ بیت دفندر برترین آنتی ویروس جهان به تازگی معرفی شده ها
.................................................. .................................................. ............
منم با شما موافقم...................بهتره هر چه سریع تر این نظر سنجی اصلاح بشه..........وگرنه اعتباری نداره............بیت دفندر در ایران هم دارای محبوبیت هستش..................
من با nod norton avira كار كردم به نظر من واقعا آويرا يه چيز ديگست نورتون خيلي سنگين و كنده.nod هم اصلا قابل اعتماد نيست ويروسي كه با چشم هم ميشه ديد را پاك نميكنه
بي شك و قطعا AVIRA
سرعت بالا آپديت فوق العاده راحت حجم كم كاملا قابل اعتمادو....
malaki_mall
06-01-2010, 11:24
من که یه Key اورجینال نسخه 2010 کسپر خریدم خدایی بزنم به تخته روی ویندوز 7 واقعاً ازش راضیم، خودش بروز میشه خودش همچی رو چک میکنه و اصلاً بودنش رو حس نمیکنم از اینش خیلی خوشم میاد. حدود 6 ماهم از یک سال ازش استفاده کردم 160-170 روز دیگه اعتبار داره تموم بشه دوباره یه Key جدید میخرم.
فی چقد؟
مزیتش نسبت به نسخه کرک شده چیه؟
توی انتی ویروس های مجانی Avira حرف اول رو می زنه و avast هم به خاطر حجم کم آپدیت برای دیال آپی ها خوبه
با سلام
به نظر بنده هم بهترین آنتی ویروس نود32 هستش ...
از روزی که رو سیستمم نصبه هیچ مشکلی برای سیستمم پیش نیومده!!!!!!!!!!!!!!!!
عالیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییه!!!!!!!!!! :40::40::40::40::40:
Advanced Ali-001
12-02-2010, 16:39
فقط NOD32
خیلی قدرتمنده دست ویروسارو از پشت بسته!!!!!!!!!!!!!!!!!:16::16::16::16:
فقط NOD32
خیلی قدرتمنده دست ویروسارو از پشت بسته!!!!!!!!!!!!!!!!!:16::16::16::16:
میخوای یک چند تا ویروس بهت بدم دست ناد32 رو از پشت ببنده.:31:
البته در اینکه ناد32 جزو Top5 ها در بین آنتی ویروسها بحساب میاد حرفی نیست و آنتی ویروس خوبیه. اما 100 درصد بهش اعتماد نکن چون توی ثبت ویروسهای جدید در دیتابیسش کندتر از بعضی از آنتی ویروسهای دیگه عمل میکنه. در اینجا اسم اون آنتی ویروسها رو نمیارم تا نگید تعصبی حرف میزنه. :46:
H A M A S
18-02-2010, 11:09
من به کاسپر رای دادم
اما همین کاسپر 9 باعث شده بود که استارت آپ ویندوز از 1 دقیقه لود شدن به 4 دقیقه لود شدن طول بکشه!!
تاپیکش هم توی قسمت ویندوز ایکس پی هست
==============================
اما حالا از اواست 5 نسخه رایگان استفاده میکنم
واقعا هیچی کم نداره این آنتی ویروس
درجه ای که به این انتی ویروس دادن ad+ هست
mehryazdan
18-02-2010, 12:24
همه آنتی ویروسها کم وبیش خوبن ولی نود به خاطر سبک بودن و حجم آپدیتهاش بهتره البته من خودم کاسپر رو ترجیحمیدم چون ADSL دارم ولی برای دیال آپ ایران نود بهترین گزینه هست وگرنه آپدیتهای کاسپر پدر آدمو در میاره
wordship
18-02-2010, 12:38
kaspersky 2010
فقط
RezaTaghizadeh
18-02-2010, 12:45
با سلام.
به نظر من برای کسانی که حداکثر امنیت و کنترل روی برای سیستم خودشون نیاز دارند و حال و حوصله گیرهای نرم افزار آنتی ویروس رو دارن و وقت دارن هر هفته 2 با آپدیت و هر 25 روز 1 بار Reset کنند ترکیبی از Kaspersky Internet Security 2010 و Autorun.inf Virus Remover 2.3 می تونه به شرط دقت در اتصال قطعات دارای حافظه از نوع USB تا 95٪ امنیت سیستم شما رو تنظیم کنه ولی اگه حال موارد فوق رو ندارید و یه آنتی ویروس می خواین که مثل Kaspersky بوت شدن سیستم از حداکثر 1 دقیقه به 5 دقیقه و یا بیشتر نرسونه و تا حدودی هم امنیت سیستم رو تامین کنه می تونید از ترکیب E-SET Smart Security 4.0 Business Edition و یا E-SET Antivirus 4.0 Business Edition به همراه Autorun.inf Virus Remover 2.3 استفاده کنید.
در غیر اینصورت نرم افزار BitDefender Total Security 2010 می تونه انتخاب خیلی خوبی باشه.
من خودم از Kaspersky نسخه 6 تا همین الان نسخه 9 یا 2010 استفاده کردم و ادامه هم داره و فعلاً خدا رو شکر مشکلی با اون ندارم.
مگر بعضی موراد که خیلی اذیت می کنه یا جایی که ترکیبی از چند ویروس مخرب مثل Win32-Sality.aa و Win32-Sality.zz و Win32-Virut.ce و Win32-Hidrag به همراه ویروس ایرانی Kazme-Gheyz به جون سیستم بیفتند که اون موقع کاسپرسکی آدمو دیوانه می کنه ولی بعد از اسکن کلی سیستم و یه Restart مشکل تا 90٪ حل میشه.
موفق و سربلند باشید.
wordship
18-02-2010, 13:30
با سلام.
به نظر من برای کسانی که حداکثر امنیت و کنترل روی برای سیستم خودشون نیاز دارند و حال و حوصله گیرهای نرم افزار آنتی ویروس رو دارن و وقت دارن هر هفته 2 با آپدیت و هر 25 روز 1 بار Reset کنند ترکیبی از Kaspersky Internet Security 2010 و Autorun.inf Virus Remover 2.3 می تونه به شرط دقت در اتصال قطعات دارای حافظه از نوع USB تا 95٪ امنیت سیستم شما رو تنظیم کنه ولی اگه حال موارد فوق رو ندارید و یه آنتی ویروس می خواین که مثل Kaspersky بوت شدن سیستم از حداکثر 1 دقیقه به 5 دقیقه و یا بیشتر نرسونه و تا حدودی هم امنیت سیستم رو تامین کنه می تونید از ترکیب E-SET Smart Security 4.0 Business Edition و یا E-SET Antivirus 4.0 Business Edition به همراه Autorun.inf Virus Remover 2.3 استفاده کنید.
در غیر اینصورت نرم افزار BitDefender Total Security 2010 می تونه انتخاب خیلی خوبی باشه.
من خودم از Kaspersky نسخه 6 تا همین الان نسخه 9 یا 2010 استفاده کردم و ادامه هم داره و فعلاً خدا رو شکر مشکلی با اون ندارم.
مگر بعضی موراد که خیلی اذیت می کنه یا جایی که ترکیبی از چند ویروس مخرب مثل Win32-Sality.aa و Win32-Sality.zz و Win32-Virut.ce و Win32-Hidrag به همراه ویروس ایرانی Kazme-Gheyz به جون سیستم بیفتند که اون موقع کاسپرسکی آدمو دیوانه می کنه ولی بعد از اسکن کلی سیستم و یه Restart مشکل تا 90٪ حل میشه.
موفق و سربلند باشید.
من هم هم کاسپر دارم هم autorunremoverولی autorunremoverاپدیت نمیشه
کرکش هم کردم نمیدونی مشکل از کجاست
مرسی
H A M A S
18-02-2010, 13:44
من هم هم کاسپر دارم هم autorunremoverولی autorunremoverاپدیت نمیشه
کرکش هم کردم نمیدونی مشکل از کجاست
مرسی
شما از USB_Disk_Security استفاده کنید
حجمش زیر یک مگابایت هست
مموری فلش هم واکسن میرنه
Old_Chater
18-02-2010, 13:52
مناسب ترین انتی ویروس برای ایران
نميشه گفت براي ايران چون نت فقط به ايران محدود نميشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.