مشاهده نسخه کامل
: یه کتاب واسه آموزش c
سلام دوستان.من دانشجوی ترم 2 کامپیوترم.دنبال یه کتاب میگردم که بتونه تو این تابستون منوتو برنامه نوشتن با c یکم مسلط کنه.ضمنا من چیزای پایه ای واسه نوشتن تو c رو بلدم.مثلا استفاده از for,while,...ویکمم پوینتروفایل.تقریباهمون چیزایی که تا ترم 2 بایدبلد باشم رو بلدم.ضمنا من با کتاب آموزش cنوشته جعفرنژادقمی تاالان کارکردم.اگه کتابی بهترمیشناسید لطفا راهنماییم کنید.
sin2x=2sinxcosx
11-07-2009, 13:38
دوست عزيز چندين بار اين گونه سوالات مطرح شده . ولي من باز هم تکرار مي کنم . به ترتيب مي تونين کتابهاي زير رو بخونين :
1 - چگونه در ++C برنامه بنويسيم . نوشته پال ديتل و هاروي ديتل - C++ How to Program - Paul Deitel & Harvey Deitel
2 - کتاب The C++ Programming Language - Bjarne Stroustrup ( همون خالق سي پلاس پلاس )
3 - برنامه نويسي شيءگرا در ++C نوشته Robert Lafore - به انگليسي : Object Oriented Programming in ++C
بعد از اينکه اينا رو خوندين يه کتابي هم هست که خيلي جالبه . اونو هم بخونين خوبه :
چگونه در ++C برنامه ننويسيم نوشته Steve Oualline .
دوست عزيز چندين بار اين گونه سوالات مطرح شده . ولي من باز هم تکرار مي کنم . به ترتيب مي تونين کتابهاي زير رو بخونين :
1 - چگونه در ++C برنامه بنويسيم . نوشته پال ديتل و هاروي ديتل - C++ How to Program - Paul Deitel & Harvey Deitel
2 - کتاب The C++ Programming Language - Bjarne Stroustrup ( همون خالق سي پلاس پلاس )
3 - برنامه نويسي شيءگرا در ++C نوشته Robert Lafore - به انگليسي : Object Oriented Programming in ++C
بعد از اينکه اينا رو خوندين يه کتابي هم هست که خيلي جالبه . اونو هم بخونين خوبه :
چگونه در ++C برنامه ننويسيم نوشته Steve Oualline .
ممنون واقعا.فقط دوتا سوال دارم.یکی اینکه بجز سومی.دوتای دیگه فارسی هستن؟دوم اینکه میشه ایناروتو کتابفروشیها پیداکردیا باید پی دی اف شوپیدا کنم؟
sin2x=2sinxcosx
11-07-2009, 19:24
کتاب اول توسط افراد زيادي از جمله دکتر قلزم ترجمه شده . ولي توصيه من اينه که تا حد ممکن از خريد کتاب هاي ترجمه خودداري کنين . پر از غلط هستن . مثلا تو يه جايي مي نويسه شي cin مي داند که براي ورودي آرايه هاي کاراکتري چگونه اين کار را به طور پيش فرض انجام دهد . در صورتي که نمي داند درسته و همين اشکالات مي تونه واقعا يک برنامه نويس رو دچار مشکلات جدي بکنه . اين ترجمه ها رو هم ظاهرا لغت به لغت مي کنن و خيلي گنگ ميشه . مثلا شما جمله زير رو بخونين :
يک کلاس مشتق مي تواند روي تغييرات حالت در عضو هاي کلاس پايه private فقط از طريق توابع عضو غير private فراهم شده در کلاس پايه به ارث رسيده در کلاس مشتق تاثير بگذارد . :13:
چون برنامه نويسي به زبان انگليسي هست ، بهتره اصطلاحات انگليسي ياد بگيرين تا غير انگليسي . شما بهتره فضاي نام رو همون namespace بدونين . تجريدي يا غير واقعي !!!! رو همون abstract بدونين که وقتي دارين برنامه کامپايل مي کنين و بهتون ميگه نمي تونين از کلاس abstract نمونه سازي کنين زود بفهمين مشکل از چيه . :46:
نمي دونم تونستم منظورمو برسونم يا نه .
کتاب دوم فکر نکنم ترجمه اش موجود باشه يا حداقلش اينه که من نديدم .
کتاب سوم ترجمه اش هست ولي من نخوندم .
کتاب چهارم هم 1 الي 2 درصد احتمال مي دم تو کتاب فروشي ها موجود باشه . ولي PDF هم ترجمه اش هست و هم زبان اصلي .
راستي براي هر 4 تا کتاب هم من لينک دارم اگه خواستين . :20:
موفق و پيروز باشيد * .................................................. ...... *
به اینجا سر بزنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CppBuilder2006
16-07-2009, 05:15
چون برنامه نويسي به زبان انگليسي هست ، بهتره اصطلاحات انگليسي ياد بگيرين تا غير انگليسي .آره مثلا من هنوز نمی دونم «سربارگذاری» یعنی چی و آیا به «سرباز» ربطی داره یا نه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ashkandata
09-08-2009, 02:36
سلام بر همه
دوست عزيز آقاي سي پلاس پلاس بابت كتابي كه توي وبلاگتون گذاشته بوديد از تون ممنون و سپاسگزارم خيلي بدردم خورد بازم ازتون تشكر ميكنم و در تمام مراحل زندگي موفق و پيروز باشيد
CppBuilder2006
09-08-2009, 13:56
آقاي سي پلاس پلاس
چی؟!
_______
alef_porrang
09-08-2009, 14:26
سلام دوست عزیز . الان بهترین دو کتابی که در بازار هست برای آموزش C :
1. آموزش C : از جعفر نژاد قومی
2. برنامه نویسی با C : از دکتر داورپناه (که استاد ترم قبل من بود و انصافا کتاب خوب و جامعیه)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.