مشاهده نسخه کامل
: Setup is starting windows پیغامی که هرگز عملی نمیشه
panchar_khan
11-07-2009, 00:19
سلام دوستان
در زمان نصب ویندوز ایکس پی روی سیستمم بعد از اینکه سی دی بوت میشه همون اول نصب بعد از اینکه پایین صفحه آبی رنگ یه چیزایی لود میشه و قبل از نشون دادن پارتیشنها پایین همون صفحه آبی روی
Setup is starting windows
گیر میکنه و متوقف میشه.
این در حالیه که قبلا خیلی راحت ایکس پی رو نصب کردم. البته قبلا سی پی یو AMD-4600 X2 داشتم ولی الان سی پی یو Phenom 9750 quad-core دارم. لازم به ذکره از زمانی که سی پی یو رو عوض کردم دیگه نتونسنم ایکس پی رو روی سیستم نصب کنم. حالا هم به خاطر اینکه مطمئن بشم مشکل از سی پی یو نیست باز هم همون سی پی یو قبلی یعنی 4600 رو روی سیستم گذاشتم و امتحان کردم اما هیچ فرقی نکرد و باز هم با مشکلی که در بالا ذکر شد روبرو هستم. ضمنا الان با نصب ویندوز ویستا و سون هیچ مشکلی ندارم و فقط ایکس پی نصب نمیشه. سی دی های مختلف ایکس پی رو هم امتحان کردم ولی جواب نداد. راستی مادربوردم هم biostar هست.
ممنون میشم از بچه ها اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره به من کمک کنه.
mehdi1368
11-07-2009, 01:08
سلام
همون سی پس یو 4600 رو بزار و بکبار هم تنزیمات بایوس رو Default کن ببین درست میشه یا نه؟
panchar_khan
11-07-2009, 01:14
کی بردم یو اس بی هست.
mehdi1368
11-07-2009, 01:17
کی بردم یو اس بی هست.
امکان داره از کیبرد هم باشه این دو کار رو انجام بده ببین مشکل حل میشه!
panchar_khan
11-07-2009, 01:22
هر بلایی که بگی سرش اوردم اما نشد از در اوردن باطری مادربورد تا default کردن تنظیمات بایوس و کارهایی از این قبیل اما نشد. فقط این یک مورد که میگی از کیبرد ps2 استفاده کنم رو انجام ندادم. الان هم کیبرد پی اس تو دم دست ندارم ولی در اسرع وقت این کار رو میکنم و نتیجه رو ارسال می کنم.
مهدی جان دمت گرم راه حلی دادی که به فکر خودم نرسیده بود.ممنون
panchar_khan
11-07-2009, 13:56
باز هم سلام.
من علاوه بر پیشنهادی که دوستمون ارائه داده بود یعنی استفاده از سی پی یو 4600 و کیبورد ps2 راه هایی دیگه از قبیل تعویض رم، استفاده از اسلات سوم و چهارم رم، خارج کردن سخت افزارهایی که مورد نیاز نیستن مثل مودم و کارت تی وی، تعویض هارد و تعویض کابلهای ساتا رو انجام دادم ولی مشکل باز هم حل نشد و هنوز روی setup starting windows گیر میکنه.
اگه راه حل دیگه در این زمینه داشته باشید ممنون میشم ارائه بدید.
mehdi1368
11-07-2009, 19:08
باز هم سلام.
من علاوه بر پیشنهادی که دوستمون ارائه داده بود یعنی استفاده از سی پی یو 4600 و کیبورد ps2 راه هایی دیگه از قبیل تعویض رم، استفاده از اسلات سوم و چهارم رم، خارج کردن سخت افزارهایی که مورد نیاز نیستن مثل مودم و کارت تی وی، تعویض هارد و تعویض کابلهای ساتا رو انجام دادم ولی مشکل باز هم حل نشد و هنوز روی setup starting windows گیر میکنه.
اگه راه حل دیگه در این زمینه داشته باشید ممنون میشم ارائه بدید.
دوست عزیز این چندتا کار هم بکن ببین درست میشه یا نه
سیستم رو با یه هارد دیگه چک کن!
اگه درست نشد با CD ROM دیگه سیستم رو چک کن!
از سایت زیر هم کمک بگیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
panchar_khan
11-07-2009, 20:23
از راهنماییت ممنون البته همونطور که توی جواب قبلی گفتم، هارد رو تعویض کردم و جوابی نگرفتم. سی دی رام رو هم قبلا عوض کردم ولی باز نشد.دیگه واقعا موندم که باید چیکار کنم. هر کاری می کنم درست نمیشه. فقط تا این حد میدونم که مادربورد هم توی بوجود اومدن این مشکل دخیله.
سلام عزیزم
مشکل شما بیشتر مربوط به هاردتون میشه
البته شما ذکر کردید که هارد رو تعویض کردین ولی نگفتین هاردتون چیه و از چه هاردی استفاده کردین
پیشنهاد میکنم اگه به هارد ide دسترسی دارین یه تست کوچولو بزنین
اما اگه مشکل حل نشد چی ؟
2 تا امکان وجود داره باز
1- mbr هارد شما مشکل داشته باشه : mbr فهرست درایوهای شما رو نگه میداره : ار یک هارد که کلا پارتیشینی نداشته باشه استفاده کنید
2- توی تنظیمات Setup مادربرد نوع دسترسی به هارد رو عوض کنید , دقیق یادم نیست کجاست ولی گزینه ای به نام sata یا riad
رو باید تغییر بدین
3- کابل sata و محل کانکتور کابلتون رو روی مادربرد نیز تعویض کنید
4- نسخه ی بایوستون رو upgrad کنید
امیدوارم مشکلتون رفع بشه
موفق باشید
panchar_khan
15-07-2009, 01:03
سلام دوست عزیز. پیش از هر چیز از راهنمایی خوبت ممنونم. من یه هارد 320 مکستور ساتا روی سیستم دارم و حدستون هم درست بود، من هارد سیستم رو با یه هارد 250 سامسونگ ساتا عوض کردم و باز هم نتیجه نگرفتم البته با توضیحاتی که دادی تا حدودی با اینکه مشکل از هارد باشه موافقم. از یک طرف من همین 10 دقیقه پیش بایوس مین بوردم رو اپدیت کردم و دوباره رفتم واسه نصب ایکس پی که باز هم نشد و گیر کرد. مین بورد من 4 تا کانکتور ساتا داره که روی هر 4 تا تست کردم و نشد.
پس با این حساب فقط میمونه یه احتمال و اونم استفاده از یه هارد IDE که فعلا دم دست ندارم ولی فردا گیر میارم و تست میکنم و نتیجه رو مینویسم.
از بین راهنماییهایی که شد به این یکی بیشتر از همه امیدوارم.
panchar_khan
15-07-2009, 23:36
سلام بچه ها
اقا من آخرین تیر ترکش که همون استفاده از هارد ای دی ای باشه رو امتحان کردم و باز هم نشد. دیگه فکر نمیکنم راهی دیگه وجود داشته باشه.پس در نتیجه بهترین کاری که میتونم انجام بدم همینی هست که توی اواتار میبینید!!!
gonbad city
19-07-2009, 21:45
اگه همه راههای بالا نشد سیستموتو با یه سی دی ویندوز نو امتحان کن منم قبلا همچین مشکلی داشتم بعد فهمیدم چون همه سی دی هام به مرور زمان خراب شده اند و خش افتاده اند در این مرحله گیر می کنند
panchar_khan
19-07-2009, 23:11
از انبوه سی دی هایی که واسه نصب ویندوز استفاده کردم 3 تاشون سی دی نقره ای نو بودند.
از انبوه سی دی هایی که واسه نصب ویندوز استفاده کردم 3 تاشون سی دی نقره ای نو بودند.
ببین دوست من سیستم هیچ مشکلی ندارد گیر شما در رفرش صفحه کیبورد هنگام نصب است و دکمه رفرش رو کیبورد را بزن البته یک مقدار هم صبر کن تا فرمانها بیایند
panchar_khan
20-07-2009, 00:03
ببین دوست من سیستم هیچ مشکلی ندارد گیر شما در رفرش صفحه کیبورد هنگام نصب است و دکمه رفرش رو کیبورد را بزن البته یک مقدار هم صبر کن تا فرمانها بیایند
دوست عزیز من خیلی متوجه منظور شما نشدم. ضمن اینکه اگه این تاپیک رو بطور کامل خونده باشی من به پیشنهاد یکی از دوستان کیبوردم که یو اس بی بود رو با یه کیبورد که پی اس تو هست تعویض کردم و نشد.
ممنون میشم اگه توضیح بیشتری بدی.
دوست عزیز من خیلی متوجه منظور شما نشدم. ضمن اینکه اگه این تاپیک رو بطور کامل خونده باشی من به پیشنهاد یکی از دوستان کیبوردم که یو اس بی بود رو با یه کیبورد که پی اس تو هست تعویض کردم و نشد.
ممنون میشم اگه توضیح بیشتری بدی.
ربطی به usb و ps2 نداره وقتی که ویندوز را نصب می کنید بعد از چک کردن کل قطعات به شما می گوید please waite.... بعد این پیغام startin setup..... می آید که مشکل شما همینجا است بسته به نوع کیبورد فرق می کند بعد از چند لحظه حدودا یک دقیقه یا بیشتر این پیغام می رود و یک صفحه باز می شود اگر کلید رفرش که در بالای صفحه کیبورد شما است را نزنید صفحه قفل می شود چون باید کلید f8 را بزنید و وارد بوت ویندوز شوید ضمنا مدل کیبورد قدیمی و جدیدت را به بنده بگویید
panchar_khan
20-07-2009, 13:06
ربطی به usb و ps2 نداره وقتی که ویندوز را نصب می کنید بعد از چک کردن کل قطعات به شما می گوید please waite.... بعد این پیغام startin setup..... می آید که مشکل شما همینجا است بسته به نوع کیبورد فرق می کند بعد از چند لحظه حدودا یک دقیقه یا بیشتر این پیغام می رود و یک صفحه باز می شود اگر کلید رفرش که در بالای صفحه کیبورد شما است را نزنید صفحه قفل می شود چون باید کلید f8 را بزنید و وارد بوت ویندوز شوید ضمنا مدل کیبورد قدیمی و جدیدت را به بنده بگویید
شما اشتباه می کنی دوست من. بعد از اینکه تمام قطعات سخت افزاری چک می شه setup is starting windows ظاهر میشه و بعد از این مرحله است که برای ادامه دادن کار باید اینتر رو بزنی و تازه بعدش قرارداد ماکروسافت ظاهر میشه که اونجا باید واسه تایید باید i agree که همون کلید F8 باشه رو بزنی که بعد هارد رو دیتکت کنه. مشکل من اینه که حتی کار به مرحله اینتر زدن نمیرسه چه برسه به F8
ضمنا کیبورد من meva طرح لپتاپی هست. یه دونه دیگه هم دارم که hitech هست.
gonbad city
20-07-2009, 15:53
دوست عزیز خواهش می کنم آواتارتو عوض کن هر وقت آواتارتو می بینم از این که نمی تونم کمکت کنم خیلی عذاب وجدان می گیرم
خواهش می کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما اشتباه می کنی دوست من. بعد از اینکه تمام قطعات سخت افزاری چک می شه setup is starting windows ظاهر میشه و بعد از این مرحله است که برای ادامه دادن کار باید اینتر رو بزنی و تازه بعدش قرارداد ماکروسافت ظاهر میشه که اونجا باید واسه تایید باید i agree که همون کلید F8 باشه رو بزنی که بعد هارد رو دیتکت کنه. مشکل من اینه که حتی کار به مرحله اینتر زدن نمیرسه چه برسه به F8
ضمنا کیبورد من meva طرح لپتاپی هست. یه دونه دیگه هم دارم که hitech هست.
خوب عذر می خواهم که آن 2 تا را جابجا گفتم
با این اوصاف که گفتی یک بار دیگه چک کن ولی این بار نمی خواهد سراغ هارد بری برو سراغ تنظیمات بایوس مشکل کار از آنجا است ممکن است بخاطر تعویض قطعات سیستمت برخی از تنظیمات سیستم اتوماتیک تغییر کرده باشد که باید آن را چک کنی ضمنا کیبورد meva کیبورد خوب و بادوامی است
موفق باشید
panchar_khan
20-07-2009, 23:46
دوست عزیز خواهش می کنم آواتارتو عوض کن هر وقت آواتارتو می بینم از این که نمی تونم کمکت کنم خیلی عذاب وجدان می گیرم
خواهش می کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا این اواتار خیلی هم اندوهبار نیست.شما فکر کن که این یه جور ورزش تا ماهیچه های دستش قوی شه:31:
ضمنا به یه نکته هم پی بردم که این اواتار باعث شد تا دوستان کمک بیشتری واسه حل مشکل من بکنند.
ولی چشم دوست من، عوضش میکنم
panchar_khan
21-07-2009, 13:13
خوب عذر می خواهم که آن 2 تا را جابجا گفتم
با این اوصاف که گفتی یک بار دیگه چک کن ولی این بار نمی خواهد سراغ هارد بری برو سراغ تنظیمات بایوس مشکل کار از آنجا است ممکن است بخاطر تعویض قطعات سیستمت برخی از تنظیمات سیستم اتوماتیک تغییر کرده باشد که باید آن را چک کنی ضمنا کیبورد meva کیبورد خوب و بادوامی است
موفق باشید
خواهش می کنم دوست من.
تمام این کارها رو انجام دادم اما نشد.
از دوستان کسی راه حل جدید نداره؟
میشه هر دو هاردی که تست کردی رو با یه سیستم دیگه تست کنی؟ :D
یا از هارد دیگه ای استفاده کن!
از کابل های ساتا و ide هم مطمئن شو!
در ضمن بگو پاورت چیه!؟
خواهش می کنم دوست من.
تمام این کارها رو انجام دادم اما نشد.
از دوستان کسی راه حل جدید نداره؟
فکر کنم یک جورایی مشکل سیستم شما مچ نبودن قطعات است
panchar_khan
21-07-2009, 17:41
میشه هر دو هاردی که تست کردی رو با یه سیستم دیگه تست کنی؟ :D
یا از هارد دیگه ای استفاده کن!
از کابل های ساتا و ide هم مطمئن شو!
در ضمن بگو پاورت چیه!؟
هر دو هارد رو روی یه سیستم دیگه تست کردم و خیلی راحت روشون ویندوز نصب کردم. جالبه بدونید وقتی همون هاردها که روشون ویندوز رو نصب کرده بودم روی این سیستم گذاشتم، ویندوز می اومد بالا ولی بعد از حدود 5 دقیقه سیستم به شکل فجیعی ریست میشد و بار بعدی با چک دیسک بالا می امد. این عمل اونقدر تکرار می شد تا جایی که واسه بار ششم و هفتم ویندوز به صفحه welcome نرسیده گیر میکرد و باید دستی ریست میکردم. از این طرف هم همونطور که می دونید مرام هیچ کدوم از ویندوزها مثل ایکس پی نیست به همین خاطر که هر جوری شده می خوام ایکس پی نصب کنم.
از کایل های ساتا و ای دی ای و کانکتورهاشون هم مطمئنم و تستشون کردم
پاورم تنها نقطه ننگ سیستممه. یه پاور logic - 500w که ریل نیست.
در جواب دوستمون که گفته بود قطعات ممکنه مچ نباشند باید بگم همونطور که قبلا گفتم من روی این سیستم با همین قطعات البته با سی پی یو 4600 بارها ایکس پی رو نصب کردم پس اگه قرار بود مچ نباشند از همون اول نباید ایکس پی روش نصب می شد.
خب حالا از این حرفا که بگزریم، یعنی ممکنه کار از پاور خراب باشه؟؟؟
------------------------------
با سلام دوباره خدمت شما و همه ی دوستان عزیزم
من تمام مطالب رو خوندم و مشکل یه خورده غیر واقعی به نظر میاد , اما :
1- روی مادربرد رو به دقت نگاه کنید ببینید خازنی باد کرده یا نه *مهم
2- رم سیستم شما چه قدر هست ؟ از یک رم استفاده کنید و گردو خاک اسلات رم رو نیز بگیرید *مهم
3- شما با هاردی که پارتیشین نداشته باشه تست زدید یا نه ؟ *حتما تست کنید
این موارد رو هم تست بزنید تا ببینیم چی میشه
من تمام مطالب رو خوندم و مشکل یه خورده غیر واقعی به نظر میاد ,
منم با شما موافقم
panchar_khan
23-07-2009, 00:35
من تمام مطالب رو خوندم و مشکل یه خورده غیر واقعی به نظر میاد , اما :
1- روی مادربرد رو به دقت نگاه کنید ببینید خازنی باد کرده یا نه *مهم
2- رم سیستم شما چه قدر هست ؟ از یک رم استفاده کنید و گردو خاک اسلات رم رو نیز بگیرید *مهم
3- شما با هاردی که پارتیشین نداشته باشه تست زدید یا نه ؟ *حتما تست کنید
این موارد رو هم تست بزنید تا ببینیم چی میشه
سلام دوست عزیز
ضمن تشکر از اینکه لطف میکنی و راهنمایی هات رو ارسال می کنی ولی در مورد اینکه شما به همراه دوست دیگری گفتید که این مطالبی که من مینویسم غیر واقعی و احتمالا سر کاریه باید بگم که چرا باید غیر واقعی باشه؟ اخه کش دادن به این فروم چه سودی میتونه واسه من داشته باشه که حالا بخوام اینکار رو انجام بدم. البته من کلا زیاد تمایلی به شرکت در فروم ها ندارم، یا حد اقل تا الان اینجوری بوده،این رو میتونید از جمع تعداد پست هایی که تا حالا ارسال کردم متوجه بشید،پس اگه کش دادن به تاپیک میتونه سودی داشته باشه من ازش بیخبرم، خلاصه آقا بخدا هیچ چیز غیر واقعی در کار نیست و چیزایی که تا حالا توی این تاپیک نوشتم عین مشکلی هست که دارم.
خب در مورد مواردی که گفتید خازن ها رو چک کردم، من خیلی در زمینه الکترونیک سر رشته ندارم ولی تا جایی که اطلاع دارم تمام خازن ها ظاهرا سالم و روشون تخته ضمن اینکه مین بورد من بایوستار مدل +TF720 A2 هست که از مادربورد های نسبتا جدید بایوستاره و حداکثر 2 سال از تاریخ ساختش میگزره در حالی که فکر میکنم خازنها با گذشت زمان باد میکنند
2. من 2تا رم 1 گیگ دارم که یکیشون patriot با باس 1066 و اون یکی kingston با باس 800 هست که با این شرایط فکر میکنم هر دوشون با باس 800 کار میکنن. اسلاتهای رم رو هم قبلا تمیز کردم و چند بار هم رمها رو روی دو اسلات خالی امتحان کردم و چند بار هم رمها رو تکی امتحان کردم.
3. چند روز پیش به پیشنهاد یکی از دوستان توی همین فروم یه هارد ای دی ای که قبلا پارتیشنهاش رو پاک کرده بودم ویندوز ایکس پی رو نصب کردم که بازم نتیجه نگرفتم
mehdi1368
23-07-2009, 00:55
سلام دوست عزیز
ضمن تشکر از اینکه لطف میکنی و راهنمایی هات رو ارسال می کنی ولی در مورد اینکه شما به همراه دوست دیگری گفتید که این مطالبی که من مینویسم غیر واقعی و احتمالا سر کاریه باید بگم که چرا باید غیر واقعی باشه؟ اخه کش دادن به این فروم چه سودی میتونه واسه من داشته باشه که حالا بخوام اینکار رو انجام بدم. البته من کلا زیاد تمایلی به شرکت در فروم ها ندارم، یا حد اقل تا الان اینجوری بوده،این رو میتونید از جمع تعداد پست هایی که تا حالا ارسال کردم متوجه بشید،پس اگه کش دادن به تاپیک میتونه سودی داشته باشه من ازش بیخبرم، خلاصه آقا بخدا هیچ چیز غیر واقعی در کار نیست و چیزایی که تا حالا توی این تاپیک نوشتم عین مشکلی هست که دارم.
خب در مورد مواردی که گفتید خازن ها رو چک کردم، من خیلی در زمینه الکترونیک سر رشته ندارم ولی تا جایی که اطلاع دارم تمام خازن ها ظاهرا سالم و روشون تخته ضمن اینکه مین بورد من بایوستار مدل +TF720 A2 هست که از مادربورد های نسبتا جدید بایوستاره و حداکثر 2 سال از تاریخ ساختش میگزره در حالی که فکر میکنم خازنها با گذشت زمان باد میکنند
2. من 2تا رم 1 گیگ دارم که یکیشون patriot با باس 1066 و اون یکی kingston با باس 800 هست که با این شرایط فکر میکنم هر دوشون با باس 800 کار میکنن. اسلاتهای رم رو هم قبلا تمیز کردم و چند بار هم رمها رو روی دو اسلات خالی امتحان کردم و چند بار هم رمها رو تکی امتحان کردم.
3. چند روز پیش به پیشنهاد یکی از دوستان توی همین فروم یه هارد ای دی ای که قبلا پارتیشنهاش رو پاک کرده بودم ویندوز ایکس پی رو نصب کردم که بازم نتیجه نگرفتم
دوست عزیز همونطور که میگید تا العان از سالم بودن تمام قطعات بجز مادربرد مطمآن هستید.پس دیگه باید به فکر یه مادربرد از همین نوع باشید.
سلام دوست عزیز
ولی در مورد اینکه شما به همراه دوست دیگری گفتید که این مطالبی که من مینویسم غیر واقعی و احتمالا سر کاریه
نه بابا من که منظورم سرکاری نبود اگر سوء تفاهم شده من معذرت می خواهم ولی بازم میگم این مشکل خیلی غیر واقعیه احتمالا یک جای کار لنگ می زنه دقت نمی کنی من که میگم مشکل هر چی هست مطمئن باش خارج از آن کیست نیست هرچی هست همانجا است ولی انشاءا... درست خواهد شد
سلام دوست عزیز
با سلام دوباره خدمت شما
منظور از غیر واقعی بودن منطقی نبودن مشکل بود عزیزم
این مشکل از پاور نمیتونه باشه
از cd rom هم نیست چون ویندوز دیگر رو به خوبی نصب کردید
از کابلتون هم پس نمیشه
از نسخه ی بایاس نیست چون upgrade کردید
از هارد میتونست باشه ولی تست زدید
از رم هم نیست
از cd ویندوز هم نیست
و از cpu هم نمیتونه باشه
میمونه مادربرد که از لحاظ ظاهری سالم بوده و نمیشه از روی دلیل گفت که مشکل از مادربرد هستش
آخرین راهی که میتونم بگم اینه :
1- با clear cmos اشنایی دارین یا خیر ؟
2- محل باطری مادربرد رو میدونید ؟
توضیح و دلیل این کار : از اونجا که مشکل شما بیشتر به دیتکت کردن هارد در اون قسمت ویندوز میشه , و هارد شما سالم هست , فقط میتوان گفت که تنظیمات بایاس شما ناقص هست
با این کار شما تنظیمات رو Default میکنید
برای این کار لازمه که به ترتیب
1- سیستم رو خاموش کنید
2-کابل برق رو از پشت کیس در بیارید
3-از روی دفترچه ی مادربرد دنبال جامپر clear cmos بگردید و ببینید در چه حالت در موقعیت clear قرار میگیره
4-باطری مادربرد رو هم در بیارید
* حدودا 12 ساعت باید در این حالت باشه و سپس جامپر رو به محل اولش برگردونین و باطری رو هم سر جاش قرار بدین , و سیستم رو روشن کنید و تنظیمات بایاس رو دستکاری نکنید
دعا میکنم که مشکلتون حل بشه
موفق باشید عزیزم :11:
اگر هم حرفه ای هستی می تونی با پیچ گوشتی و انبر دست خار های 1 3 4 6 را با انبردست یا با دو تا سیم به هم وصل کنی ( البته ممکن جاهاش فرق بکنه مثلا خار 6 را نداشت) بعد باطری را بگذاری سرجاش بعد با پیچ گوشتی 4 سو آرام بکش روش فقط حواست باشه که نباید جرقه بزنه چون مادربردت آسیب میزنه بعد باطری را در بیار تمام سیم هارا از خارها باز کن دوباره باطری مادر بوردت را بگذار سرجاش فقط مواظب باش خار ها نشکنن اگر هم دیدی نمی تونی همان کاری را که دوست عزیزمان WIN XP گفت انجام بده انشاء الله سیستمت درست میشه
mehdi1368
23-07-2009, 22:20
اگر هم حرفه ای هستی می تونی با پیچ گوشتی و انبر دست خار های 1 3 4 6 را با انبردست یا با دو تا سیم به هم وصل کنی ( البته ممکن جاهاش فرق بکنه مثلا خار 6 را نداشت) بعد باطری را بگذاری سرجاش بعد با پیچ گوشتی 4 سو آرام بکش روش فقط حواست باشه که نباید جرقه بزنه چون مادربردت آسیب میزنه بعد باطری را در بیار تمام سیم هارا از خارها باز کن دوباره باطری مادر بوردت را بگذار سرجاش فقط مواظب باش خار ها نشکنن اگر هم دیدی نمی تونی همان کاری را که دوست عزیزمان WIN XP گفت انجام بده انشاء الله سیستمت درست میشه
دوست عزیز این که نشد راه حل! نمیشه که یه انبردست بگیری دستت هر جا رو دوست داشتی قطع و وصل کنی!!!!کافیه یه اتصال کوچیک رخ بده دیگه باید مادربرد رو بندازی دور!!
در ضمن clear cmos سه تا خار داره چجوری شما میگی 1 3 4 6 !!!!
همونطور که جناب winxp عزیز گفتند باید انجام بده!
موفق باشید.
panchar_khan
23-07-2009, 23:57
با سلام دوباره خدمت شما
منظور از غیر واقعی بودن منطقی نبودن مشکل بود عزیزم
این مشکل از پاور نمیتونه باشه
از cd rom هم نیست چون ویندوز دیگر رو به خوبی نصب کردید
از کابلتون هم پس نمیشه
از نسخه ی بایاس نیست چون upgrade کردید
از هارد میتونست باشه ولی تست زدید
از رم هم نیست
از cd ویندوز هم نیست
و از cpu هم نمیتونه باشه
میمونه مادربرد که از لحاظ ظاهری سالم بوده و نمیشه از روی دلیل گفت که مشکل از مادربرد هستش
آخرین راهی که میتونم بگم اینه :
1- با clear cmos اشنایی دارین یا خیر ؟
2- محل باطری مادربرد رو میدونید ؟
توضیح و دلیل این کار : از اونجا که مشکل شما بیشتر به دیتکت کردن هارد در اون قسمت ویندوز میشه , و هارد شما سالم هست , فقط میتوان گفت که تنظیمات بایاس شما ناقص هست
با این کار شما تنظیمات رو Default میکنید
برای این کار لازمه که به ترتیب
1- سیستم رو خاموش کنید
2-کابل برق رو از پشت کیس در بیارید
3-از روی دفترچه ی مادربرد دنبال جامپر clear cmos بگردید و ببینید در چه حالت در موقعیت clear قرار میگیره
4-باطری مادربرد رو هم در بیارید
* حدودا 12 ساعت باید در این حالت باشه و سپس جامپر رو به محل اولش برگردونین و باطری رو هم سر جاش قرار بدین , و سیستم رو روشن کنید و تنظیمات بایاس رو دستکاری نکنید
دعا میکنم که مشکلتون حل بشه
موفق باشید عزیزم :11:
سلام دوستان.
باز هم ممنون از بچه هایی که لطف میکنن و راهنمایی میکنند مخصوصا winxp که وقت میزاره، همچنین sma3ali و mehdi1360.
راستش اومدم بگم کلا بیخیال بشیم چون احساس کردم به نتیجه نمیرسه اخه امروز اومدم که یه ویندوز 7 روی سیستم نصب کنم در حالی که فکر میکردم این ویندوز راحت نصب میشه روی سیستم ولی اینجوری نشد. البته نصب این ویندوز تا نزدیک به آخرش میره که 5 دقیقه مونده به نصب کامل، یدفه یه پیغام با این مضمون میده:
windows could not finish configuring the system to attempt to resume configuration , restart the computer
زیر همین پیغام هم نوشته که نصب ویندوز بعد از ریست شدن سیستم ادامه پیدا میکنه. اما بعد از ریست شدن کامپیوتر باز هم همین پیغام میاد.
با این حساب تنها ویندوزی که میشه نصب کرد ویندوز ویستاست.
راجع به پیشنهاد winxp عزیز هم باید بگم که من جای جامپر clear cmos رو میدونم و توی این مدت واسه دیفالت کردن تنظیمات بایوس بارها ازش استفاده کردم اما هیچ وقت اون رو بیشتر از 20 دقیقه نذاشتم بمونه.
این یکی دیگه اخریشه و اگه بازم جواب نداد جدی جدی این بحث بسته میشه و من هم بیخیال این مادربورد میشم
hassan_magic2000
24-07-2009, 00:54
سلام دوست من
راستشو بخوای منم تقریبا یک ماه پیش همین مشکل شما رو داشتم ولی نه با xp بلکه با ویستا طوری که داشت دیوونم میکرد موقع نصب بعد از یک بار ری استارت روی اونجایی که سه چهار تا خط میان و میرن ( مثل اینکه قبل از welcome توی xp میاد ) گیر میکرد و منم حتی 10-20 مین هم صبر میکردم اما درست نمیشد
توی نصب xp هم جایی که هارد رو چک میکرد یه خورده گیر داشت
خیلی اعصابم داغون بود و به دوستم که داره IT میخونه و تقریبا وارده گفتم
با 2-3 دی وی دی هم چک کردم ---- هارد رو عوض کردم ------ قطعات اضافی رو برداشتم بازم نشد که نشد
تا اینکه بردمش پیش یک مهندس که pc رو از خودش خریده بودم ولی شاگردش بود اونجا و اون قرار شد تعمیرش کنه
فرداش گفت بیا سیستمتو بگیر آماده ست :18: منم هاج و واج که چجوری نصب کرده رفتم و ازش پرسیدم که چجوری نصب کردی اونم رفت توی setup مادر برد و یه گزینه بود ( حالا دقیق یادم نیست ) :31: که هارد رو روی sata قرار میدادی ( من هاردم sata هستش ) تو هم توی مادر بردت بگرد ببین یه همچین گزینه ای پیدا میکنی ؟ اگه پیدا نکردی بگو من نشونی دقیقشو بهت بگم چون الان واقعیتش برام ممکن نیست ولی اگه پیدا نکردی بگو من در خدمتم :8:
panchar_khan
24-07-2009, 01:58
سلام دوست من
راستشو بخوای منم تقریبا یک ماه پیش همین مشکل شما رو داشتم ولی نه با xp بلکه با ویستا طوری که داشت دیوونم میکرد موقع نصب بعد از یک بار ری استارت روی اونجایی که سه چهار تا خط میان و میرن ( مثل اینکه قبل از welcome توی xp میاد ) گیر میکرد و منم حتی 10-20 مین هم صبر میکردم اما درست نمیشد
توی نصب xp هم جایی که هارد رو چک میکرد یه خورده گیر داشت
خیلی اعصابم داغون بود و به دوستم که داره IT میخونه و تقریبا وارده گفتم
با 2-3 دی وی دی هم چک کردم ---- هارد رو عوض کردم ------ قطعات اضافی رو برداشتم بازم نشد که نشد
تا اینکه بردمش پیش یک مهندس که pc رو از خودش خریده بودم ولی شاگردش بود اونجا و اون قرار شد تعمیرش کنه
فرداش گفت بیا سیستمتو بگیر آماده ست :18: منم هاج و واج که چجوری نصب کرده رفتم و ازش پرسیدم که چجوری نصب کردی اونم رفت توی setup مادر برد و یه گزینه بود ( حالا دقیق یادم نیست ) :31: که هارد رو روی sata قرار میدادی ( من هاردم sata هستش ) تو هم توی مادر بردت بگرد ببین یه همچین گزینه ای پیدا میکنی ؟ اگه پیدا نکردی بگو من نشونی دقیقشو بهت بگم چون الان واقعیتش برام ممکن نیست ولی اگه پیدا نکردی بگو من در خدمتم :8:
سلام دوست عزیز.
فکر میکنم متوجه منظورتون شده باشم. این چیزی که شما گفتی مربوط به تنظیمات پیش فرض بایاس هست که مشخص میکنه اولویت اول با ساتا باشه یا با ای دی ای. زمانی که ای دی ای بیشتر رایج بود معمولا تنظیمات پیشفرض بایاس مادربوردها هم روی ای دی ای بود و وقتی که میخواستی از یک ابزار ساتا استفاده کنی باید تنظیمات و یا اولویت رو به ساتا میدادی اما این اواخر روی مادربوردهای جدید این تنظیم بطور پیشفرض روی ساتا تنظیم شده ونیازی به تغییر دادن نیست. این مادربورد ما هم که خیر سرش جدیده و تا ||phenom رو ساپورت میکنه ولی حیف نون واقعا...
hassan_magic2000
24-07-2009, 10:20
سلام دوست عزیز.
فکر میکنم متوجه منظورتون شده باشم. این چیزی که شما گفتی مربوط به تنظیمات پیش فرض بایاس هست که مشخص میکنه اولویت اول با ساتا باشه یا با ای دی ای. زمانی که ای دی ای بیشتر رایج بود معمولا تنظیمات پیشفرض بایاس مادربوردها هم روی ای دی ای بود و وقتی که میخواستی از یک ابزار ساتا استفاده کنی باید تنظیمات و یا اولویت رو به ساتا میدادی اما این اواخر روی مادربوردهای جدید این تنظیم بطور پیشفرض روی ساتا تنظیم شده ونیازی به تغییر دادن نیست. این مادربورد ما هم که خیر سرش جدیده و تا ||phenom رو ساپورت میکنه ولی حیف نون واقعا...
نمیدونم اخه منم تازه سیستم گرفتم یعنی به نظرت p45 قدیمیه ؟
p45 فکر نکنم جزو قدیمیا باشه ؟ شاید یه قسمت دیگه باشه نمیدونم
شایدم طرف ما رو پیچونده :31: چون که اینا توی دادن اطلاعات خسیسن :21:
میدونی چرا اینو میگم ؟ چون وقتی با همون دی وی دی های قبلی میخواستم نصب کنم نمیشد رفتم پیشش گفت برو از فلان جا بگیر من ( یعنی اون :27: ) از فلان مغازه گرفتم منم رفتم گرفتم و خیلی راحت نصب شد
پس طرف ما رو پیچونده :19: منم وقتی بهم گفت اینو عوض کردم درست شده شک کردم که داره چرت میگه و نمیخواد دلیل اصلیشو بگه اما نمیشه بهش گفت که داری دروغ میگی :13:
panchar_khan
24-07-2009, 17:38
نمیدونم اخه منم تازه سیستم گرفتم یعنی به نظرت p45 قدیمیه ؟
p45 فکر نکنم جزو قدیمیا باشه ؟ شاید یه قسمت دیگه باشه نمیدونم
شایدم طرف ما رو پیچونده :31: چون که اینا توی دادن اطلاعات خسیسن :21:
میدونی چرا اینو میگم ؟ چون وقتی با همون دی وی دی های قبلی میخواستم نصب کنم نمیشد رفتم پیشش گفت برو از فلان جا بگیر من ( یعنی اون :27: ) از فلان مغازه گرفتم منم رفتم گرفتم و خیلی راحت نصب شد
پس طرف ما رو پیچونده :19: منم وقتی بهم گفت اینو عوض کردم درست شده شک کردم که داره چرت میگه و نمیخواد دلیل اصلیشو بگه اما نمیشه بهش گفت که داری دروغ میگی :13:
دوست عزیز شما باید مشخصات کامل سخت افزاری کامپیوترت بعلاوه ی زمان خریدش رو بنویسی که بشه مشخص کرد کامپیوترت جدید هست یا نه.
panchar_khan
24-07-2009, 21:56
سلام دوستان.
من به گفته دوست خوبمنو winxp از دیروز پنج شنبه ساعت 3 شب باطری مین بورد رو بیرون کشیدم و جامپر cmos رو هم روی clear گذاشتم و سیست رو هم روشن نکردم تا امروز (جمعه) ساعت 5 بعد از ظهر که دوباره اینا رو به حالت عادی برگردوندم و دوباره امتحان کردم که باز هم همونجوری شد.:41:
به هر حال حیف شد مطلبی که اینقدر به طول انجامید نتیجه ای در بر نداشت. فقط اگه از من میشنوید در زمینه انتخاب قطعات کامپیوتر مخصوصا مادربورد هیچوقت به برندهای نامعتبر اعتماد نکنید. خود من چندین مورد خرابی توی مادربورهای همین بایوستار دیده بودم ولی چون بیشتر این خرابیها رو توی مدلهای پایینتر این مینبورد دیده بودم و به خیال خودم سری T بایوستار که اینقدر روش تبلیغ میکنند چنین مشکلاتی رو ندارن انتخابش کردم که بعد از چهار پنج ماه اینجوری شد.از شانس بد ما هم گارانتیش از شرکت انفورماتیک گستر هست که ظاهرا گارانتی زیاد جالبی نیست.
به هر حال از بچه هایی که لطف داشتند و راهنمایی کردند ممنونم.
خلاصه مادربوردمون که فوت شد. اگه تونستید یه فاتحه واسش بفرستید.(خدا رحمتش نکنه )
سلام دوستان.
من به گفته دوست خوبمنو winxp از دیروز پنج شنبه ساعت 3 شب باطری مین بورد رو بیرون کشیدم و جامپر cmos رو هم روی clear گذاشتم و سیست رو هم روشن نکردم تا امروز (جمعه) ساعت 5 بعد از ظهر که دوباره اینا رو به حالت عادی برگردوندم و دوباره امتحان کردم که باز هم همونجوری شد.:41:
به هر حال حیف شد مطلبی که اینقدر به طول انجامید نتیجه ای در بر نداشت. فقط اگه از من میشنوید در زمینه انتخاب قطعات کامپیوتر مخصوصا مادربورد هیچوقت به برندهای نامعتبر اعتماد نکنید. خود من چندین مورد خرابی توی مادربورهای همین بایوستار دیده بودم ولی چون بیشتر این خرابیها رو توی مدلهای پایینتر این مینبورد دیده بودم و به خیال خودم سری T بایوستار که اینقدر روش تبلیغ میکنند چنین مشکلاتی رو ندارن انتخابش کردم که بعد از چهار پنج ماه اینجوری شد.از شانس بد ما هم گارانتیش از شرکت انفورماتیک گستر هست که ظاهرا گارانتی زیاد جالبی نیست.
به هر حال از بچه هایی که لطف داشتند و راهنمایی کردند ممنونم.
خلاصه مادربوردمون که فوت شد. اگه تونستید یه فاتحه واسش بفرستید.(خدا رحمتش نکنه )
اعصاب خودتو بهم نریز منم درکت می کنم چون این بلاها سر خودمم خیلی اومده ولی دفعه بعد که خواستی مادربرد بخری یا از giga بگیر یا از dfi مخصوصا برای amd انشاءالله این مشکلات دیگر پیش نیاید
panchar_khan
25-07-2009, 17:28
اعصاب خودتو بهم نریز منم درکت می کنم چون این بلاها سر خودمم خیلی اومده ولی دفعه بعد که خواستی مادربرد بخری یا از giga بگیر یا از dfi مخصوصا برای amd انشاءالله این مشکلات دیگر پیش نیاید
ممنون دوست عزیز
البته ناراحت هم نیستم. این نشد یکی دیگه. ولی واسه دفعه بعد به هیچ مادربوردی غیر از گیگا فکر نمیکنم چون حد اقل در زمینه مادربورد حرف اول رو میزنه و فعلا مونده تا شرکتهای دیگه بهش برسن.
سلام دوستان
مثل همین مشکل هم برای من پیش امده موندم یعنی راهی براش نیست تو ظاهر همه چی ساله ولی نه ویندوز بالا میاد نه نصب میشه تمام قطعات تست کردم تو تنظیمات هم هیچ مشکلی نیست فقط تو مرحله نصب ویندوز تو قسمت setup is starting windows گیر میکنه مادر برد منم مدل t41 hd بایوس استار :44:
jafarian
31-08-2012, 15:13
سلام دوستان
مثل همین مشکل هم برای من پیش امده موندم یعنی راهی براش نیست تو ظاهر همه چی ساله ولی نه ویندوز بالا میاد نه نصب میشه تمام قطعات تست کردم تو تنظیمات هم هیچ مشکلی نیست فقط تو مرحله نصب ویندوز تو قسمت setup is starting windows گیر میکنه مادر برد منم مدل t41 hd بایوس استار :44:
این روشها رو برین ببینید برای شما مثمرثمر هست ابتدا بایوس مادربورد حتما آپدیت کنید بعدش تمامی اتصالات کیس چک کنید منظورم کابلی که از مادربورد به هارد خورده حتما تست بشه اگر مقدور بود عوض بشه درمرحله بعد دمای cpu رو از داخل بایوس چک کنید بعد سیدی خودتونم حتما چنج کنید اگر مقدور ویندوز از طریق فلش نصب کنید درمرحله آخرم قبل از نصب ویندوز تمامی کارتهایی که داخل اسلات pci مادربورد قرارداره رو کلا دربیارین به غیر ازگرافیک بعد اگر ویندوز که نصب شد وسایلی که از تو اسلات pci درآوردین سر جاش قراربدین:20:
این روشها رو برین ببینید برای شما مثمرثمر هست ابتدا بایوس مادربورد حتما آپدیت کنید بعدش تمامی اتصالات کیس چک کنید منظورم کابلی که از مادربورد به هارد خورده حتما تست بشه اگر مقدور بود عوض بشه درمرحله بعد دمای cpu رو از داخل بایوس چک کنید بعد سیدی خودتونم حتما چنج کنید اگر مقدور ویندوز از طریق فلش نصب کنید درمرحله آخرم قبل از نصب ویندوز تمامی کارتهایی که داخل اسلات pci مادربورد قرارداره رو کلا دربیارین به غیر ازگرافیک بعد اگر ویندوز که نصب شد وسایلی که از تو اسلات pci درآوردین سر جاش قراربدین:20:
تمام این کارا کردم تمام قطعات حتی پاور تست کردم همه سالمند مشکل از مادربرد ولی در ظاهر اونم کار میکنه خیلی راحت بایوس اپدیت میشه ولی نمیدونم چشه که این مادربورد :41:
jafarian
31-08-2012, 15:45
تمام این کارا کردم تمام قطعات حتی پاور تست کردم همه سالمند مشکل از مادربرد ولی در ظاهر اونم کار میکنه خیلی راحت بایوس اپدیت میشه ولی نمیدونم چشه که این مادربورد :41:
باطری مادربورد وقتی سیستم خاموشه 5 مین بردارین ازنوع بعد سرجاش قراربدین بعدشم که سیستم روشن کردین به داخل بایوس برین تنظیمات بابوس به حالت دیفالت دربیارین بعد سیو کنید بیاین بیرون همونطوری هم که گفتم هرچی تو اسلات pci دارین جدا کنید شما ویندوز ازطریق فلشم نصب کنید ببینید به همون صورته برای اینکارم از برنامه WinSetupFromUSB استفاده کنید که لینکش پایین قراردادم ورژنی که حجمش 16 مگ هست باید بگیرین درضمن هارد تا بحال پارتیشن بندی کردین بعد ازاین مورد ؟ دمای قطعات چک کردین بخصوص cpu - چیپست مادربورد با گرافیک ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
armanoff
15-06-2014, 04:47
منم با شما موافقم
سلام دوستان من هم مشکل این دوستمون رو دارم تمام کارهای این دوستمون رو من هم انجام دادم ولی درست نشد:n03:
با 10 تا ویندوز آزمایش کردم به setup is starting windows میرسم هنگ میکنه
هارد رو تغییر دادم درست نشد سیدی رام دیگه نشد رم دیگه نشد
تو گوگل کلی جستجو کردم فقط این دوستمون مانند من مشکل داشت الان تا آخر رو بخونم ببینم راه حل توش هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.