مشاهده نسخه کامل
: تغییرات در بخش اخبار ورزشی
aluminum
10-07-2009, 22:06
با سلام خدمت مدیرن محترم
من یه انتقاد داشتم که مطمئنم انتقاد خیلی از دوستان هست
این تغییرات ایجاد شده در بخش اخبار ورزشی یه کار بسیار اشتباهی بود
چون میشه گفت فعالترین بخش انجمن رو شما عملا غیر فعال کردید
و خیلی از افراد مثل من اصلی دلیلشون که میومدن توی این انجمن همین بخش بود
من خودم توی دو سه تا از انجمن های دیگه مدیر بخش اخبارشون هستم
هر چی تلاش میکنم تا بتونم با الگو گرفتن از بخش اخبار ورزشی این سایت اونجا رو فعال کنم نمی تونم
ولی الان شما یه نعمتی که داشتید و اون بخش اخبار بود رو با این کار به تباهی کشوندید
این که گفته میشه برید توی قسمت گروه اجتماعی و بحث کنید یه چیز غیر منطقی هست
شما می تونید برید ببینید کدوم یک از گروه ه ا همیشه اپپدیتن
هیچ کدام
چون موقعیت خوبی ندارهو هزار دلیل دیگه
الان من با خیلی از دوستان صحبت کردم
همه قصد دارن برن توی انجمن های دیگه و همون تاپیکی رو که اینجا دارن بزنن و دور هم باشن
لطفا هر چه سریع تر به این مشکل رسیدگی کنید
ممنون
aluminum
10-07-2009, 22:08
اینم صحبت یکی از دوستان درباره قوانین
قوانین:
امروز 09:41 PMaluminum
نقل قول:
- از ذكر اخبار دروغ و همچنين نوشتن مطالب خلاف اخلاق یا کلمات ناشایست به هر صورت و دليلی پرهيز كنيد.
2- منبع خبر را حتما قيد كنيد.
3-بر سر موضوعات ورزشی با هم بحث و جدال بیمورد نكنيد و به نظرات و آراء همديگر احترام بگذاريد ؛ مطمئنا نظرات افراد در هر زمینهای با هم متفاوت است...
4- عنوان اخبار قديم را مطالعه كنيد( يا انجمن خبر را جستجو كنيد) تا خبر تكراری ندهيد.
5- عنوان مناسبی برای تاپیکها و پستهای خود انتخاب کنید .
6- اسپم وار ، خبر نياوريد!
7 - پستهای بیفایدهای كه "به اطلاعات مفيد كاربران نيفزايد"، در هر تاپيكی كه داده شده باشد پاك خواهد شد(بيهوده نويسی و spamming ممنوع)
8- لطفا از سایتهایی که فی-لت-ر شده اند، خبر نیاورید.
9- دوستان لطف کنند وقتی خبری را اعلام می نمایند، حتما عکسی از آن خبر را که سایت منبع ذکر کرده را بهمراه پست خود درج نمایند.
10- هر نوع پست نامربوط ، توهینآمیز یا بیربط و... را با کلیک روی دکمهی گزارش به مدیریت انجمن اطلاع دهید و از بحث بیهوده پرهیز کنید .
11- بهمنظور پیشگیری از مشکلات غیرقابل حل گذشته ، از ایجاد تاپیک برای خبرهای "یک باشگاه خاص" خودداری و برای هر یک خبر ، یک تاپیک جدید ایجاد شود.
برای بحثهای مربوط به تحولات باشگاهی از موضوعات موجود در گروههای اجتماعی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میتوانید استفاده کنید
این 11 مورد همون قوانین فروم ورزشیه که از ابتدا تا هفته ی پیش کم کم به انجمن اضافه شده که اکثرش اعمال نشده
انتقاد:
- در فرومهای دیگه هم اسپمینگ هست : که با گزارشات کاربران ! حذف میشن
2 - در فرومهای دیگه هم اختلاف نظر هست ( به طور صرف بین کاربر فقط نیست : بین مدیر و کاربران هم بوده یه نمونش توی معرفی قطعات کامپیوتر و کارت گرافیک در ماههای قبل ) در قوانین ذکر شده در شماره 3 اومده ، قانونیه که خود مدیر مربوطه گذاشتن ولی الان به جای توجه به این امر کل فروم تعطیل شده !
3 - فروم ورزشی یه فروم گستردست که با یه مدیر ! این اواخر به کارش ادامه میداد : در واقع آپدیت ترین فروم ها بود : پر بازدید کننده تربینش هم که بماند . . .
4 - بحث و جدلی هم اگه پیش اومد میشد با صحبت مدیر در اون تاپیک همون روز تموم میشد : کاری که بابک میکرد و اکثرا کاربران با رضایت خاطر کوتاه میومدن
5 - در مورد کشدار شدن بعضی از توهین ها ! این برمیگرده به برخورد سریع مدیر با اون توهین نه پاک کردن سریع پست !
6 - اینکه فقط کاربران حق کپی پیست مطالب رو داشته باشن !!!!!!!!!!!! و حق حرف زدن و اعلام نظر نسبت به حرفی نداشته باشن : کلا میشه اینجور توصیف کرد فروم ورزشی به صورت تبلیغ برا سایتها و خبرگزاریای دیگر بوده تا جایی برا آموزش و بالا بردن اطلاعات : چون تبادل افکاره که آدم رو به سوی تعالی سوق میده که بارها این حرکت جلوش گرفته شده !
7 - بعد از اینهمه که کاربران اخبار و اطلاعات رو توی فروم میزاشتن تا دیگران هم استفاده کنن : حالا با بستن کل فروم نمیشه گفت مدیریت داره اعمال میشه چون باید مدیر بتونه از پس این مشکلات بر بیاد نه اینکه صورت مسئله رو پاک کنه
8 - با این کار که فروم بسته شده شاید خیلیا ناراحت شده باشن و خیلی ها هم بی تفاوت نسبت به این کار که تلاششون ( حتی اگه کپی پیست هم بوده ) نادیده گرفته شده
9 - سر آخر اینکه خوشحال میشم بدون که یه همچین فرومی که اغلب هر روز 10 تا تاپیکش آپدیت هر روزه بود برا چی با یک مدیر و بدون همکار یا مدیرای دیگه جلو میرفت ؟ در صورتیکه انجمنهایی در پی سی هست که چندین همکار و مدیر داره که روزانه 10 نفر هم اونجا نمیرن و حساسیت چندانی هم تاپیکهای اونجا ندارن: با بودن چند نفر تاپیکها مدیریتشون راحت تر بود ، همیشه یه نفر که آنلاین نمیتونست باشه
aluminum
11-07-2009, 21:10
یعنی اصلا موضوع مهمی نیست؟
پس چرا گروهی که ایجاد کرده بودم تا صحبته ای بچه هار و بشنویم پاک شد
دوست محترم
موضوعی که شما مطرح میکنید بحثش مفصلتر از اونی هست که پاسخی کامل در اینجا به شما داده بشه ؛ اما چون اشاره کردید که:
نقل قول: من خودم توی دو سه تا از انجمن های دیگه مدیر بخش اخبارشون هستم
دو سه مورد رو که براتون ملموستره ذکر میکنم .
در فرومهای دیگه هم اسپمینگ هست : که با گزارشات کاربران ! حذف میشن
تا پیش از این طرح ، فعالیت اصلی ما شده بود همینکار ؛ شاید (شما یا) بعضی دوستان فکر کنند مدیران و همکاران این فروم ، رباتهایی هستند که زندگی شخصی ندارند و باید دائما و 24 ساعت آنلاین و فقط هم مشغول به پاک کردن انبوه اسپمها و رسیدگی به شکایتها باشند اما باید روشن کنم که خوشبختانه با این طرح ، %75 از کل شکایتها و گزارشهای فروم(!) کم شده و محیط برای فعالیت سالم خبری کاربران مهیا شده نه برای اسپم و اسپمرها ؛ اسمی از آقای Babak آوردین ، ایشون بدلیل ایجاد همین حواشی نامطلوب ، با ایجاد انجمن خبرهای ورزشی و بهویژه تاپیکهای خبرهای باشگاهی(که در ابتدا عنوان کلوپ داشتند) مخالف بودند.
13 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- ما با افراد متخلف و spammer برخورد خواهیم کرد و خواهان حضور این قبیل افراد در بین خود نیستیم !تیم p30world خوشحال خواهد شد تا هر روز بر عضو های دائمی و فعالش افزوده شود و برای کاربرانی که با هدف اشتراک گذاری علم و دانش در سطح وب فعالیت می کنند ، ارزش و اعتبار قائل می شود
فکر نکنم دیگه نیازی هم باشه که روزانه چندین نفر رو بخاطر ایجاد محیط نامناسب درگیری بر سر موضوعات پوچ و بیهوده اخطار بدیم یا برخلاف میل ، دسترسیشون رو ببندیم یا اخراج کنیم.
نیاز به توضیح نیست که داخل گروههای اجتماعی نمیتونن بدون عضو شدن وارد شده و این وضع رو پیاده کنند ؛ ضمن اینکه ما با ایجاد انجمن متفرقه در داخل سایر انجمنها هر چند بازدید اون انجمنها رو n برابر کنه هم موافق نیستیم...
ممنون از توجه جنابعالی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.