ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به این عکس ها نگاه کنید!

Hitman-Group
10-07-2009, 20:00
سلام دوستان
به این عکس ها نگاه کنید و جواب سوال من را بدهید!
تصویر کوچک شده 1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر کوچک شده 2

اول این جای کارته چیه؟
دوم اون دکمه ضبط روی کنترل بدرد چی میخوره؟(ما که هر چی میزنیم چیزی با هاش نمیشه ضبط کرد)
سوم کابل HDMI چیست و ایا میشه ماهواره 550 استارست رو بهش وصل کرد؟(اطلاعات کامل بدید لطفا)
سامسونگ سری 6 تولیدی 2008 جدید وارد کردن نمیدونم شاید هم 2009 باشه ولی داخل دفترچش زده 2008
:10:

Hitman-Group
11-07-2009, 09:36
سلام
اقا یان مدیر کجایید
یکی نیست جواب من را بدهد
پس مدیران چکار میکنند
یعنی هیشکی داخل این بخش نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAEED_BARCELONA
11-07-2009, 22:56
ویرایش:
آفا ببین دورو برش چی نوشته.
اون دکمه ضبط هم نمیدونم برای چی گذاشتن

avecina.ir
11-07-2009, 23:09
سلام
اقا یان مدیر کجایید
یکی نیست جواب من را بدهد
پس مدیران چکار میکنند
یعنی هیشکی داخل این بخش نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شاید آقا یان مدیر از این اسباب لهو لعب ندارشته باشن:27:اولش یه توضیح بده این مدلش چیه درست حسابیا.. خودم جوابته میگویم:12:

albaloo1
26-07-2009, 12:32
کابل hdmi مثل کابل یو اس بی عمل می کنه یعنی دو تا دستگاه ( مثلا دی وی دی و تلویزیون ) رو به هم متصل میکنه می تونه یه سری کنترل هایی داشته باشی. مثلا ویدیو رو که روشن کردی تلویزیون خودش روشن شه. یا اینکه ویدیو رو پلی کردی تلویزیون خودش بره رو کانال AV . البته اصلی ترین کارش این کابل کیفیت بالای انتقال صوت و تصویر هستش.

arash_vbasic
26-07-2009, 21:14
سلام دوست عزیز راجع به اون پورت باید به دفترچه مراجعه کنید
اما دکمه ی Rec برای اینه که شما اگه یه وسیله ی ظبط تصویر داشته باشید که از Anynet+ پشتیبانی کنه میتونید با ریموت کنترل خود تلوزیون با دستگاه ظبط ارتباط برقرار کنید برای مثال لازم نیست با کنترل وسیله ظبط تصاویر رو ظبط کنید بلکه میتونید با کنترل تلوزیون این کار رو بکنید

arash_vbasic
26-07-2009, 21:17
در مورد StartSat هم باید بگم فک نکنم پورت HDMI داشته باشه فعلا فقط چند تا ----- هست که پورت HDMI دارن و قیمتشون بالاس باید بیشتر از 500 تومن باشن