PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش مهم » پكيج هاي نرم افزاري MRT چگونه ساخته شده اند؟

EHSANRF
10-07-2009, 18:27
پكيج هاي نرم افزاري " نصب خودكار " MRT چگونه ساخته شده اند ؟
يا
چگونه يك ساعته تبديل به محمدرضا توكلي شويم !

تقديم به دوستاني كه راههاي زيادي را در اين رابطه طي كرده اند.

DOCTOREHSAN
1388 . 04 . 20

پس از چندي تلاش روي پروژه MRT كه من هم مثل شما فهميده بودم آقاي محمدرضا توكلي خودش اين نرم افزار پك كننده رو نوشته موفق شدم روش پك كردن اون رو بفهمم و اون رو در اين مقاله آموزش ميدم.

نرم افزارهاي مورد نياز :
1- Universal Extractor
Inno Setup -2
3- يكي از محصولات MRT براي تست !

نرم افزارها را نصب كنيد. و فايل نصب پك شده رو توي يه پوشه بذاريد.
روي نرم افزار آقاي توكلي راست كليك كرده و گزينه ي UniExtract To Subdir رو كليك كنيد تا فايلهاي باز شده پروژه ي آقاي محمدرضا توكلي رو ببينيد.

در اكستركت كردن هر نرم افزار دو پوشه و يك فايل بدست مياد
فايل ما همون اسكريپت ماست!
پوشه اول فايل نصب نرم افزار يا به اصطلاح Setup و ...
پوشه دوم شكل و شمايل MRT!!!
كه به راحتي ميتونيد پوشه دوم رو ويرايش كنيد و شما هم مخترع بشيد!!!
اما بحث ما روي فايل هست . اين فايل با نرم افزار Inno Setup باز ميشه . پس بازش كنيد :
نمونه كد VCDCut Pro اين نرم افزار :
توضيح هر خط كنار اون نوشته شده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوب اين هم از اسكريپت آقاي توكلي! ياد گرفتيد يه نظري هم بديد !

درنهايت ما كليد F9 رو ميزنيم تا اسكريپت ما تبديل به فايل ستاپ نهايي بشه! به همين راحتي شما هم توكلي شديد!

بعد از اين كار چيكار ميكنيم!؟ ميايم فايل Exe مون رو پك ميكنيم تا كسي نتونه به سورس دست پيدا كنه و آبروريزي بشه!

اين مقاله براي اولين بار در سايت P30world نوشته شده و از كساني كه اين مقاله رو منشر ميكنن خواهشمندم حتما نام نويسنده و سايت رو بنويسن.

قربان شما احسان رشيدي فرد
Doctorehsan

از بچه هاي بامرام انديمشك – استان خوزستان

توجه !‌ چون كدهاي اسكريپت طولاني ميباشد نتوانستيم آنطور كه بايد آنها را بنويسيم.

EHSANRF
10-07-2009, 22:01
منتظر خبرهاي بهتر باشيد.
دوستان سوالات و جوابهاي خودتون رو توي همين تاپيك بپرسيد!

ضمناً هركسي تونست اون فايلها رو هم آپلود كنه!
اگر تاپيك هم مهم بشه بهتر ميشه.

VESA
11-07-2009, 16:58
اين محمدرضا توكلي آدم خيلي كثيفي هستش. هيچ علمي هم نداره!
فقط زحمات ديگران رو ميدزده.
اين تاپيك هم به نظر من هيچ فايده اي نداره. چون هيچ كس با دزدي كار ديگران به جايي نميرسه!

موفق باشيد.

EHSANRF
11-07-2009, 19:07
اين محمدرضا توكلي آدم خيلي كثيفي هستش. هيچ علمي هم نداره!
فقط زحمات ديگران رو ميدزده.
اين تاپيك هم به نظر من هيچ فايده اي نداره. چون هيچ كس با دزدي كار ديگران به جايي نميرسه!

موفق باشيد.

ممنون از نظرت ولی به نظر من این تاپیک جوابیه محکمی هست برای اون بحثی که گفته نرم افزار تولید کننده مجموعه ش رو خودم نوشتم.
درضمن! این روش کاملا توضیح داده شده برای اینکه بقیه بفهمن چه خبره !

VESA
13-07-2009, 14:49
درسته ، ممنون از شما بخاطر اين تاپيك
نكات آموزشي خوبي هم داره اين تاپيك. منظورم من اين بود كه انجام كارهاي اين فرد اشتباه و بي فايده است.
باز هم ممنون

[ali]
18-07-2009, 06:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Inno Setup

EHSANRF
27-09-2009, 18:28
دوستان من پکیجهای جدیدش رو ندارم کسانی که دارن با همین روشی که گفتم تست کنن نتیجه رو بذارن. با تشکر

Dreamland
27-09-2009, 19:40
سلام...

احسان جان مرسی از آموزش جالبی که گذاشتی

هر چی از برنامه Inno Setup میدونی برامون بگو

با تشکر

Farjameh
22-06-2010, 12:47
پک های ام-آر-تی مخصوص آدم های ناشی و بی سواده که هیچ اطلاعی از کامپیوتر و ویندوز ندارن.
از وقتی دیسک رو میزاری تو رام اسم این آدم رو میبینی تا وقتی که برنامه رو نصب می کنی و باز میکنی.
کلاً برنامه های توش مشکل داره و مخصوصاً ویندوزهاش که 100% دستکاری شده و پر از ویروس و باگ های خطرناکه.

takin_soft
25-06-2010, 21:54
خیلی جالب بود مطلب :) البته واقعا انتظاری هم بیش از این از MRT نمی رفت ! شاید حداقل این مطالب باعث بشه که دوستان فکر نکنن مجموعه ی نرم افزاری خوب و کاربردی زدن به همین سادگی !

zable
31-07-2010, 10:25
شما کافیه فقط یک سری به سایت این شرکت به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزنید تا با نکات جالبی رو به رو بشین
تعداد ویندوزهایی که این شرکت رایت میکنه میده بیرون از تعداد ویندوزهایی که خود شرکت مایکروسافت تولید میکنه بیشتره!:27:
من نمیدونم وقتی برنامه ها نسخه های جدیدترشون به بازار میاد چه احتیاجی به نسخه های قدیمی ترش هست؟
اخه الان دیگه کی Windows XP SP2 استفاده میکنه؟
خود مایکروسافت دیگه از این ویندوز پشتیبانی نمیکنه!ولی مثل اینکه ایشون میکنه!
البته مشخصه دلیلش چون 24تا DVD!!! به این سادگیا پر نمیشه و باید نسخه های مختلف برنامه هایی مثل Office رو از زمان پیدایشش تا الان گذاشت!
در نهایت به نظر من چپوندن یه اسم تو همه برنامه ها و دستکاری کردن های ابتدایی هنر نیست!
من اگه جای صاحب این شرکت بودم یکم چشامو باز میکردم میدیدم مجموعه های دیگه تو بازار چرا موفقند و چرا هرجا اسم MRT میاد مسخرش میکنن؟
حداقل این آدم میتونه از دیگران تقلید کنه تا شاید بتونه چند تا مشتری واسه خودش دستو پا کنه!
از آقا دکتر احسانم ممنونم که این پستو گذاشته تا همه بدونن ایشون آپولو هوا نکرده!

payan_zaman
20-08-2010, 21:33
یکی از بزگرترین مشکلاتی که در کشور ما موجود است عدم آگاهی مردم به چگونگی بوجود آمدن نرم افزارهاست
بعضی مردم فکر می کنند این نرم افزارها رو که شرکتهای تولیدی روانه بازار می کنند خود این شرکتها نوشته اند! در صورتی که نرم افزارهایی که در این مجموعه ها قرار می گیرد تولید شده توسط کمپانی های بزرگ نرم افزار در جهان هست مثل مایکروسافت و Adobe و... حال بعضی از همین شرکتها نیز همانند MRT از این عدم آگاهی سو استفاده می کنند و با ریسورس کردن قسمت کوچکی از نرم افزار با استفاده از نرم افزارهای Resourcer نام خودشونو جا تولید کننده نرم افزار قرار می دهند این امر اول آنکه توهین به تولید کننده اصلی نرم افزار و بعد توهین به کسی است که این مجموعه را خریده و از این موضوع اطلاع دارد . نکته بعد اینکه به خاطر اینکه نرم افزارها توسط برنامه های Resourcer باز می شوند تا تغییر در آنها ایجاد شود اکثرا طی این روند باگهایی در برنامه ایجاد می شود برای همین هم هست که ما شاهد هستیم خیلی از این نرم افزارهای دستکاری شده همانند مجموعه MRT هنگهای بی خود و بی دلیل می کنند و در برخی موراد عملکرد درست ندارد در بعضی موارد شاهد هستیم هنگامی که شما ویندوز دستکاری شده این آقا رو نصب می کنی نام user نام کامپیوتر و.. رو MRT کرده ! اگه شبکه wireles دارید یک جستجو تو Network کنید ببینید چند نفر اسم کامیپوترشان MRT با شرکت X گذاشته شده بدون آنکه خودشان آنرا بدانند! و این نیز یک نوع تجاوز به حقوق اشخاص می باشد چه بسا که ممکن است این ویندوزهای دستکاری شده حتی فایلهای مخرب داشته باشند و اطلاعات اشخاص را برای شخص خاصی ارسال کنند . همواره سفارش می کنم هنگام خرید برنامه ها از CD ها و مجموعه های استفاده کنید که دستکاری در سورس اصلی برنامه نشده باشد و نام شرکتی که آنرا جمع آوری کرده است برده نشده باشد .

ali guard
10-01-2011, 19:27
سلام دوستان من وقتی میام یك برنامه‌شون ان بك میكنم با برنامه‌ی‌ Universal Extractor فایل سكریبت اینها هست
Setup.e32
script.bin.pcl
flist.bin
با اون برنامه‌ی inno setup باز نمیشه‌ ممنون از رهنمایتون

Molibden
12-01-2011, 15:12
یعنی ویندوز رو هم به همین روش دستکاری کرده؟
ویندوز که اپن سورس نیست؟کسی میدونه روشش چیه؟

hepL3r
25-01-2011, 18:29
یعنی ویندوز رو هم به همین روش دستکاری کرده؟
ویندوز که اپن سورس نیست؟کسی میدونه روشش چیه؟
با دستکاری در بعضی از DLL های ویندوز با استفاده از ResHacker یا هر Resource Editor دیگه !