PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه جوری تو سخت افزار حرفه ای شویم؟

mehdiBC
10-07-2009, 16:46
سلام
من تخصصم نرم افزاره

یه سوال دارم
اینایی که فروش سخت افزاری دارن چه جوری اینقدر مسلط هستند؟
مثلا انواع مادر برد ها را می دونند با همه مدل هاشون و بعد اینکه هر کدوم با کدوم cpu جور در میاد و .....

چندتا سوال دارم شاید بدرد بقیه هم خورد

1) حفظ کردن این همه اطلاعات مثل یادگیری زبانه؟؟ یعنی بریم یه لیست از اینترنت بگیریم از انواع مادر برد و .... و شروع کنیم دونه دونه اسمارا حفظ کنیم عین لغت زبان؟ چون هر مدل یک سری عدد و حروف داره اینا حفظی هست یا فرمولی

2) اگه مورد بالا رد می کنید پس چه جوری یاد بگیریم؟ مگه مدل ها ظابطه خاصی دارند؟

3) آیا همه مدل های بازار را باید یادگرفت؟ از کجا بفهمیم کدوم مدل ها خوبه که همونا را حفظ کنیم

4) سایت ایرانی هست که انواع مدل های هر قطعه را معرفی کنه؟

5) سایت ایارنی هست که بگه هر قطعه با کدوم قطعه جور در میاد؟ مثلا فلان مادربرد با کدوم cpu

:11::11:

vioman
11-07-2009, 02:19
سلام
من تخصصم نرم افزاره

یه سوال دارم
اینایی که فروش سخت افزاری دارن چه جوری اینقدر مسلط هستند؟
مثلا انواع مادر برد ها را می دونند با همه مدل هاشون و بعد اینکه هر کدوم با کدوم cpu جور در میاد و .....

چندتا سوال دارم شاید بدرد بقیه هم خورد

1) حفظ کردن این همه اطلاعات مثل یادگیری زبانه؟؟ یعنی بریم یه لیست از اینترنت بگیریم از انواع مادر برد و .... و شروع کنیم دونه دونه اسمارا حفظ کنیم عین لغت زبان؟ چون هر مدل یک سری عدد و حروف داره اینا حفظی هست یا فرمولی

2) اگه مورد بالا رد می کنید پس چه جوری یاد بگیریم؟ مگه مدل ها ظابطه خاصی دارند؟

3) آیا همه مدل های بازار را باید یادگرفت؟ از کجا بفهمیم کدوم مدل ها خوبه که همونا را حفظ کنیم

4) سایت ایرانی هست که انواع مدل های هر قطعه را معرفی کنه؟

5) سایت ایارنی هست که بگه هر قطعه با کدوم قطعه جور در میاد؟ مثلا فلان مادربرد با کدوم cpu

:11::11:
دوست عزیز

اطلاعات تخصصی سخت افزار نیاز به مطالعه داره ، این مطالعه هم نمیشه در همه مسائل سخت افزار باشه
چون سرعت پیشرفت قطعات سخت افزاری به حدی زیاده که مطالعه و تحقیق روی تمام قطعات از توان فرد خارج میشه.

چند دلیل برای اطلاعات بالای فروشنده ها در زمینه ی برخی از قطعات وجود داره

اول اینکه اطلاعات این دوستان به مرور زیاد شده
شما اگه وارد این دنیای سخت افزار (مثلا مادربورد) بشی یک دفعه با یک دنیا براند و قطعه و مدل مواجه میشی که در ابتدا گیج کنند هستش.

دوم اینکه این دوستان روی همه براند ها و مدل ها کار نمیکنند
2 ، 3 یا حداکثر 4 براند رو زیر نظر دارند و تمرکزشون رو روی 2 تا از اونها میگذارند.

اگر فروشنده ای واقعا دلسوز مشتری باشه و فقط فکر سود و فروش نباشه میره Review های مختلف رو میخونه
قطعاتش رو برای سولوشن های مختلف تقسیم بندی میکنه و پیشنهاد های خودش رو بر اساس موجودی انبارش نمیده.
متاسفانه این فروشنده های گران سنگ کم پیدا میشن ، اما نایاب نیستند:46:

کمپانی های بزرگ در دنیا برای فروش از مهندسین فروش کمک میگرند.
افرادی رو پروش میدن که متخصص فروش هستند ، این تخصص اقتصادی و تجاری نیست بلکه به معنای تخصص بالا و اشراف روی محصولات اون شرکت هستش.
شما وقتی به یک مهندس فروش مراجعه میکنی اون فرد در تلاشه تا مشکل شما رو حل کنه

ابتدا نیاز شما ، هدف شما و میزان هزینه ی مورد نظرتون سوال میکنه بعد با توجه به اطلاعات دریافتی از شما اشراف بالا روی قطعات یک سری محصول رو به شما معرفی میکنه(حتی ممکنه بگه ما محصولی برای شما نداریم!)
این که شما انتخاب کنید یا نه اصلا اجباری نیست (دقیقا برعکس ایران:19:)

در ایران وقتی شما وارد یک فروشگاه میشید ، حتی برای یک سوال کوچیک ، احتمال اینکه دست خالی از مغازه خارج بشید خیلی خیلی کمه:8::13:

به نظر من اصلا لازم نیست چیزی رو حفظ کنید

اول مهمه که علاقه داشته باشید.

دومین کاری که باید انجام بدید اینه که کم کم روی فروم ها ، سایت ها ، کتاب ها ، مجلات و روزنامه ها مطالعه داشته باشید (حتی گذرا)

بعد شاهد خواهید بود که اصلا نیاز به حفظ کردن مارک ها مدل ها ندارید ، شما خود به خود وارد جریان متلاطم و پرسرعت سخت افزار شدید:20:

حرفه ای ترین شناگران هم با سقوط در یک رودخانه ی متلاطم غرق خواهند شد ، باید از کنار شروع کرد:20:

بابت پرگویی ها عذر خواهی میکنم:10:

موفق باشید
یا علی:11:

wichidika
03-08-2009, 10:05
براي چي مي خواهيد اين اطلاعات را مي خواهيد فروشندگي كنيد؟
فايدش چيه؟