مشاهده نسخه کامل
: آیا میشه خنک کننده کارت گرافیک را عوض کرد؟
سلام.
ما تو آموزشگاهمون چنتا سیستم داریم کارت گرافیکی 8400 GS روش هست!
خنک کننده این 3 تا خیلی ضعیفه سرو صدام زیادمی کنه وقتی سه تاش روشن باشه.
می خواستم ببینم می شه سه تا خنک کننده بگیرم بزارم جا این سه تا خنک کننده گرات گرافیکی؟
چه خنک کننده بگیرم اگه میشه؟
مرسی:11::40:
Kianoosh
10-07-2009, 22:32
سلام گرفتن که بله میشه بسته به مدلش ولی برا یهی سری گرافیک ها باید اندازه قیمت خودش فن بگیری که ارزش نداره فن ها رنج پایین هم خیلی به درد بخور نیستند اگه مشکل دما باهاشون نداری دور فن رو کاهش بده اگه نه بودجه برای فن رو بگو
سلام اخه هم خیلی داغ می کنه کارت گرافیک هم سرو صداش ازیت می کنه سه تا هم هست دیگه دیوانه کننده میشه این صدا!
قیمت خیلی مهم نیست فقط خنک کنه خوب و سرو صداش کم براشه برام اول مهم هست.
قیمتشم تا 10-15 مشکلی نیست یعنی سه تا فن40-50 اینا بیشتر نشه چون واسه این کارت گرافیکی ها ارزش نداره که خرج الکی کرد فقط نگران داغ کردن زیادشم و سرو صداش که ازیت کننده هست.
سلام اخه هم خیلی داغ می کنه کارت گرافیک هم سرو صداش ازیت می کنه سه تا هم هست دیگه دیوانه کننده میشه این صدا!
قیمت خیلی مهم نیست فقط خنک کنه خوب و سرو صداش کم براشه برام اول مهم هست.
قیمتشم تا 10-15 مشکلی نیست یعنی سه تا فن40-50 اینا بیشتر نشه چون واسه این کارت گرافیکی ها ارزش نداره که خرج الکی کرد فقط نگران داغ کردن زیادشم و سرو صداش که ازیت کننده هست.
دوست عزیز
اگر فقط فن کارت شما مشکل داره میتونید یک فن تهیه کنید ، بهترین مدل یک فن بیش از 5 هزار تومان قیمت نداره
اما اگر با کل سیستم کولینگ کارت گرافیکتون مشکل دارید میتویند از کولینگ های مخصوص کارت گرافیک استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به نظر من 8400 نیاز به این همه هزینه نداره:13:
موفق باشید:11:
نه خیلی زیاد کارت گرافکی داغ می کنه و سرو صدای زیادی داره.
من که تو خونه نیست بخوام هزینه الکی کنم محل کار هست سه تا هم هست.
دوستان این دو کولری که دوستمون معرفی کرد عالی هستند فقط یک مشکلی هستشاینه که روی 8400GS فکر کنم بشه نصب کرد!؟
؟!
Kianoosh
12-07-2009, 15:01
سلام منم بیشتر فک کنم کل کولینگ مشکل داره نه فنش حالا اونطوری میشه کولینگ کیس رو بهتر کرد اگه نه هیت سینک و فن هم بخواد اضافه بشه مدلهای 30 تومنی هم باید باشه ولی هزینه بیخودی هست برای این 8400
بله خیلی آسون می تونی فن کارت هاتو عوض کنی
دوستان این دو کولری که دوستمون معرفی کرد عالی هستند فقط یک مشکلی هستشاینه که روی 8400GS فکر کنم بشه نصب کرد!؟
؟!
نظر من در مورد این کارت اینه که فن خودش رو جدا کنید و یک فن 12 سانتی روش بچسبونید(با چسب قطره ای راحت میچسبه)
مطمئن باشید خیلی تاثیر داره ، این فنی که روش نصبه اصلا نیمتونه دمای این هیتسینک رو پایین بیاره ، فقط دما رو تا یه حدی نگه میداره:20:
:11:
کلا 8400GS کولینگشون تقریبا یک شکل هست.
دوست عزیز Vioman کارت ایشون این شکلی نیست اینرو من برای مثال قرار دادم ولی در همونطور که گفتم اکثر 8400GS کلا کولینگ های شبیه به هم دارند
XFX
Asus
درکل بهتره همون یک فن قرار بدن.
پس همون برم فن بخرم بهتره!
ممنون بابت راهنمایی های هر دو دوست عزیز
خدا کنه خنک کننده ای گیر بیاد که جا همون پیچ ها بخوره ، نخوام بچسبونم با چسب قطراه ای.
Kianoosh
13-07-2009, 20:03
خدا کنه خنک کننده ای گیر بیاد که جا همون پیچ ها بخوره ، نخوام بچسبونم با چسب قطراه ای.
آب نشه وا بشه:دی !!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.