ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد اتصال كامپيوتر به تلويزيون

ebrahimjan
10-07-2009, 11:16
با سلام

نمي دونم بايد اين سوال رو كجا مطرح مي كرد به هر حال اگر جاي مناسبي رو انتخاب نكردم پيشاپيش معذرت خواهي ميكنم.
بچه ها مي خواستم ببينم چطور ميتونم كامپيوترم رو به تلويزيون متصل كنم يعني با چه كابلي اين كار رو انجام بدم. من مي خوام فيلمهايي رو كه تو كامپيوتر پخش ميشه رو تو تلويزيون ببينم اسم مادربردم من foxconn و كارت گرافيك من GeFORCE 7200GS هست. آيا انجام چنين كاري روي سيستم من شدني هست؟

Aristar
11-07-2009, 13:42
بله می شه این کار رو کرد . در مورد سیم هم مونده به کارت گرافیکت VGAهست و HDMI و ...
معمولاً یه سیم برای این کار تو بسته کارت قرار می دن !!

vioman
12-07-2009, 00:35
با سلام

نمي دونم بايد اين سوال رو كجا مطرح مي كرد به هر حال اگر جاي مناسبي رو انتخاب نكردم پيشاپيش معذرت خواهي ميكنم.
بچه ها مي خواستم ببينم چطور ميتونم كامپيوترم رو به تلويزيون متصل كنم يعني با چه كابلي اين كار رو انجام بدم. من مي خوام فيلمهايي رو كه تو كامپيوتر پخش ميشه رو تو تلويزيون ببينم اسم مادربردم من foxconn و كارت گرافيك من GeFORCE 7200GS هست. آيا انجام چنين كاري روي سيستم من شدني هست؟

دوست عزیز
به احتمال خیلی زیاد کارت گرافیک شما دارای خروجی S-Video هستش
میتویند از طریق یک کابل S-Video یا تبدیل اون به RCA خروجی کارت گرافیک رو به تلویزیون منتقل کنید:20:

موفق باشید:11:

ebrahimjan
12-07-2009, 05:31
بله می شه این کار رو کرد . در مورد سیم هم مونده به کارت گرافیکت VGAهست و HDMI و ...
معمولاً یه سیم برای این کار تو بسته کارت قرار می دن !!

دوست عزيز من از كجا بايد بفهمم كه كارت گرافيك من VGA يا HDMI هست و تو بسته كارت گرافيك من كابلي وجود نداشت حالا اگه بخوام بخرم بايد به مغازه دار چي بگم يعني چه نوع كابلي بگم بده؟

Aristar
12-07-2009, 12:13
همون کابل VGAرو بگی می دن ! البته مونده به سواد فروشنده که بفهمه شما چی میگین چون معمولاً یکم دیر میگیرن !!

avecina.ir
12-07-2009, 12:29
با سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7200GSیدونه پورت s-video همون سیاهه!! داره که یدونه فیش تبدیل svideo به video را هر مغازه ای داره تهیه میکنی..>>ممکنه دو تا فیش خروجی یکی زرد یکی قرمز داشته باشه که هر دو تا مال تصویره یوقت فکر نکنی یکی ماله صدایه.. چون صدا را باید از خروجی کارت صدا بگیری..

jaberrr
20-12-2009, 13:03
با عرض سلام من این کابل که عکسشو می بینین دارم می خواستم با این کابل تلویزیون به کامپیوتر وصل کنم ولی یه طرف کابل فقط مادگی رفتم یه کابل که دو طرفش نری هست خریدم ولی وقتی به تلویزیون وصل می کنم هیچ اتفاقی نمی افته لطفا یکی کمک کنه

mehrdad_ati
20-12-2009, 13:55
بورو توی کنترل پنل کارتت و خروجی tv رو فعال کن .

البته مشاهده شده که این هایی که یک طرفشون مادگی هست برای بعضی کارتها جواب نمیدن !!!!! (خیلی عجیبه)

Dark Soul
03-01-2010, 14:15
سلام
من وصل کردم اما تصویر نمیاد
روش اتصال : vga به یک خروجی ویدیو مثل اون زرده در تصویر بالا
کسی نمی دونه مشکل کجاست ؟

Dark Soul
04-01-2010, 17:39
بی خیال یعنی یکی نیست به ما کمک کنه:41:

alborz_k
04-01-2010, 19:44
سلام
من وصل کردم اما تصویر نمیاد
روش اتصال : vga به یک خروجی ویدیو مثل اون زرده در تصویر بالا
کسی نمی دونه مشکل کجاست ؟
سلام. مدل کارت گرافیک و تلویزیونتون چیه؟! از داخل تنظیمات درایو هم چیزی رو تغییر دادین؟

Dark Soul
04-01-2010, 21:13
سلام. مدل کارت گرافیک و تلویزیونتون چیه؟! از داخل تنظیمات درایو هم چیزی رو تغییر دادین؟

سلام
کارت گرافیکم gtx 260 هست و تلویزیونم یک فلترون ال جی هست که فقط یک ورودی برای تصویر داره
وبرای تنظیمات هم فکرنکنم چیزی رو تا حالا تغییر داده باشم
البته یه بار رفتم کنترل پانل انویدیا قسمت set up multiple display یه خورده ور رفتم بالاخره یه تصویر خیلی خیلی ضعیف سیاه وسفید نشون داد که خیلی پرش داشت و نا واضح بود اما دیگه همونم نیومد

alborz_k
05-01-2010, 11:24
سلام
کارت گرافیکم gtx 260 هست و تلویزیونم یک فلترون ال جی هست که فقط یک ورودی برای تصویر داره
البته یه بار رفتم کنترل پانل انویدیا قسمت set up multiple display یه خورده ور رفتم بالاخره یه تصویر خیلی خیلی ضعیف سیاه وسفید نشون داد که خیلی پرش داشت و نا واضح بود اما دیگه همونم نیومد
شما باید در همون کنترل پنل انویدیا ، گزینه ی خروجی s-video رو فعال کنید! اگه باز مشکل داشتید ، احتمالأ مشکل از کابل هستش!

shab_2008
05-01-2010, 13:12
سلام
شما در همون قسمت setup multi display یه گزینه داره به نامه tv که اونو تیک میزنید و سپس اتصال tv نصب میشه بعد هر زمان که خواستید به tv وصل کنید تو تنطیمات display را از مانیتور به tv تغییر داده و restart کنید حالا دیگه بدونه مشکل میتونید به tv کارت گرافیکتونو نصب کنید

Dark Soul
17-01-2010, 14:10
شما باید در همون کنترل پنل انویدیا ، گزینه ی خروجی s-video رو فعال کنید! اگه باز مشکل داشتید ، احتمالأ مشکل از کابل هستش!

این گزینه کجاست و دوم اینکه کابل رو نو خریدم

شما در همون قسمت setup multi display یه گزینه داره به نامه tv که اونو تیک میزنید و سپس اتصال tv نصب میشه بعد هر زمان که خواستید به tv وصل کنید تو تنطیمات display را از مانیتور به tv تغییر داده و restart کنید حالا دیگه بدونه مشکل میتونید به tv کارت گرافیکتونو نصب کنید

همچین گزینه ای در setup multi display نیست فقط این my display is not shown هست که با کلیک روش یه کادر باز میشه که دو گزینه داره rigorous display detection و force television detection که اولی نتیجه ای نمیده و دومی غیر فعاله

Dark Soul
25-01-2010, 13:05
ما که فعلا نتونستیم وصل کنیم اما اگه کسی راه حلی داشت هروقت که بود حتی سه چهار ماه دیگه من منتظر هستم

irlahijan3
26-01-2010, 09:34
سلام دوستان , یه سوال خیلی خیلی حیاتی :
کارت گرافیک 8400 GS ( NVIDIA ) ( خروجی S-Video)
تلوزیون Toshiba Bomba نسبتا قدیمی ( ورودی AV , از همین زرد های نک سوزن دار ) اینم عکسش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9_1_F.jpg
یه تبدیل S-Video به Composite گرفتم

تنظیم کارت گرافیکم اینطوریه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1042x500 و حجم آن 73 کیلوبایت میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو قسمت Disaplay mod فقط یکی Single داره
بعد از زدن Force television detecsion on startup می گه OK بزن بعد Reset می شه , ولی اتفاقی روی تلوزیون نمی افته
درایور هم خوب نصب شده
دیگه باید چی کار کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

irlahijan3
27-01-2010, 16:32
.:45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45:

شـیـفــو
05-02-2010, 04:19
منم اين كابلو تهيه كردم همين مشكل دارم
تصويري كه ميده سياه سفيده و نصفه هست تصوير نصف شده و نصفه راستش در چت تلويزيون هست
خيلي تصوير بدي ميده
اما نكته جالب اينه وقتي از طريق سيف مود safe mode وارد ميشم تصوير رنگي و درست هست البته افت كيفيت داره
مثل اينكه موبايلتو به تلويزيون وص كني اما تو سيف مود خيلي خوب و رنگي هست بديش اينه نميشه فيلمي اجرا كرد البته من تو سون تست كردم چون درايور صدام نداشتم فكر كنم مديا پليرش باز نميشد
بهرحال كمك برسونيد اصلا انگار راه درست درموني براي اينكار نيست ها ؟
يا كابله موند رو دستمون يا بايد بريم يك تلويزيون s-video دار بخريم