ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی در مورد Net60. چیزی میدونه؟

am_merman01
10-07-2009, 01:23
سلام خدمت دوستان عزیز:10:
من به تازگی دیدم که توی انجمن موبایل برنامه ای معرفی شده بود تحت نام Net. برای گوشی های موبایل سری 60 .
می خواستم بدونم کسی اطلاعاتی در این مورد داره؟ با چه زبانی میشه براش برنامه نوشت و اصولا قدرتش در چه حدیه؟
از دوستان عزیز درخواست میکنم هرکسی اطلاعاتی به دست اورد به ما هم بده:27:
البته سایت سازنده این برنامه یا ابزار رو پیدا کردم ولی به علت کمبود وقت نتونستم توش گشت و گزار کنم و ببینم چی میگه.
اینم آدرس سایتش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشکر پیشاپیش:11:

_H2_
10-07-2009, 10:41
سلام
من در این مورد که شما فرمودی اطلاعای ندارم ولی خیلی وقت است که نسخه ای از دات نت برای تجهیزات قابل حمل (از جمله موبایل) های مجهز به ویندوز CE عرضه شده است...

به بیان ساده تر یعنی برای ان سری از موبایلهایی ویندوز دارند (در بازار موجود هستند و اغلب با قلم های نوری کار میکنند) میتوانید با دات نت برای انها کدنویسی کنید ولی اگر موبایل مذکور شما مجهز به ویندوز نیست این تشابه نام Net. ربطه به Net. ما ندارد ولی شاید تشابه هایی داشته باشد.

am_merman01
11-07-2009, 00:57
با عرض سلام خدمت استاد گرامی

با عرض پوزش . ولی خودم به خوبی از کار با گوشی هایی که ویندوز موبایل دارند آشنایی دارم و اون موقع که یکی از این گوشی ها رو داشتم چند تایی برنامه برای خودم نوشتم.
ولی این بار منظورم گوشی های سیمبین هستش یعنی گوشی های نوکیا و سامسونگ و زیمنس و ....
البته من خودم به علت کمبود وقت خیلی نتونستم توی سایتش مطالعه کنم ولی اینطور که واضح بود این بود که این سایت ادعا میکرد که نسخه ای از دات نت رو برای موبایل طراحی کرده.
البته باز هم میگم به علت کمبود وقت خیلی باهاش سر و کله نزدم ولی بعد از نصبش امکان ساخت فایل هایی با پسوند sis به vs اضافه شد ولی نتونستم بفهمم که نوع پروژه باید چی باشه ؟ توی بخش اسمارت دیوایس تمام پروژه ها برای ویندوز موبایل بود.

حالا اگه شما یه زحمتی بکشی و یه سری به سایتش بزنی و یه مقدار کسب اطلاعات اولیه بفرمایید خیلی به من لطف بزرگی کردید.

با تشکر پیشاپیش

_H2_
11-07-2009, 12:06
سلام
همانطور که گفتم من در ان مورد اطلاعی نداشتم ولی نگاهی کوتاه و مختصری انداختم ... :11:

انگار حق با شما است ...

اینطور که از شواهد نوشتاری بر می آید اینها خودشان برای سیستم عامل های Symbian ، یک NET Compact Framework. عرضه کرده اند (تحت نام حدودی Red Five Labs .NET Compact Framework) که اگر روی سیستم عامل مذکور نصب باشد و یا نصب شود، اجازه میدهد برنامه های طراحی شده تحت Visual Studio و NET Compact Framework. روی این سیستم عامل اجرا شوند.

در واقع شرکت Red Five Labs یک JIT برای کامپایل IL به زبان Native خاص آن سخت افزار عرضه کرده و طبق روال عادی کدنویسی برای تجهیزات قابل حمل میتوانید با زبانهای دات نتی مثل C#.Net و VB.Net کدنویسی کنید.

مرجع و توضیحات اصلی:
redfivelabs.com/content/DataSheet.aspx
redfivelabs.com/content/WhyNet60.aspx

==============

در واقع این از مزایای IL نسبت به Native است.
کدهای Native باید مخصوص یک cpu و سخت افزار و سیستم عامل خاص کامپایل شوند و نتیجتاً فقط روی آن سخت افزار و سیستم عامل کار میکنند و حتی 32بیتی یا 64بیتی کارکردن همان cpu تحت سیستم عامل هم روی کارکردشان تاثیر میگذارد ولی کد IL فقط یک JIT مخصوص آن سخت افزار میخواهد تا IL عمومی را به Native مخصوص آن سخت افزار کامپایل نهایی کند.

اصلی ترین کار این شرکت هم در واقع عرضه JIT مخصوص تجهیزات میکروپروسسورهای موبایلهای مربوطه و سیستم عامل Symbian بوده.

البته پیش خودمان باشد! اینها که سایتشان را با دات نت طراحی کرده اند، دور از ذهن نیست که پای دات نت را به موبایل Symbian عزیزشان هم بکشند!:31:

موفق باشید.