مشاهده نسخه کامل
: چطور یه برنامه نویس خوب توی سی شارپ بشم؟
mohsensoft
09-07-2009, 22:34
سلام
راستش من میخوام برم تو کار برنامه نویسی
برای اینکار هم تصمیم گرفتم زبان سی شارپ رو انتخاب کنم
هیچی هم از برنامه نویسی نمیدونم
حالا چند تا سوال دارم:
1-آیا این زبان برای برنامه نویسی وب و ویندوز (یعنی هر دو رو پوشش بده) مناسبه؟
2-چه کتابی برای آموزش سی شارپ از مبتدی تا حرفه ای مناسبه؟(منظورم e-book نیست)
3-چطور میشه تو برنامه نویسی با این زبان حرفه ای شد؟یعنی مثلا اگه تمرین نیازه منابع این تمرین ها کجاست؟
4-آخرش چی میشی؟منظورم اینه که بعد از یادگیری این زبان چه کارهایی از دستت بر میاد؟
یه سری سوال دیگه هم دارم که اگه لطف کنید و اینها رو جواب بدید اونا رو هم میپرسم
ممنون
سلام
راستش من میخوام برم تو کار برنامه نویسی
برای اینکار هم تصمیم گرفتم زبان سی شارپ رو انتخاب کنم
هیچی هم از برنامه نویسی نمیدونم
حالا چند تا سوال دارم:
1-آیا این زبان برای برنامه نویسی وب و ویندوز (یعنی هر دو رو پوشش بده) مناسبه؟
2-چه کتابی برای آموزش سی شارپ از مبتدی تا حرفه ای مناسبه؟(منظورم e-book نیست)
3-چطور میشه تو برنامه نویسی با این زبان حرفه ای شد؟یعنی مثلا اگه تمرین نیازه منابع این تمرین ها کجاست؟
4-آخرش چی میشی؟منظورم اینه که بعد از یادگیری این زبان چه کارهایی از دستت بر میاد؟
یه سری سوال دیگه هم دارم که اگه لطف کنید و اینها رو جواب بدید اونا رو هم میپرسم
ممنون
سلام.
حال شما؟
1.بله هر دوشو میتونی استفاده کنی.
2.من بهت کتاب آقای هاشمیان رو پیشنهاد میکنم.
3.تو همون کتاب آقای هاشمیان تمرین + توضیحات کامل داره.
4.برنامه نویس میشی دیگه...:27::18:.
موفق باشید.
sin2x=2sinxcosx
09-07-2009, 23:05
1 - همون جناب hamishebahar .
2 - ايشون کتاب آقاي هاشميان رو گفتن ولي من ميگم بهتره مال ديتل رو بخونين . درسته مطالب ريزش خيلي زياده ولي اگه واقعا مي خواين يه چيزايي ياد بگيرين اونو بخونين . چون اگه کتاب هاي ديگه رو بخونين و بعد بياين مثلا سراغ اين ديتل ، اون وقت شايد حوصله خوندن مطالب تکراريو نداشته باشين و از روي مطالب بپرين . غافل از اينکه بعضي نکات ريز و خيلي مهم ( که خيلي سخت تو کتاب هاي ديگه پيدا ميشه ) رو از دست ميدين . ( البته تجربه شخصي خودم ... )
3 - خود اين کتاب ديتل آخرش تمرين هاي خيلي جالب و هدف داري داره . ( به نظر من اگه 1000 تا هم کتاب بخونين ، تا وقتي که خودتون دست به کار نشدين و يه برنامه ننوشتين هيچ وقت به جايي نمي رسين . ( باز هم تجربه شخصي ) . )
4 - کلا #C زبان قدرتمنديه . با توجه به اينکه تو اين از pointer و اينا هم خبري نيست زبان نسبتا ساده ايه . آينده خوبي هم داره .
mohsensoft
09-07-2009, 23:45
- ايشون کتاب آقاي هاشميان رو گفتن ولي من ميگم بهتره مال ديتل رو بخونين . درسته مطالب ريزش خيلي زياده ولي اگه واقعا مي خواين يه چيزايي ياد بگيرين اونو بخونين . چون اگه کتاب هاي ديگه رو بخونين و بعد بياين مثلا سراغ اين ديتل ، اون وقت شايد حوصله خوندن مطالب تکراريو نداشته باشين و از روي مطالب بپرين . غافل از اينکه بعضي نکات ريز و خيلي مهم ( که خيلي سخت تو کتاب هاي ديگه پيدا ميشه ) رو از دست ميدين . ( البته تجربه شخصي خودم ... )
با تشکر از هر دوی عزیزان
حالا این کتابی که گفتین مال کدوم انتشاراته؟
راستی من اگه بخوام فقط واسه وب برنامه بنویسم چی؟
همین سی شارپ خوبه؟با وجود اینکه من هیچی از برنامه نویسی نمیدونم؟
با تشکر از هر دوی عزیزان
در مورد انتشارش نمیدونم.ولی تو اینترنت پی دی اف زیاد پیدا میشه در مورد آموزش آقای هاشمیان.
اگه میخوای فقط واسه وب برنامه بنویسی برو سمت Asp.Net که همون کدای سی شارپ رو هم میتونی توش بنویسی.
موفق باشی.
sin2x=2sinxcosx
10-07-2009, 00:00
با تشکر از هر دوی عزیزان
اگه منظورتون کتاب ديتله ، من ترجمه اش رو نديدم . ولي مي تونم يه لينک دانلود بهتون بدم . اسم کامل کتاب C# How to Program هستش .
راستي شما که اين همه به برنامه نويسي وب علاقه دارين مي تونين کتاب زير رو بخونين :
Beginning ASP.Net 3.5 in C# 2008 نوشته Matthew MacDonald . کتاب خوبيه ...
mahdi7610
10-07-2009, 18:21
سلام محسن جان
کار خوبی کردی برنامه نویسی را انتخاب کردی .
1 - بله همون طور که دوستان گفتند .net هم محیط ویندوزی داره و هم محیط وب
2 - کتابهای فارسی برای شروع کار خوب هستند اما هیچ کدوم شما را توی این کار حرفه ای نمی کنند .
منابع فارسی فقط استارت کار را برای شما می زنند و کلا در مورد محیط و ابزارهای برنامه نویسی صحبت می کنند .
اما کتابهای لاتین زیادی وجود دارند که برای حرفه ای شدن باید اونها را هم مطالعه کنید . که یکی از اونها را دوستان معرفی کردن .
3 - برای حرفه ای شدن فقط و فقط باید برنامه نوشت . تا برنامه ننویسی نمیتونی حرفه ای بشی .
دیدن سورس برنامه های نوشته شده هم میتونه شما را با تکنیک های برنامه نویسی اشنا کنه .
4 - برای برنامه نویسی تحت وب هم ASP.NET هست . مقاله و منبع هم تا دلت بخواد توی نت وجود داره . کافیه سرچ کنی و چند تا مقاله بخونی تا مقداری دیدت بازتر بشه .
موفق باشی :)
aaaammmm87
10-07-2009, 18:35
C#
VB.NET
یا دلفی؟
?
کدومشون بهتره ؟(از نظر قدرت انجام کار + بازار کار + پشتیبانی)
C#
VB.NET
یا دلفی؟
?
کدومشون بهتره ؟(از نظر قدرت انجام کار + بازار کار + پشتیبانی)
سلام.
معلومه که شما هم تازه میخوای برنامه نویس شی....
تبریک میگم.
یه برنامه نویس باید اینو در نظر داشته باشه که نباید هیچ زبانی رو با هم مقایسه کنه...
حالا اون زبان میخواد وی بی 6 باشه،اسمبلی باشه، یا دات نت.
توی برنامه نویسی هیچ زبانی از زبان دیگه برتز نیست...
مگر تو سریع تر نوشتن برنامه مثلاً تو یه برنامه تحت دات نت رو خیلی سریع تر از اسمبلی میتونی بنویسی.ولی هر دوتا هیچ فرقی با هم نمیکنن و هر دو یک کار را انجام میدهند البته از نظر سرعت هم امکان داره که با هم فرق کنند.
ما شاالله چه زبان هایی رو هم نام بردی!!
همشون قدرت دارن و بازار کار و همشون هم پشتیبانی... که از شرکت های معتبری هستن.
شما باید وارد محیط کد بشی مهم نیست که با چه زبانی برنامه نوسی میکنی مهم اینه که اصول برنامه نویسی شما چطوریه؟
امیدوارم که از منابع خوب استفاده کامل رو ببرین و مثل من گوسفندی برنامه ننویسین.
به همین سادگی..
موفق باشید.
mahdi7610
10-07-2009, 19:30
سلام
من همیشه توصیه میکنم اگه هنوز به طور جدی وارد برنامه نویسی نشدید و قصد دارید وارد بشید انتخاب یک زبان ماکروسافتی میتونه خیلی به نفع شما باشه .
این سه تا برنامه که شما نام بردید از نظر کارایی تفاوت خاصی با هم ندارند .
اما توجه داشته باشید که وقتی امکانات خاصی به دات نت اضافه میشه با توجه به آنکه توسعه دهنده VB.Net و #C خود مایکروسافت است ، این ویژگی به سرعت در این زبان ها هم گنجانده میشه .
اما شرکت های دیگه که از دات نت استفاده می کنند باید این تکنولوژی ها را به برنامه خودشون اضافه کنند .
اگه منظورتون اینه که کدوم زبان بهتره باید گفت در پلت فرم دات نت با توجه به تسلط مایکروسافت بر توسعه دات نت و بازار مربوط به آن ، استفاده از #C مطمئن ترین و بهترین انتخاب است.
دلفی به افرادی توصیه می شود که به زبان های Pascal علاقه دارند ، یا پیش زمینه هایی از دلفی دارند و نمی خواهند دانش قبلی خود را دور بریزند
اگه شما قصد دارید تحت win32 کار کنید بدون شک دلفی بهترین انتخاب هستش . اما اگه تحت دانت میخواهید کار کنید فرقی نمی کنه که vb کار کنید یا c#
موفق باشید :)
mohsensoft
10-07-2009, 19:37
با تشکر از همه ی دوستان عزیز
من هیچی از برنامه نویسی نمیدونم فقط میدونم باید با سی شارپ شروع کنم
حالا میشه بگید من که هیچی از برنامه نویسی نمیدونم باید چطور واردش بشم؟
لطفا گام به گام توضیح بدید
ممنون
mahdi7610
10-07-2009, 19:43
با تشکر از همه ی دوستان عزیز
من هیچی از برنامه نویسی نمیدونم فقط میدونم باید با سی شارپ شروع کنم
حالا میشه بگید من که هیچی از برنامه نویسی نمیدونم باید چطور واردش بشم؟
لطفا گام به گام توضیح بدید
ممنون
عمو محسن بد نیست یه نگاه هم با تاپیک زیر بکنی . مخصوصا اون قسمت که گفته شده شروع برنامه نویسی
[/URL]
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]لیست تاپیک های مهم و سوالات متداول انجمن Framework ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohsensoft
10-07-2009, 20:45
من آخرش نفهمیدم اگه سی شارپ رو یاد نداشته باشیم میتونیم با asp.net کار کنیم یا نه؟
mohsensoft
10-07-2009, 21:00
راستی میشه چند تا سایت توپ که با asp.net طراحی شده رو بذارید؟>
ممنون
mahdi7610
10-07-2009, 22:14
محسن جان اگه قصد داری با asp کار کنی بهتره سوالاتت را توی ادرس زیر مطرح کنی . تا دوستانی که asp کار می کنند پاسخ شما را بدن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aaaammmm87
12-07-2009, 22:58
سلام
دلفی به افرادی توصیه می شود که به زبان های Pascal علاقه دارند ، یا پیش زمینه هایی از دلفی دارند و نمی خواهند دانش قبلی خود را دور بریزند
اگه شما قصد دارید تحت win32 کار کنید بدون شک دلفی بهترین انتخاب هستش . اما اگه تحت دانت میخواهید کار کنید فرقی نمی کنه که vb کار کنید یا c#
موفق باشید :)
سلام مهدی جون :40: چطوری خوبی ..................
به نظرت من که اصلا دلفی رو کار نکردم و پاسکال رو هم همینطور بهتره که سراغش نرم ! درسته ؟
در ضمن منظورتون از win32 چیه ؟
sin2x=2sinxcosx
13-07-2009, 07:55
من آخرش نفهمیدم اگه سی شارپ رو یاد نداشته باشیم میتونیم با asp.net کار کنیم یا نه؟
بله مي تونين کار کنين . :46:
mahdi7610
13-07-2009, 15:23
سلام مهدی جون :40: چطوری خوبی ..................
به نظرت من که اصلا دلفی رو کار نکردم و پاسکال رو هم همینطور بهتره که سراغش نرم ! درسته ؟
در ضمن منظورتون از win32 چیه ؟
سلام
مرسی
راستش من نمی تونم به شما بگم دنبال چه زبانی برو . خودت باید تحقیق کنی که کدوم زبان به دردت میخوره . و راحتر میتونی باهاش کار کنی .
هر برنامه ای که بخوای شروع کنی فرقی نمی کنه باید از پایه شروع کنی . حالا میخواد دلفی باشه یا از برنامه های دات نت باشه .
win32 همون برنامه نویسی ویندوز هستش .
sin2x=2sinxcosx
13-07-2009, 20:35
راستی میشه چند تا سایت توپ که با asp.net طراحی شده رو بذارید؟>
ممنون
خب وقتي به سايتي ميرين و آخرش مي بينين به جاي htm يا html ، نوشته شده aspx همون با asp ساخته شده . خودتون مي تونين پيدا کنين . نمونه اش :
بانک ملي ايران
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سايت خود مايکروسافت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و ............
توپ بودنشو هم شما بايد تشخيص بدين ! :46:
mohsensoft
13-07-2009, 21:23
با تشکر
میخواستم بدونم دست ما واسه طراحی قالب و این چیزا توی asp.net بازه یا باید یه سری تم رو استفاده یا طراحی کرد؟
این سایت بانک ملی رو با asp.net طراحی کردن یا گرفتن واسش کد نوشتن؟
ممنون
sin2x=2sinxcosx
14-07-2009, 14:43
با تشکر
میخواستم بدونم دست ما واسه طراحی قالب و این چیزا توی asp.net بازه یا باید یه سری تم رو استفاده یا طراحی کرد؟
این سایت بانک ملی رو با asp.net طراحی کردن یا گرفتن واسش کد نوشتن؟
ممنون
وقتي از asp استفاده مي کنين يعني مي تونين به مجموعه عظيم کتابخانه net. دسترسي داشته باشين و از کلاس هاي فوق العاده مفيد و آماده اي که در اختيارتون گذاشته ميشه استفاده کنين و سايت هاي زيباتر از اينا ايجاد کنين . بنابراين براي طراحي ، زياد مشکل نخواهيد داشت .
جمله دومتونو هم متوجه نشدم متاسفانه .
mohsensoft
14-07-2009, 15:01
وقتي از asp استفاده مي کنين يعني مي تونين به مجموعه عظيم کتابخانه net. دسترسي داشته باشين و از کلاس هاي فوق العاده مفيد و آماده اي که در اختيارتون گذاشته ميشه استفاده کنين و سايت هاي زيباتر از اينا ايجاد کنين . بنابراين براي طراحي ، زياد مشکل نخواهيد داشت .
جمله دومتونو هم متوجه نشدم متاسفانه .
ممنون
یعنی مثلا میشه هر سایتی رو با هر ساختاری طراحی کرد و هر قالبی رو که خواستیم روش سوار کنیم؟
مثلا دیگه مثل phpnuke نیست که قالب های اختصاصی داشته باشه؟
سوال دومم هم در این مورد بود که آیا تمام این امکاناتی که در سایت بانک ملی هست چیزهای آماده هست(مثل کامپوننت) یا اینکه اینها برای یه سری از قسمت ها نشستن کد نوشتن و از چیزهای آماده (فکر کنم شما میگید کلاس) استفاده نکردن؟
sin2x=2sinxcosx
14-07-2009, 21:14
ممنون
یعنی مثلا میشه هر سایتی رو با هر ساختاری طراحی کرد و هر قالبی رو که خواستیم روش سوار کنیم؟
سوال دومم هم در این مورد بود که آیا تمام این امکاناتی که در سایت بانک ملی هست چیزهای آماده هست(مثل کامپوننت) یا اینکه اینها برای یه سری از قسمت ها نشستن کد نوشتن و از چیزهای آماده (فکر کنم شما میگید کلاس) استفاده نکردن؟
صد در صد از کلاس هاي آماده استفاده کردن . کتابخانه net. پره از کلاس هاي آماده که هر کدوم براي استفاده خاصي از پيش توسط مايکروسافت طراحي شدن و شما مي توانيد با نوشتن يک يا دو خط از آن ها استفاده بکنين . اگه هم بخواين شما دوباره اونا رو از اول بنويسين خيلي خيلي طول مي کشه و شايد هم اصلا تموم نشه . ( البته نه فقط شما ) چون اين net. توسط يک نفر که نوشته نشده . شايد چند هزار نفر . :20:
بنابراين براي يادگيري asp شما بايد دو کار انجام بدين .
1 - خود asp رو ياد بگيرين .
2- با کلاس هاي کتابخانه عظيم net. آشنا بشين و بدونين چه کارايي مي شه باهاشون کرد .
اگه اشتباه نکرده باشم دات نت ورژن 2 بيش از 3000 کلاس آماده داشت . الان هم که مي دونين ورژن 3.5 هم اومده .
mohsensoft
14-07-2009, 21:38
صد در صد از کلاس هاي آماده استفاده کردن . کتابخانه net. پره از کلاس هاي آماده که هر کدوم براي استفاده خاصي از پيش توسط مايکروسافت طراحي شدن و شما مي توانيد با نوشتن يک يا دو خط از آن ها استفاده بکنين . اگه هم بخواين شما دوباره اونا رو از اول بنويسين خيلي خيلي طول مي کشه و شايد هم اصلا تموم نشه . ( البته نه فقط شما ) چون اين net. توسط يک نفر که نوشته نشده . شايد چند هزار نفر .
بنابراين براي يادگيري asp شما بايد دو کار انجام بدين .
1 - خود asp رو ياد بگيرين .
2- با کلاس هاي کتابخانه عظيم net. آشنا بشين و بدونين چه کارايي مي شه باهاشون کرد .
اگه اشتباه نکرده باشم دات نت ورژن 2 بيش از 3000 کلاس آماده داشت . الان هم که مي دونين ورژن 3.5 هم اومده .
این ورژن 3.5 خیلی با 2 فرق داره؟
برای نصب visual studio چه سیستمی لازمه؟حجمش چقدره؟
راستی ببخشید جواب این دوم رو نداین:
ALIAHMADI
14-07-2009, 21:45
فرق #C باسی شارپ دات نت چیه؟ اگه تازه کارها از سی شارپ دات نت شروع کنن میتونن یاد بگیرن یا باید اول سی شارپ رو یاد گرفت؟
sin2x=2sinxcosx
14-07-2009, 21:56
این ورژن 3.5 خیلی با 2 فرق داره؟
برای نصب visual studio چه سیستمی لازمه؟حجمش چقدره؟
راستی ببخشید جواب این دوم رو نداین:
بله . حتما فرق داره . دقيقا نمي دونم چقدر . :31:
سيستم خاصي نمي خواد . با رم 512 هم ميشه . ولي شايد وسطا مشکل ساز بشه . حجم نسخه Professional اش 3.5 گيگه که بعد از نصب به همراه MSDN ( که توصيه اکيد دارم نصب کنين ) فکر کنم حدود 5 گيگ جا بگيره يا بيشتر .
راستي در مورد سوال دومتون . دقيقا نمي دونم منظورتون از قالب چيه . ولي اينو مي دونم که اگه قرار باشه چيزي اختصاصي باشه ، اول از همه مايکروسافته و زبان هاش . زياد انتظار نداشته باشين که با محصولات مايکروسافت بتونين با زبان هاي ديگه هم تعامل داشته باشين . همه چي تو مايکروسافت انحصاريه . از net. گرفته تا #C و. ...
sin2x=2sinxcosx
14-07-2009, 21:59
فرق #C باسی شارپ دات نت چیه؟ اگه تازه کارها از سی شارپ دات نت شروع کنن میتونن یاد بگیرن یا باید اول سی شارپ رو یاد گرفت؟
#C يه زبان برنامه نويسيه و Net. هم يه پلتفرم هست .
mahdi7610
14-07-2009, 22:13
سلام
این دوتا فرقی باهم ندارند .
c# یک نوع زبان برنامه نویسی هستش و .net یک نوع تکنولوژی مربوط به اون هستش .
در واقع c# اولین مدلش در چارچوب .net عرضه شد و به عنوان اولین زبان استاندارد چارچوب جدید ماکروسافت معرفی شد .
برای هر دو از یک کامپایلر به اسم Microsoft Visual Studio استفاده میشه .
هر جا شما C# شنیدی یعنی همون C#.net
mohsensoft
14-07-2009, 22:19
راستي در مورد سوال دومتون . دقيقا نمي دونم منظورتون از قالب چيه . ولي اينو مي دونم که اگه قرار باشه چيزي اختصاصي باشه ، اول از همه مايکروسافته و زبان هاش . زياد انتظار نداشته باشين که با محصولات مايکروسافت بتونين با زبان هاي ديگه هم تعامل داشته باشين . همه چي تو مايکروسافت انحصاريه . از net. گرفته تا #C و. ...
نمیدونم منظورمو چه جوری بگم
یعنی مثلا مثل phpnuke باید از تم هایی که مختص اون هستن استفاده کنیم؟
یا اینکه خودمون میتونیم قالب طراحی کنیم واسش؟
دیگه از این ساده تر نتونستم بگم :دی
sin2x=2sinxcosx
14-07-2009, 22:41
یا اینکه خودمون میتونیم قالب طراحی کنیم واسش؟
البته که مي تونين طراحي کنين . مثلا با Dreamweaver .
mohsensoft
14-07-2009, 22:58
البته که مي تونين طراحي کنين . مثلا با Dreamweaver .
مثلا میشه قالب رو با فتوشاپ هم طراحی کرد و نوشته ها و ابزار هاش رو با asp.net وارد کنیم؟
sin2x=2sinxcosx
15-07-2009, 11:39
مثلا میشه قالب رو با فتوشاپ هم طراحی کرد و نوشته ها و ابزار هاش رو با asp.net وارد کنیم؟
بله فکر کنم با فتوشاپ هم بتونين .
mohsensoft
15-07-2009, 12:15
بله فکر کنم با فتوشاپ هم بتونين .
بازم ممنون
کسی میدونه دقیقا فرق asp.net با php چیه؟
کدومش بهتر و امروز تره؟
sin2x=2sinxcosx
15-07-2009, 13:22
بازم ممنون
کدومش بهتر و امروز تره؟
من خودم برنامه نويسي وب زياد کار نکردم . ولي با يکي از همکلاسي ها که صحبت مي کردم ( کارش طراحي وب بود ) بهم مي گفت هزينه نهايي ساخت يک وب با PHP ارزون تر از ASP ميشه .
در PHP همه امکانات به طور رايگان در اختيار شماست .
ASP فقط تو سرورهاي تحت ويندوز اجرا ميشه . ولي PHP نه .
PHP سريع تر از ASP هست .
PHP امن تره .
mohsensoft
15-07-2009, 13:26
من خودم برنامه نويسي وب زياد کار نکردم . ولي با يکي از همکلاسي ها که صحبت مي کردم ( کارش طراحي وب بود ) بهم مي گفت هزينه نهايي ساخت يک وب با PHP ارزون تر از ASP ميشه .
در PHP همه امکانات به طور رايگان در اختيار شماست .
ASP فقط تو سرورهاي تحت ويندوز اجرا ميشه . ولي PHP نه .
PHP سريع تر از ASP هست .
PHP امن تره .
از نظر یادگیری چطور؟
نیاز به کدنویسی داره یا در یک محیطیه که باید ابزار ها رو به هم بچسبونی؟
آخه من شنیدم توی asp.net2 شما زیاد کدنویسی نداری و در واقع یه جورایی فقط ابزار ها رو مدیریت میکنی و انگار چند تا ابزار (کلاس) آماده رو کنار هم میچینی
آیا این درسته؟
در مورد php چطور؟
sin2x=2sinxcosx
15-07-2009, 14:35
از نظر یادگیری چطور؟
آخه من شنیدم توی asp.net2 شما زیاد کدنویسی نداری و در واقع یه جورایی فقط ابزار ها رو مدیریت میکنی و انگار چند تا ابزار (کلاس) آماده رو کنار هم میچینی
آیا این درسته؟
در مورد php چطور؟
نبايد زياد فرقي داشته باشن ( تو يادگيري ) .
با اين وجود بله فکر کنم با وجود Net. کار شما تو ASP راحت تر باشه .
mohsensoft
15-07-2009, 16:30
نبايد زياد فرقي داشته باشن ( تو يادگيري ) .
با اين وجود بله فکر کنم با وجود Net. کار شما تو ASP راحت تر باشه .
دقیق متوجه نمیشم
با توجه به این چیزایی که این زیر میگم توضیح بدید اگه زحمتی نیست:
از نظر یادگیری چطور؟
آیا این درسته؟
در مورد php چطور؟
sin2x=2sinxcosx
15-07-2009, 22:55
دقیق متوجه نمیشم
با توجه به این چیزایی که این زیر میگم توضیح بدید اگه زحمتی نیست:
خوب البته اين طوري هم نيست که فقط چند تا ابزار رو کنار هم بچينين و يه سايت طراحي کنين . بعضي کدها رو Visual Studio براتون توليد مي کنه و براي ارتباط با کاربر اين شما هستين که بايد مقداري کد بنويسين .
در مورد PHP هم زياد اطلاعي ندارم . ولي اينو مي دونم که ابزار برنامه نويسي اونو هم مي تونين به طور رايگان دانلود کنين و استفاده کنين . ديگه نمي دونم به چه اندازه به شما اين امکان رو ميده که به سادگي نماي ظاهري سايتتونو طراحي کنين .
با همه اين اوصاف فکر کنم شما دنبال asp برين بهتره . ولي باز هم کاربراي انجمن طراحي وب مي تونن راهنمايي هاي مفيدتري کنن .
pedramch
16-07-2009, 11:02
بازم ممنون
کدومش بهتر و امروز تره؟
ببین دوست عزیز...
asp از زبان های خانواده بیسیک هستش که محصول مایکروسافته..
هزینه اش بالا تره چرا که خدماتش رایگان نیست و ضمنا فقط روی هاست های ویندوز نصب میشه!
اما php روی هاست های لینوکس ارائه میشه و رایگانه و در کل هزینه هاش هم پایین تره..
ضمنا تا حد زیادی شبیه به زبان های خانواده C هستش...
php طرفدارهای بیشتری داره اما خیلیا معتقدند که ASP پیشرفته تره..
از لحاظ امنیت هم نمیشه چیزی گفت..
همه چیز بستگی به کار خودت داره...
طرفداران php بیشتر از ASP هستند تا حدی که php چهارمین زبان برنامه نویسی محبوب در سال های 2007 و 2008 شد....
نسبتا هم کار با php آسون تره..
اما اگه میخوای دات نت کار کنی برو سراغ ASP
چرا که asp.net یکی از قوی ترین زبان هاست که در چیرگی اون به php شکی نیست...
اما در کل اگه نظر منو میخوای من به همه پیشنهاد میکنم php رو یاد بگیرن..
البته من خودم از ماه دیگه asp رو شروع میکنما...:دی
به هر حال همه چیز به خودت بستگی داره..
ممنون/:5:
pedramch
16-07-2009, 11:03
از نظر یادگیری چطور؟
آیا این درسته؟
در مورد php چطور؟
در صورتی که asp رو بلد باشی این حرف کاملا درسته...
ضمنا با دونستن asp.net میتونی ajax هم کار کنی....
mohsensoft
16-07-2009, 11:59
ببین دوست عزیز...
asp از زبان های خانواده بیسیک هستش که محصول مایکروسافته..
هزینه اش بالا تره چرا که خدماتش رایگان نیست و ضمنا فقط روی هاست های ویندوز نصب میشه!
اما php روی هاست های لینوکس ارائه میشه و رایگانه و در کل هزینه هاش هم پایین تره..
ضمنا تا حد زیادی شبیه به زبان های خانواده C هستش...
php طرفدارهای بیشتری داره اما خیلیا معتقدند که ASP پیشرفته تره..
از لحاظ امنیت هم نمیشه چیزی گفت..
همه چیز بستگی به کار خودت داره...
طرفداران php بیشتر از ASP هستند تا حدی که php چهارمین زبان برنامه نویسی محبوب در سال های 2007 و 2008 شد....
نسبتا هم کار با php آسون تره..
اما اگه میخوای دات نت کار کنی برو سراغ ASP
چرا که asp.net یکی از قوی ترین زبان هاست که در چیرگی اون به php شکی نیست...
اما در کل اگه نظر منو میخوای من به همه پیشنهاد میکنم php رو یاد بگیرن..
البته من خودم از ماه دیگه asp رو شروع میکنما...
به هر حال همه چیز به خودت بستگی داره..
php هم روی لینوکس و هم روی ویندوز نصب میشه؟
من منظورتون رو از کار کردن در .net نفهمیدم
راستی php به صورت کدنویسی هست یا این که اون هم محیطی داره که ما توی اون باید کلاس ها رو به هم بچسبونیم؟(منظورم همونه که مثلا کامپوننت قرار بدیم توش)
sin2x=2sinxcosx
16-07-2009, 12:59
بي خيال . اشتباه شد ....
mohsensoft
16-07-2009, 13:22
تو پست جناب pedramch دخالتي نمي کنم . بهتره خودشون بيان جواب بدن . ديگه حرفي ندارم . ولي مي خواستم يه چيزي بهتون بگم گفتم يه وقت ناراحت ميشين . مي تونين حدس بزنين چي مي خوام بگم ؟ اگه نتونستين حدس بزنين و قول ميدين ناراحت نشين من بگم .
من از کجا میتونم حدس بزنم؟
بگو داداش
ناراحت نمیشم
به هر حال گاهی اوقات شاید اساتید یه چیزی بگن بهت بر بخوره ولی حتما یه تجربه ای پشتشه
بفرما در خدمتیم
pedramch
16-07-2009, 16:15
php هم روی لینوکس و هم روی ویندوز نصب میشه؟
بله
راستی php به صورت کدنویسی هست یا این که اون هم محیطی داره که ما توی اون باید کلاس ها رو به هم بچسبونیم؟(منظورم همونه که مثلا کامپوننت قرار بدیم توش)
اصل php به کد نویسیش هست..
اما میشه از اسکریپت ها هم کم و بیش کمک گرفت...
تو پست جناب pedramch دخالتي نمي کنم . بهتره خودشون بيان جواب بدن . ديگه حرفي ندارم . ولي مي خواستم يه چيزي بهتون بگم گفتم يه وقت ناراحت ميشين . مي تونين حدس بزنين چي مي خوام بگم ؟ اگه نتونستين حدس بزنين و قول ميدين ناراحت نشين من بگم .
موردی پیش اومده؟:دی
sin2x=2sinxcosx
16-07-2009, 20:12
موردی پیش اومده؟:دی
خير . ابدا دوست عزيز . توضيحاتتون بسيار کامل بود . ممنون . گفتم حالا که پست شما رو نقل قول کرده معنيش اين ميشه که داره از شما سوال مي پرسه . گفتم جسارت نمي کنم به جاي شما جواب بدم .
pedramch
16-07-2009, 20:30
نه عزیز من این حرفا چیه...
مهم اینه که دوستمون به نتیجه برسه..
چه فرقی داره من جواب بدم یا شما!
mohsensoft
16-07-2009, 22:01
من از همه ی دوستان تشکر میکنم
هر چی فکر میکنم نمیدونم مشکل چیه؟
آقای sin2x (ببخشید اسمتونو نمیدونم) من واقعا از صحبت های شما استفاده کردم
اگر هم جسارتی کردم معذرت میخوام
MITAJOON
27-07-2009, 02:33
سلام دوستان چون دیدم اینجا زیاد راجع به #c بحث شده سوالمو اینجا مطرح میکنم!متاسفانه من با دیال آپ وصل میشم و امکان جستجو برای من مثل سیگار کشیدن زیر آبه!!!
چطور میتونم تمام توابع و کلاسهای #C رو بشناسم و کارشون رو یاد بگیرم؟؟؟یا مثلا ً اگه دنبال یه تابع خاص بودم!باید چطور پیداش کنم؟
فرض مثال!اگه بخوام بین یه سری عدد!جستجو کنم!و اگه مقدار مورد نظرم بین فرضاًXوY بود مقدار A رو بده.اینو چطور باید پیدا کنم؟
فکر کنم تو VB تابع Lookup اینکارو میکرد!
اما الان دنبال اینم که تمام توابع #C رو بشناسم!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.