مشاهده نسخه کامل
: please help for internet sharing
alirezarast
09-07-2009, 22:14
سلام ،شبو روز همه خوش
يک سؤال تکراری داشتم ولی تو رو خدا کمکم کنيد چون خيلی دوست دارم اين کار را انجام بدم و
ياد بگيرم،در ضمن تمام پست ها و مقاله ها را هم خواندم ولی مشکلم حال نشده،ميخواستم اينترنت share کنم ،هر کار ی ميکنم نميشه
و در اين مورد چند تا سؤال هم داشتم،خواهش ميکنم که جوابم را بديد و کامل راهنماي بکنيد:
1)آيا برای share کردن اينترنت 2 تا کارت شبکه لازم هست روی کامپيوتر مبدا
2)من تمام کار های لازم را هم انجام دادم،و به gate way کامپيوتر مقسد را IP کامپيوتر اول را دادم
ولی کار نميکنه از طريقه setup a home or small office network هم انجام دادم،وقتی اين کار را کردم
در کامپيوتر مقسد يه connection باز ميشه به اسمه internet gateway ولی وقتی connect ميشه به اينترنت باز هم اينترنت share نشده
please,خواهشن،اگر کمکم کنيد تا بتونم اين کار را انجام بدم واقعاً ممنون ميشام
undertaker_ss
10-07-2009, 17:18
سلام ،شبو روز همه خوش
يک سؤال تکراری داشتم ولی تو رو خدا کمکم کنيد چون خيلی دوست دارم اين کار را انجام بدم و
ياد بگيرم،در ضمن تمام پست ها و مقاله ها را هم خواندم ولی مشکلم حال نشده،ميخواستم اينترنت share کنم ،هر کار ی ميکنم نميشه
و در اين مورد چند تا سؤال هم داشتم،خواهش ميکنم که جوابم را بديد و کامل راهنماي بکنيد:
1)آيا برای share کردن اينترنت 2 تا کارت شبکه لازم هست روی کامپيوتر مبدا
2)من تمام کار های لازم را هم انجام دادم،و به gate way کامپيوتر مقسد را IP کامپيوتر اول را دادم
ولی کار نميکنه از طريقه setup a home or small office network هم انجام دادم،وقتی اين کار را کردم
در کامپيوتر مقسد يه connection باز ميشه به اسمه internet gateway ولی وقتی connect ميشه به اينترنت باز هم اينترنت share نشده
please
,خواهشن،اگر کمکم کنيد تا بتونم اين کار را انجام بدم واقعاً ممنون ميشام
بستگی به مودم تون داره
اگه از این مودمهای دو پورته باشه که یکی اش usb هست و یکی اش lan احتیاج به دوتا کارت شبکه نیست
یعنی شما مودم رو از طریق usb وصل می کنید به کامپیوتر تون و اون کامپیوتر از طریق lan وصل می شه به کامپیوتر شما
شما وقتی دوتا سیستم رو به هم شبکه کردید اول مطمئن بشید که ping میدن به هم
ممکنه فیاروال ها تون روشن باشه یا آنتی ویروس تون فایروالش روشن باشه
یه تستی بکنید جواب رو بدید
ببینم کانکشن اینترنت تون رو share کردید؟
1- اگه کامپیوتر مبدا از طریق پورت شبکه به اینترنت متصل میشه، 2 تا کارت شبکه نیاز داره، وگرنه 1 کارت شبکه
2- قسمت Preferred DNS server رو تکمیل کنید، با 4.2.2.3 امتحان کنید.
3- اگه شماره 2 جواب نداد، Preferred DNS server کامپیوتر مقصد رو آی پی کامپیوتر مبدا بدید (یعنی هم gate way و هم Preferred DNS server کامپیوتر مقصد رو برابر IP کامپیوتر مبدا بذارید) و Preferred DNS server کامپیوتر مبدا رو خالی بذارید.
alirezarast
19-07-2009, 15:11
سلام،دمت گرم،واقعاً ممنون،ای کا ش ميتونستم که جبران کنم،
ermia جان فقط با اين ip DNS که گفتی کار کرد
يک سؤال داشتم و اون هم اينکه ip 4.2.2.3 ،چيه؟منظورم اينه که اين ip مخصوص اين کار است
يا اين که يک عدد شانسی بهم دادی،اگر يه خورده اطلاعات به من بدی ممنون ميشم ،باز هم خيلی ممنون
hamed182001
20-07-2009, 04:22
سلام
اقای علیرضا خان این ip که ermia به شما گفت اصلا شانسی نیست اگه در مسایل شبکه تخصص ندارید برای اطلاعات بقیه احترام قائل شوید.
این ip مخصوص server اینترنت ویندوز هستش
موفق باشی
hashem_wolf
20-07-2009, 15:32
برای تنظمات dns
dns 1 =getway
dns2:4.2.24
or
4.2.2.2
alirezarast
28-07-2009, 09:38
سلام ،به همگی،
آقا حامد بنده بلد نيستم درسته، ولی اينقدر ادب دارم، که به کسانی که دارای اطلاعات با لا هستن احترام بزارم
شما نميخواد به بنده درس اخلاق بديد،اگر پسته با لا را ميخوندی کامل ميفهميدی که بنده چقدر از ايشان تشکر کردم
باز هم از شما ermia:11: جان ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.