ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زیباسازی محیط و تعامل با کاربر (GUI)

Mahmoudi_nik
09-07-2009, 21:49
سلام خدمت همه ی اساتید گرامی

عرض کنم که من از کسایی هستم که تازه با vb.net2005کار مکنم و کلا با مجموعه ی دات نت خیلی حال می کنم و از کسایی هستم که به زیباسازی برنامه اهمیت می دم می خواستم ببینم که شما ها برای محیط ها تون چه کارایی میکنید تا کاربر پسند تر باشه البته زبون برنامه نویسی زیاد فرقی نمی کنه من خودم از :
1- سلیقه ی شخصی
2-از کامپونت هایی که واسه اینکارا هستن مثل IrisMenuو...
3- و برنامه های دیگه که کاربر پسند هستن

حالا اگه اینجا شماها چیزای تازه طرح نویی دارین بگین تا ملت استفاده کنن.:40:

عــــلی
09-07-2009, 23:23
سلام.
تا جایی که امکان داره از کنترل های خارجی استفاده نکنین.
محیط دات نت همه چیز رو برای شما فراهم کرده.
برای زیباتر جلوده دادن برنامه تون همین که کنترل ها و دکمه ها رو در جای مناسب خودشون قرار بدی کافیه.
موفق باشید و سربلند.

_H2_
10-07-2009, 10:49
سلام
یک چیز هم من اضافه کنم...
کامپونتهای خارجی بد نیستند ولی بزرگترین ایرادشان ان است که اغلب پردازش و مصرف منابع زیادی را به رایانه تحمیل میکنند و موجب کندی برنامه میشوند.

اما در اغلب موارد شما میتوانید با همکاری photoshop و بدون این کامپونتها به نتایج خوبی برسید....

مثلاً برای قسمتهای مختلف سعی کنید تصاویر غیر تند از گرادینهای آرام تهیه کنید و background زیرین ترین ظرف ها کنید ...

در صورتی که خیلی به این چیزهای اهمیت میدهید حتی میتوانید visualstyle برای button های خود را هم غیر فعال کنید و برای انها هم از یک تصویر غالب دکمه سفارشی در background شان استفاده کنید...

در کل به نظر من با داشتن کمی ذوق گرافیکی و بلد بودن ابتدایی photoshop و تخصیص به جا تصاویر گرافیکی مناسب و کم حجم میتوانید به نتایجی خیلی شبیه این کامپونتها برسید.

البته اگر هم دیدید چندان سرعت پردازش را نمیگیرد و مشکل رجیستر و نصب و... ندارد و صلاح دیدید از این کامپونتهای آماده استفاده کنید

Mahmoudi_nik
10-07-2009, 13:43
سلام
من با هر دو نظر موافقم بعضی برنامه ها هستن که بهتره ساده باشن مانند برنامه های حسابداری و غیره ... .من قبلن تو وی بی 6 از سلایق شخصی و نرم افزار های گرافیکی استفاده می کردم اما الان دات نت هم کامپوننت های زیبا یی داره هم امکاناتی مثل opacityفرم ها یا استفاده از قالب ویندوز کاربر و.. و بعضی کامپوننت ها هستن که نمیشه آدم ازشون رد بشه مثلا
کامپوننت devcomponentsکه مربوط به اجزای officeهستش چیزایی مثل ribonbar,Xpanelو...که واقعا محیط رو روئایی میکنه البته اگه یکم بیشتر کارکنم شاید بتونم خودم کامپوننت بسازم! البته با کمک شماها!!

sari-1369
10-07-2009, 14:00
devcomponents

هم سبک و هم زیباست ، من توی اکثر برنامه هام از کنترل های این کامپوننت استفاده می کنم ، تاثیر محسوسی روی سرعت برنامه نمیزاره .

mahdi7s
10-07-2009, 18:38
سلام

اگه بخوایم یه کنترلر(مثلا یه دکمه)رو با یه عکس روکش کنیم به طوری که اطلا خود کنترلر معلوم نباشه؟:11:

_H2_
10-07-2009, 21:07
سلام

اگه بخوایم یه کنترلر(مثلا یه دکمه)رو با یه عکس روکش کنیم به طوری که اطلا خود کنترلر معلوم نباشه؟
سوال بود؟
UseVisualStyleBackColor=False
FlatStyle=Flat

یک تاپیک قدیمی هم وجود دارد که شاید بد نباشد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود کد نمونه:
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1004214957
یا
h02.ir/Downloads/?familyid=E019AF85-DB80-4960-B212-851E1EA49FE0